Μα μου είπε ο άλλος, "ρε 'σείς μην τρέχετε, θα έρθω με παπί" και είπα από μέσα μου " μπ@υτάνα Κρίση, θα έρθουν με τα μικρά, για να μην κάψουν βενζίνη"! Όταν όμως έσκασε με έναν πάπαρο φτιαγμένο για ντράγκστερ και δισκόφρενα από χαγιαμπούσα, τότε μπήκα στο νόημα
![]()
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
ψάχνοντας να βρω πως θα παω στο σημειο σηναντησης, ειπα να το οργανωσω λιγο το πραγμα για να βοηθησω και οσους δεν το ξερουν....
ανεβαίνοντας λοιπον την εθνικη, λιγο μετα την αττικη οδο και την εξοδο της μεταμορφωσης και πολυυυυυ πριν φταστε λαμιαθα δειτε την εξοδο για ολυμπιακο χωριο και θρακομακεδονες.. εκει λοιπον βγαινετε και πανω στη γεφυρα κανετε αριστερα προς λεωφορο κυμης..
αφου λοιπον κανετε αριστερα, μετα από λιγο θα δειτε αυτό το σημειο οπου και θα περασετε από κατω από τη γεφυρα...
..και στη συνεχεια θα βρεθείτε εδώ οπου θα παρετε το παραδρομο που παει από πανω...
![]()
..και θα φτασετε σε αυτό το φαναρι που θα κανετε δεξια...
..και λιγο μεταθα βρεθείτε σε αυτό το σημειο οπου εκει κοντα είναι ο σταθμος του προαστειακου και το καφε της συνάντησης στο αριστερο σας χερι...
τα λεμε εκει.. καλα να περασουμε... (εγω τελικα θα είμαι μονος, οποτε εχω μια κενη θεση αν καποια κοπελα θελει να ερθει δικαβαλη μαζι μου..)
ωραιος ο μικες αν και θα ειχε πλακα να χαθουν και πριν τους μπλεξουμε εμεις! χαχα
Οποτε Τζανη ξερεις τωρα που να πας και δεν δεχομαι δικαιολογιες!
Θα έχει ζέστη αύριο; Να σκάσουμε με καμια φόρμα και αθλητικό μιας και οι ρυθμοί θα ειναι flower power;