Σταυρο οταν ειδα την αγγελια με παραξενεψε το ποσο.Οταν παρατηρησα τις φωτο για να δω γιατι ο φιλος απο τα Σαλωνα ζηταει 10 χιλιαρικα εσκασα στα γελια.
Μπορει να ειναι ενα απο τα 500 κομματια αμφιβαλλω αν πουληθηκε εξ αρχης καποιο στην Ελλαδα-ας με διαψευσουν οσοι το γνωριζουν- ομως το ποσο δεν το αξιζει σε καμια περιπτωση ως οριτζιναλ με δισκους μαργαριτα και πιρουνι απο καποιο GSX-R αν και με διαφορα που προσπαθω να διακρινω απο τις φωτο και εχω ενδοιασμους.
Οσο για το μοτερ δεν ξερω αυτο πρεπει να το δει και να εκτιμησει καποιος απο κοντα.
Τωρα γιατι επιμενω τοσο πολυ;
Το 1990 ενας συναδελφος ερχομενος απο μια εκπαιδευση στην Γερμανια εφερε ενα RR το οποιο αγορασε εναντι τεραστιου ποσου για την εποχη εκεινη απο εκει (εφαγε σχεδον ολο το εκπαιδευτικο επιδομα και τα εξοδα εξωτερικου στην αγορα αυτη) το οποιο για 3 χρονια αραζε στο παρκιν της δουλειας μας.Η εικονα ειναι τοσο εντονη που εχω για το μηχανακι (ηταν κατι μοναδικο κατι που ειχα δει σε περιοδικα της εποχης νομιζω το MOTO αν δεν κανω λαθος το ειχε τεσταρει) γιατι απλα δεν υπηρχε μερα που να μην το χαζευουμε ολοι οσοι ξεραμε τι ειναι.
Εχω βολταρει με αυτο εχω παει απειρες βολτες παρεα και γενικα εχει αποτυπωθει η εικονα του στο μυαλο μου τοσο εντονα εξαιτιας της μοναδικοτητας του τοτε αλλα και τωρα.
Πολλοι εδω που ειναι γνωστες και εχουν στο γκαραζ τους μηχανακια αξιας καποιας εποχης ειμαι σιγουρος οτι θα συμφωνησουν στο υπερβολικα μεγαλο ποσο που ζηταει ο τυπος-και δικαιωμα του οπως λες-αλλα οχι και ετσι ρε γμτ!