..Πίσω και εμείς. Η σημερινή βόλτα ήταν η εναρκτήρια του καλοκαιριού ..μα τι άλλο να πει κανείς, αφού.. και ήλιος, και άραγμα στας εξοχάς κάτω από τους ίσκιους και δίπλα στα τρεχούμενα νερά (που όμως ενοχλούσαν τον Σωτήρη), και σουβλάκι και site viewing (σπίτι Κολοκοτρώνη) και θάλασσα και παγωτό.. Βέβαια η παρέα, οι στροφές και οι διαθέσεις κάνουν τις βόλτες. Στην επόμενη λοιπόν.
![]()
Όλα είναι ένα ψέμα μια ανάσα μια πνοή,σαν λουλούδι κάποιο χέρι θα μας κόψει μιαν αυγή,μόλις είναι να μπεις λίγο πριν την επαφή
ωραιοι οι friends
![]()
μπαρμπαγιανν' είναι ιδέα μου ή είσαι έξτρα...εχμ...χαρούμενος στη φωτό; :rotflmao:
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
O σουτηρακς σε στάση περισυλλογισμού-ζέν-απορίας "τι να λένε οι ζουρλοί", ο αμυρουκάι χτυπάει τον ώμο του Άκη με στυλ και ψιθυρίζει "σιγά που θα φάμε ταπεράκι,έτσι το είπαμε στους άλλους να το χάψουν" και ο γαύρος με στύλ χαμογελαστό : "χαχαχαχα τους μαλάκες το πίστεψαν..."
Ομορφιές και σας ζηλεύω αλλά είπαμε..
Ελπίζω τουλάχιστον στην επόμενη να είμαι μαζί σας.
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Ωραια περασαμε το κατευχαριστηθηκα ξανα ειδα φιλους γνωρισα και αλλους το περασμα μεσα απο το ελατοδασος για λιμποβιτσι ΑΠΛΑ ΜΑΓΙΚΟ!
Εκεινον με το κιτρινο διαολο να πουμε παραλιγο να καψω το κακομοιρο το KLE αλλου οι ταχυτητες αλλου εγω αλλου οι στροφες εισαι ωραιο μαν αλλα επεσες σε κουλομαρια!!!
Οπως και Θοδωρας να πουμε που με περασε καποια στιγμη με το beverly σαν σταματημενο(ΤΑ ΜΙΣΩ ΤΑ Scooter) και απο σημερα ακομα πιο πολυ!!
Respect σον ΖιΖου που ηταν και ομονος δικαβαλος και πηγαινε εκπληκτικα σε ολο το στροφηλικη!!
Τελος ευχαριστουμε τον Ακη για τη ιδεα και την υλοποιηση αν και δεν εκανα ολη την γυρα.
Στο επανειδην λοιπον!!!![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!