τον βρηκες δηλαδη?
τον βρηκες δηλαδη?
Όχι απλά γνωρίζουν ποιος είναι...
Εγώ τη μηχανή θέλω να βρω φίλε μου
Χθες συνέβει παρόμοιο στα Γιάννενα, το διάβασα απο κινητό και δεν συγκράτησα τον σύνδεσμο. το ρεπορταζ ελεγε πως η Αστυνομία γνωρίζει τον δράστη.
Φίλε μου το ξέρω αυτό ανάρτησα προχθές...
Είναι το ίδιο άτομο
η αστυνομια λεει γνωριζει τον δραστη....
και αφου τον γνωρίζει ρε φιλε γιατι δε τον συλαμβανει και να καλεσει 5-6 θυματα για αναγνωριση?? τι περιμενουν δλδ?
Τον πιάσανε εχθές το βράδυ στη πρεβεζα μαζί με το scooter που είχε κλέψει από το Ρέντη και μια μεγάλη μηχανη που είχε κλέψει από τα Γιάννενα που είχα αναφέρει.δεν ομολογεί ακόμα γιατι έχει κλέψει 10δες μοτοσυκλέτες...
έχεις κάνει μυνηση?
Δε μπορώ να μιλήσω δημόσια...
Τελευταία τροποποίηση από giannisgs1979; 02/07/2016 στις 16:08.
το μηχανακι δεν θα το βρεις αλλα με τη μυνηση παιζει να παρεις κανα φραγκο?!
Οχι απλα οσες πιο πολλες μυνησεις τοσο πιο πολλα χρονια μεσα το μ....
Για αυτο οσοι την εχετε πατησει πηγαινετε τωρα για αναγνωριση για να μην ξαναβγει ποτε ο μουλος
Γιατί δεν θα το βρει ή τουλάχιστον θα μάθει που κατέληξε αν ανοίξει το στόμα του ο αλήτης?? Και ειδικά αν έχει πουληθεί ολόκληρο με παραποιημένα στοιχεία, μια χαρά θα το βρεί.
Ξεσκίστε το το @ρχίδι όσο περισσότερο μπορείτε, μέχρι που να βλέπει μηχανάκι και να κατουριέται πάνω του
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Μακάρι να βρεις την μηχανή,γιατί αν πιστεύεις πως ο εν λόγω θα κάτσει πάνω από 2 χρονια φυλακή ΓΙΑ ΟΛΕΣ τις κλοπές που έχει διαπράξει,δυστυχώς σε λάθος κράτος νομίζεις ότι βρίσκεσαι...(πρώτη φορα αριστερά,you know.τωρα άμα λάχει δηλώνεις και χρηστης, εκτίεις το 1/6)