Σελίδα 11 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 678910111213141516 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 229

Θέμα: Κινητο..... Τι;

μιας και φαινεστε σχετικοι εδω, ποια ειναι -πλεον- μια καλη τιμη για το galaxy s5?
    και που (φορουμ, αγγελιοσαιτ) παιζουν ασφαλη (οχι κλεψιμεικα) μεταχειρισμενα?
    ειχα το s4 και ημουν πολυ ευχαριστημενος αλλα μας τελειωσε και λεω να δοκιμασω το λιγο καλυτερο.
    (ειναι?)
    teenage angst has paid off well, now I'm bored 'n' old

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lleonidas
    Κοντά στα 200€ να υπολογίζεις για μεταχειρισμένο s5.Ρίξε μια ματιά στις αγγελίες του insomnia προτιμώντας κάποιον αξιόπιστο πωλητή.
    Με αυτά τα χρήματα βέβαια αγοράζεις αξιοπρεπές καινούριο smartphone

Παλαιό μέλος
    με 200 ευρω αγοράζεις πολύ καλυτερα τηλεφωνα. και σε ενα s5 θα χρειαστεις σιγουρα καινουργια μπαταρια οποτε βαλε αλλα 20 ευρουλακια.

αν και καβαλαω το θρεντ, ποιες ειναι δηλαδη οι καλυτερες επιλογες με απολυτο ταβανι τα 200?
    εντιτ, νταξει, το ινσομνια εχει 40 αγγελιες μονο οι σημερινες...

Lg g3
    πουτσ@@@@@@@@@

Παλαιό μέλος
    οι καλυτερες επιλογες για τι πραγμα? πρεπει να το συγκεκριμενοποιησεις λιγο. μεγεθος οθονης για αρχη και βλεπουμε.

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    Lg g3
    καλοδουλευτο, να το χαρεις!

edit: εν το μεταξυ το Ρ8λιτε μου οσο παει και αποδιδει καλυτερα.. φορτιζα χθες βραδυ, (ανοιξα σημερα με 100% δλδ) και θα κλεισω με 90...

βεβαια το σκ που δεν το αφησα σε ησυχια (εγκατασταση εφαρμογών, ληψη θεματων, περιηγηση στα μενου του, φωτογραφιες, ιντερνετ....) κρατησε 3 μερες.. (σαββατο-κυριακη-δευτερα)
    Τελευταία τροποποίηση από mikes; 13/09/2016 στις 21:27.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από basilis_k6 Προβολή μηνύματος
    οι καλυτερες επιλογες για τι πραγμα? πρεπει να το συγκεκριμενοποιησεις λιγο. μεγεθος οθονης για αρχη και βλεπουμε.
    η χρηση ειναι η ελαχιστη δυνατη.
    πολλα τηλεφωνα, αρκετα μειλ, καποιο μπραουζιν οταν δεν εχω λαπτοπ και λιγα μηνυματα.
    μοτο, κοινωνικα δικτυα, γιουτιουμπ, παιχνιδια τεινουν στο 0, μονο απο λαπτοπ.
    απο (βαριες) εφαρμογες, χαρτες ξηρας και θαλασσης και κανα σαζαμ, κανα φακο, καναν υπολογιστη κοστους για τα μηχανακια και το αμαξι.
    θα βοηθουσε πολυ να ηταν αδιαβροχο/ψιλοανθεκτικο.οχι οτι το εμπιστευομαι (παιζει θαλασσονερο), αλλα απο το καθολου...
    μεγεθος οθονης, οτιδηποτε μεγαλυτερο απο το s4 μου φαινεται κουμουτσα, αλλα ετσι ηταν αρχικα και η μεταβαση απο αιφον4 στο σ4.
    θα μου αρεσε να ειχε καλη ποιοτητα και μπαταρια για να το δουλευα και σαν music player, αλλα δεν τρεφω αυταπατες...
    απο την χρηση φαινεται οτι δεν εχω θεμα με το ιος, απεναντιας.εχω ομως με την τιμη τους...200 για αιφον5, σημερα??αστειο μου φαινεται.
    γενικα, η πρωτη μου κινηση ηταν να ψαξω για s4 αλλα βλεποντας οτι παιζει στα 140-200 και το s5 στα 200-250 σκεφτηκα μηπως γεροντιζω...ειναι και ι67 το s5.
    που κανω λαθος?

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Το S5 πάει "αιμα" την μπαταρία.
    Ότι μαλακια θες τρέχει από bloatware.
    Αν βρεις oneplus 1 χτυπα το.
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παλαιό μέλος
    πουθενα.

προσωπικα δεν εδινα ουτε 100 ευρω για το σ5 αλλα αν το ιπ67 το θες τοτε πασο. αν οχι τοτε p9 lite. εγω θα επερνα ενα rugged τηλεφωνο για το νερο. αν το πλυνεις μετα την επαφη με αλατι ειναι κομπλε. βεβαια θες και χαρτες οποτε δεν παιζει το rugged και το samsung active ειναι ακριβο. music player με ηχεια εννοεις η ακουστικα? τα ηχεια ειναι πλεον ειδος προς εξαφανιση.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από basilis_k6 Προβολή μηνύματος
    πουθενα.

προσωπικα δεν εδινα ουτε 100 ευρω για το σ5 αλλα αν το ιπ67 το θες τοτε πασο. αν οχι τοτε p9 lite. εγω θα επερνα ενα rugged τηλεφωνο για το νερο. αν το πλυνεις μετα την επαφη με αλατι ειναι κομπλε. βεβαια θες και χαρτες οποτε δεν παιζει το rugged και το samsung active ειναι ακριβο. music player με ηχεια εννοεις η ακουστικα? τα ηχεια ειναι πλεον ειδος προς εξαφανιση.
    χαχα, ακουστικα!νταξει, παλιομοδιτης αλλα ειπαμε!
    ακριβως εκει ειναι το κολλημα μου, θα με βολευε ενα τουβλο εκτος απο τις φορες που ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ενα σμαρτφον.
    να δωσω πανω απο 200 δεν παιζει με την καμια.
    ενα χπερια ζ στα 90 ευρω που βρηκα σε μια τοπικη αγγελια, τα αξιζει?βλεπω ειναι παραπλησιο με το s4 που ειχα και ιπ57.
    navionics θα τρεχει ή μπλουμ?

Παλαιό μέλος
    δεν το εχω και δεν ξερω ποσο βαρυ ειναι. ποιο βαρυ απο google maps? xperia επισης δεν θα επερνα αλλα δεν εχω γνωμη για το συγκεκριμενο δυστυχως.

google maps δεν χρησιμοποιω να σου πω την αληθεια, εχω μεινει στο viamicelin.ειπαμε, παλιομοδιτης!

τελοσπαντων, μην κουραζω, θα κατσω να ψαξω λιγο κριτικες απο τα σονυ και ισως χτυπησω αυτο το φθηνο χπερια ζ.
    ευχαριστω οσους απαντησαν!

Αυτά που θες να κάνεις με το κινητό τα κάνεις και με λιγότερα από 200€. Εγώ τουλάχιστον τα έκανα με το Doogee X5 Pro που τώρα κοστίζει λιγότερα από 100€ από Ελλάδα. Αν μου έλεγες ότι θες καλή κάμερα και βίντεο, οκ, να ανέβεις αλλά για αυτά που κάνεις, τα κάνεις και με λιγότερα.
    Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tools Προβολή μηνύματος
    google maps δεν χρησιμοποιω να σου πω την αληθεια, εχω μεινει στο viamicelin.ειπαμε, παλιομοδιτης!

τελοσπαντων, μην κουραζω, θα κατσω να ψαξω λιγο κριτικες απο τα σονυ και ισως χτυπησω αυτο το φθηνο χπερια ζ.
    ευχαριστω οσους απαντησαν!
    Xiaomi redmi s 32 γιγα χώρο 3 γίγα ραμ γειά σας χαιρεται και αντίο. http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_367775.html
    Φίου φίου φι φι φίου

Παρόμοια θέματα

1. Τι Θελουν οι γυναίκες !!!!
    από niko13g στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 15:50
  2. Επ τι κάνουμε εδώ...?
    από Zanzibar στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2003, 23:34
  3. Τι Γνωμη ΕΧετε...
    από XTMPAM στο forum Off topic