Νταξ 50% δεν έχουν γιατί και τα δύο μαζί δεν κάνουν 50 ευρώ. Πάρα πολύ καλή τιμή πάντως!
NWS είναι αυτά, το ξέρεις φαντάζομαι!
Sent from me using a computer.
Εμςνα μου αρέσει η αίσθηση των λαβών της. Είναι απ τις καλύτερες αν όχι οι καλύτερες.
Για την αφαίρεση της εσωτερικής ασφάλειας από πίσω δαγκάνες φρένων VW/AUDI...
Εμφανείς οι μικρές ατέλειες της χύτηευσης...
Αυτές είναι οι παλιές αγαπημένες μου πένσες. Περίπου 40 ετών με λογική και προσεκτική χρήση μέσα στις προδιαγραφές τους.Όλες ανοιγοκλεινουν τέλεια και κόβουν και το πιο λεπτό συρματακι.
Επανω μια γαλλική BOST, στη μέση μια Peugeot και κατω μια Hit. Όλες 18 περίπου εκ.
Οι δύο κάτω είναι περασμενες με βερνικι θαλάσσης γιατί τις έπαιρνα και στη βαρκα. Γιαυτό και το κιτρινωπό χρώμα τους.
Η επανω είναι φωσφατωμενη.
Αν έπρεπε να τις βαθμολογησω πρώτη στο πιασιμο η BOST και πρώτη στο κόψιμο η Hit.
Λείπουν μια GEDORE και μια Hazet που είχα ποσταρει αλλού.
Τελευταία τροποποίηση από JNP; 26/01/2018 στις 17:20.
Πέρασα σήμερα από το πρακτικερ και ξαναείδα αυτά που πήρα προχθες. Λοιπόν η 18άρα πενσα εκτός προσφοράς κάνει 24ευρώ και ο 18αρης κοφτης 28ευρώ. Σύνολο 52 ευρώ. Από λάθος τους, τον δικό μου κόφτη που είναι 20αρης τον έβαλαν σε συσκευασία από 18αρη. Κάτι παραπάνω γλυτωσα εκτός το 50 %!
Τελευταία τροποποίηση από JNP; 26/01/2018 στις 15:35.
Ασχολιομουν με τις πενσες για αλλη δουλεια και εφαγα φλασια και ειπα να κοψω ενα καλωδιο.
Edit:
knipex vde 180mm germany
Hit 200mm japan
Keiba 189 mm japan
16αρι πολυκλωνο καλωδιο ΝΥΑ.
Θελω να μαντεψετε ποιο εργαλειο το εκοψε με λιγοτερη δυναμη.
Να σημειωσω οτι δεν ειναι ευκολο να κοπει και θελει λιγη προσπαθεια, παντα με το ενα χερι.
Δοκιμασα και αλλα πενσικα, αλλοι τυποι ή διαστασεις αλλα μονο αυτα τα τρια το καταφεραν ετσι.
![]()
Τελευταία τροποποίηση από Nektarios2016; 08/02/2018 στις 19:46.
Στον τελικό βλέπω Γαλλία - Ιαπωνία λόγο μεγέθους.
Αν το τζαπόνι είναι 200αρι θα βάλω τα λεφτά μου σε αυτό, διότι δεν έχει οδόντωση μπροστά απ' τον κόφτη, οπότε οι κοπτικές ακμές βρίσκονται σε μεγαλύτερη απόσταση απ' την άκρη των λαβών, συνεπώς έχει μεγαλύτερη ροπή.
Αν και απ' τις φωτογραφίες, η γωνία τροχίσματος της Γαλλικής φαίνονται μικρότερες.
Edit.. ουπς.. τοίχος! Νόμιζα ότι είδαν peugeot τα μάτια μου!
Ιαπωνία - Ιαπωνία λοιπόν ο τελικός και τα λεφτά μου στην ίδια (keiba) για τον ίδιο λόγο.
Τελευταία τροποποίηση από daz; 08/02/2018 στις 19:32.
Sent from me using a computer.
Εκανα edit τα μοντελα για αποφυγη συγχυσης, θα το αφησω λιγο ακομη το κουιζ!
ΥΣ κοντα εισαι...αν ηταν ο κοφτης δεν θα υπηρχε θεμα συζητησης.
190 η keiba;
ε τότε το πλεονέκτημα στήθους λόγο σχεδίασης χάνεται. Ή χιτ μπαίνει δυνατά στο παιχνίδι αλλά δεν μπορώ να αλλάξω ομάδα.