Γύρισα............................![]()
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Γύρισα και γω... Όλα καλά.. Να είστε όλοι καλά παιδιά, γέλιο πολύ αλλά και φαγητό επίσης! Ένα μπράβο στον διοργανωτή της βόλτας!
...οι μαλακίες...πληρώνονται...
back home safe...
ΓΑΜΩ ηταν σημερα....
ψηλε,καλα εκανες και μας ξεκουνησες και το μερος στο μοναστηρι πολυ ομορφο...βρουμ για την ιδεα!!
χαρηκα που ξαναδα φατσες και χαρηκα για τις νεες γνωριμιες.
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Έχω γυρίσει από ώρα..και μόλις τελειωσα το πλύσιμο..επιστροφή αθηνα αυριο..
Τελικά από Κιάτο με μπλιτΖ χάσαμε την πινακίδα για Ξυλόκαστρο(σιγά μη τη βλεπαμε)σήμερα ήταν ΤΟΥΜΠΑΝΟ παρολη την SSεντουραδα....respect σε όλους που κουβαλαγαν φαΐ και ταισαν ακόμα και τους ξένους...χάρηκαπου γνώρισα κόσμο νέο όλα κομπλέ...To the next one...αύριο θέλω φωτογραφικό υλικό κουφαλες γαμω τις μπαταρίες των κινητών..
![]()
Throttle that mysterious friend of ours
εννοείται πως πλύσιμο από Τρίτη και αν...![]()
έχουμε και λέμε: Μία λάμπα πορείας καμμένη (ευτυχώς είναι δύο), το εμπρός φρένο δεν δουλεύει σωστά (είτε υγρά είτε τακάκια είτε τρόμπα, βαρέθηκα να κοιτάξω), το μοχλικό κάνει σκουικ σκουικ ήτοι λύσιμο γρασσάρισμα, το πίσω αμορτισέρ έχει σχεδόν παραδώσει το πνεύμα και έπλεε (λιγότερο μετά την επέμβαση στα βιδάκια) και ήθελε και λίγη προφόρτιση λόγω δικάβαλου με βαλίτσα τίγκα αλλά δεν είχα μαζί το γάντζο. Όλα τα σημάδια που σου λένε μην πας εκδρομή... Τελικά ήταν μιά χαρά όλα!
Λίγο καλύτερο ντύσιμο έπρεπε να είχα προβλέψει γιατί εκεί στα Τρίκαλα κοντά είχε έναν τόσο δα ψόφο.
Γέλιο μέχρι δακρύων. Χάσιμο (για μερικούς). Είδαμε τον Βαγγελάκη μετά πόσο καιρό... Νέες διαδρομές για εμένα... Τα είχε όλα. Master Chef αλά βράχια. Και νομίζω αξίζει τον κόπο να ξαναγίνει το σκηνικό σε νέα τοποθεσία.
Ξεκούραση, να δούμε τι θα φάμε γιατί ωραία τσιμπήσαμε αλλά τώρα κάνει πάλι πείνα... Και να οργανωθούμε με τις φωτό.
υ.γ. Το παλικάρι με τα αθλητικά... Λέω ΟΚ, έχει έρθει με μπότες και αυτά τα έβαλε για μέσα στο χωριό και τον βλέπω να φεύγει χαλαρός με την μισή γάμπα στον αέρα... Ρε άτιμε, τα πόδια σου δεν έγιναν μπλε από το κρύο; Unstoppable όνομα και πράγμα![]()
ΚΑλα το bmw και ktm πουπανε διπλα στα τζαπανοεργαλεια!!!![]()
Εντάξει, μπορώ άνετα να την χρίσω σαν την καλύτερη μου βόλτα moto.gr για το 2016
Φοβερή παρέα, γέλιο μέχρι δακρύων, τσιμπούσι στο πουθενά σε απίστευτη τοποθεσία. Ήλιος, παρά τα βουντού του Vaska, και ένα τεράστιο φεγγάρι σε όλη την επιστροφή για να κλείσει η βόλτα τέλεια.
Ά, και μήπως το ξέχασα, φοβερή παρέα![]()
Travel, Grow, Share
Ωραία ήταν![]()
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Πολυ δυνατη βολτα, καταπληκτικο το μερος που την πεσαμε!
Για την μασα τι να πει κανεις.. 3κούβερτο τσιμπουσι με τα ουλα του!
Πανω απ ολα ομως μετρησε η πολυ καλη και κεφατη παρεα
Μπραβο ρε Γιωργη για την ιδεα και την διαδρομη και πολλα μπραβο και ευχαριστω στα παιδια που κουβαλησαν και μαγειρεψαν ολους αυτους τους πλουσιους μεζεδες για να φαμε κι εμεις οι χαραμοφαηδες
![]()