Σελίδα 11 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 678910111213141516 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 246

Θέμα: Ο Irinia (ΤΕΡΕΝΣ) ψάχνει νέα μοτοσικλέτα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bulmont Προβολή μηνύματος
    Οχι.

Το πρόβλημα είναι άν αυτός που διαθέτει αυτά τα χρήματα
    θέλει να αγοράσει παλτό.......ή μηχανάκι......................

ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΜΙΑ ΖΗΛΕΙΑ............ΠΡΟΣ ΚΑΚΙΑ...??

Ή κάνω λάθος..??
    Παλτό το ένα από τα δύο κορυφαία μηχανάκια της Γιαμάχα εδώ και 7 χρόνια..??
    Περί ορέξεως βέβαια...............για μένα και για αυτόν που πιθανόν θα το πάρει
    ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟ,ειδικά μετά το 2014..!!!
    Όπως και πιστεύω ότι θα το πουλήσω πολύ πιο εύκολα από τα 300 bmw gs που πουλιούνται.

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από irinia Προβολή μηνύματος
    ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΜΙΑ ΖΗΛΕΙΑ............ΠΡΟΣ ΚΑΚΙΑ...??

Ή κάνω λάθος..??
    Παλτό το ένα από τα δύο κορυφαία μηχανάκια της Γιαμάχα εδώ και 7 χρόνια..??
    Περί ορέξεως βέβαια...............για μένα και για αυτόν που πιθανόν θα το πάρει
    ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟ,ειδικά μετά το 2014..!!!
    Όπως και πιστεύω ότι θα το πουλήσω πολύ πιο εύκολα από τα 300 bmw gs που πουλιούνται.

Ουτε ζήλια ρε Τέρενς ούτε κακία.

Αλλά δεν μπορώ να διαβάζω παπάτζες......

Το ''κορυφαίο'' κατ' εσέ μηχανάκι της Γιαμάχα, πήγε άκλαφτο παγκοσμίως.......

Μας χαρακτηρίζεις κατ' εξακολούθησιν ''θύματα του μάρκετινγκ'' και το μεγαλύτερο
    θύμα πιάστηκες εσύ κάνοντας μιά ''αγορά του αιώνα'' αποκτώντας μιά μοτό που την
    λούζεσαι ή την σκοτώνεις μπιρ παρά γιά να την ξεφορτωθείς........

Μακάρι να βγώ λάθος και να το δώσεις αύριο 15.000 ευρώ....................
    ένα μικρό μέρος από τα λεφτά της πώλησης (10-20 ευρώ) παίξτα αμέσως τζόκερ-λόττο-λαχεία
    όλο το σύμπαν θα 'εχει συνομοτήσει γιά πάρτυ σου.....
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Banned
    Εγω παντως 10.000 €

ισως τα εδεινα.....για ενα τενερε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Όποιος την σήμερον ημέρα στην Ελλάδα χώνει 15+ για μηχανάκι μην περιμένει να δικαιωθεί ούτε από την χρήση δυστυχώς ,τώρα για την μεταπώληση ας μην το συζητάμε και γινόμαστε φαιδροί...Εκτός αν τα φράγκα δεν είναι δουλεμένα και είναι αλλιώς κερδισμένα..............που και πάλι.
    Γνώμη μου.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από buckley Προβολή μηνύματος
    Όποιος την σήμερον ημέρα στην Ελλάδα χώνει 15+ για μηχανάκι μην περιμένει να δικαιωθεί ούτε από την χρήση δυστυχώς ,τώρα για την μεταπώληση ας μην το συζητάμε και γινόμαστε φαιδροί...Εκτός αν τα φράγκα δεν είναι δουλεμένα και είναι αλλιώς κερδισμένα..............που και πάλι.
    Γνώμη μου.

ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕΣ

Ήθελα απλά να πω του φίλου μας ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ότι..........
    αν έπαιρνα ένα μηχανάκι bmw αυτό που πουλάει τρελά στην κατηγορία
    με 18000 ευρώ και έκανα 5500 χλμ. και αποφάσιζα για τον Χ Ψ λόγο να το δώσω
    μετά από ένα χρόνο,πόσο γρήγορα θα το πούλαγα στις 15000 ευρώ..???
    Καλά είναι να λέμε...........ιστορίες ότι νάναι,αλλά υπάρχει και η λογική..!!
    Πολύ σωστά λοιπόν το είπες..........οι καιροί δεν είναι για τέτοιες αγορές..!!
    Και μια τέτοια πώληση είτε Φερράρι είναι είτε Λάντα έχει τις αντίστοιχες απώλειες.
    Όποιος κατάλαβε............ας μην το πάω παραπέρα γιατί θα στεναχωρήσω κάποιους
    και είπαμε μετά θάνατον δεν θέλω να μαλώσω με κανέναν.
    Ελεύθερα λοιπόν ΕΚΦΡΑΣΤΕΙΤΕ.....εγώ λέω να πουλήσω μόλις βρω τι θέλω,
    και δεν ζορίζομαι και πολύ,τι να με φοβίσουν τώρα πια τα 3-4 χιλιάρικα..??
    Τα υπόλοιπα είναι για να βγάλει ο καθένας μας τα εσώψυχα του.....

υγ.Δουλεμένα είναι φίλε μου,αλλά προέχει η ΥΓΕΙΑ διότι χωρίς αυτήν δεν υπάρχει νόημα κανένα.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    15 χιλιάρικα για μεταχειρισμένο μηχανάκι δεν πρόκειται να δώσει κανείς, είτε πρόκειται για γιαμάχα, είτε για μπεμβέ, είτε για φεράρι. ΜΟΝΟ αν είσαι αρκετά τυχερός και βρεθεί κάποιος που θέλει και εκτιμά το συγκεκριμένο μηχανάκι και μπορεί να εμπιστευτεί ότι είναι σε κατάσταση καινούριου.

Αλλά το πιο πιθανό είναι ότι κάποιος που διαθέτει αυτό το χρήμα για μεταχειρισμένο, διαθέτει και τα 3-4 χιλιάρικα επιπλέον για καινούριο.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    15 χιλιάρικα για μεταχειρισμένο μηχανάκι δεν πρόκειται να δώσει κανείς, είτε πρόκειται για γιαμάχα, είτε για μπεμβέ, είτε για φεράρι. ΜΟΝΟ αν είσαι αρκετά τυχερός και βρεθεί κάποιος που θέλει και εκτιμά το συγκεκριμένο μηχανάκι και μπορεί να εμπιστευτεί ότι είναι σε κατάσταση καινούριου.

Αλλά το πιο πιθανό είναι ότι κάποιος που διαθέτει αυτό το χρήμα για μεταχειρισμένο, διαθέτει και τα 3-4 χιλιάρικα επιπλέον για καινούριο.
    To χαμε βάλει πριν χρόνια εδώ μέσα και είχα γράψει ότι εμπνεύστηκε από Agusta America, χαλάλι εδώ ρε μικρέ το 15ρι λέμε...
    Για τα υπόλοιπα σωστός ,μόνο κάποιος φίλος του παππού από τα ΚΑΠΗ χαχαχα που ξέρει το όχημα προσωπικά και με ευκολίες εννοείται θα πάρει το Τενερέ.
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Large Image_8895.jpg 
Προβολές:	126 
Μέγεθος:	71,3 KB 
ID:	380102

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    κατα οπως φαινεται, μαλλον σε ανταλλαγη σε αντιπροσωπεια για να παρθει ενα εκ των ΜΤ...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ...............ΜΑΛΛΟΝ

Η ονομαστική της μοτό μου χωρίς τα έξτρα είναι 18000 ευρώ..!!!
    Το 9900 από που βγαίνει..??
    Και να μειώσω..??
    Ρε μπας και ψάχνεις τενερέ.......
    Και τα έξτρα,να τα κάνω δώρο..??
    Ωιμέ..........τι με βρήκε ,χειρότερο από την ανακοπή..!!
    Μήπως είσαι πολύ χουβαρδάς..........μηχανάκι ενός έτους με 5500 χλμ.
    30% κάτω από την αξία του....??
    Δείξε μου παιδί μου που πουλάνε τέτοια,να πάω να πάρω 2-3.....!!!!
    Α εσύ δεν είσαι και πονηρίδης, και ο υπόλοιπος πλανήτης μ@λάκες.
    Τα έξτρα δεν ξέρω τι θα τα κάνεις και δεν με νοιάζει. Όπως δεν με νοιάζει αν θα πουλήσεις ή όχι το μηχανάκι σου.

Εσένα θα έπρεπε να νοιάζει αλλά βλέπω ότι επιστρέφει και πάλι ο γνωστός ΤΕΡΕΝΣ/irinia με τις απόλυτες και παντογνωστικές απόψεις.

Κάνε ό,τι θες, αλλά 15.000€ για μεταχειρισμένο τενερέ δύσκολα θα πάρεις.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bulmont Προβολή μηνύματος
    Ουτε ζήλια ρε Τέρενς ούτε κακία.

Αλλά δεν μπορώ να διαβάζω παπάτζες......

Το ''κορυφαίο'' κατ' εσέ μηχανάκι της Γιαμάχα, πήγε άκλαφτο παγκοσμίως.......

Μας χαρακτηρίζεις κατ' εξακολούθησιν ''θύματα του μάρκετινγκ'' και το μεγαλύτερο
    θύμα πιάστηκες εσύ κάνοντας μιά ''αγορά του αιώνα'' αποκτώντας μιά μοτό που την
    λούζεσαι ή την σκοτώνεις μπιρ παρά γιά να την ξεφορτωθείς........

Μακάρι να βγώ λάθος και να το δώσεις αύριο 15.000 ευρώ....................
    ένα μικρό μέρος από τα λεφτά της πώλησης (10-20 ευρώ) παίξτα αμέσως τζόκερ-λόττο-λαχεία
    όλο το σύμπαν θα 'εχει συνομοτήσει γιά πάρτυ σου.....

ΠΑΠΑΤΖΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ

Του καθενός μας η άποψη για τα λεγόμενα του άλλου...!!!
    Είτε το θέλεις ,είτε όχι η Γιαμάχα έχει χαρακτηρίσει το fjr και το σούπερ τενερέ
    σαν τις δύο κορυφαίες της μοτό με το fjr να πλησιάζει την εικοσαετία και το
    τενερέ την δεκαετία,αν δε λάβουμε υπόψιν και τους προκατόχους σε μικρότερα κυβικά
    η ιστορία του ξεπερνάει το fjr.
    Όταν φίλε μου αγοράζεις τενερέ δεν το παίρνεις για να το δώσεις για να πάρεις το επόμενο σε
    2 χρόνια που θα λήξει η εγγύηση,μπάς και σου μείνει κανένας άξονας στο χέρι,ξέρεις τι εννοώ,
    ΘΥΜΑ είσαι όταν κυνηγάς να πάρεις κάποιο σηματάκι που νομίζεις ότι θα σου ανεβάσει το
    κοινωνικό σου στάτους με όποιο τίμημα,ακόμα και να μην έχεις να φας..!!
    Αν ο καθένας ήξερε τι θα πάθαινε πιθανώς αύριο τότε δεν θα επέλεγε ούτε Γιαμάχα ούτε τίποτε άλλο.
    ΤΟ ΤΖΟΚΕΡ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΑ ΦΙΛΕ..!!
    Εύχομαι τα καλύτερα και για σένα.
    Καμμιά πρόταση επί της ουσίας αν έχεις...............ευπρόσδεκτη.
    Το ποτήρι να ξέρεις έχει πάντα δύο όψεις ,άλλος το βλέπει μισο-ΓΕΜΑΤΟ και άλλος μισο-ΑΔΕΙΟ...!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bros 650
    Εγω αυτο που θα εκανα εφοσον σκεφτομαι και το tracer για πιθανη αγορα .θα πηγαινα το τενερε στο μαγαζι που το ειχα παρει και θα το εδινα ανταλλαγη με το tracer φορτωμενο φουλ εξτρα και θα τελιωνε η υποθεση.το οτι θα χασω λεφτα αυτο ειναι δεδομενο ολοι το εχουν πει ειται το πουλησω ειται το δωσω ανταλλαγη.αν ειχα περασει αυτο που περασες εσυ να σου πω την αληθεια δεν θα με ενοιαζε και πολυ γιατι μια ζωη την εχουμε (εσυ δυο απο τι φαινεται :)και εφοσον πηγες εκει πανω εμαθες οτι το πορτοφολι μας το αφηνουμε εδω κατω, ετσι δεν ειναι;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ

Μαζί σου.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Α εσύ δεν είσαι και πονηρίδης, και ο υπόλοιπος πλανήτης μ@λάκες.
    Τα έξτρα δεν ξέρω τι θα τα κάνεις και δεν με νοιάζει. Όπως δεν με νοιάζει αν θα πουλήσεις ή όχι το μηχανάκι σου.

Εσένα θα έπρεπε να νοιάζει αλλά βλέπω ότι επιστρέφει και πάλι ο γνωστός ΤΕΡΕΝΣ/irinia με τις απόλυτες και παντογνωστικές απόψεις.

Κάνε ό,τι θες, αλλά 15.000€ για μεταχειρισμένο τενερέ δύσκολα θα πάρεις.

ΡΕ ΚΟΥΚΛΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΩ

Εσύ αγνοείς πόσο κάνει το Γιαμάχα...!!!
    Και ότι έχει 2 τιμές σε απλό και σε ZE που σημαίνει φορτωμένο ηλεκτρονικά
    και ΑΛΛΗ ΤΙΜΗ.......2800 διαφορά έχουν τα μηχανάκια..!!
    Αν το ξεκαθαρίσεις,τα λέμε............για τα καλά σου λόγια δεν σχολιάζω τίποτε.
    Όταν κάνεις λάθος παραδέξου το, το μηχανάκι δεν κάνει 13900 όπως έγραψες...!!
    Τόσο ΕΚΑΝΕ το απλό πριν την αλλαγή της τιμής,γιαυτό μας έγραψες και 9900 πως
    είναι καλή τιμή και κατεβαίνουμε μάλιστα..!!
    Αυτό που ΝΟΜΙΖΕΣ κάνει 14800 πλέον...!!! Εδώ και αρκετό καιρό..!!
    Η Γιαμάχα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΚ όπως π.χ. η Καβασάκι στο Βέρσυς 1000 για να έχει 3 τιμές..!!
    Μάθε λοιπόν πόσο κάνει το SUPER TENERE 1200 XTZ - ZE σήμερα και τα ξαναλέμε...
    Το αν ένα μηχανάκι ενός έτους πουληθεί από 18 .....9 με 5500 χλμ
    και 2000 εξτρά.....είναι κι αυτό μια άποψη.
    Με τόσα το βάζω στο γκαράζ ....όπως κι ο φίλος μας ο Μπάκλευ και σε 20 χρόνια
    θα το πουλάνε οι απόγονοι σαν συλλεκτικό κομμάτι...

OTAN ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ..........

Βάλε 2-3 πρόσφατες φωτό και στείλε μου και αρ.πλαισίου,
    για μένα δεν ΘΕΛΕΙ να αγοράσει..!!

Ο δε αρ.πλαισίου είναι ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ..!!
    Δεν εχεις αναρτησει καποια αγγελια ,αλλα απο ενα τοπικ που σηκωνεις μαθαινει ο ενδιαφερομενος οτι πουλας.
    Επομενο και φυσικο ειναι να θελει να μαθει τα απαραιτητα ,με πρωτο το εαν οντως υπαρχει Super tenere (?) και εαν οντως ναι ,ειναι ελευθερο απο βαρη και εισαι ο κυριος ιδιοκτητης κλπ.
    Θα περιμενει την αγγελια.
    κουκουρουκουκου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bros 650 Προβολή μηνύματος
    Εγω αυτο που θα εκανα εφοσον σκεφτομαι και το tracer για πιθανη αγορα .θα πηγαινα το τενερε στο μαγαζι που το ειχα παρει και θα το εδινα ανταλλαγη με το tracer φορτωμενο φουλ εξτρα και θα τελιωνε η υποθεση.το οτι θα χασω λεφτα αυτο ειναι δεδομενο ολοι το εχουν πει ειται το πουλησω ειται το δωσω ανταλλαγη.αν ειχα περασει αυτο που περασες εσυ να σου πω την αληθεια δεν θα με ενοιαζε και πολυ γιατι μια ζωη την εχουμε (εσυ δυο απο τι φαινεται :)και εφοσον πηγες εκει πανω εμαθες οτι το πορτοφολι μας το αφηνουμε εδω κατω, ετσι δεν ειναι;

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΚΕΠΤΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ

Χωρίς να έχουν περάσει από το λούκι το δικό μου,θάταν καλύτερος ο κόσμος μας...!!!
    Εννοείται πως η πιο εύκολη λύση είναι όπως τα είπες,απλά ψάχνω και άλλες επιλογές.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΟΥ

Σελίδα 11 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 678910111213141516 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Νεος-ψάχνει νέα...
    από Matias_GR στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 03/06/2010, 21:57
  2. Μελαμψή νέα, μόνη, ψάχνει...
    από dirtbird στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 24/08/2007, 15:21
  3. νεα ,ομορφη ψαχνει συντροφια...
    από pelargos1 στο forum Kawasaki
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 18/05/2006, 14:04
  4. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 15/12/2003, 15:06