στην Κορίνθου-Πατρών που τόσα χρόνια ήταν με κορίνες, με αμάξι έτσι και πετύχεις νταλίκα δύσκολο, όχι απίθανο
αλλά ΟΚ ο colgate πέτυχε ιδανικές συνθήκες.
κοίτα ρε κιορατά μη γράψεις πως κατέβηκες με κανά φίατ ούνο δεν τη γλυτώνεις τη καρπαζιά!
Λοιπόν βγήκε χαλαρά η διαδρομή στην μιάμιση ώρα βράδυ σχεδόν και με καλή βροχή από Κόρινθο έως Ακράτα και είχε και κάτι έργα. Στην επιστροφή βλαστήμησα λίγο γιατί στα διόδια της Κορίνθου ήταν μόνο μια λουρίδα για πληρωμή με χρήματα και 30- 40 αμάξια μπροστά μου.
Δεν ξέρω πως θα ακουστεί αλλά έκατσα στην ουρά μέχρι να έρθει η σειρά μου να πληρώσω.
Η διαδρομή Αθήνα Πάτρα ήταν πάντα 2 ωρες. Με τις κορινες ανεβηκε ο χρονος αναλογα την κινηση. Με μηχανη η διαδρομη ειναι χαλαρα στο 1.50 και με γρηγορο ρυθμο 160+ κατω απο 1.40.
Το ταξίδι είναι από τερμα καβαλας. Αν καποιος μενει νέα σμυρνη και θελει δυο ωρες να βγει εθνικη ας προσεχε. Αυτος ο χρονος αλλαζει με το που μενει ο καθενας. Παντα τοσο ηταν και ακομα τοσο ειναι η διαδρομη. Η ασφαλεια αλλαξε οχι ο χρονος. Με αμαξι πολλα χρονια πριν την εχω κανει και 1.30.
Επίσης στα μάτια των οδηγών των άλλων αυτοκινήτων που περίμεναν στην ουρά έβλεπα κάτι σαν ευχαριστώ... ο λόγος ήταν γιατί μερικά λαμόγια με αυτοκίνητα προσπαθούσαν να χωθούν και όταν έβλεπαν την μηχανή να περιμένει στην ουρά καταλάβαιναν ότι δεν τους παίρνει και έβαζαν όπισθεν και γύριζαν στην ουρά πίσω.