sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
το Versys το οδηγάνε παγκόσμιοι, κάτι άκουσα πως του χρόνου το Tom Sykes θα κατέβει sbk με versys.
Είναι μηχανάκι μόνο για σιρκουί άρα το βγάζουμε έξω.
Fazer πολύ άνοστα αντικείμενα, μόνο με φιδέ στον Ευαγγελισμό μπορούν να συγκριθούν.
Άρα μου μένει το NC750 το οποίο είναι Χόντα και ως γνωστόν όλα τα Χόντα μαμούν και δέρνουν ό,τι κινείται και αναπνέει.
Είναι οι γυπαετοί του Μοτοσυκλετισμού, ο Σπαλιάρας των 2 τροχών και η προσωπική μου προτίμηση.
ΟΚ πρώτα το urban X-ADV και μετά το NC.
Το versys ειναι καβασακι. Αρα εκ προοιμιου ειναι γρηγορο. Πολυ γρηγορο. Και στριβει κιολας. Δε μιλαμε καν για τις κλασομπανιερες τα χοντα. Που δεν πανε βημα. Τι να τον κανω το σπαλιαρα αν ειναι μονο για μοστρα; Καλα λενε πως αν πας λιγο χωμα μετα νοιωθεις Peterhansel το λιγοτερο........
Δεν θα περναγα πανω απο το κοτρωνι. Θα πηγαινα απο τη δεξια μερια του βραχου διοτι θα βαριομουν να σταματησω να μετακινησω την πετρα.
Βλεπεις οτι αναφερθηκα σε ενοικιαζομενο και οχι ιδοκτητο σκουτερ. Προσωπικα δεν θα εβαζα κανενα δικο μου οχημα με χυτες ζαντες σε τετοια διαδρομη και ας ειχε 1 μετρο διαδρομη αναρτησεων.
Σε τετοια τερεν εμαθα να οδηγαω και εχω κανει πολλα χιλιομετρα τετοιου ειδους. Πιστεψε με, θα πηγαινα πιο γρηγορα με ενα σκουτερακι που δεν θα με ενοιαζε.
Και προφανως, δεν σου τη λεω επειδη δεν πηγαινες σαν το McGrath στο χωμα με το NC, ουτε και διαφωνουμε. Απλα σε φερνω στα λογια μου.
Οποιοδηποτε on-offακι οπως τα ΧΤ, DR, Freewind, F650, ΝΧ, Africa, Τenere κλπ θα περνουσαν απο αυτα τα σημεια χωρις ουτε να ιδρωσουν και με σημαντικα πιο μεγαλη ταχυτητα.
Το NC δεν μπορει να το κανει αυτο διοτι θα σκορπισει οπως οποιοδηποτε αλλο street μηχανακι.
υ.γ. Σημερα εβλεπα ενα NC με ενα cb400 διπλα διπλα παρκαρισμενα και η αποσταση τους απο το εδαφος ειναι οπτικα σχεδον ιδια. Αμελητεα διαφορα.
MADE IN JAPAN 日本製
καλά γέλα εσύ αλλά τόσα ξέρει ο Ελληναράς τόσα λέει.
Στην πολιτισμένη Ευρώπη με την μεγάλη αγορά, το παίρνει ο Γερμανός
και το ένα σουκου του βάζει τραχτερωτά και διασχίζει τη Σιβηρία,
το άλλο σουκου του πετάει σλικ τάνλοπ και γράφει χρόνους στο Άσσεν
και το παράλλο σουκου φορτώνει τριβάλιτσο τουρατεκ και πάει Γκστααντ με τη κάρχια
το παραπάνω είναι ένα μικρό απόσπασμα από ένα όμορφο post που θυμήθηκα με αφορμή τα σχόλιά σου για την πίστα.Δημοσιεύθηκε αρχικά από Chris@
απόλαυσε την οδήγηση στην πίστα.ήσουν εσύ καλύτερος αναβάτης από τον αναβάτη του ss που πέρασες,δεν τον πέρασες επειδή καβαλούσες versus.
![]()
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
και γω σε μια βολτα σε δρομους οπως τα βιντεο ετσι σιγα θα πηγαινα 30-40.1ον για να απολαυσω την διαδρομη και τα ομορφα τοπια.2ον ειμαι σε βουνο σε περιπτωση πτωσης θα προτιμουσα να ειναι με λιγα χλμ ωστε να ελαχιστοποιησω τον κινδυνο να τραυματιστω και να αυξησω την πιθανοτητα να μπορει να συνεχισει να δουλευει η μηχανη.3ον ο καθενας οδηγει μεχρι εκει που αισθανεται ασφαλης και ειναι μεσα στις οδηγικες ικανοτητες του.Αυτο το μοντελο ειναι εργαλειο σαν τον ελβετικο σουγια μπορεις να κανεις λιγο απο ολα δεν ειναι για να σου προσφερει οδηγικη εξαψη ειναι απλα πρακτικο- οικονομικο και αισθητικα αποδεκτο στον μεσο ορο. δεν σου τρεχουν τα σαλια οταν την βλεπεις ουτε ονειρευεσαι να την γκαζωνεις σουζες πλαγιασματα κτλπ .σε αυτες τις διαδρομες με χαμηλη ταχυτητα οπως πηγαινε μπορουν να πανε πολλες μοτο