crs-k
2) Ανθρωποι ημαστε.. Αν σου κρεμασει το μηχανακι??Πρωτ' απ' ολα θελει καθαρα χωματινα μασπιε.Δευτερον πανω στην στροφη ΔΕΝ πρεπει ΟΥΤΕ να φρεναρεις, ΟΥΤΕ ν' αλλαξεις ταχυτητα, μιας και καταστρεφεις το ζυγισμα ΚΑΙ την γραμμη της μηχανης.
Αν μιλαμε για γρηγορη οδηγηση ...
Αν μπεις λιγο πιο γρηγορα αφηρημενα και χρειαστης να κατεβασεις μια ταχυτητα?? Και στο χωμα ειδικα τα παραπανω συμβαινουν συχνα..
3) Πανω στην εισοδο της στροφης μονο το πισινο φρενο σε συνδιασμο με λιγοτερο μπροστινο θα σε επαναφερει στην ταξη σε περιπτωση που πανω στην στροφη παμε χαντακι..![]()
Καηκαμε αν εξαρτιωμαστε στο ΧΩΜΑ που ειναι ενα ταιρεν γενικα με μειωμενη προσφυση μονο απο το μπροστινοΟπως ειδες το πισω φρενο ΔΕΝ το ανεφερα καθολου, μιας και κανονικα πρεπει να χρησιμοποιηται απο ελαχιστα εως καθολου.
..Ευχαριστω πολλυ...Δοκιμασε το καποια στιγμη κι ειμαι σχεδον απολυτα σιγουρος οτι θα δεις τις διαφορες ...![]()
Αλλα αν διαβασες το ποδολαγνειο ποστ που αναφερομουν στην καμαρα του ποδιου δεν ειπα οτι ειναι το μονο σημειο που στηριζομαστε στο μηχανακι ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΕιΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΤΟΥΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΦΟΡΑΣ ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΤΟΥΜΕΝΑ και για το Α-Β λογο στηριχθεις παρατεταμενα στην καμαρα του ποδιου...![]()
Σορρυ αν καταλαβες λαθος μαλλον θα φταιω εγω γμτ την συνταξη μου.. Και πανω απο ολα ουτε ηθελα να δωσω μαθηματα οδηγησης εδω μεσα ουτε να το παιξω εξυπνηδης...
Οπως και να πατατε αυριο ομως πανω απο ολα καλα να περασετε..
![]()