Ενημερωτικά παλιές μπαταρίες από λαπτοπ πριν τις στείλετε ανακύκλωση ανοίξτε το pack.
Μέσα περιέχουν 18650 και όχι μόνο οι οποίες για χρήση φακού είναι εξαιρετικές
Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές
Όχι δεν είναι. Οι περισσότερες αν όχι όλες, δίνουν πολύ λίγα Αμπερ και σε δυνατούς φακούς αργά ή γρήγορα θα κάνουν μπαμ.
Κάποιες μπορεί να κάνουν για κάποιους φακούς. Κάποιες μπορεί να κάνουν για άλλες δουλειές. Αλλά για όλες πρέπει να ξέρεις τα χαρακτηριστικά της μπαταρίας και απαιτήσεις της συσκευής που θα χρησιμοποιηθούν.
Sent from me using a computer.
Daz αν δεν έχεις ανοίξει laptop battery pack άνοιξε ένα. Σε όσα έχω ανοίξει έχω κρατήσει τα στοιχεία που ήταν καλά και δουλεύουν μια χαρά σε φακούς μέχρι τρεις 18650 πχ. Πόσο ποιο δυνατούς φακούς?
Led είναι όλοι οι φακοί που έχω. Τεσπα . Ιδέα έριξα πριν τις στείλετε ανακύκλωση και από προσωπική εμπειρία
Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές
Εχω ανοίξει.
Εχω και ένα ανοιγμένο με πολύ καλές μπαταρίες και το μόνο που μπορω να τις κάνω είναι να τις βάλω σε ένα powerbank που βάζεις εσύ ότι μπαταρίες θέλει. Παίρνει δυο μπαταρίες και δίνει μέγιστο 2Α και με τις δύο.
Εψαξα τα χαρακτηριστικά τους και δεν κάνουν για τίποτε άλλο.
Το ότι δουλεύουν μια χαρά δε σημαίνει οτι είναι ασφαλής η χρήση τους.
Οι μπαταρίες που έχουν τα πακς είναι πολύ χαμηλής αποφόρτισης. Πολλοί φακοί σήμερα, ακόμα και φθηνοί, έχουν αρκετά μεγάλες απαιτήσεις. Όπως είπα και πριν πρέπει να ξέρεις χαρακτηριστικά μπαταρίας και συσκευής, διαφορετικά παίζεις ζάρια.Πόσο ποιο δυνατούς φακούς?
Led είναι όλοι οι φακοί που έχω
Sent from me using a computer.
Χρησιμοποιώ 18650 από παλιά λαπτοπ σε φακούς και δουλεύουν μια χαρά. Έχω μάλιστα αντικαταστήσει μπαταρίες σε συστοιχια 8.4volt που δίνει ρευμα σε φως ποδηλάτου 5 x xml-t6 led. Σκοτώνουν και διαρκούν κιόλας.
Ρε παιδιά είστε σοβαροί?
Χωρίς να ξέρεις τις απαιτήσεις του φακού και τις προδιαγραφές της μπαταρίας, είναι δυνατόν να το προτείνεις σαν επιλογή?
Μιλάμε τώρα για μπαταρίες που εκτός προδιαγραφών, μπορεί να κάνουν μπάμ...
Το οτι εσείς κάνετε κάτι και δεν πάθατε τίποτα, δεν σημαίνει οτι δεν μπορεί να πάθετε στο μέλλον, ούτε οτι κάποιος άλλος δεν μπορεί να πάθει ζημιά ακολουθώντας τις οδηγίες σας...
Ναί, ανοίξτε τις μπαταρίες του laptop.
Δείτε τον κωδικό των κελιών, βρείτε τις προδιαγραφές τους και χρησιμοποιήστε τες κατάλληλα.
Όπως είπε ο daz όμως, συνήθως οι μπαταρίες των πακέτων, δεν έχουν υψηλή αποφόρτιση, γιατι δεν τη χρειάζονται. Οπότε δεν κάνουν για φακούς.
Έχεις δίκιο δεν ήμουνα σαφής.
Οι συνηθισμένες 18650 μπορούν να φορτισουν ένα κινητό μόνο αν τοποθετηθούν σε κάποιους φορτιστές με κατάλληλες υποδοχές. Έχω έναν τετοιο μικρό δύο θέσεων της Littokala.
Τώρα είδα ότι κάποιες μπαταρίες έχουν επάνω τους υποδοχή φόρτισης και δεν χρειαζετε να μπουν σε φορτιστή. Οι ίδιες επίσης μπορούν να συνδεθούν σε κινητό και να το φορτισουν.