καλησπέρα
σήμερα βγάζω και πετάω πράγματα από τον δότη και κρατάω ότι είναι οκ
αυτά που θα χρησιμοποιήσω
μέχρι στιγμής δισκόπλακες σχεδόν καινούργιες(after market) αν και οι δικές μου οι γνήσιες είναι σε πολύ καλή κατάσταση και ίσως βάλω αυτές με φρέσκα τακάκια(5 ημερών) ,σωληνάκια υψηλής,τρόμπα χωρίς θαμπό τζάμι
λάστιχο batlax ημερών με τα μπιμπίκια πάνω
κλειδαριά που λειτουργεί σωστά και το ίδιο κλειδί για τάπα βενζίνης που είναι άψογη όπως και την κλειδαριά σέλας που λειτουργεί άψογα με λαδωμένη ντίζα και το νίκελ πάνω στον αφαλό κλπ
σέλα
πίσω δισκόπλακα τρόμπα σωληνάκι υψηλής
βίδες διάφορες και έτσι θα βάλω τις καλύτερες γιατί κάποιες είναι ταλαιπωρημένες
θήκη μπαταρίας και καπάκι μπαταρίας
πλάκες εσωτερικού οργάνων
πίσω ΛΑΣΤΙΧΟ το ποιο είναι σε όμοια κατάσταση και με το εμπρός αλλά θέλω να πάω να το τσεκάρω γιατί η ζάντα έφαγε γερο μπαμ
ψυγείο και γενικά όλο το κύκλωμα ψύξης καθώς το δικό μου είναι στραβό και επισκευασμένο με κακό τρόπο
αλυσίδα γρανάζια
βίδα κεντρική για δεξί πλαϊνό καπάκι μοτέρ μιας και η δικιά μου είναι κακοποιημένη στη φωλιά του ΑΛΕΝ
πίσω τάπα ψαλιδιού που κρατάει τον αποστάτη αφού στο δικό μου είχε χαθεί και είχε λάμα για κάδρα
καρμπιρατέρ γιατί είναι σερβιρισμένα και πεντακάθαρα
ντιζα, τσοκ,ατέρμονα γιατί είναι σε πολύ καλή κατάσταση,βασικά πολύ καλύτερη από τα δικά μου
μπαταρία τα άναβε τα φώτα όλα κανονικά (ακόμα να μου φέρουν το πολύμετρο)θα την βάλω στο μηχάνημα αύριο
διακόπτες kill switch και φώτα κλπ
πράγματα που μένουν σαν ανταλακτικα στο ραφι
ρουμπινέτο πεντακάθαρο
πλεξούδα και μικρο ανταλλακτικών από τα όργανα
αυτιά από το φως μαύρα με ηλεκτροστατική
φως εμπρός πίσω καβούκι μαύρο με ηλεκτροστατική
φως οκ με στεφάνια χτυπημένα
καβαλέτα τιμονιού και πάνω πλάκα που νομίζω ότι είναι ίσια
πλαϊνά καπάκια
πλεξούδα
μοτέρ καπάκια αριστερά
μοτέρ εσωτερικό ανταλλακτικό,κεφαλή,block σασμάν,μίζα κλπ
ψιλοπράγματα όπως ατερμονας κλπ
βάση για φως ελαφρώς στραβή αλλά έρχεται εύκολα
πλεξούδα
πολλαπλή
μαρσιπιεδες αριστερά
μπότες καλαμιών μαύρες από ηλεκτροστατική
σταντ μονό και διπλό
καθώς και τα δικά μου ανταλλακτικά που θα βγάλω εκ των οποίων κάποια είναι υπολογίσιμα όπως δισκόπλακες καρμπιρατέρ,σωληνάκια φρένων ,δαγκάνες,τρόμπα με θαμπό τζαμάκι (το οποίο θα αντικαταστήσω με γυάλινο)
τάπα με κλειδί και γενικά κλειδαριές που θέλουν σέρβις(λειτουργούν)
δυστυχώς κάτω πλάκα είναι στραβή και ίσως και η πάνω
εμπρός ζάντα στραβή στο κέντρο της πιστεύω θα την πάω για τσεκ ...αν όχι έχει μόνο μια γρατζουνιά
πίσω ζάντα με χοντρό χτύπημα
καλάμια στραβά με καρούμπαλο
και γενικά το μηχανάκι ήταν πληγωμένο βαριά από την στούκα αλλά έχει αρκετά πράγματα που πρέπει να αλλάξω στο δικό μου σε άριστη κατάσταση
έχει κοστίσει δε όσο μια αλλαγή ελαστικών και μου λύνει τα χέρια σε πολλά
πήρα και ένα καινούργιο τιμόνι και κάτι αντίβαρα τιμονιού για να αρχίσω να στήνω το ''γραφείο'' (κλεμμένο από τον τελεγονο)
έχω βάλει και εποξική στο καλάμι στο τραύμα και το έτριψα λίγο αλλά θα το δω αύριο
πολλά λόγια σήμερα λίγες φωτογραφίες
συγνώμη αν κούρασα αλλά πέραν του αρχείου που κρατάω στον υπολογιστή,εδώ το βλέπω σαν ημερολόγιο![]()