Σελίδα 11 από 22 ΠρώτοΠρώτο ... 67891011121314151621 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 324

Θέμα: Cb 400sf 1991

Παλαιό μέλος Το avatar του/της george.S
    καλησπέρα

σήμερα βγάζω και πετάω πράγματα από τον δότη και κρατάω ότι είναι οκ

αυτά που θα χρησιμοποιήσω

μέχρι στιγμής δισκόπλακες σχεδόν καινούργιες(after market) αν και οι δικές μου οι γνήσιες είναι σε πολύ καλή κατάσταση και ίσως βάλω αυτές με φρέσκα τακάκια(5 ημερών) ,σωληνάκια υψηλής,τρόμπα χωρίς θαμπό τζάμι
    λάστιχο batlax ημερών με τα μπιμπίκια πάνω
    κλειδαριά που λειτουργεί σωστά και το ίδιο κλειδί για τάπα βενζίνης που είναι άψογη όπως και την κλειδαριά σέλας που λειτουργεί άψογα με λαδωμένη ντίζα και το νίκελ πάνω στον αφαλό κλπ
    σέλα
    πίσω δισκόπλακα τρόμπα σωληνάκι υψηλής
    βίδες διάφορες και έτσι θα βάλω τις καλύτερες γιατί κάποιες είναι ταλαιπωρημένες
    θήκη μπαταρίας και καπάκι μπαταρίας
    πλάκες εσωτερικού οργάνων
    πίσω ΛΑΣΤΙΧΟ το ποιο είναι σε όμοια κατάσταση και με το εμπρός αλλά θέλω να πάω να το τσεκάρω γιατί η ζάντα έφαγε γερο μπαμ
    ψυγείο και γενικά όλο το κύκλωμα ψύξης καθώς το δικό μου είναι στραβό και επισκευασμένο με κακό τρόπο
    αλυσίδα γρανάζια
    βίδα κεντρική για δεξί πλαϊνό καπάκι μοτέρ μιας και η δικιά μου είναι κακοποιημένη στη φωλιά του ΑΛΕΝ
    πίσω τάπα ψαλιδιού που κρατάει τον αποστάτη αφού στο δικό μου είχε χαθεί και είχε λάμα για κάδρα
    καρμπιρατέρ γιατί είναι σερβιρισμένα και πεντακάθαρα
    ντιζα, τσοκ,ατέρμονα γιατί είναι σε πολύ καλή κατάσταση,βασικά πολύ καλύτερη από τα δικά μου
    μπαταρία τα άναβε τα φώτα όλα κανονικά (ακόμα να μου φέρουν το πολύμετρο)θα την βάλω στο μηχάνημα αύριο
    διακόπτες kill switch και φώτα κλπ

πράγματα που μένουν σαν ανταλακτικα στο ραφι

ρουμπινέτο πεντακάθαρο
    πλεξούδα και μικρο ανταλλακτικών από τα όργανα
    αυτιά από το φως μαύρα με ηλεκτροστατική
    φως εμπρός πίσω καβούκι μαύρο με ηλεκτροστατική
    φως οκ με στεφάνια χτυπημένα
    καβαλέτα τιμονιού και πάνω πλάκα που νομίζω ότι είναι ίσια
    πλαϊνά καπάκια
    πλεξούδα
    μοτέρ καπάκια αριστερά
    μοτέρ εσωτερικό ανταλλακτικό,κεφαλή,block σασμάν,μίζα κλπ
    ψιλοπράγματα όπως ατερμονας κλπ
    βάση για φως ελαφρώς στραβή αλλά έρχεται εύκολα
    πλεξούδα
    πολλαπλή
    μαρσιπιεδες αριστερά
    μπότες καλαμιών μαύρες από ηλεκτροστατική
    σταντ μονό και διπλό
    καθώς και τα δικά μου ανταλλακτικά που θα βγάλω εκ των οποίων κάποια είναι υπολογίσιμα όπως δισκόπλακες καρμπιρατέρ,σωληνάκια φρένων ,δαγκάνες,τρόμπα με θαμπό τζαμάκι (το οποίο θα αντικαταστήσω με γυάλινο)
    τάπα με κλειδί και γενικά κλειδαριές που θέλουν σέρβις(λειτουργούν)

δυστυχώς κάτω πλάκα είναι στραβή και ίσως και η πάνω
    εμπρός ζάντα στραβή στο κέντρο της πιστεύω θα την πάω για τσεκ ...αν όχι έχει μόνο μια γρατζουνιά
    πίσω ζάντα με χοντρό χτύπημα
    καλάμια στραβά με καρούμπαλο
    και γενικά το μηχανάκι ήταν πληγωμένο βαριά από την στούκα αλλά έχει αρκετά πράγματα που πρέπει να αλλάξω στο δικό μου σε άριστη κατάσταση
    έχει κοστίσει δε όσο μια αλλαγή ελαστικών και μου λύνει τα χέρια σε πολλά

πήρα και ένα καινούργιο τιμόνι και κάτι αντίβαρα τιμονιού για να αρχίσω να στήνω το ''γραφείο'' (κλεμμένο από τον τελεγονο )
    έχω βάλει και εποξική στο καλάμι στο τραύμα και το έτριψα λίγο αλλά θα το δω αύριο
    πολλά λόγια σήμερα λίγες φωτογραφίες

συγνώμη αν κούρασα αλλά πέραν του αρχείου που κρατάω στον υπολογιστή,εδώ το βλέπω σαν ημερολόγιο
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων 20191101_105236_resized.jpg‎   20191101_111142_resized.jpg‎   20191101_144653_resized.jpg‎   20191101_145307_resized.jpg‎   20191101_145439_resized.jpg‎  

270° firing order Το avatar του/της katsar
    Τι να κουράσεις,δώσε φωτογραφίες λέμε.
    when life gets complicated... i ride.

καλησπέρα

τα νεότερα με τα καλάμια

τα δικά μου τα πέρασα εποξική κόλα και τα έξυσα με 600 γυαλόχαρτο και μετά 3000(τελειώσαν τα ενδιάμεσα και εγώ)
    δεν κάνουν καθόλου δόντι στο χέρι ενώ ψηλότερα(που δεν έβαλα εποξική) τα νιώθεις όλα
    πιστεύω ότι θα δούλευε αλλά αλλάξανε τα σχέδια
    αυτά θα τα κλείσω μαζί με σετ δαγκάνες και φτερό και θα τα βάλω στο ράφι

με του bros δεν θα ασχοληθώ καθόλου γιατί έχει το ένα καλάμι παρόμοια αλλά λίγο μικρότερη πληγή στα 8 εκατοστά

από του δότη θα κρατήσω μπότες

στην μηχανή θα βάλω από vtr 1000 μαζί με 4πιστονες
    χάνω το αυθεντικό του θέματος(αλλά το έχω στο ράφι) αλλά τα καλάμια είναι άψογα και οι 4πιστονες είναι αναβάθμιση γ@μ@τη
    πείρος δείχνει ότι ταιριάζει θα χρειαστώ φτερό

στην τιμή που τα πήρα θα μπορούσα να πω ότι μου τα χάρισαν και δώρο οι 4πιστονες ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Γιώργο
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων καλαμια cb me epoxiki.jpg‎   καλαμια cb me epoxiki 2.jpg‎   kalamia botes cb400sf.jpg‎   kalamia botes bros 650.jpg‎   KALAMIA BOTES VTR.jpg‎  

KALAMOPOLEMOS.jpg‎  

λύνω τον δότη που είναι απέναντι και κοιτάει το cb
    αφήνω ανταλλακτικά στον πάγκο για ξεκαθάρισμα αποθήκευση κλπ και επικρατεί χάος
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων haos (3).jpg‎   haos (1).jpg‎   haos (4).jpg‎   haos (2).jpg‎   alysida (2).jpg‎  

zanta.jpg‎   seles (1).jpg‎   VOUTA SWAZ.jpg‎   san kainoyrgia glystra.jpg‎   GIMNO.jpg‎  

και στα 2 ο προφυλακτήρας της αλυσίδας είναι στραβός
    στο δικό μου από κριπτοναιτ που δεν βγήκε και στο άλλο από την στούκα
    έπιασα της στούκας τον καθάρισα και τον έφερα στα ίσια του
    έγινε πολύ καλός και θα φτιάξω και τον άλλο αλλά πρέπει να πάρω ματσόλα με τεφλόν γιατί αν κοιτάξεις από κοντά(πολύ κοντά λέμε) το σφυρί κάνει μικρά τραύματα
    βασικά η φωτογραφία το αδικεί και δεν θα ασχολούμουν ξανά και θα το έβαζα έτσι αλλά έχω και το άλλο και θα προσπαθήσω να το κάνω τέλειο(έχει και μόνο μια καμπούρα/στράβωμα)
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων profilaktiras alisidas (2).jpg‎   profilaktiras alisidas (3).jpg‎   profilaktiras alisidas (4).jpg‎   profilaktiras alisidas (5).jpg‎   profilaktiras alisidas (6).jpg‎  

profilaktiras alisidas (7).jpg‎  

και μια με το τιμονακι
    επίσης με το άλλο είχα μια διαφορά στην πλάκα που είχαν ένα δαχτυλίδι για την κλειδαριά
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων kainoyrgio timoni (1).jpg‎   kainoyrgio timoni (2).jpg‎   diaforetikes plakes.jpg‎  

Παλαιό μέλος Το avatar του/της viper1
    Τα καλάμια του VTR ταιριάζουν στις δικές σου τιμονοπλακες?
    Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από viper1 Προβολή μηνύματος
    Τα καλάμια του VTR ταιριάζουν στις δικές σου τιμονοπλακες?
    Ταμαμ και είναι και λίγο κοντύτερα από του bros και αν τις ανεβάσω λίγο είμαι ακριβώς στο ίδιο ύψος

Παλαιό μέλος Το avatar του/της viper1
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από george.S Προβολή μηνύματος
    Ταμαμ και είναι και λίγο κοντύτερα από του bros και αν τις ανεβάσω λίγο είμαι ακριβώς στο ίδιο ύψος
    Μια χαρά. Μου κάνει εντύπωση που έχουν τον ίδιο πάχος το VTR 1000 με το CB... anyway .
    Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MAIK72
    Τέλεια είναι!

έχω φάει τα νύχια μου ως τα δάχτυλα, δώσε πόνο φιλαράκι, προχώρα, παρακολουθούμε!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της telegonos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από viper1 Προβολή μηνύματος
    Μια χαρά. Μου κάνει εντύπωση που έχουν τον ίδιο πάχος το VTR 1000 με το CB... anyway .
    Αν θυμάμαι καλά, το πρώτο VTR1000F (αυτό με τα όργανα σε κατακόρυφη διάταξη σε στυλ ducati 916) είχε 41mm μπουκάλες, οπότε ναι, ταιριάζουν στις πλάκες 41mm του CB.

To Facelift VTR1000F βέβαια, με τα όργανα σε κλασσική οριζόντια διάταξη, είχε 43mm πηρούνια, οπότε προφανώς δεν έχει αυτά.
    Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
    παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό

Παλαιό μέλος
    και στα 2 ο προφυλακτήρας της αλυσίδας είναι στραβός

πρέπει να πάρω ματσόλα με τεφλόν γιατί αν κοιτάξεις από κοντά(πολύ κοντά λέμε) το σφυρί κάνει μικρά τραύματα

Αν δεν έχεις ματσόλα, μπορείς να τον χτυπάς με κλασσικό σφυρί ή βαριοπούλα, παρεμβάλλοντας ξύλινο τάκο. Ακουμπάς το ξύλο πάνω στο κομμάτι και χτυπάς το ξύλο με το σφυρί.

καλημέρα
    πλάκες καντράν ξέρει κανένας που μπορώ να ψάξω ? κάποιοι εκτύπωναν κλπ ξέρει κανένας που μπορώ να απευθυνθώ?
    για να μην περιμένω τον κινεζο που τις έχει με 10 ευρώ κάνα μήνα άσε που το πλεξιγκλάς όσο και αν ακούγεται αστείο(πόση διαφορά έχουν 2 πλεξιγκλάς) της Honda είναι πολύ καλύτερο στον να μην στραβώνει από θερμοκρασίες ήλιου κλπ (και στα δικά μου που έχει κολληθεί το αυτοκόλλητο την άκουσε και όχι το πλεξιγκλάς)
    είχα την πρόθεση να κρατήσω τις γνήσιες από τον δότη αλλά έχουν ξεθωριάσει και αυτές αρκετά και μου χαλάνε την εικόνα
    έχω πάρει βελόνες καινούργιες από Κινέζο(περιμένω να έρθουν) αν και έλεγα να βάψω με μανό τις δικές του

ευχαριστώ

και τελικά πήρα τις κινέζικες https://www.aliexpress.com/item/3287...5b6a4c4dpwlvSl
    θα το κλείσω τώρα με μια ασπρη και μια μαύρη η θα βάλω τις 2 μαύρες και όταν έρθουν τα ξανά ανοίγω

συνεχίζει να με ενδιαφέρουν γνήσιες σε νορμάλ κόστος η καλής ποιότητας ιμιτασιόν οπότε αν γνωρίζει κάποιος θα το εκτιμούσα

ευχαριστώ

Σελίδα 11 από 22 ΠρώτοΠρώτο ... 67891011121314151621 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. manual cb 400sf
    από geowv στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 10/10/2007, 08:45
  2. CB 400SF Project 1 agora?
    από suzukimaniac στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2006, 21:48

Κανόνες δημοσιεύσεων