Βγάλε μια φώτο ρε...
Έχω κολλητήρι για πλαστικά
Βγάλε μια φώτο ρε...
Έχω κολλητήρι για πλαστικά
Έχω μία βιομηχανική κόλλα που δεν ξεκολλάει με τίποτα και έχει ελαστικότητα.
Πέρνα απο Ηλιούπολη να το πνίξουμε με δαύτο ή έλα να πάρεις το σωληνάριο και να κάνεις τη δουλειά σου.
arvala παν στην εκκλησιά arvala προσκυνάνε.......
Γιάννη τώρα που το βλέπω, νομίζω πρέπει να πας να τσακωθείς.
Δεν μιλάμε για μικρή ζημιά, από το τηλέφωνο κατάλαβα ότι έσπασε μια μικρή γωνίτσα, εδώ μιλάμε σοβαρό σπάσιμο.
Και να πω ότι ήταν κανένα ιμιτασιόν, δε γαμιέται.
arvala παν στην εκκλησιά arvala προσκυνάνε.......
Σε αντίστοιχη περίπτωση στο innova είχα πάρει σύρμα, το έκανα σε σχήμα π ζεσταμα με το μαπ και κόλλημα στο πλαστικό, μετά από πάνω έβαλα εποξικη. Υπάρχει και εργαλείο για αυτή την δουλειά αλλά το έκανα έτσι και δούλεψε
Θα δοκίμαζα με κολλητηρι καλάι, με την μύτη του λιώσιμο του πλαστικού πάνω στην ρωγμη, η και λιώσιμο από πάνω έξτρα άλλου κομματιού πλαστικου
Σίτα θα βρείς σε μαγαζία με σιδερικά απλά να είναι μεταλλική.Αν έχεις κολλητήρι πάρε καρφί με πλατύ όσο γίνεται κεφάλι και βάλ'το στη θέση της μύτης καλό θα είναι το κολλητήρι να είναι αρκετά βατ, εγώ έχω πάρει ένα 100w από τους κινέζους.Βάζεις τη σίτα από την πίσω πλευρά και την πατάς με το κεφάλι του καρφιού μέχρι το λιωμένο πλαστικό να ξεχειλίσει από τις τρύπες αν είσαι προσεκτικός από τη μπροστά πλευρά δε θα φαίνεται η κόληση και δε θα θέλει βάψιμο.Για ενίσχυση βρές κανένα κομμάτι προφυλακτήρα και λιώσε εξτρά ποσότητα πάνω από τη κόλληση που θα φτιάξεις.
Οποιος σου πεί ότι δεν γίνεται απάντα του, κοίτα να μαθαίνεις.
Γιάννη, στο κολλάω με το πιστόλι λογικά όπως το βλέπω και θα είσαι κομπλε
Θωμά δεν ξέρω πόσο άνετος θα ήμουν να του βάλω μαπ γιατί είναι πολύ λεπτό κομμάτι.
εκτός κι αν εννοείς ότι ζεστανες το σύρμα το ίδιο με το φλόγιστρο.χμμ, ενδιαφέρουσα προσέγγιση κι αυτή.
Η ιδέα της σιτας είναι μια έξτρα ιδέα που δεν ήξερα.την κρατάω κάβα.
Αντρέα θα δοκιμάσω αύριο με το Γιάννη αυτή τη βιομηχανική κόλλα που έχει. Αν δεν πιάσει, θα οργανώσω ταξίδι στα υπερβόρεια όπου κάθεσαι για να δούμε τι και πώς.
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Με ανάλογο εργαλείο (κολλητήρι πλαστικών) και τα κατάλληλα ελάσματα έχω κι εγώ κολλήσει με επιτυχία διάφορα πλαστικά, και μάλιστα πλαστικά που προορίζονταν να δέχονται μηχανικές καταπονήσεις (κι όχι απλά διακοσμητικά, όπως η μάσκα στο παπί του γαύρου).
Οπότε εκτιμώ κι εγώ ότι σίγουρα με ανάλογη εφαρμογή στη μάσκα του θα έχει εγγυημένο αποτέλεσμα. Μόνο προσοχή στο πάχος του πλαστικού της μάσκας (ώστε να μην παραζεσταθεί με το κολλητήρι και παραμορφωθεί ορατά ή ακόμα χειρότερο λιώσει μέχρι τη μπροστά όψη το πλαστικό) καθώς και στην επιλογή του κατάλληλου τύπου συδετήρα (λογικά θα χρειαστούν τουλάχιστον 3-4 με βάση το μήκος της σπασμένης περιοχής).
για την ιστορία να γράψω και την σημερινή απάντηση της γιαμαπα, έτσι για να ξέρουμε (όχι πως δεν ξέραμε ως τώρα) τι αντιμετώπιση δεχόμαστε ως καταναλωτές.
ντριν ντριν... για τα ανταλλακτικά πιέστε 2...ντριν ντριν...
- εγώ: ειμαι ο τάδε που την περασμένη Τρίτη πήρα τα τάδε και με είδες μάλιστα στο πεζοδρόμιο απ'εξω να μαστορευω για να τα συναρμολογησω.
-πωλητης: ναι ναι τι κάνεις κλπ
-ε: φίλε μου το μπροστά μασκακι χθές,στη βδομάδα δηλαδή ακριβώς επάνω έσπασε!
-π: κι εγώ τι μπορώ να κάνω;
-ε: σαν γιαμαχα δεν μπορείς να κάνεις τίποτα;
-π: σαν ανταλλακτικά όχι να σε συνδέσω με το συνεργείο να δεις μήπως;
ντριν ντριν...ναι παρακαλώ;
-ε: ναι καλημέρα,το και το
-Μαστορας: δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι (εγώ το εξέλαβα ως αφού δε το βάλαμε εμείς κλπ)
-ε: να στο πω του λέω αλλιώς, αν το τοποθετουσες εσύ θα είχε διαφορά;
-Μ: όχι, τα πλαστικά δεν έχουνε εγγύηση
-ε: άρα το φαγα;
-Μ: ναι
-ε: καλώς, καλημέρα.
τα συμπεράσματα δικά σας.
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Καλή τύχη γαύρε!
Ποιόητα japan μου θελες, αν είχες πάρει Κινέζο θα έπαιρνες με τα ίδια λεφτά 3 σετ από το "χάλι εξπρές" και δώρο "φραπεδοθήκη".
Περί πλαστικών κολλήσεων.
Έχω δοκιμάσει όλους τους τρόπους που αναφέρθηκαν παραπάνω (και μερικούς ακόμα) και ο καθένας δουλεύει καλύτερα ανάλογα με την θέση εφαρμογής και το είδος σπασίματος !
Η σίτα ή ο μεταλλικός συνδετήρας φαίνεται πως θα δουλέψουν.
Πολύ φοβάμαι ότι για να σπάσει εκεί, από τους κραδασμούς θα ξανασπάσει. (Been there, done that!)
Ας ελπίσουμε πως όχι.
Oldfarts never die