Πσσσσσ.ΤΟΥ ΜΠΑ ΝΟ.
Καλορίζικο το εργαλείο...
Πσσσσσ.ΤΟΥ ΜΠΑ ΝΟ.
Καλορίζικο το εργαλείο...
καθε μερα ...νεα μερα.
Μπράβο ρε μάγκα, χαρά στο κουράγιο σου να πάρεις μοτο από την Βόρεια Αγγλία, πάντα καλοτάξιδος
Με το καλό να παραλάβεις φίλε, καλά και ασφαλή Χλμ σου εύχομαι!!!
Γαμάει πάντως, πολύ όμορφη
Μπράβο ρε μάγκα, χαρά στο κουράγιο σου να πάρεις μοτο από την Βόρεια Αγγλία, πάντα καλοτάξιδος
Στην κατάσταση που ήταν...δύσκολο να αντισταθώ.
Σε ευχαριστώ πολύ.
Καλορίζικη η κούκλα !
Να την χαρεις και πολλά ασφαλή χιλιόμετρα !
Enduro τελικα..Καλα κουραγια με το 30νταρι τεποζιτο.Γεμισμα κυριως σε εθνικο δικτυο καθως με 20 λιτρα μεσα στην πολη εισαι μια χαρα.Προσοχη στο υψος της μηχανης ,αν εισαι κατω απο 180, η χαμηλη σελα η το σκαψιμο της μαμας ειναι καλη λυση.Το μηχανακι ειναι ο ορισμος της απολαυσης στα ταξιδια.Δεν θα θες να τελειωνει ο δρομος Τσεκαρε τα αναλωσιμα του και μεσω αρ.πλαισιου αν εχουν γινει ολες οι εργοστασιακες ενημερωσεις.Κατα τα αλλα οι δρομοι σε περιμενουν .May the force be with you
κουκουρουκουκου
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου...
1) Το 30άρι τεπόζιτο φυσικά και δεν χρειάζεται να είναι γεμάτο,παρά μόνο σε ταξίδια μεγάλα.
2) Εχω ανέβει στην μηχανή και δεν έχω καθόλου πρόβλημα...κούμπωσα κανονικότατα,με ύψος 1.84
3) Εχει γίνει τσέκ σε εργοστασιακές ενημερώσεις...όλα καλά.
4) Λάστιχα θα αλλάξω και αυτό γιά δικούς μου λόγους
Σήμερα έφτασε στις αποθήκες εδω ,απο όπου και οι πρώτες φωτογραφίες επι Ελληνικού εδάφους,μαζί με άλλες εισερχόμενες κυρίες!!
Από εβδομάδα θα ακολουθήσουν οι υπόλοιπες διαδικασίες εκτελωνισμού, έκδοση πινακίδας, ΚΤΕΟ
Αύριο κατεβαίνει από την παλέτα...ο διακόπτης στο ON και φωτογραφίζεται μόνη της στον χώρο!!
![]()
Τελευταία τροποποίηση από Cineboy; 18/06/2020 στις 14:13.
Γιά να έχει ο προηγούμενος ιδιοκτήτης αυτή την πινακίδα σε αυτές τις διαστάσεις και χρώμα είχε πληρώσει 293 λίρες!!...πράγμα που σημαίνει ότι ήταν και λίγο ψείρας!!
https://carsgt.co/number-plates/LK16F