Να το ξανακανονίσουμε σίγουρα! Ήταν πολύ όμορφα, η επόμενη βόλτα να είναι και πιο μακρυά!
Υ.Γ. : Πώς σας φαίνεται το νέο μου Άβαταρ;! (Το λατρεύω το photoshop, κατάφερε να πετάξει πέρα το ματσούκι από πίσω! χαχαχα)
Να το ξανακανονίσουμε σίγουρα! Ήταν πολύ όμορφα, η επόμενη βόλτα να είναι και πιο μακρυά!
Υ.Γ. : Πώς σας φαίνεται το νέο μου Άβαταρ;! (Το λατρεύω το photoshop, κατάφερε να πετάξει πέρα το ματσούκι από πίσω! χαχαχα)
Eγω αν και το εχω ειμαι λιγο σκραπας με το φωτοσοπ,οταν ξαναβρεθουμε με το καλο να εμβαθυνουμε λιγο τις συζητησεις μαζι με μεζεδες ολοι μαζι!![]()
Μην υπογραφετε εκει μπορει να χαθει....εδω υπογραψτε στο μπλουζακι μου...θα κανετε φρρρρρρρ να σας ακουσω..φανταστικε τροχονομε.....
axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxxxaxaxaxaxaxaxa
ωραιο το ΚΤΜακι σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11![]()
![]()
Μην υπογραφετε εκει μπορει να χαθει....εδω υπογραψτε στο μπλουζακι μου...θα κανετε φρρρρρρρ να σας ακουσω..φανταστικε τροχονομε.....
Εγώ θα έλεγα να εμβαθύνουμε τη μάσα μαζί με συζήτηση!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από ela ela
Eγω αν και το εχω ειμαι λιγο σκραπας με το φωτοσοπ,οταν ξαναβρεθουμε με το καλο να εμβαθυνουμε λιγο τις συζητησεις μαζι με μεζεδες ολοι μαζι!![]()
ΚΑΙ ΓΩ ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΩ...ΡΕ ΣΥ (ΠΟΙΟ?)ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΣΤΑΥΡΟΚΑΤΣΑΒΙΔΟ ΔΕΝ ΜΕ ΧΑΛΑΓΕ(ΚΑΛΥΤΕΡΑ)Αρχικά δημιουργήθηκε από webman
(Το λατρεύω το photoshop, κατάφερε να πετάξει πέρα το ματσούκι από πίσω! χαχαχα)
...ΒΓΑΛΤΗΝ ΤΗΝ ΜΑΜΗΜΕΝΗ![]()
![]()
![]()
Γιώργο θα φύγει το αναθεματισμένο!! Στην επόμενη συνάντηση θα λείπει!
Ξέρεις κανένα καλό μαγαζί με καλά κατσαβίδια;!:rotflmao: :rotflmao:
Ηθελα να εμφανιστω και εγω αλλα εδώ απο εχθες (Παρασκευή) θυμηθήκαμε σε ποια εποχη είμαστε
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
εγώ περνάω από πολλά σχολεία κάθε μέρα αλλά δεν μου έχει καρφωθεί η ιδέα να διαβάσω!![]()
![]()
![]()
Next time..... (με λουκουμάδες παρέα)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ναι ναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ρε σύ Adam, μήπως θυμάσαι ποιός έλεγε εχτες ότι δεν θα κάνει καλό καιρό σήμερα?![]()
![]()
Κάποιος έλεγε κάτι περίεργα πράγματα για βροχές... τέλοσπαντων..![]()
lantz πώς σου φαίνεται το νέο μου avatar; Έχεις πνευματικά δικαιώματα από την φωτογράφιση εσύ!![]()
ELA RE BR, GIATI DEN HR8ES KAI EIXAME PI3EI STH MAYRILA!!Αρχικά δημιουργήθηκε από br492
Ηθελα να εμφανιστω και εγω αλλα εδώ απο εχθες (Παρασκευή) θυμηθήκαμε σε ποια εποχη είμαστε![]()
PALI KALA POU HTAN KAI O FILTATOS MAD ME TO ASIMI 750 KAI ESPAGE LIGO...
MAGES, H VOLTA PERFECT... DEN 3ERW POTE 8A MAS 3ANAKANEI THN XARH O KAIROS
ALLA NEXT TIME LEW NA EPIMINOUME PLOPONISO KAI NA TRAVI3OUME GIA EPIDAVRISTAN...