Σελίδα 11 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 67891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 207

Θέμα: Πως επιλέγεις μοτοσυκλέτα αν

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ratamahatta
    Ήμουν στην ίδια θέση πριν 5χρονια περίπου,είχα δώσει την μηχανή για διάφορους λόγους,δεν υπήρχε χρόνος για βόλτες και τα έξοδα έτρεχαν,έμεινα χωρίς περίπου 4 χρόνια,τόσο άντεξα.
    Παρόλο που στην εργασία πήγαινα με ποδήλατο καθώς ήταν κοντά, αποφάσισα να πάρω ξανά γνωρίζοντας ότι θα κάνω λίγα χλμ τον χρόνο.
    Για να μην λυπάμαι τα χρήματα που θα χρειάζονται για σέρβις -αναλωσιμα η σε περίπτωση ακινησίας αλλά και καθώς δεν είμαι κολλημένος με κυβικά προχώρησα σε αγορά νέας μοτό με λίγα κυβικά,ktm Duke 390.
    Το κριτήριο ήταν το fun to drive.
    Δεν το μετάνιωσα ακόμα ,ίσα ίσα που νιώθω δικαιωμένος για την επιλογή που έκανα.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mia_zoi_kawa Προβολή μηνύματος
    Δηλαδή τι χρήση τους κανεται;
    Ε, ας πουμε πιο σπορ-χομπιστικη; Μια φωτογραφια ενδεικτικη για τον κάλο που εχω στον εγκεφαλο ειναι η παρακατω (στο Ρυσιο με GN250).

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Untitled.jpg 
Προβολές:	215 
Μέγεθος:	30,0 KB 
ID:	423524

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Parking
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ratamahatta Προβολή μηνύματος
    Δεν το μετάνιωσα ακόμα ,ίσα ίσα που νιώθω δικαιωμένος για την επιλογή που έκανα.
    Υπάρχουν μηχανές για χόμπι
    και μηχανές εργαλεία

καλό είναι αυτά τα 2 να μην τα μπερδεύουμε
    Μη σου πω ότι τα τελευταία χρόνια τα εργαλεία τείνουν
    να γίνουν μόνο κινέζικα και μένουν οι μηχανές για χόμπι.

Για τις επιλογές μας δεν πρέπει να μετανιώνουμε ποτέ
    για στο κάτω κάτω είμαστε αυτοί που είμαστε
    μέσα από τα λάθη μας
    (πςςςςςςςςςςςςςςςςς..... Πάω να κοιμηθώ 2 3 ώρες μετά τη σοφία που πέταξα)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    ενα απο τα μεγαλυτερα πλεονεκτηματα που μπορει να εχει μια μοτο ειναι να μη φοβασαι οτι θα στην κλεψουν
    τα παλια ξεπερασμενα αντιεμπορικα το εχουν αυτο ακομα κι ειναι σε αριστη κατασταση

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Parking
    Είσαι σε μεταβατική φάση στην ζωή σου και δεν ξέρεις τις ανάγκες μετακίνησης σου σε ένα χρόνο ή πόσο ελεύθερο χρόνο θα έχεις να διαθεσεις για βόλτες κτλ. αλλά θες να επιστρέψεις στον μοτοσυκλετισμο...

Δηλαδή πας σε μια έκθεση και βλέπεις ένα cbf 1000 μεταχειρισμένο σε καλή κατάσταση και σε ωραία τιμουλα. Μια μηχανή που είχες απωθημένο. Λες να το αγοράσω. Η δεύτερη σκέψη είναι Θα το χρησιμοποιήσω όμως καθόλου;;;(εχω και παπί) Αρχίζεις και μπερδεύεσαι και σκέφτεσαι μηπως είναι καλύτερα να αγοράσεις τίποτα σε μεσαία κυβικα κούτα;

Τελικά αγοράζεις; Παίζεις πάσο και αφήνεις τον χρόνο να περάσει να ξεκαθαρίσεις;

Σας έχει συμβεί; Και αν ναι τι κάνατε; Μετάνιωσατε για αυτήν την αγορά;
    Αν έχεις χρήμα ζεστό χτύπα τώρα με χοντρό παζάρι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nitse3
    Εγώ λέω να μείνεις πιστός στο όνομά σου
    https://www.car.gr/classifieds/bikes...43854-kawasaki

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nitse3 Προβολή μηνύματος
    Εγώ λέω να μείνεις πιστός στο όνομά σου
    https://www.car.gr/classifieds/bikes...43854-kawasaki
    Με ένα αίτημα στα μνοπανα αδμινς , αλλάζει
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lospsi
    Μετανιωσες με το tuono;
    Ναι και όχι. Ναι γιατί τελικά δεν ήταν αυτό που πίστευα πως ήθελα και όχι γιατί για κάποιον που ξέρει τι θέλει παραμένει ένα πολύ αξιόλογο εργαλείο (λίγο μπρουτάλ βέβαια) με αξεπέραστο λόγο αξίας/συγκίνηση.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panavour Προβολή μηνύματος
    Εχεις 3 μηχανες??????

ΖΗΛΕΥΩ.
    1 έχω και το beverly. Αν μπορούσα να πάρω πάνω από 2-3, τότε θα έβαζα και κανένα παλιό απωθημένο
    Βασανισμένη μηχανόβια ψυχή...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lospsi
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από νεοσσός Προβολή μηνύματος
    Ο lospsi πάει Μέγαρα και Επίδαυρο, ενώ ο ptc πηγαίνει Ρύσιο και Προβατά.
    Πήγαινα Μέγαρα. Τώρα δεν και γι'αυτο τελικά και αλλάζω σιγά σιγά ρότα. Σίγουρα πάντως το χρηστικό/καθημερινό δεν με ενδιαφέρει.
    Βασανισμένη μηχανόβια ψυχή...

Παλαιό μέλος
    Καλο ειναι να κανουμε αυτα που μας αρεσουν σε γενικες γραμμες. Ξερω ανθρωπους που δουλευαν μια ζωη, ειχαν μαζεψει αρκετα λεφτα και αρκετα σπιτια που τα νοικιαζαν αλλα στη πραγματικοτητα δεν εζησαν ποτε. Εγω απο δικια μου εμπειρια οσες φορες πηγα και εκανα μια μαλακια αγορα επειδη γουσταρα κατι, στο τελος δεν το μετανιωσα. Μπορει να με ζορισε οικονομικα αλλα η ευχαριστηση που ειχα δεν μετριωταν σε χρηματα. Ισχυει και για μοτοσυκλετες οταν ειμουν μικρος αλλα ειδικοτερα για ενα αμαξι που πηρα πριν 9 χρονια, αμαξαρα, κουκλα, με την οποια εκανα αμετρητα ταξιδια με την δικια μου παρολο που με ζορισε πολυ η αγορα τοτε επειδη ειχα δωσει κυριολεκτικα ολα μου τα λεφτα και 500 δανεικα απ τον ξα για τη χαρτουρα. Τωρα βεβαια σαν πιο συνετος ανθρωπος προσπαθω να ισοροπησω την ευχαριστηση με την πραγματικοτητα, παρολο που θελω αυτη τη στιγμη να παρω μια μηχαναρα που ομοια της δεν υπαρχει, με βλεπω για κανα μοταρντ προς το παρον και μετα το καλοκαιρι θα το ξανασκεφτω για την αλλη. Εγω σκεφτομαι το εξης παντα, επειδη δουλευω δε θελω να δουλευω για να επιβιωνω, αυτο δεν ειναι ζωη. Ειμαστε που ειμαστε αναγκαζμενοι να δουλευουμε γιατι ετσι ειναι το συστημα, τουλαχιστον να κανουμε καποια πραγματα που μας προκαλουν χαρα. Αν εχω 20 λεπτα τη μερα για το πανε ελα στη δουλεια τοτε θελω να κανω τη διαδρομη αυτη με το μηχανακι που μαρεσει. PS: αλλαξα 5 μηχανακια φετος

μπορεις να το δεις κι αναποδα
    το συστημα μου δημιουργει ψευτικες υπερβολικες αναγκες τις οποιες για να καλυψω αναγκαζομαι να δουλευω ασταματητα
    στην πραγματικοτητα τη χαρα μου την πουλαει και μαλιστα πανακριβα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Parkaki Προβολή μηνύματος
    Καλο ειναι να κανουμε αυτα που μας αρεσουν σε γενικες γραμμες. Ξερω ανθρωπους που δουλευαν μια ζωη, ειχαν μαζεψει αρκετα λεφτα και αρκετα σπιτια που τα νοικιαζαν αλλα στη πραγματικοτητα δεν εζησαν ποτε. Εγω απο δικια μου εμπειρια οσες φορες πηγα και εκανα μια μαλακια αγορα επειδη γουσταρα κατι, στο τελος δεν το μετανιωσα. Μπορει να με ζορισε οικονομικα αλλα η ευχαριστηση που ειχα δεν μετριωταν σε χρηματα. Ισχυει και για μοτοσυκλετες οταν ειμουν μικρος αλλα ειδικοτερα για ενα αμαξι που πηρα πριν 9 χρονια, αμαξαρα, κουκλα, με την οποια εκανα αμετρητα ταξιδια με την δικια μου παρολο που με ζορισε πολυ η αγορα τοτε επειδη ειχα δωσει κυριολεκτικα ολα μου τα λεφτα και 500 δανεικα απ τον ξα για τη χαρτουρα. Τωρα βεβαια σαν πιο συνετος ανθρωπος προσπαθω να ισοροπησω την ευχαριστηση με την πραγματικοτητα, παρολο που θελω αυτη τη στιγμη να παρω μια μηχαναρα που ομοια της δεν υπαρχει, με βλεπω για κανα μοταρντ προς το παρον και μετα το καλοκαιρι θα το ξανασκεφτω για την αλλη. Εγω σκεφτομαι το εξης παντα, επειδη δουλευω δε θελω να δουλευω για να επιβιωνω, αυτο δεν ειναι ζωη. Ειμαστε που ειμαστε αναγκαζμενοι να δουλευουμε γιατι ετσι ειναι το συστημα, τουλαχιστον να κανουμε καποια πραγματα που μας προκαλουν χαρα. Αν εχω 20 λεπτα τη μερα για το πανε ελα στη δουλεια τοτε θελω να κανω τη διαδρομη αυτη με το μηχανακι που μαρεσει. PS: αλλαξα 5 μηχανακια φετος

Περιμενουμε επισημη απαντηση απο το στρατοπεδο XΟΡΧΟΔΕΙΛΟΥ για να απονεμηθει ΔΙΚΑΙΩΣ το GOLDEN BEST
    AND FAST SELLING AWARD.
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

νέος SOS Το avatar του/της νεοσσός
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    μπορεις να το δεις κι αναποδα
    το συστημα μου δημιουργει ψευτικες υπερβολικες αναγκες τις οποιες για να καλυψω αναγκαζομαι να δουλευω ασταματητα
    στην πραγματικοτητα τη χαρα μου την πουλαει και μαλιστα πανακριβα
    Εδώ χωράει μεγάλη φιλοσοφική συζήτηση.

Για κάποιον μπορεί να είναι πλασματικές οι επιθυμίες και τελικά να καταλήγει πιο δυστυχισμένος. Για άλλον όμως είναι σκοπός ζωής. Υπάρχει κόσμος που μπορεί να παίρνει ικανοποίηση από την συγκέντρωση πλούτου (τα ακίνητα που αναφέρθηκαν) και να μην του δίνει ικανοποίηση να τα ξοδεύει. Ή μπορεί να αρέσκεται απλά στο να εργάζεται.

Και φυσικά συνδυασμοί των παραπάνω σε διάφορες φάσεις ζωής του καθενός. Μπορεί κάποιος να περάσει φάση κατανάλωσης, αλλά μετά να βρίσκεται σε φάση ικανοποίησης από την αποταμίευση.

Ιδανικό είναι να μην είμαστε απόλυτοι και να αναθεωρούμε τις πρακτικές μας, προσπαθώντας να καταλάβουμε, αν οι τρέχουσες επιλογές μας προσφέρουν τελικά χαρά στο παρόν, αλλά δεν υποβαθμίζουν ταυτόχρονα το μέλλον.

Η τρέχουσα δική μου στάση είναι ενάντια σε αυτό που γράφουν πολλοί στο φόρουμ "πάρε αυτό που γουστάρεις και μην σκέφτεσαι το μέλλον". Είμαι πιο κοντά σε κάτι του τύπου "κάνε μία αναγωγή στο κοντινό μέλλον και κάνε την επιλογή σου ώστε να είσαι χαρούμενος σήμερα, αλλά και μεσοπρόθεσμα".
    Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.

παν μετρον αριστον
    κανω αυτο που μου αρεσει τοσο οσο να μη γινομαι σκλαβος του

Παλαιό μέλος
    Εντάξει παιδιά με συγκινησατε και θα είμαι ειλικρινής...

Ύστερα από μια δεκαετία οικονομικών καταστροφών, ατυχημάτων, χωρισμων, αγωνίας για το που θα κοιμηθώ την άλλη εβδομάδα, δεκατετραωρων βαρδιών πάνω στο παπί, αυτοκτονικων ιδεασμων και αυτολυπησης..

Κέρδισα ένα πενταψηφιο πόσο στο Τζόκερ....

Σελίδα 11 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 67891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2015, 15:36
  2. Πώς θα εξακριβώσετε αν είστε έτοιμοι για παιδιά:
    από SeNNinhA στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 23/11/2007, 10:56
  3. Πώς θα εξακριβώσετε αν είστε έτοιμοι για παιδιά
    από adam_tsouk στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 04/05/2006, 23:05