Σελίδα 11 από 34 ΠρώτοΠρώτο ... 67891011121314151621 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 498

Θέμα: Καταδίωξη με ασχημη κατάληξη

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από g_m900 Προβολή μηνύματος
    Μου το χαλας.
    Μια χαρα μας εχεις πει συναφι...μια χαρα χαρακτηριζεις οτι κι αν γινει απο αστυνομια...
    Ενταξει μην εκτιθεσαι αλλο.
    Ερμηνευεις οπως σε συμφερει και φυσικα δεν κρατω καμμια κακια.
    Δεν εχω να χωρισω κατι μαζι σου...απλα μονος σου τα λες
    είδες να κρύβω πουθενά την προκατάληψη μου απέναντι στην αστυνομία;;;
    νομίζω όχι.
    Δεν εχει σταματήσει να επενδύει όμως πάνω σε αυτη την πρακτική που οδηγεί σε προκατάληψη. Οπότε ναι, και συνάφι και χαρακτηρισμούς και όπως νομίζω θα κρίνω τα πεπραγμένα οργάνων του κράτους που ΔΕΝ κάνουν σωστά τη δουλειά τους.

Θεωρείς όμως ότι είμαι ρατσιστής απεναντι σου; Απέναντι στον Γιωργο,Τάσο, Δημητρη,δενξερωπςσελενε, που είναι πίσω απο το ψευδώνυμο;
    Αν ναι, τότε έχεις σοβαρότατο πρόβλημα κατανόησης των όρων και δε μπορώ να σε βοηθησω και, επίσης, είναι ακυρο εντελώς σαν ισχυρισμός.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από karateo Προβολή μηνύματος
    Στην επόμενη μπορεί ο κλέφτης να πέσει επάνω στο ανιψάκι σου όπως θα τρέχει να ξεφύγει.
    Αν στην επόμενη, καμιά απο τις δεκάδες σφαίρες ξεφύγει και χτυπήσει το ανιψάκι κάποιου; Αυτό το μετράμε;
    ή μπροστά στο καουμποιλικι δεν μασάμε τίποτα;
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PaNick67
    Το προβλημα ξεκινά από την στιγμή που φέρουν όπλο κάποιοι που δεν έχουν περασει εκπαίδευση αστυνομικου. Που διορίστηκαν, περασαν μία βασική τρίμηνη εκπαίδευση και αμοληθηκαν στο δρόμο φέροντας οπλισμό.
    Οι κανονικοί αστυνομικοί αυτοί που μπαίνουν με πανελληνιες και περνούν χρόνια στα θρανία ξέρουν τον νόμο τουλάχιστον. Επειδή δε έχουν δώσει εξετάσεις έχουν και μία Α αντίληψη.

Οι άλλοι είναι απλώς στρατοκαυλοι που είδαν φως και μπήκαν, πηραν σήμα και όπλο για να το παιζουν καουμπόηδες. Η συμπεριφορά τους είναι αντίστοιχη σε κάθε περίσταση, υφος, τουπέ, τσαμπουκάς και αμορφωσιά μαζί. Τέλεια συνταγή.

Τριάντα οκτώ κάλυκες συνελεξαν από το σημείο όλους από την ίδια μεριά για ένα περιστατικό που θα μπορούσε να λήξει αναίμακτα. Πώς; Πυροβολώντας τα λάστιχα. Αν δεν είχαν την ψυχραιμία, την εκπαίδευση και την γνώση, γιατί φέρουν όπλο τότε;

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gavros Προβολή μηνύματος
    νομίζω ότι απλά δε θες να καταλάβεις κάτι πολύ απλό.
    Να στο παω αλλιώς μηπως και.
    "Εγω" προφανώς και δε γνωρίζω απο τακτικές και σχέδια και όπλα και πως προσεγγίζετε υποπτους κλπ.
    "Εσείς" λοιπόν, ως θεωρητικά καταρτισμένοι, εκπαιδευμένοι και πειθαρχημένοι υπάλληλοι του Νόμου, με κλίμακα ιεραρχίας που είναι απαραβίαστη, με αρκετό οπλοστάσιο στη φαρέτρα σας, θεωρείς ότι η μόνη ενδεδειγμένη προσέγγιση για να γίνει αποκλιμάκωση στο συμβάν είναι το στριμωγμα με μηχανάκια και το άδειασμα γεμιστήρων εναντίον αόπλων;

Δεν λέω πουθενά αφήστε τους να κλέβουνε.
    Δεν λέω πουθενά πετάξτε τους λουλούδια.
    Δεν λέω πουθενά μπράβο στα καλόπαιδα.
    Λέω ότι δεν νοείται να γίνονται όλα τόσο λάθος και να φτάνουμε να σκοτώνονται άοπλοι μεσα σε γειτονια και να βγαίνετε κάποιοι και να επικροτείτε!
    δεν ξερουν οτι ειναι αοπλοι. αν εγω ημουν στη μηχανη και με πεταγε κατω στα 5 μετρα απο την πορτα του θα τραβαγα οπλο ΑΜΕΣΩΣ και θα εριχνα και στους 3. γιατι απλα ειμαι πλέον σε μειονεκτική θέση πολύ κοντα σε αποσταση να με εκτελέσουν. τα λόγια του γαυρου και του μπασιλι_κ6 δεν έχουν καμια σημασια μετά. Κατόπιν εορτης όλοι ξέρουμε τι ειναι σωστο και τι οχι. σημασια εχει ποιος ειναι ζωντανος την επόμενη μερα και στην θέση του πρωτου που τραβηξε οπλο βαζω τον εαυτο μου και λεω δεν ανέχομαι ουτε 1% να ειμαι εγω στο χωμα. οι πιθανοτητα να τους γάζωναν ήταν πολύ μεγαλύτερη απο 1%.

Παλαιό μέλος
    Αν στην επόμενη, καμιά απο τις δεκάδες σφαίρες ξεφύγει και χτυπήσει το ανιψάκι κάποιου; Αυτό το μετράμε;
    ή μπροστά στο καουμποιλικι δεν μασάμε τίποτα;

οκ έπεσαν 20 παραπάνω γιατί προφανώς δεν πέτυχαν κεφάλι
    αν έπεφταν 3 στα 3 κεφάλια θα ήταν όλα καλά?

Προφανώς και δεν προσπαθούσαν να τους σκοτώσουν.
    Προσωπική υπενθύμιση: Να μήν πηγαίνω κόντρα στο ΑΙ των Google/Facebook/Twitter/Insta.... Χαμένος χρόνος.
    https://www.imdb.com/title/tt11464826/

Παλαιό μέλος Το avatar του/της g_m900
    νομίζω ότι απλά δε θες να καταλάβεις κάτι πολύ απλό.
    Να στο παω αλλιώς μηπως και.
    "Εγω" προφανώς και δε γνωρίζω απο τακτικές και σχέδια και όπλα και πως προσεγγίζετε υποπτους κλπ.
    "Εσείς" λοιπόν, ως θεωρητικά καταρτισμένοι, εκπαιδευμένοι και πειθαρχημένοι υπάλληλοι του Νόμου, με κλίμακα ιεραρχίας που είναι απαραβίαστη, με αρκετό οπλοστάσιο στη φαρέτρα σας, θεωρείς ότι η μόνη ενδεδειγμένη προσέγγιση για να γίνει αποκλιμάκωση στο συμβάν είναι το στριμωγμα με μηχανάκια και το άδειασμα γεμιστήρων εναντίον αόπλων;

Δεν λέω πουθενά αφήστε τους να κλέβουνε.
    Δεν λέω πουθενά πετάξτε τους λουλούδια.
    Δεν λέω πουθενά μπράβο στα καλόπαιδα.
    Λέω ότι δεν νοείται να γίνονται όλα τόσο λάθος και να φτάνουμε να σκοτώνονται άοπλοι μεσα σε γειτονια και να βγαίνετε κάποιοι και να επικροτείτε!
    Οταν εγκλωβισεις το αυτοκινητο σε σημειο να κινηθει προς τα πανω σου τοτε σημαινει οτι εχεις κανει σωστα την δουλεια σου εστω και με αυτα τα εργαλεια που οκ δεν κανουν για τα συγκρουομενα που βλεπετε να παιζουν στις ταινιες αλλα για να οδηγησουν σε αδιεξοδο τους δραστες μια χαρα ηταν.
    Επισης ηταν 5 μηχανες. Ικανος ογκος για φραγμο δεν συμφωνεις?
    Ποιος ειπε οτι δεν οπλοφορουσαν οι δραστες?
    Οπλοφορουσαν με 4τροχο ενος τονου το οποιο και ριξανε πανω στους αστυνομικους γιαυτο και φαγανε καταιγισμο πυρων!!

Στις εκπαιδευσεις το ποσοστο που θα κανει κατι τετοιο ειναι στο 20%.Δηλαδη θα γυρισει το αυτοκινητο καταπανω τους.
    Ενα 70% θα δεχθει την συλληψη γιατι εχει καταλαβει οτι θα βγουνε οπλα οποτε θα φοβηθουν
    Ενα 10% θα κανει κινηση με το αυτοκινητο καταπανω στους αστυνομικους αλλα θα οπλοφορει κιολας.

Πιο παλια στον Ασπροπυργο σε ιδια καταδιωξη ειχανε ριξει χειροβομβιδα.
    Πολυ οργανωμενοι οι ανηψιοι δεν συμφωνεις??

Οποτε καλυψαμε και το μερος της εκπαιδευσης στο οποιο δεν συμφωνεις φυσικα ...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Νίκος Παππάς Προβολή μηνύματος
    Το προβλημα ξεκινά από την στιγμή που φέρουν όπλο κάποιοι που δεν έχουν περασει εκπαίδευση αστυνομικου. Που διορίστηκαν, περασαν μία βασική τρίμηνη εκπαίδευση και αμοληθηκαν στο δρόμο φέροντας οπλισμό.
    Οι κανονικοί αστυνομικοί αυτοί που μπαίνουν με πανελληνιες και περνούν χρόνια στα θρανία ξέρουν τον νόμο τουλάχιστον. Επειδή δε έχουν δώσει εξετάσεις έχουν και μία Α αντίληψη.

Οι άλλοι είναι απλώς στρατοκαυλοι που είδαν φως και μπήκαν, πηραν σήμα και όπλο για να το παιζουν καουμπόηδες. Η συμπεριφορά τους είναι αντίστοιχη σε κάθε περίσταση, υφος, τουπέ, τσαμπουκάς και αμορφωσιά μαζί. Τέλεια συνταγή.

Τριάντα οκτώ κάλυκες συνελεξαν από το σημείο όλους από την ίδια μεριά για ένα περιστατικό που θα μπορούσε να λήξει αναίμακτα. Πώς; Πυροβολώντας τα λάστιχα. Αν δεν είχαν την ψυχραιμία, την εκπαίδευση και την γνώση, γιατί φέρουν όπλο τότε;
    Παλι το θεμα εκπαιδευσης? Κατι αλλο? Παλια καραμελα αυτη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PaNick67
    Ε, τι να κάνουμε g_m900, από εκεί ξεκινάνε όλα και αν δεν το καταλαβαίνεις δεν φταίω εγώ. Όσους φίλους εχω αστυνομικούς το ίδιο λένε.

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    τα παιδια αυτα εστησαν ενα σκηνικο στο οποιο θα μπορουσαν να σκοτωθουν:
    α)οι ιδιοι
    β)οι αστυνομικοι
    γ)καποιος περαστικος λογω τροχαιου
    ειχαν πρωτη επιλογη να μην κλεψουν δευτερη να φυγουν τρεχοντας και τριτη να παραδοθουν
    γιατι κρινουμε το περιστατικο με βαση το τυχαιο τελικο αποτελεσμα;
    τι γνωμες θα ακουγαμε αν:
    ειχαν διαφυγει
    ειχαν σκοτωσει καποιον αθωο στο δρομο
    ειχαν σκοτωσει αστυνομικους
    αν βρισκονταν στο αμαξι οπλα η ναρκωτικα;
    αν ειχαν μαζι μια κοπελιτσα προς κακοποιηση;
    σε ολα τα παραπανω δεν εχει καμμια σημασια αν ειναι τσιγγανοι ελληνες ελβετοι η εξωγηινοι
    Toyar πολλά τα ΑΝ. Και δεν έχουν κανένα νόημα.

Η κάθε περίπτωση χρειάζεται διαφορετική αντιμετώπιση. Αυτός που βρίσκεται απέναντι σε τέτοιες καταστάσεις πρέπει να ξέρει πως θα συμπεριφερθεί για να προλάβει ανεπιθύμητες εξελίξεις. Και όσο αφορά την δική του ασφάλεια και των πολιτών.
    Αλλά δε γίνεται να γράφουμε στ' @@ μας την αρχή της αναλογικότητας με δικαιολογία μερικά "αν". Η αντίδραση πρέπει να είναι ανάλογη της δράσης. Οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν πρέπει να φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα με την μικρότερη δυνατή άσκηση βίας. Η άσκηση βίας πρέπει να είναι τόση όση απαιτείται στην κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Τέλος! Αυτό ισχύει βάσει συντάγματος και όχι επειδή το ψυχανεμίστηκα και είναι το νούμερο 1 που η ΕΑ κάνει γαργάρα στις περισσότερες περιπτώσεις. Δεν έχει σημασία ποιον έχεις απέναντί σου και τι έκανε.

Σταματάς αυτοκίνητα για έλεγχο ναρκωτικών. Κάνεις ένα τυπικό έλεγχο και τα διώχνεις ένα ένα. Κάποιος δυσανασχετεί, μπορεί να γίνει και προσβλητικός ή αντιδραστικός χωρίς να παρεμβαίνει στη διαδικασία ελέγχου. Ε, δε μπορείς να του κάνεις το αμάξι φύλλο και φτερό, γι' αυτό το λόγο. Το ότι δυσανασχετεί δεν σου δίνει κανένα δικαίωμα να αρχίσεις να ξηλώνεις ταπετσαρίες, ούτε πρέπει να ενεργήσεις εκδικητικά.
    Sent from me using a computer.

ότι τους δόθηκε εντολή να μην εμπλακούν εξαρχής, γιατι το αφήνεις εσκεμμένα απέξω;
    Αν εκει στην αρχη στο πρώτο σημα, έμπαινε ενα ή και δυο αυτοκινητα να τους μπλοκάρουν, θα μπορούσε να έχει ελεγχθεί το πράμα καλύτερα;
    χωρίς να κινδυνέψουν τόσοι πολλοι (ενστολοι,περαστικοί,οδηγοί στην καταδίωξη,κλπ). Δεν δέχομαι ότι η μόνη λύση εκτόνωσης είναι το γάζωμα με σφαίρες.
    Και προφανώς δε το δέχεται και η εισαγγελία...

Σε αυτόν που σου πετάει χειροβομβίδα προφανώς δεν πετάς ευχολόγια. Ξέρεις όμως ότι το επάγγελμα σου μπορεί να σε φέρει και προ τέτοιων συμβάντων.
    Για αυτα σε οπλίζει το κράτος. Για αυτα σε χρειάζεται ο πολίτης ή μάλλον και για αυτά, όχι μόνο.

Εσύ πας τωρα να τα βγαλεις ως καλώς καμωμένα ολα. Ε κάτσε, κάπου μπάζει νερά η ιστορία σου.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Νίκος Παππάς Προβολή μηνύματος
    Ε, τι να κάνουμε g_m900, από εκεί ξεκινάνε όλα και αν δεν το καταλαβαίνεις δεν φταίω εγώ. Όσους φίλους εχω αστυνομικούς το ίδιο λένε.
    Ειδικα οι ΔΙΑΣ...ΟΠΚΕ που καθε λιγο και λιγακι πανε για σεμιναρια...ποσο πια περισσοτερο .
    Οι εκπαιδευσεις να γνωριζεις ειναι θεωρητικη ενημερωση περιστατικων με τραυματιες η νεκρους αστυνομικους και πολιτες και αναλυση λαθων.
    Βαση αυτων σας απανταω. Οποτε τι συζηταμε?
    Απλα το σοκ για τους περισσοτερους ειναι ο αριθμων των βληματων που φυγανε απο τα οπλα.
    Το απλο υπηρεσιακο 9αρι δεν σταματαει μηχανη αυτοκινητου ουτε τα λαστιχα ειναι ευκολο να σημαδευτουν εν κινησει οπως λετε μερικοι.

ότι τους δόθηκε εντολή να μην εμπλακούν εξαρχής, γιατι το αφήνεις εσκεμμένα απέξω;
    Αν εκει στην αρχη στο πρώτο σημα, έμπαινε ενα ή και δυο αυτοκινητα να τους μπλοκάρουν, θα μπορούσε να έχει ελεγχθεί το πράμα καλύτερα;
    χωρίς να κινδυνέψουν τόσοι πολλοι (ενστολοι,περαστικοί,οδηγοί στην καταδίωξη,κλπ). Δεν δέχομαι ότι η μόνη λύση εκτόνωσης είναι το γάζωμα με σφαίρες.
    Και προφανώς δε το δέχεται και η εισαγγελία...

Σε αυτόν που σου πετάει χειροβομβίδα προφανώς δεν πετάς ευχολόγια. Ξέρεις όμως ότι το επάγγελμα σου μπορεί να σε φέρει και προ τέτοιων συμβάντων.
    Για αυτα σε οπλίζει το κράτος. Για αυτα σε χρειάζεται ο πολίτης ή μάλλον και για αυτά, όχι μόνο.

Εσύ πας τωρα να τα βγαλεις ως καλώς καμωμένα ολα. Ε κάτσε, κάπου μπάζει νερά η ιστορία σου.
    Δεν μπαζει πουθενα η ιστορια μου .Απλως δεν λες να δεχθεις οτι ισχυει.
    Επισης ξαναλεω...αυτο με την εντολη παυσης της καταδιωξης...δεν φαινεται να προκρινεται διοτι ο εκφωνητης παει κατηγορουμενος σαν πιθανος συνεργος.
    Απλα ερχονται οι κρισεις σε 2 μηνακια και καποιοι αξιωματικοι φοβουνται μην πανε σπιτι τους ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΗΓΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ....ΟΧΙ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΣ.

Δε το λέω εγω επειδή δεν σας γουστάρω και για να βγω νικητής.
    Σε όποιο Μέσο άνοιξα για να ενημερωθω για το συμβάν, αυτό αναφέρουν.
    ε τωρα απο κει και επειτα εισαγγελέας δεν είμαι να σου πω τι και πως.

Δε το λέω εγω επειδή δεν σας γουστάρω και για να βγω νικητής.
    Σε όποιο Μέσο άνοιξα για να ενημερωθω για το συμβάν, αυτό αναφέρουν.
    ε τωρα απο κει και επειτα εισαγγελέας δεν είμαι να σου πω τι και πως.
    Γιαυτο και ειπα πριν να πανε ολα τα στοιχεια στον εισαγγελεα. η συλληψη των 7 αστυνομικων ειναι στανταρ διαδικασια μετα απο περιστατικο με απωλεια ζωης.
    Επισης τα μεσα που λες ειναι το MEGA και αναφερεται στο οτι ζητηθηκε απο την ΔΙΑΣ Πειραια να μην συνδραμει . Τα παιδια που αρχισαν την καταδιωξη και την τελειωσαν ηταν της ΔΙΑΣ Δυτικης Αττικης.

Οποτε μην αναπαραγουμε οτι μας εξοργιζει.
    Ας αφησουμε να παρατεθουν ολα τα στοιχεια...αληθινοι διαλογοι ασυρματου και οτι αλλο εγινε και μετα ας κριθουν ολοι

Άμα εγώ περνάω για τηλεθεατής του Μέγκα, τότε κάθε συζήτηση είναι ματαιη καθώς είναι προφανές ότι μιλάμε άλλη γλώσσα.

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από g_m900 Προβολή μηνύματος
    Γιαυτο και ειπα πριν να πανε ολα τα στοιχεια στον εισαγγελεα. η συλληψη των 7 αστυνομικων ειναι στανταρ διαδικασια μετα απο περιστατικο με απωλεια ζωης.
    Επισης τα μεσα που λες ειναι το MEGA και αναφερεται στο οτι ζητηθηκε απο την ΔΙΑΣ Πειραια να μην συνδραμει . Τα παιδια που αρχισαν την καταδιωξη και την τελειωσαν ηταν της ΔΙΑΣ Δυτικης Αττικης.

Οποτε μην αναπαραγουμε οτι μας εξοργιζει.
    Ας αφησουμε να παρατεθουν ολα τα στοιχεια...αληθινοι διαλογοι ασυρματου και οτι αλλο εγινε και μετα ας κριθουν ολοι
    Συνήθως βέβαια , και για αυτό κρατάω τις επιφυλάξεις μου για το θέμα, αυτό που γίνεται σε καταδιώξεις με μηχανές και το ξέρεις καλά , είναι πως οι μηχανές συλλέγουν στοιχεία του καταδιωκόμενου Ι.Χ. δίνουν κατευθύνσεις και το σταματάνε πιο κάτω περιπολικά σε κανονικό μπλόκο ενώ αυτές παραμένουν σε απόσταση από πίσω.
    Τώρα γιατί δεν ακολούθησαν το σύνηθες πλάνο σε τέτοιες περιπτώσεις είναι ένα ερώτημα που θα κληθούν να απαντήσουν και ένα μέτρο στο οποίο θα μετρηθεί η όποια υπέρβαση ορίου αμύνης.

Ένα ερώτημα με κατακλύζει βέβαια , ο Χορχόδειλος που είναι ? Χρειάζομαι Blitzer σε τέτοια θεματολογία να κλείσει το καρέ .
    The Dirty Harry

Σελίδα 11 από 34 ΠρώτοΠρώτο ... 67891011121314151621 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Κλήση με φώτο
    από flavor στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2003, 17:11
  2. Σχετικα με τις φωτοκλησεις!
    από niko13g στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2003, 10:17
  3. Suzuki με V-2... DESMO !!!!!