Σελίδα 11 από 28 ΠρώτοΠρώτο ... 67891011121314151621 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 407

Θέμα: ΑΓΟΡΑ vstrom 650 ερωτησεις

Παλαιό μέλος
    Λοιπον παιδια θα σας βαλω να δειτε μια φωτογραφια του πισω αμορτισερ. Με το μπροστα δεν εχω καποιο θεμα δεν ξερω αν θελει σερβις αλλα μια χαρα μου φαινεται. Πηγα τωραα στην μηχανη και σε αυτο που ξεβιδωνοταν καθε τρεις και λιγο εβαλα ειδικες ροδελες και παξιμαδια απλα που μου πε καποιος και τωρα το σφιξα τερμα δεν νομιζω να ξαναφυγει (μιλαω για το σιδερενιο καλυμα αλυσιδας που πριν το χα απλα βιδωμενο χωρις παξιμαδι) . Τωρα οσο αφορα το αμορτισερ βρηκα την ροδελα αποσβεσης ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΡΟΦΟΡΤΙΣΗΣ και την γυρισα τερμα δεξια. Εκανα 2 μιση ολοκληρες περιστροφες μεχρι να παει τερμα δεξια που σημαινει ισως ηταν τερμα αριστερα στο soft. Με προβληματιζει ομως τωρα που την εβαλα τερμα δεξια το αν σε καθε σαμαρι η λακουβα μπορει να υποστει ζημια η μηχανη μιας και δεν θα γινεται η αποσβεση.. δηλαδη απο το τρανταγμα που δεν αποσβενει μην εχω θεματα σε αλλα μερη της μοτοσυκλετας πχ σπασει κανα πλαστικο η ραγισει τιποτα! Δευτερον η ροδελα ΤΗΣ ΠΡΟΦΟΡΤΙΣΗΣ ΠΟΥ μου πατε να την παω τερμα δεξια κουνιεται 10 χιλιοστα το πολυ δεξια και 10 χιλιοστα το πολυ αριστερα.. και ξαναλεω μηπως συμβαινει κατι αλλο?? Δεν μπορει να μην αλλαζει τιποτα!!!! Κοιταω την αναρτηση και ουτε ανεβαινει ουτε κατεβαινει με αυτα τα 10 χιλιοστα περιστροφης. Η φωτογραφια ειναι αυτη

Παλαιό μέλος
    [Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMG_20220104_114424.jpg 
Προβολές:	134 
Μέγεθος:	103,3 KB 
ID:	433313Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMG_20220104_114424.jpg 
Προβολές:	134 
Μέγεθος:	103,3 KB 
ID:	433313

Παλαιό μέλος
    Η προφόρτηση του ελατηρίου είναι στο τέρμα,ο΄πότε μην προσπαθείς με το χειριστήριο,μόνο αριστερά αν θες να μαλακώσει.
    Όσο για την συμπίεση,όχι δεν θα πάθει κάτι στο τέρμα,απλά δες αν είναι οκ στο δρόμο.

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Τη απόσβεση συμπίεσης δεν είναι απαραίτητο να την έχεις τέρμα σφιχτή αλλά σε μια θέση που να σε διευκολύνει στην οδήγηση.Κάπου δηλ που να μην είναι κούτσουρο αλλά ούτε και τελείως σώβρακο.Αυτό θα το επιτύχεις με δοκιμές,κάθε κλικ και βόλτα,πολλές βόλτες,είτε πόλη είτε ταξίδι,μην περιμένεις να βγάλεις συμπεράσματα σε μία ημέρα,κάθε ρύθμιση δοκίμαζέ την αρκετές ημέρες. Α και μη φοβάσαι δεν θα ραγίσει τίποτα με το γκάπα-γκάπα.

Βλέποντας τη γενική εικόνα της μοτοσυκλέτας πίσω (σκουριά) θεωρώ ότι μάλλον έχει φρακάρει η ροδέλλα της προφόρτισης γι αυτό δεν περιστρέφεται.Λύσε τη βιδούλα στη μέση,βγάλε έξω τη ροδέλλα και ρίξε αντισκωριακό στο καρέ που θα σου φανερωθεί.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από azar41 Προβολή μηνύματος
    Η προφόρτηση του ελατηρίου είναι στο τέρμα,ο΄πότε μην προσπαθείς με το χειριστήριο,μόνο αριστερά αν θες να μαλακώσει.
    Όσο για την συμπίεση,όχι δεν θα πάθει κάτι στο τέρμα,απλά δες αν είναι οκ στο δρόμο.
    Πηρα τωρα στην suzuki και μου παν οτι η ροδελα πρεπει να γυρναει ευκολα και να ακους ενα τακ τακ καθε φορα που την γυρνας. Αν δεν γυρναει λεει μπορει να χει κολλησει με τα χρονια και να θελει σπρει η καναν ρεγουλατορο αλλα πρεπει να αλλαχθει ολο αυτο μαζι γιατι παει πακετο. Φερτο λεει στην καλλιροης να το δουμε. Αλλα αφου μου λες οτι ειναι τερμα τι να το παω?

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από karellen Προβολή μηνύματος
    Τη απόσβεση συμπίεσης δεν είναι απαραίτητο να την έχεις τέρμα σφιχτή αλλά σε μια θέση που να σε διευκολύνει στην οδήγηση.Κάπου δηλ που να μην είναι κούτσουρο αλλά ούτε και τελείως σώβρακο.Αυτό θα το επιτύχεις με δοκιμές,κάθε κλικ και βόλτα,πολλές βόλτες,είτε πόλη είτε ταξίδι,μην περιμένεις να βγάλεις συμπεράσματα σε μία ημέρα,κάθε ρύθμιση δοκίμαζέ την αρκετές ημέρες. Α και μη φοβάσαι δεν θα ραγίσει τίποτα με το γκάπα-γκάπα.

Βλέποντας τη γενική εικόνα της μοτοσυκλέτας πίσω (σκουριά) θεωρώ ότι μάλλον έχει φρακάρει η ροδέλλα της προφόρτισης γι αυτό δεν περιστρέφεται.Λύσε τη βιδούλα στη μέση,βγάλε έξω τη ροδέλλα και ρίξε αντισκωριακό στο καρέ που θα σου φανερωθεί.
    Φιλε εχεις δικιο. Την μηχανη την πηρα 2 μηνες πριν και προσπαθω να την σουλουπωσω γιατι μηχανικα ειναι αριστη και απεξω εχει κλασσικες φθορες του χρονου..Εχω κανει αρκετα πραγματα να την μαζεψω σε εμφανισιακο κομματι (πχ τωρα παρηγγειλα το πλαστικο καλυμμα της εξατμισης που γινεται ασπρο απο τον ηλιο). Εχει κατι επιφανειακες σκουριες που θα τις αφαιρεσω με glanol ωστοσο σε καποια σημεια του πλαισιου δεν ξερω τι να κανω για να τα βγαλω ελεγα να τα βαψω αλλα πως θα βγει τοπλαισιο δεν ξερω αν αξιζει.. Παντως σχετικα με την ροδελα η βιδα δεν κουνιεται με τιποτα εχει μαγκωσει και σημερα θα παω να ριξω wd 40 μπας και στρωσει! Μετα θα ριξω και στο καρε που μου ειπες.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
    Στη φωτογραφία που εβαλε ο φιλος spark μπορεί κάποιος να μου δείξει που είναι η ροδέλες για τις οποίες γίνεται λόγος?

Οχι για να πειράξω εγω τη δικιά μου αλλά αν κάποια μέρα το θελήσω να ξέρω που θα το βρω!
    καθε μερα ...νεα μερα.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ Προβολή μηνύματος
    Στη φωτογραφία που εβαλε ο φιλος spark μπορεί κάποιος να μου δείξει που είναι η ροδέλες για τις οποίες γίνεται λόγος?

Οχι για να πειράξω εγω τη δικιά μου αλλά αν κάποια μέρα το θελήσω να ξέρω που θα το βρω!
    Φιλε ειναι απο την αλλη μερια η μια δεν φαινεται..

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ Προβολή μηνύματος

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Screenshot_20220104-170425.jpg 
Προβολές:	116 
Μέγεθος:	61,9 KB 
ID:	433316

Παλαιό μέλος
    Η μια ροδελα της αποσβεσης ειναι αυτη παντως

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
    Ευχαριστώ φίλε!
    καθε μερα ...νεα μερα.

Παλαιό μέλος
    αυτη η βίδα στην τελευταια φωτο ειναι αποσβεση επαναφοράς. είτε τερμα δεξια ειτε αριστερα αυτο που θα καταλάβει ειναι να σε κοπανάει το αμορτισερ μετα απο λακούβα. η επιστροφή δηλαδη να ειναι πιο γρήγορη. βαλτο στο τερμα σκληρο και σιγα σιγα κατεβαζε το. αν ακουει δηλαδη γιατι πολύ πιθανον να ειναι σουπα ακομα και τερμα σκληρο.

ο μαυρος πλαστικος ρυθμιστης της προφόρτησης πρεπει να γυριζει κανονικα. αυτος θα σηκωνει και θα κατεβαζει το στοπ του ελατηριου (πρωτες 2 φωτο) και θα εμφανιζονται οι έως 5 γραμμες που εχει το σωμα του αμορτισερ. αυτο ΔΕΝ ανεβοκατεβαινει?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της borgiriadis1
    Πριν τις αναρτήσεις δεν ασχολείται με τη να αλυσίδα σου νωρίτερα? Χωρίς παρεξήγηση αλλά με τόση σκουριά εγώ δεν θα την εμπιστευομουνα ουτε για να πάω στο περίπτερο.

Επίσης επιβεβαινω κ εγώ ο k-shock 80€ παίρνει με την ανάρτηση στα χέρια. Βέβαια το βάλε βγάλε είναι πακέτο οποτε κτ θα θέλει και μάστορας που θα το κανει.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από borgiriadis1 Προβολή μηνύματος
    Πριν τις αναρτήσεις δεν ασχολείται με τη να αλυσίδα σου νωρίτερα? Χωρίς παρεξήγηση αλλά με τόση σκουριά εγώ δεν θα την εμπιστευομουνα ουτε για να πάω στο περίπτερο.

Επίσης επιβεβαινω κ εγώ ο k-shock 80€ παίρνει με την ανάρτηση στα χέρια. Βέβαια το βάλε βγάλε είναι πακέτο οποτε κτ θα θέλει και μάστορας που θα το κανει.
    Φιλε η αλυσιδα δεν εχει αλλαχτει ποτε και εχει 75000 χλμ . Θα αλλαχτει στα 100.000 περιπου...Μην μας τρωνε τα λεφτα και οι αλυσιδες χαχαχαχ

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από basilis_k6 Προβολή μηνύματος
    αυτη η βίδα στην τελευταια φωτο ειναι αποσβεση επαναφοράς. είτε τερμα δεξια ειτε αριστερα αυτο που θα καταλάβει ειναι να σε κοπανάει το αμορτισερ μετα απο λακούβα. η επιστροφή δηλαδη να ειναι πιο γρήγορη. βαλτο στο τερμα σκληρο και σιγα σιγα κατεβαζε το. αν ακουει δηλαδη γιατι πολύ πιθανον να ειναι σουπα ακομα και τερμα σκληρο.

ο μαυρος πλαστικος ρυθμιστης της προφόρτησης πρεπει να γυριζει κανονικα. αυτος θα σηκωνει και θα κατεβαζει το στοπ του ελατηριου (πρωτες 2 φωτο) και θα εμφανιζονται οι έως 5 γραμμες που εχει το σωμα του αμορτισερ. αυτο ΔΕΝ ανεβοκατεβαινει?
    Κοιτα το βαλα τερμα δεξια για να μην ειναι σοβρακο τωρα θα δειξει πως θα ειναι η εμπειρια. Οσο για τον πλαστικο ρυθμιστη δεν γυρναει ουτε με αιτηση στα κεπ. Μιλαμε ειναι μαγκωμενος τερμα και η βιδα που τον κραταει στο κεντρο δεν ξεβιδωνει ουτε με ταναλια. Θα παω σημερα να ριξω ενα κιλο wd40 μπας και δω προκοπη

Σελίδα 11 από 28 ΠρώτοΠρώτο ... 67891011121314151621 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αγορά VSTROM 650 10'
    από mariosf33 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 45
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2021, 22:46
  2. Αγορά μεταχειρισμένης Vstrom 650{ Tips για χρονολογία και ότι άλλο..}
    από michalios στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 15/01/2019, 12:49
  3. Vstrom 650...ερωτήσεις-απορίες
    από mitridi_g στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 15/10/2007, 12:50
  4. Αγορα tdm900 ή Vstrom 650
    από feanor στο forum Yamaha TDM series
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 21/08/2007, 19:54
  5. ΑΓΟΡΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ Vstrom 650
    από gianniotis στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 26/05/2006, 13:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ