Σελίδα 11 από 31 ΠρώτοΠρώτο ... 67891011121314151621 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 453

Θέμα: LAST TOPIC after that im out. :) Μάλλον ΟΧΙ όμως..

"Παππούς" -- (22-05-02) Το avatar του/της jimbar
    Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    lipon na sou po ke ego kati...
    Ρε συ Afro .. εύγε ρε ψυχή .. πολύ καλά μίλησες .. σε κάτι τέτοιες στιγμές σ'αγαπώ πολύ

Α! και για να λυθούν απορίες .. εδώ είναι η Μαίρη μπορεί και να απαντήσει .. αλλά ποτέ δεν την έπεσα στην κοπέλα [για να γίνει κατανοητό πιο πάνω] ..
    - - - ΠANTA ΟΡΘΙΟΙ !!!! - - -

ΘΕΕ μου μην φοβάσαι είμαι δίπλα σου!!

Τελικά όλα είναι ένα κλικ Το avatar του/της LINA
    Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    ............

ke pou ise maria
    kalos ir8es

γεια σου ρε Λεωνιδα μαιρη .. οπως τα λεει ειναι ...

Καραμελος Το avatar του/της kalesin
    κοιτα να δεις μαρακι,

ειμαι ενας απο αυτους που σε καλωσορισαν κ διαβασα ολα τα ποστ. Για χαρη της κουβεντας θα δεχτω οτι κατι σε πειραξε, χωρις ομως να συμφωνω -αν δε σε πειραζει.
    Ο λογος που δεν συμφωνω, ειναι πολυ απλος. Αν σε πειραξε το forum τοτε καλως το εκανες δημοσια θεμα. Αν ομως σε πειραξαν 1-2 ατομα, τοτε κακως, κακιστα το εκανες. Ειπες οτι πανω στα νευρα σου, εκανες, εδειξες κτλ. Λοιπον αυτο ειναι ακομα χειροτερο. Δηλαδη αν ειχες την δυνατοτητα, πανω στα νευρα σου θα μας σκοτωνες κ μετα θα ζηταγες συγνωμη;

Εχω την ελπιδα οτι ολες αυτες τις μερες που διαβαζεις το τι γραφεται εδω μεσα, θα καταλαβες [ελπιζω] τι ειναι το forum. Εδω ειναι μια μεγαλη παρεα, κ μαλιστα αξιοθαυμαστη κ πολυ καλυτερη απο αυτη που μπορουν να δημιουργησουν φυσικα προσωπα απο κοντα. Κ αυτο γιατι για χαρη του κοινου καλου, κ για να αποφευγονται οι παρεξηγησεις που μπορει να δημιουργησει η ελειψη οπτικης επαφης, ολοι προσπαθουμε να βρουμε τις καταλληλες λεξεις κ τις καταλληλες εκφρασεις για να εκφραστουμε κ να μιλησουμε μεταξυ μας.
    Κ εμενα με ενοχλησε το στυλακι σου, με τα ναζακια κ τη γενικοτερη σταση σου, αλλα, δεν σε εκρινα, ουτε τωρα το κανω. Πολλες φορες θελησα να απαντησω σε μηνυματα σου αλλα θα γινομουν κακος, η θα σου την ελεγα μπροστα σε ολους χωρις να υπαρχει λογος για κατι τετοιο. Αν με ενοχλουσε σε βαθμο που δεν μπορουσα να το αγνοησω, τοτε δοξα το ΘΕο, υπαρχουν κ τα πμ.
    Γενικα δεν μου αρεσει να κρινω ανθρωπους, οπως δεν μου αρεσει να με κρινουν επισης. Απο τη στιγμη ομως που μονη σου βαζεις τον εαυτο σου στην θεση του κρινομενου, τοτε να εισαι ετοιμη να δεχτεις την κριτικη.

Δεν τα λεω ολα αυτα για να μη φυγεις απο εδω, ουτε για να σε κανω να ασπαστεις την αποψη μου, δεν με νοιαζει καθολου. Φυγε, μεινε, εχεις την ικανοτητα κρισης να αποφασισεις.

Αν μεινεις ομως παιξε με τους κανονες της παρεας [γραμμενους κ αγραφους] κ μην τη βριζεις, ουτε εν βρασμω, ουτε ψυχραιμα. Γιατι τοτε θα μας βρεις ολους μπροστα σου

Προσωπικα εχω βρει ενα μερος που συχναζουν καλα παιδια, κ λεω να συνεχισω να τα κανω παρεα, ελπιζοντας καποια στιγμη να μπορεσω να τα δω κ απο κοντα.

ΥΓ. καποια σημεια μπορει να μην βγαζουν νοημα με την πρωτη, δεν φταιω ρε παιδια, εκανα κ δουλειες ταυτοχρονα κ ενα μυαλο εχω, ξερετε αυτο το καμμενο... αστα να πανε

Re: ΚΑΛΑ..

Life is a waterfall,
    We drink from the river... Then we turn around and put up our walls.

Child of the Night... Don't wake me up!

σψι φι ρθλεσ ;-) Το avatar του/της danaos75
    AFRO +10000000000,
    ρε φιλε οπώς τα λες είναι,
    The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.

beware when you swim..... Το avatar του/της Shark Tale
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
    γεια σου ρε Λεωνιδα μαιρη .. οπως τα λεει ειναι ...
    ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΝ.....

ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ........
    What happens......happens for a REASON........

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
    κοιτα να δεις μαρακι,

ειμαι ενας απο αυτους που σε καλωσορισαν κ διαβασα ολα τα ποστ. Για χαρη της κουβεντας θα δεχτω οτι κατι σε πειραξε, χωρις ομως να συμφωνω -αν δε σε πειραζει.
    Ο λογος που δεν συμφωνω, ειναι πολυ απλος. Αν σε πειραξε το forum τοτε καλως το εκανες δημοσια θεμα. Αν ομως σε πειραξαν 1-2 ατομα, τοτε κακως, κακιστα το εκανες. Ειπες οτι πανω στα νευρα σου, εκανες, εδειξες κτλ. Λοιπον αυτο ειναι ακομα χειροτερο. Δηλαδη αν ειχες την δυνατοτητα, πανω στα νευρα σου θα μας σκοτωνες κ μετα θα ζηταγες συγνωμη;

Εχω την ελπιδα οτι ολες αυτες τις μερες που διαβαζεις το τι γραφεται εδω μεσα, θα καταλαβες [ελπιζω] τι ειναι το forum. Εδω ειναι μια μεγαλη παρεα, κ μαλιστα αξιοθαυμαστη κ πολυ καλυτερη απο αυτη που μπορουν να δημιουργησουν φυσικα προσωπα απο κοντα. Κ αυτο γιατι για χαρη του κοινου καλου, κ για να αποφευγονται οι παρεξηγησεις που μπορει να δημιουργησει η ελειψη οπτικης επαφης, ολοι προσπαθουμε να βρουμε τις καταλληλες λεξεις κ τις καταλληλες εκφρασεις για να εκφραστουμε κ να μιλησουμε μεταξυ μας.
    Κ εμενα με ενοχλησε το στυλακι σου, με τα ναζακια κ τη γενικοτερη σταση σου, αλλα, δεν σε εκρινα, ουτε τωρα το κανω. Πολλες φορες θελησα να απαντησω σε μηνυματα σου αλλα θα γινομουν κακος, η θα σου την ελεγα μπροστα σε ολους χωρις να υπαρχει λογος για κατι τετοιο. Αν με ενοχλουσε σε βαθμο που δεν μπορουσα να το αγνοησω, τοτε δοξα το ΘΕο, υπαρχουν κ τα πμ.
    Γενικα δεν μου αρεσει να κρινω ανθρωπους, οπως δεν μου αρεσει να με κρινουν επισης. Απο τη στιγμη ομως που μονη σου βαζεις τον εαυτο σου στην θεση του κρινομενου, τοτε να εισαι ετοιμη να δεχτεις την κριτικη.

Δεν τα λεω ολα αυτα για να μη φυγεις απο εδω, ουτε για να σε κανω να ασπαστεις την αποψη μου, δεν με νοιαζει καθολου. Φυγε, μεινε, εχεις την ικανοτητα κρισης να αποφασισεις.

Αν μεινεις ομως παιξε με τους κανονες της παρεας [γραμμενους κ αγραφους] κ μην τη βριζεις, ουτε εν βρασμω, ουτε ψυχραιμα. Γιατι τοτε θα μας βρεις ολους μπροστα σου

Προσωπικα εχω βρει ενα μερος που συχναζουν καλα παιδια, κ λεω να συνεχισω να τα κανω παρεα, ελπιζοντας καποια στιγμη να μπορεσω να τα δω κ απο κοντα.

ΥΓ. καποια σημεια μπορει να μην βγαζουν νοημα με την πρωτη, δεν φταιω ρε παιδια, εκανα κ δουλειες ταυτοχρονα κ ενα μυαλο εχω, ξερετε αυτο το καμμενο... αστα να πανε
    egw eimai naziara genikotera kai real life apla etsi eimai den to kanw oute gia na diksw kati oute gia na to peksw gomena GOMENA den eimai oute eimai apo tis ginekes pou tha deis kai tha peis WOW mia aplh mairh eimai kai apla eimai nasziara :S signwmh an afto pirazei kapious
    Life is a waterfall,
    We drink from the river... Then we turn around and put up our walls.

Child of the Night... Don't wake me up!

ρε παιδια...
    ας σκουντησει καποιος τον Λεωνιδα να δει αν πεθανε..

τι κανει ο πουστης για να συγχωρεθει η ψυχη του,τωρα που βαδιζει τα στερνα...
    να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

beware when you swim..... Το avatar του/της Shark Tale
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto
    ρε παιδια...

ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ..............
    What happens......happens for a REASON........

Τελικά όλα είναι ένα κλικ Το avatar του/της LINA
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto
    ρε παιδια...

κατσε κατσε παω εγω..... αλλωστε 2 οροφους απο κατω ειναι ....

αλλα..... μηπως να τον αφησουμε ετσι λιγο στα λογικα του θα κανει ψητη τη μαρια αμα συνελθει και δε λεει.....

BMW+KTM = GS 1450 EXC-F Το avatar του/της Nik0s
    Πάει...

χάλασε κι αυτό το ποστ.
    - So, what do you do for a living ?
    - I'm into murders and executions.
    - I'm sorry ?
    - I said, I'm into mergers and acquisitions.

Patrick Bateman
    -------------------------------------
    Bikepics Photo Album
    Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan

Αρχικά δημιουργήθηκε από Shark Tale
    ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ..............

.....ειπε ο βαρκαρης, περνοντας τον Λεωνιδα απεναντι στην Αχερουσια.....
    να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

Καραμελος Το avatar του/της kalesin
    το εξηγω για να μην παρεξηγηθω.

Με ενοχλει προσωπικα το ναζακι, ειδικα οταν γινεται εμφανες απο την πρωτη στιγμη. Το λατρευω σε προσωπικες στιγμες. Αλλα δεν σε κρινω γιαυτο. Δεν θελω κ δεν εχω την αναγκη να κρινω κανεναν.

Δεν με νοιαζει αν το παιζεις γκομενα, αν εισαι wow, κ στο οτι με πειραζει, μην δινεις σημασια. Κ οι μελιτζανες με πειραζουν βραστες αλλα τηγανητες τους αλλαζω τον αδοξαστο [με μπολικο σκορδοστουμπι].

Θα συμφωνησω οτι το οποιο θεμα εχει ληξει, θα συμφωνησω απειρες φορες τον afro κ που 'σαι...

ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΜΑΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Εγω που ΔΕΝ καταλαβα, να κανω μια ερωτηση ?

Τελικα σκορδο να βαλω ?

:rotflmao: :rotflmao:
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Μουλιάσαμε Το avatar του/της marine521
    Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Εγω που ΔΕΝ καταλαβα, να κανω μια ερωτηση ?

Τελικα σκορδο να βαλω ?

:rotflmao: :rotflmao:
    Οχι γιατί κάθεται βαρύ στο στομάχι.....

Σελίδα 11 από 31 ΠρώτοΠρώτο ... 67891011121314151621 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2015, 15:16
  2. ΕΙΜΕΘΑ ΕΘΝΟΣ ΑΝΑΔΕΛΦΟΝ ; χμ.. Μάλλον όχι!
    από takis-kk στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 22/02/2012, 13:01
  3. Υπάκουη, όχι όμως και ... ηλίθια
    από sergiosm στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 20/10/2009, 18:50
  4. Burn Out- After Dark
    από AFTER στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2006, 11:06
  5. Ακου ρε τι εγινε. Οχι Ακου.!!!!!!! (Μαλλον δες)
    από ktm640lc4 στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 77
    Τελευταίο μήνυμα: 21/10/2005, 11:50

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF