Σελίδα 11 από 21 ΠρώτοΠρώτο ... 678910111213141516 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 303

Θέμα: Το νήμα των σύντομων απαντήσεων.

Μέλος
    Ευχαριστώ και τους δυο σας.
    Δεν θέλω να ξεφύγει το κόστος γιατί το νίντζα θα είναι ναι μεν με αγωνιστικό κουστούμι αλλά θα είναι το μηχανάκι προπόνησης… ούτε ττχ ούτε τίποτα.

Ρεϊτζ η ιξιλ κάνει 250 καινούργια όποτε Κλάιν. Δεν έχω ιδέα ποιος θα μπορούσε να το φλασαρε Ελβετία. Αυτό είναι το θέμα μου!

Υγ έχω μπόλικα νέα σχετικά με την πίστα!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TheRegulator Προβολή μηνύματος
    Ευχαριστώ και τους δυο σας.
    Δεν θέλω να ξεφύγει το κόστος γιατί το νίντζα θα είναι ναι μεν με αγωνιστικό κουστούμι αλλά θα είναι το μηχανάκι προπόνησης… ούτε ττχ ούτε τίποτα.

Ρεϊτζ η ιξιλ κάνει 250 καινούργια όποτε Κλάιν. Δεν έχω ιδέα ποιος θα μπορούσε να το φλασαρε Ελβετία. Αυτό είναι το θέμα μου!

Υγ έχω μπόλικα νέα σχετικά με την πίστα!
    Βάλε τα όλα "μαμά" , "της μάνας του" τότε. Δεν χρειάζεσαι όλη την απόδοση που μπορείς να ξεζουμίσεις από το 600αράκι για προπόνηση. Δεν θα χάσεις κι αγωνα,δα....

Περιμένω τα νέα σου!
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Μέλος
    Άρα ανοίγουμε τρύπα στο κουστούμι! Οκ θα ψάξω να βρω dremel

Νέο μέλος Το avatar του/της Chris_symphony
    Καλημέρα κ καλή εβδομάδα.
    Προχθές έπλυνα κ λάδωσα την αλυσίδα στο tracer που έχω. Έβαλα πρώτη φορά το λάδι της Ipone το X trem Chain.
    Είναι λογικό να φαίνεται έτσι ξερό το λάδι ή φυσιολογικό?? Είναι λαδωμένη κ έχω κάνει 4χλμ κ φαίνεται έτσι.
    Δηλώνω λίγο νουμπας στην αλυσίδα μηχανής. Καθώς του ποδηλάτου ήταν αλλιώς.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMG_20241103_105101.jpg 
Προβολές:	119 
Μέγεθος:	84,1 KB 
ID:	457658

Όνομα:	IMG_20241103_105109.jpg 
Μέγεθος:	81,6 KB 
ID:	457659

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tsber
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Chris_symphony Προβολή μηνύματος
    Καλημέρα κ καλή εβδομάδα.
    Προχθές έπλυνα κ λάδωσα την αλυσίδα στο tracer που έχω. Έβαλα πρώτη φορά το λάδι της Ipone το X trem Chain.
    Είναι λογικό να φαίνεται έτσι ξερό το λάδι ή φυσιολογικό?? Είναι λαδωμένη κ έχω κάνει 4χλμ κ φαίνεται έτσι.
    Δηλώνω λίγο νουμπας στην αλυσίδα μηχανής. Καθώς του ποδηλάτου ήταν αλλιώς.

Όνομα:	IMG_20241103_105101.jpg 
Μέγεθος:	84,1 KB 
ID:	457658

Όνομα:	IMG_20241103_105109.jpg 
Μέγεθος:	81,6 KB 
ID:	457659
    Ναι, είναι νορμάλ, άλλα με ένα απλό σκούπισμα με οποιοδήποτε πανάκι θα είναι καθαρή οπτικά και δεν θα "πετάξει" το έξτρα υλικό στη ζάντα σε μεγαλύτερες ταχύτητες.

Αν φωτίσεις με τον φακό του κινητού ανάμεσα στα links θα δεις ότι υγροποιείται και λιπαίνει άψογα εκεί που πρέπει

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Tsber Προβολή μηνύματος
    Ναι, είναι νορμάλ, άλλα με ένα απλό σκούπισμα με οποιοδήποτε πανάκι θα είναι καθαρή οπτικά και δεν θα "πετάξει" το έξτρα υλικό στη ζάντα σε μεγαλύτερες ταχύτητες.

Αν φωτίσεις με τον φακό του κινητού ανάμεσα στα links θα δεις ότι υγροποιείται και λιπαίνει άψογα εκεί που πρέπει
    Σε υπερ ευχαριστώ για την απάντηση! Έβλεπα με το λάδι της motul, είχε άλλο οπτικό αποτέλεσμα κ να πω την αλήθεια τρόμαξα λίγο. Λεω τι έγινε, ακόμα δεν την λάδωσα ξεράθηκε!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tsber
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Chris_symphony Προβολή μηνύματος
    Σε υπερ ευχαριστώ για την απάντηση! Έβλεπα με το λάδι της motul, είχε άλλο οπτικό αποτέλεσμα κ να πω την αλήθεια τρόμαξα λίγο. Λεω τι έγινε, ακόμα δεν την λάδωσα ξεράθηκε!
    Να είσαι καλά, αυτό χρησιμοποιώ κι εγώ και είμαι πολύ ευχαριστημένος σε δρόμο - πίστα - ταξίδια!

Και σκουπίζω πάντα την αλυσίδα, είναι μόνο λίγα δευτερόλεπτα αλλά μετράει γιατί πάντα βάζω παραπάνω ποσότητα περίπου όπως έκανες κι εσύ.

Όταν έχω χρόνο και λαδώνω με την ησυχία μου την αφήνω όλη νύχτα έτσι και τη σκουπίζω το επόμενο πρωί

Πολύ καλό είναι και το ομώνυμο καθαριστικό αν ποτέ χρειαστείς βαθύ καθαρισμό αλλά και για απλό σκούπισμα πριν το λάδωμα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Tsber Προβολή μηνύματος
    Να είσαι καλά, αυτό χρησιμοποιώ κι εγώ και είμαι πολύ ευχαριστημένος σε δρόμο - πίστα - ταξίδια!

Και σκουπίζω πάντα την αλυσίδα, είναι μόνο λίγα δευτερόλεπτα αλλά μετράει γιατί πάντα βάζω παραπάνω ποσότητα περίπου όπως έκανες κι εσύ.

Όταν έχω χρόνο και λαδώνω με την ησυχία μου την αφήνω όλη νύχτα έτσι και τη σκουπίζω το επόμενο πρωί

Πολύ καλό είναι και το ομώνυμο καθαριστικό αν ποτέ χρειαστείς βαθύ καθαρισμό αλλά και για απλό σκούπισμα πριν το λάδωμα.
    K γω το πήρα γτ διάβαζα ότι είναι από τα καλύτερα..
    Να πως την αλήθεια δεν την σκούπισα, απλά την άφησα 2-3 μέρες πάνω κ μετά το οδήγησα.
    Ναι το έχω στο πρόγραμμα για το καθαριστικό. Τώρα την καθάρισα με παραφινέλαιο

Riding On The Wind Το avatar του/της grinderx
    Έχει κανείς άποψη για τα παρακάτω (με σειρά προτίμησης):

https://www.youtube.com/shorts/KTvyUThiwpU
    https://www.youtube.com/watch?v=UbzbquhlfUI
    https://www.youtube.com/watch?v=PaIHdHVk1jY
    Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
    Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    με σειρά εμφάνισης:
    1) είδα 15δευτερολεπτα μόλις από το βίντεο και το έκλεισα. Εγώ, δεν θα εμπιστευομουν ένα "σκληρό" σώμα όπως αυτή η βίδα, να παίξει το ρόλο του μέσου βουλκανισμου του ελαστικού μου. προσωπική άποψη.
    2) υπάρχουν σαφώς πιο εργονομικά κιτ να διαλέξεις σε αυτή τη λογική. επειδή η διαδικασία δεν είναι κομμάτι κέικ να την ολοκληρώσεις, αυτά τα σουβλιά του σετ με τη στρογγυλή λαβή, θεωρώ ότι δεν θα το έκαναν ευκολότερο το να τρυπήσεις για να βάλεις το μακαρόνι,λόγω σχήματος λαβής. Θα βρεις ανάλογα σετ με λαβές τύπου Τ.
    κάποια προσφέρουν και αμπούλες για να φουσκωσεις μερικώς το σκασμένο μέχρι τη στάση σε βενζινάδικο. Πλέον με τις ηλεκτρικές τρόμπες, όπως της Χιαμομι, αυτό το πρόβλημα λύνεται εύκολα. έχω ένα τέτοιο σετ κάτω από τη σέλα πάντα.
    3) φαντάζομαι είναι σαν αυτό που λέγαμε παλιά ως "φαστ" η λειτουργία του. Αυτό για μένα πάντα ήταν λύση στην αναβροχια καλό και το χαλάζι.
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sanctusan
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από grinderx Προβολή μηνύματος
    Έχει κανείς άποψη για τα παρακάτω (με σειρά προτίμησης):

https://www.youtube.com/shorts/KTvyUThiwpU
    https://www.youtube.com/watch?v=UbzbquhlfUI
    https://www.youtube.com/watch?v=PaIHdHVk1jY
    https://toofast.gr/set-episkeyis-ela...IaAra5EALw_wcB

Αυτό έχω,δεν μου έχει χρειαστεί ευτυχώς
    arvala παν στην εκκλησιά arvala προσκυνάνε.......

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gavros Προβολή μηνύματος
    με σειρά εμφάνισης:
    1) είδα 15δευτερολεπτα μόλις από το βίντεο και το έκλεισα. Εγώ, δεν θα εμπιστευομουν ένα "σκληρό" σώμα όπως αυτή η βίδα, να παίξει το ρόλο του μέσου βουλκανισμου του ελαστικού μου. προσωπική άποψη.
    2) υπάρχουν σαφώς πιο εργονομικά κιτ να διαλέξεις σε αυτή τη λογική. επειδή η διαδικασία δεν είναι κομμάτι κέικ να την ολοκληρώσεις, αυτά τα σουβλιά του σετ με τη στρογγυλή λαβή, θεωρώ ότι δεν θα το έκαναν ευκολότερο το να τρυπήσεις για να βάλεις το μακαρόνι,λόγω σχήματος λαβής. Θα βρεις ανάλογα σετ με λαβές τύπου Τ.
    κάποια προσφέρουν και αμπούλες για να φουσκωσεις μερικώς το σκασμένο μέχρι τη στάση σε βενζινάδικο. Πλέον με τις ηλεκτρικές τρόμπες, όπως της Χιαμομι, αυτό το πρόβλημα λύνεται εύκολα. έχω ένα τέτοιο σετ κάτω από τη σέλα πάντα.
    3) φαντάζομαι είναι σαν αυτό που λέγαμε παλιά ως "φαστ" η λειτουργία του. Αυτό για μένα πάντα ήταν λύση στην αναβροχια καλό και το χαλάζι.
    Αυτά ακριβώς,τίποτε άλλο.

Το ότι βάζει ο άλλος ούπα γυψοσανίδας με ξεπερνάει.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από karellen Προβολή μηνύματος
    Αυτά ακριβώς,τίποτε άλλο.

Το ότι βάζει ο άλλος ούπα γυψοσανίδας με ξεπερνάει.
    Ούπα;;; Αν εννοείς τις «βίδες» στο πρώτο link, έχουν κόλλα που διαστέλλεται κατά την εφαρμογή στο λάστιχο. Το είχα δει σε βίντεο Έλληνα αναβάτη που το εξηγούσε, αλλά δεν το έβρισκα όταν το έψαχνα για να το ποστάρω.
    Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Το ούπα το είπα αστειευόμενος για να τονίσω τη μη αναγκαιότητα τέτοιας λύσης,με τόσο ογκώδες μπαλωτικό που μεγαλώνει κι άλλο την τρύπα.
    Πιστεύω η δεύτερη λύση είναι η πιο πρακτική,την έχω εφαρμόσει 2 φορές με επιτυχία.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Απλώς ψάχνω για κάτι μικρό/πρακτικό να έχω κάτω από τη σέλα για γρήγορη επισκευή (κυρίως αν είμαι στο δρόμο και γίνει η στραβή, φτου σκόρδα ).

Σελίδα 11 από 21 ΠρώτοΠρώτο ... 678910111213141516 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΤΟ Service ΤΩΝ 12000ΧΛΜ...
    από BAD BOY στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 13/07/2005, 14:34
  2. Πως πάει το τραγούδι των Κατρσιμίχα;
    από adam_tsouk στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 12/02/2005, 09:12
  3. Το μελλον των ΜΕΚ στην μοτοσυκλετα
    από Todi στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks