Κοίτα πάχος στα ελατήρια,γι αυτό δεν πάθεναν τίποτα!
Κοίτα πάχος στα ελατήρια,γι αυτό δεν πάθεναν τίποτα!
πριν αφαιρεσω τα λαδια εβαλα ταχυτητα να το περπατησω αλλα μου εσβηνε. η δεν απομονονε σωστα ο συμπλεκτης η ειχε πολυ γκαζι....δεν προλαβα να κανω ρυθμισεις γιατι το αφησα κατι μου ετυχε. παντως με μιση μανιβελια επερνε εμπρος.....και η μανιβελα δεν επρεπε να ειχε καποιο στοπ??? γιατι επεφτε εμπρος..θα την δω οταν μπει και το καπακι του ανεμιστηρα
και οι μερες του πλησιαζουν ας ηρεμησει λιγο...
![]()
Τα εβαλα για να ειναι οσο ποιο μαμα γίνεται. Ετσι τα ειχε με κλεμες. Ακομη και το ηλεκτρικό σχέδιο τα εχει ετσι. Ειδικα του κινητηρα ειναι κοκκαλινη.
H μανιβέλα δεν μπαίνει τυχαία όπου να 'ναι χρειάζεται ''κούρδισμα''
ετσι ώστε να δουλεύει σε συγκεκριμένες γωνίες....
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Αυτο λεω και εγω. Κανει την δουλειά της μια χαρα αλλα κατι πρέπει να λειπει γιατί δεν σταματαει και γερνει λιγο εμπρός. Ενα ελατήριο λειπει για να την μαζευει προς το σασι αλλα για εμπρός το ψαχνω. Αν ξέρει κάποιος ας πει την γνωμη του
καλημέρα
μπράβο για την καλή δουλειά!!!
το στόπ της μανιβέλας είναι η μεγάλη "ροδέλα" που μπαίνει πάνω απο το ελατήριο της μανιβέλας, στην εσωτερική μεριά του αριστερού καπακιού!!
Αν δεν την έχεις βάλει λάθος , τότε ( συνηθισμένο λόγω χρήσης) θα έχει λιώσει η προεξοχή της ροδέλας που σταματάει την μανιβέλα στο άνω σημείο.
ότι θέλεις ρώτα... το τηλ μου το έχεις
δες και αυτό το διάγραμμα γιατί δεν θυμάμαι ποιο ακριβώς μοτερ φοράς ( 276-286)
Το 276 μοτέρ εχω. Η φαρδια ροδελα δεν εχει καποιο εξογκομα για στοπ. Το ιδιο βλέπω και στο σχεδιο που μου εχεις δωσει. Η ροδελα φαίνεται στην φωτο που ανεβασα. Βλεπεις κατι διαφορετικο????
στο 276 αν θυμάμαι καλά, το στοπ της ροδέλας είναι απο την μεριά του ελατηρίου!
λυστο και ψαξτο καλά και θα το δείς!
απο εκει σταματάει η μανιβέλα!! αλλά ήταν πολύ συνηθισμένο ( ειδικά στα 276 ) να είναι χαλασμένο το στοπ ...
και το δικό μου τέτοιο στόπ έχει....