Πίσω και εγώ!!
Πίσω σπίτι πλέον. Μπανιαρισμενος και ξάπλα να ισιώσουμε…![]()
Ride(s) the wind of change...
Πίσω και εμείς όλα καλά..φοβερή μερα-παρεα-μπριζολα-καφες-διαδρομη ....πολύ κίνηση μετά την Κόρινθο...
Αντε και στις επόμενες
...και δεν έβρεξε κιόλας...για τους haters και μονο
Τελευταία τροποποίηση από airmav; 16/03/2025 στις 21:10.
..without engineers, science is just philosophy..
Πισω και εγώ, όλα καλά, και εις άλλες με υγεία!!
I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!
Στα της βόλτας… τρομερή μέρα, μεγάλη παρέα, καφεδια σπέσιαλ στην πλατεία με πολύ γέλιο και πολύ καλό φαΐ.
Την άτυχη στιγμή να μην είχαμε με τον Τζωρτζ και θα ήταν 100% επιτυχημένη. Ευτυχώς όλα καλά!!
Στις επόμενες τώρα!!
Ride(s) the wind of change...
Ετοιμάζω βιντεάκι απο την βολτούλα. Είχα βάλει την κάμερα, να παίρνει μονόλεπτα βίντεο, κάθε φορά που πάταγα το record, και χαζεύοντας τώρα το υλικό, πρόσεξα οτι τυχαία τράβηξα και την στιγμή που φτάνω δευτερόλεπτα μετά την ατυχία του Γιώργου.
https://youtu.be/2JGLsM1pBWU?si=2Hll_naUPBOvCGdW
Back to base .
Ωραία βόλτα ωραία παρέα καλό φαγητό .
8,57/10
Μπράβο Χάρη θα σε προτείνω σε φίλους και γνωστούς
The Dirty Harry
Ωραία παρέα, ωραία βόλτα, από τα παλιά. Αν είχε λιγότερη ΕΟ θα ήταν τέλεια. Και στην επόμενη!![]()
Life begins at 45°.
Πισω κι εγω παιδια, σωος και αβλαβής. Η βολτα ηταν πραγματικα υπεροχη, ωραιες διαδρομες με ιδανικο καιρό.
Ειχα κι εγω την ατυχη μου στιγμη 3 χλμ πριν την κλειτορια, ενα κακο φρενάρισμα που περισσότερο φρεναρισμα πανικου ηταν λογω κακου υπολογισμου. Τελικα εκρινα ασφαλέστερο να χωθω ευθεια σε ενα χωματοδρομο παρα να μπω στη στροφη (πιθανοτατα θα έμπαινε, εγω δεν ειχα το θαρρος εκεινη τη στιγμη) οπου λογω του δυνατου φρεναρισματος το πισω μερος εκανε 8αρια. Καπου εκει γυρισε υπερβολικα, εκανε μοχλο και με πεταξε. Ευτυχως επεσα πολυ ομαλα (χωμα) και εκ του αποτελέσματος μαλλον ειχα ηδη λιγα χλμ, δεν εφερα καν τουμπες. Μια που επεσα με το πλαι, μια που σηκωθηκα. Πρωτος απολογισμος εκεινη τη στιγμη σπασμενη μανετα συμπλέκτη και αριστερος μαρσπιες, γιατί ξάπλωσε στην αριστερη πλευρά. Πρακτικα ο συμπλεκτης το ακινητοποιησε.
Με τα παιδια το φεραμε στο δρόμο, το βαλαμε μπρος τσουλητα και το εφερα μεχρι το χωριο. Όση ώρα τρώγαμε καλεσα οδική η οποία ήρθε μέχρι να πιουμε τον καφε μας. Εγω γυρισα αρχοντικα με έταιρο gs1250. Και σωος και σπιτι μου χωρις καθολου ταλαιπωρια, τι άλλο να ζητήσω;
Τέλος καλό όλα καλα λοιπον, ευχαριστω τα παιδια για το ενδιαφέρον, τόσο στο σημείο της πτώσης όσο και μετά, και το Γιάννη (θυμάμαι σωστά; ) που με έφερε σπίτι.
εντιτ, τώρα είδα το βίντεο.
Η στροφή είναι τόσο αστεία όσο φαίνεται;
Περαστικά Γιώργο (στον εγωισμό καταλαβαίνω)..
Μπράβο παίδες!!! Αντε με υγεία και στην επόμενη!!