Σελίδα 11 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 67891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 209

Θέμα: Ιλιγγος, Αντανακλαστικα, Φρενα και Τυχη.

o ruhl exei simetria Το avatar του/της lopi
    Re se XORAFI me 200km/h?????
    ELEOS....
    o arnold htan to mono teras me simetria"""

καλες βολτες!!! Το avatar του/της SUPERMARIO
    για να πας μπροστα πρεπει να πας πισω και να παρεις φορα.

πωλειται power commander (XT660) 200€

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Προπερσυ 2 gsxr1000 στο πέταλο του Μαλλιακού έκοψαν στην μέση ένα τρακτέρ πηγαίνοντας με 200+.... και δυστυχως δεν σκοτώθηκαν επί τόπου...

Αν λοιπόν μια μηχανή συγκρουστεί μετωπικά με ένα ΙΧ θα το κόψουν στην μέση... το πιθανότερο είναι να μην σωθεί κανένας....

ρε πατε καλα???????

μιας κ γινεται λογος αν διαβαζονται ολα τα ποστ,να καταλαβω οτι αυτο ενοχλησε μονο εμενα:hypnotize

sniper,

ειμαι μαζι σου κ νομιζω οτι εχεις δικιο σε γενικες γραμμες.το λιγοτερο,ειναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΗ κ φλερταρει επικινδυνα με την ΒΛΑΚΕΙΑ,ετσι οπως εξελισσεται,αυτη η συζητηση.οταν κανουμε μαλακια την κραταμε για την παρτη μας...τελεια κ παυλα.στα @@ μου αν κινδυνεψε ο πανγρηγορος fzrrrr1600 ή ο χαρος-παπουλης 174 ετων.δεν γουσταρω να παρηγορω κανεναν...

αλλα εδω (θα το πω ξερα γιατι τρελαθηκα) του γ@μησες το σπιτι

''δυστυχως???''
    να μαθουμε που μενουν να το διορθωσουμε τωρα το κακο,θα φερω το ριβολβερ

μην αφηνετε τη συζητηση να σας τρελαινει.κ αλιμονο αν δεν ευθυνεται η συζητηση(κ οι μαλακιες που γραφτηκαν) γι'αυτο που ειπες...

ελπιζω να μη κοπει για λεξιλογιο,καταλαβαινεις τι εννοω
    teenage angst has paid off well, now I'm bored 'n' old

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    FZR600R
    Ενω επρεπε να αναπτυχθουν αναφορες και ιστορικα αναφορικα με τεχνικες φρεναρισματος, αξεσουαρ και σχετικο υλικο.Αλλα τα ψυχογραφικα των επισκεπτων δεν βοηθουν για αναπτυξη ουσιαστικης συζητησης επιπεδου...μονο μαστορακους βλεπω και ευτυχως συγκροτημενη λογικη οπως του Βελζεβουλη και αλλων βεβαια (ευτυχεστατα).

Mετα απο 150 απαντησεις ....

Εκει κατεληξες....

Χωρια που τωρα που θα παρεις τζιπ θα σου ειναι και αδιαφορα..

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tool
    ''δυστυχως???''
    να μαθουμε που μενουν να το διορθωσουμε τωρα το κακο,θα φερω το ριβολβερ

Μερικές φορές ο θάνατος είναι καλύτερος.....

Το να ζήσεις σε κώμα (αιώνιο) ή χωρίς πρόσωπο, χερια, ποδια κτλ... ειναι τουλαχιστον φρικιαστικό!

Και δεν έχω παρά να συμφωνήσω με τον Νίκο (sniper) θεωρώντας δεδομένο ότι αναφέρεται σε κάτι τέτοιο.
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Να τα πάρουμε λίγο τα πράγματα από την αρχή …κάτι σαν απολογισμό! Κύριοι όσοι βγαίνετε στους δρόμους , όσοι δραπετεύετε τα 2ημερα -3ημερα κινδυνεύετε !! Το μεταφορικό μέσο για τα ταξίδια μας είναι σχετικά επικίνδυνο , το ξέρετε όλοι σας ! Οι δρόμοι , οι αυτοκινητιστές και πολλά άλλα συντελούν σε αυτό ….
    Χαίρομαι που κάποιοι προσπαθούν να βάλουν κάποια όρια , να θέσουν κάποιους κανόνες ,που προτρέπουν την χρήση σωστού εξοπλισμού, στους νέους και όχι μόνο οδηγούς… Όμως και αυτό έχει τα όρια του….Η τελική απόφαση είναι επιλογή του ατόμου και μόνο !!! Αλλιώς κύριοι μπαίνουμε σε δύσκολα χωράφια, που θυμίζουν άλλες εποχές …
    Το πόσο θα εκθέσει ο καθένας τον εαυτό του σε κίνδυνο είναι δικό του θέμα ( φυσικά όταν δεν εμπλέκονται τρίτοι )!!! Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι τα 160 χλμ/ώρα είναι καλυτέρα από τα 180 τα 175 τα 200 …. Επειδή τα έχετε επιλέξει εσείς ΔΕΝ σημαίνει ότι είναι και το σωστό …Στον FZR600R το είπα σχεδόν από την αρχή…Το στυλ οδήγησης και η συμπεριφορά μου στο δρόμο, διαφέρει ριζικά από τις επιλογές του . Μπορώ όμως να ‘ανεχτώ’ την διαφορετικότητα του και να ξεχωρίσω ,διάολε , ότι ο παππούς της ιστορίας έκανε την χοντράδα … !!!
    Τελειώνοντας , πιστεύω ότι αν ο Θάνος δεν τον είχε πάρει από τα μούτρα από την αρχή και αν δεν σιγοντάρανε και άλλοι σε αυτό , θα μπορούσε ο FZR600R να καταλάβει το ποσοστό της συμμετοχής του στο συμβάν και να μην μακρηγορούμε τόσο ….
    Διότι όπως είπε και κάποιος προηγουμένως , αν σκοτωθείς δεν νομίζω ότι θα σε ενδιαφέρει ποιος φταίει και ποιος είναι ο σωστός …και διάολε έχει δίκιο!!!

Φιλικά και με καλή πρόθεση

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
    .................................
    Χαίρομαι που κάποιοι προσπαθούν να βάλουν κάποια όρια , να θέσουν κάποιους κανόνες ,που προτρέπουν την χρήση σωστού εξοπλισμού, στους νέους και όχι μόνο οδηγούς… Όμως και αυτό έχει τα όρια του….Η τελική απόφαση είναι επιλογή του ατόμου και μόνο !!!
    .................................

Εκατσα και διαβασα ΟΛΟ το thread ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ!

Σχεδον ολα, απ' αυτα που θα 'θελα να πω, εχουν ηδη ειπωθει και δεν θα κανω επαναληψεις.

Μονο μια ρητορικη ερωτηση, ερωτηση εργασιας θα ελεγα, στην οποια και ΔΕΝ θελω απαντηση (για ευνοητους λογους)!

Σε ποσες κηδειες φιλων, που ΔΕΝ εφταιγαν, εχετε παει και ποσους εχετε επισκεφθει βαρια τραματισμενους στα Νοσοκομεια?

Γι' αυτον τον λογο, καποιοι με μεγαλυτερη πειρα, ΦΩΝΑΖΟΥΝ (ουρλιαζουν, θα ελεγα καλυτερα) για "εξοπλισμους" και "ορια"!!!

Οσο για τους κωλογερους ...

Ειμαι 45 και οδηγαω αυτοκινητο, απ' τα 17 και μηχανη 11 χρονια αργοτερα.
    Απολαμβανω την οδηγηση της μηχανης παντου και οπου ειναι δυνατον ΚΑΙ την οδηγηση του αυτοκινητου (πολυ πιο λιγες φορες).

Σε 10-15 χρονια το πολυ (αν ζω μεχρι τοτε) ελατε, παρτε μου τα Διπλωματα και πυροβοληστε με, γιατι θα "πιανω χωρο" ...

Τι σημασια εχει αν θα θελω εγω να βγω αλλη μια φορα στο βουνο, που λατρευω, εστω και με τ' αμαξι ...

Στο φιναλε εχω ηδη δυο παιδια κι εχω συμμετασχει σ' αυτην την κοινωνια ...

Τοτε θα 'μαι αχρηστος!
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Υποψη οτι δεν ειναι ολοι οι γεροι για τ'αναθεμα, σιγουρα υπαρχουν και συνετοι οδηγοι. Τρεχω περιστασιακα και πραγματικα ο μονος που εχει συλλαβει την ιδιοσυγκρασια μου ειναι ο Βελζεβουλης.

Αν το παρουμε κ'ετσι και εγω δεν χωνευω τους κυνηγους η τους χουλιγκαν η τους ξενερωτους αλλα δεν ειναι το θεμα αυτο.

Ακριβως ειναι προσωπικο θεμα (ναι Vel).

Ο σεβασμος που εχω στους οδηγους που κανουν στην ακρη ειναι απεριοριστος... φανταζομαι οτι καποιο αλλοι ΔΕΝ θα καναν στην ακρη κρινοντας απο τις απαντησεις.

Αλλα βεβαια αν ειχαμε απαιτητικους η γρηγορους drivers θα χαμε και δρομους (λογω πολιτικης σφυγμομετρησης) αλλα που... εδω οι περισσοτεροι ακουν γκαζι και τρεχουν οπως ο διαολος απο το λιβανι. Χα! ακουν γκαζι και σκεφτονται χωραφια, γελαδες και τον ουρανο σφοντυλι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
    Τελειώνοντας , πιστεύω ότι αν ο Θάνος δεν τον είχε πάρει από τα μούτρα από την αρχή
    Είμαστε όλοι υπεύθυνοι για αυτά που λέμε και κάνουμε. Να μην τα βλέπουμε μονόπλευρα. Αν δεν θέλεις να προκαλέσεις αντιδράσεις, θα σκεφτείς πολύ τη διατύπωση και τα λόγια που θα χρησιμοποιήσεις και θα είναι όσο το δυνατόν ουδέτερα.

Αν μπεις όμως και γράψεις για κωλόγερους και δολοφόνους, και τα δέσεις με μία ιστοριούλα όπου πρώτα εσύ έχεις προκαλέσει την τύχη σου, ε τότε θα πρέπει να περιμένεις πολλές αντιδράσεις σαν τη δική μου!

Γιατί δεν ήμουνα αυτός που ξεκίνησε και σιγοντάρισαν οι υπόλοιποι. Ήμουνα απλά ο πρώτος από μία σειρά αντιδράσεων που ούτως ή άλλως θα ερχόντουσταν! Και έχω το δικαίωμα της αντίδρασης σε μία ιστορία που ΔΕΝ μου άρεσε και ΔΕΝ υποχρέωσα εγώ κανέναν να τη γράψει.

Και όσο μπορώ να δικαιολογήσω την αντίδραση μου, τότε αυτή θα είναι αν όχι δικαιολογημένη, τουλάχιστον αιτιολογημένη. Θα μπορούσα λοιπόν να το χοντρύνω πολύ περισσότερο όταν με αποκάλεσε και ανόητο αλλά είπα "δε γαμιέται ας μη δώσω συνέχεια", οπότε αντί για διαμάχη, έγινε κουβέντα. Τέλος λοιπόν μ'αυτό.
    Θάνος..

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Ο σεβασμος που εχω στους οδηγους που κανουν στην ακρη ειναι απεριοριστος... φανταζομαι οτι καποιο αλλοι ΔΕΝ θα καναν στην ακρη κρινοντας απο τις απαντησεις.

Αλλα βεβαια αν ειχαμε απαιτητικους η γρηγορους drivers θα χαμε και δρομους (λογω πολιτικης σφυγμομετρησης) αλλα που... εδω οι περισσοτεροι ακουν γκαζι και τρεχουν οπως ο διαολος απο το λιβανι. Χα! ακουν γκαζι και σκεφτονται χωραφια, γελαδες και τον ουρανο σφοντυλι.
    Επιτέλους έβγαλα νόημα.....

Οπότε συμφωνείς οτι σε γενικές γραμμές , κάποιες στιγμές κυνηγάς/γαμε την τύχη σου/μας, όταν πηγαίνουμε στον δρόμο , με 120-30-40-50-60-200 κοκ... καθώς επαφιόμαστε στο αν οι οδηγοί των άλλων οχημάτων θα κάνουν στην άκρη!!!!! ...Πες μου φίλε μου λοιπόν , σε μια καθαρή και ξάστερη ερώτηση...

Διατίθεσαι να αφήσεις την ζωή σου , στην διάθεση του άλλου , να κάνει στην άκρη ή οχι , με το σκεπτικό οτι θα πρέπει να σε δεί, όπως και με όσα και αν έρχεσαι;.....

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

. Θα μπορούσα λοιπόν να το χοντρύνω πολύ περισσότερο όταν με αποκάλεσε και ανόητο αλλά είπα "δε γαμιέται ας μη δώσω συνέχεια", οπότε αντί για διαμάχη, έγινε κουβέντα. Τέλος λοιπόν μ'αυτό. [/B][/QUOTE]

Έχεις μια μανία να κλείνεις τις συζητήσεις ρε μπαγάσα …
    Δεν είναι έτσι ο διάλογος… :

Κατάλαβα γιατί αντέδρασες έτσι , λογικό αφού ενοχλήθηκες …Αλλά δεν νομίζεις ότι ο FZR μίλησε έτσι για τα γερόντια , επειδή φοβήθηκε – τρόμαξε από την μαλακία που αντιμετώπισε ;;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Επιτέλους έβγαλα νόημα.....

Διατίθεσαι να αφήσεις την ζωή σου , στην διάθεση του άλλου , να κάνει στην άκρη ή οχι , με το σκεπτικό οτι θα πρέπει να σε δεί, όπως και με όσα και αν έρχεσαι;.....

Gandalf
    Προσωπικά .....με καμία Παναγία !!!!

Δεν θέλω ,όμως και μια αποστειρωμένη ζωή , με τον φόβο της βλακείας των άλλων

Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
    Μερικές φορές ο θάνατος είναι καλύτερος.....

Το να ζήσεις σε κώμα (αιώνιο) ή χωρίς πρόσωπο, χερια, ποδια κτλ... ειναι τουλαχιστον φρικιαστικό!

Και δεν έχω παρά να συμφωνήσω με τον Νίκο (sniper) θεωρώντας δεδομένο ότι αναφέρεται σε κάτι τέτοιο.

αν πραγματι αναφερεται σε κατι τετοιο,πασο.δεν λεω πως συμφωνω,ειναι μεγαλη συζητηση,αλλα μπορω να το δεχτω κ να φυγω οπως ηρθα απο το θρεντ.

πως ομως εσυ το θεωρεις δεδομενο? εννοω απο που το καταλαβες κ εγω οχι?μιλησατε με πμ?

πραγματικα,ουτε που πηγε το μυαλο μου σε αυτη την ερμηνεια...
    σε συνδιασμο με τις προηγουμενες κ τις επομενες απαντησεις του,εγω καταλαβα,οι ετσι,που πηγαιναν γυρευοντας,κ καλα να παθουν,κ.ο.κ. γι'αυτο κ μιλησα.
    τεσπα,αν απαντησει ο ιδιος θα δουμε
    teenage angst has paid off well, now I'm bored 'n' old

Διατίθεσαι να αφήσεις την ζωή σου , στην διάθεση του άλλου
    Aυτονοητα "ΟΧΙ", θελει και ρωτημα?

Σε ενα video / reportage στην Αμερικη μια δεν εκανε στην ακρη και κατα ομολογια της την πυροβολησανε (μαλλον για εκφοβισμο), χωρις να την τραυματισουνε που δειχνει οτι η αντισταση κινητοποιει αναλογες αντιδρασεις.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R

Σε ενα video / reportage στην Αμερικη μια δεν εκανε στην ακρη και κατα ομολογια της την πυροβολησανε (μαλλον για εκφοβισμο), χωρις να την τραυματισουνε που δειχνει οτι η αντισταση κινητοποιει αναλογες αντιδρασεις.
    Δηλαδή, δηλαδή, υπερθεματίζεις τέτοιες αντιδράσεις, όταν υπάρχει αντίσταση;

Σελίδα 11 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 67891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Συνδιασμένα φρένα και εξαέρωση (C-ABS bleeding ναούμ')
    από nikos_abel στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 15/12/2011, 14:30
  2. διαρροή και φρένα!
    από BELZEBOYLIS στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 18/09/2006, 10:18
  3. Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 12/08/2006, 09:39

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε