Respect στο moto.gr Big Brother!Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
καμμία σχέση.....
:rotflmao:
![]()
Respect στο moto.gr Big Brother!Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
καμμία σχέση.....
![]()
Χρονολογιον:
Σαββατο 24:00
Ιστορικη αποφαση να σκασει μουρη ο υπογραφων με ΚΟΚΚΙΝΟ cbf απο το πουθενα...
Κυριακη 12:00 (12 ωρες μετα)
Ξυπνημα με προφανη απωλεια ακουστικης ικανοτητας :ZZZ: (3 ωρες πριν το ξυπνητηριον εκρουε αλλα εγειωθει...)
Τελικα ειπα να παω προς Νεα Μακρη αλλα συνεφιασε![]()
![]()
![]()
![]()
Αντε στις επομενες...(Ευελπιστωντας βεβαια πλεον με Er-6...)
Τρεχα τρεχα μικρουλι...
Ρε έτσι "ξινίλας" είμαι συνέχεια ή μόνο όταν με βγάζετε φωτό; :rotflmao:
Πολύ με άρεσε η εκδρομή παίδες !!! Βέβαια με το που έβγαλα το κράνος το βραδάκυ λιποθύμησα :rotflmao:
Πολλά χαιρετίσματα σε όλη την άψογη παρέα που ήταν συνεχώς χαμογελαστή και ιδιαίτερα στη Μαρία για το απίστευτο θάρρος και κουράγιο της !!!
![]()
"For no one, no one in this world can you trust - not men, not women, not beasts ... this you can trust."
Συνέχεια έτσι είσαι, αλλά δε σ' το λέμε για να μη σε πικράνουμε...Αρχικά δημιουργήθηκε από Alexander
Ρε έτσι "ξινίλας" είμαι συνέχεια ή μόνο όταν με βγάζετε φωτό;
![]()
Αυτό δεν το σχολιάζετε εεε????Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
mmm, το καινούριο αντικείμενο σχολιασμού χ 2 ,
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
...απλά συνάδελφος?
κλπ (οι υπόλοιπες ερωτήσεις απο κοντά...)
Που είπαμε ότι δουλεύεις bart???![]()
Ax, το χρώσταγα ένα τόσο δα μικρό σπαμάκι στον φίλτατο και αγαπητό...![]()
![]()
![]()
![]()
θα σας δείξω εγώ ...
θα δείτε τι θα πάθετε... :rotflmao:![]()
![]()
Λάμπρο να καταλάβεις δε μας τις σύστησαν καν... Τις είχαν περικυκλώσει (δεν μπορώ να καρφώσω με ποιον, αλλά έχει TDM900) και δεν τις άφηναν ούτε να μας μιλήσουν.Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Αυτό δεν το σχολιάζετε εεε????
![]()
![]()
![]()
θα σας δείξω εγώ ...
θα δείτε τι θα πάθετε... :rotflmao:![]()
![]()
Ευτυχώς ο Alexander ήταν απασχολημένος με τη μάσα αλλιώς θα τους τις είχε φάει![]()
οκ για φωτο!!! στειλε εσυ και τις δινω εγω...Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Από τη λαχτάρα μας, δε βγάλαμε άλλες φωτογραφίες :rotflmao: ...
Γιώργο, αν θέλει η Κάλια τις φωτό με το ζευγάρι των φίλων της και το μωράκι τους let me know...
Ήπιαμε το καφεδάκι μας και ξεκινήσαμε για την ομολογουμένως δύσκολη επιστροφή: νύχτα από παλιά εθνική, Κυριακή μαζί με τους εκδρομείς του Σαββατοκύριακου...
Βοήθειά μας και εις το επαναλαμβάνειν!
![]()
![]()
και γιατι περικαλω δεν υπαρχουν φωτο με τους φανταστικους-μοναδικους-απιθανους φραπεδες που μπορουσαν να φωτογραφηθουν σε γωνια 60 μοιρων?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(...πανω απο τις 60 μοιρες δεν το δοκιμαζουμε γιατι θα χυθουν, κατι το οποιο δεν το ειχε πει κανενας στον daemon!!!)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
mmm, το καινούριο αντικείμενο σχολιασμού χ 2 ,
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
...απλά συνάδελφος?
κλπ (οι υπόλοιπες ερωτήσεις απο κοντά...)
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Που είπαμε ότι δουλεύεις bart???![]()
Ax, το χρώσταγα ένα τόσο δα μικρό σπαμάκι στον φίλτατο και αγαπητό...![]()
....εσυ τι μιλας ρεεεεεεε?![]()
ιταλιδα κλεισμενη στην υπογα, και ακομα ψαχνεις?![]()
...ασε που τις εχεις δει, αν και τοτε ησουν αποσχολημενος με κατι πολυ καλες ψυχες με πολυ ωραιο χαρακτηρα!![]()
![]()
στο τηλεφωνο μιλαγε ρε!Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
McGyver....
21.40 στα διόδια της Αττικής Οδού κατάκοπος κάνει ασκήσεις (διατάσεις - εκτάσεις κλπ)
Φωτό δεν βάζουμε αλλά είμαστε παντού λέμε!!!!!![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
(...πανω απο τις 60 μοιρες δεν το δοκιμαζουμε γιατι θα χυθουν, κατι το οποιο δεν το ειχε πει κανενας στον daemon!!!)
Οχι ρε, και παραπανω μπορουσες, 90 μοιρες και βαλε απλος πειραξα το τσιμεντολιθο (εε.. αφρο ηθελα να πω) απο πανω γι'αυτο ετρεξε :rotflmao:
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
αντε, ελα στην μονοημερη, να πεισουμε και τον τεως (επιτιμο οχι Κωκό)να ερθει επιτελους στην εκδρομη, για να βγαλουμε μια αναμνηστικη φωτο να την εχει στον στρατο [κατω απο το συρματοπλεγμα του απο πανω κρεβατιου], να την βλεπει στην σκοπια[να φρικαρει και να μην κοιμαται], στα μαγειρεια [καθως καθαριζει πατατες] κλπ κλπ!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Κούκλοι όλοι !
Εύγε !![]()
![]()
![]()
Μόνο μια παρατήρηση. Το RCT δεν είχε απαρτία ! Έλειπε ο υποχθόνιος "Μάρτης" απ'αυτή τη Σαρακοστή !
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τσου, έχει δίκιο ο sniper, ξεμούδιαζαΑρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
στο τηλεφωνο μιλαγε ρε!![]()
...
Στο τηλέφωνο μιλούσα λίγο αργότερα, κατά τις 22:00, αλλά φαντάζομαι το ξέρει και αυτό :rotflmao: !
![]()
ΠΟΙΟΣ ειπες οτι ΗΤΑΝ αποασχολημενος με την μασα???Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Λάμπρο να καταλάβεις δε μας τις σύστησαν καν... Τις είχαν περικυκλώσει (δεν μπορώ να καρφώσω με ποιον, αλλά έχει TDM900) και δεν τις άφηναν ούτε να μας μιλήσουν.
Ευτυχώς ο Alexander ήταν απασχολημένος με τη μάσα αλλιώς θα τους τις είχε φάει![]()
![]()
![]()
δεν ειχαν στεγανοποιησει πληρως με πολυουρεθανη (εε....αφρο ηθελα και εγω να πω) τον καφε!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Οχι ρε, και παραπανω μπορουσες, 90 μοιρες και βαλε απλος πειραξα το τσιμεντολιθο (εε.. αφρο ηθελα να πω) απο πανω γι'αυτο ετρεξε :rotflmao:
![]()
![]()