lampro me fobizeis.....
svx mh ta blepeis esy auta agori mou...
pali de 8a koimasai ta bradya....
kalispera file moy.. eimai teleios apegnosmenos k esena brika mprosta moy se esena tha ta po.. den ksero an to katalaves alla exo k ego ena sv-650 mono py xthes to pire o aderfos moy k to stoykare..exei parei olo to mprostino exo omos olo to mprostino apo gsxr 600 k8 ti les tha moy teriaksi i tha kano malakia...
δεν ερχεσαι Βολο την Παρασκευη στην 1η Πανελληνια SVυναντηση να σου κανουμε πλυση εγκεφαλου μια κι εξω? φερε και τον αδερφο σου να τον δειρουμε που στουκαρε τετοιο διαμαντι![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
δεν ξερω. αλλα θελει ψαξιμο πριν ξεκινησεις (ρωτα και τον μηχανικο σου να δουμε τι θα σου πει).Αρχικά δημιουργήθηκε από platikampos sv
kalispera file moy.. eimai teleios apegnosmenos k esena brika mprosta moy se esena tha ta po.. den ksero an to katalaves alla exo k ego ena sv-650 mono py xthes to pire o aderfos moy k to stoykare..exei parei olo to mprostino exo omos olo to mprostino apo gsxr 600 k8 ti les tha moy teriaksi i tha kano malakia...
καταρχην μετρα το μηκος των καλαμιων απο το 600 (βαλτα διπλα-διπλα με το δικο σου να δεις αν εχουν διαφορα) αν η διαφορα ειναι πανω απο 1-1.5cm .....το βλεπω χλωμο.
οτι θελεις στη διαθεση σου. αν εισαι απο αθηνα να τα πουμε απο κοντα
Σχετικά με καλάμια από GSXR δείτε εδώ ενα πίνακα που έχει φτιάξει κάποιος (για μετατροπή των TLR αλλά ούτως ή άλλως ισχύει για όλους).
Έχει όλα τα νούμερα που πιθανόν να χρειαστεί κάποιος για να δει εαν μπαίνει ή όχι και τι αποστάτες θα χρειαστεί. Δεν έχει βέβαια για τα τελευταία αλλά είναι πολύ χρήσιμος.
*** Επειδή το μίκρυνα για να χωρέσει και δεν φαίνεται πολύ καλά, όποιος το θέλει ας μου στείλει το email για να του το στείλω. Αλλιώς δεν ξέρω πως να το κάνω upload.
![]()
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
vasika oi laimoi apo to gsxr einai idioi to ipsos einai ayto pou me xalaei omos mporo na to ftiakso sto torno allanomizo oti to parariskaro ti lete???????????????????????sto volo file moy pou na ertho na se vro giati eimaste k konta opos katalaves..
Φίλε Sv 1ης γενιάς έχεις;Αν ναι θα γράψω σε ποστ τί χρειάζεσαι για τη μετατροπή(θα την κάνω στο δικό μου σε λίγο).Αρχικά δημιουργήθηκε από platikampos sv
vasika oi laimoi apo to gsxr einai idioi to ipsos einai ayto pou me xalaei omos mporo na to ftiakso sto torno allanomizo oti to parariskaro ti lete???????????????????????sto volo file moy pou na ertho na se vro giati eimaste k konta opos katalaves..
Α,γράφε σε παρακαλώ με ελληνικά,τα greeklish κουράζουν
σορι που αργο να απαντισω αλλα ψαχνω στο εβαυ για τα ψιλα που θελω καταλαβες καθρεφτες κτλ.xazamaras@hotmail.com
γυρο στα 80 γιατι ρωτας ομως?
Αναλόγως τα κιλά σου μπορεί να χρειαστεί αλλάγή ελατηρίου του GSXR που θες να βάλεις.Πχ το GSXr 600/750 Κ6 έχει σκληρότητα 1kg/mm.Για μένα πχ είναι σκληρό,για σένα ίσως ΟΚ.Αρχικά δημιουργήθηκε από platikampos sv
γυρο στα 80 γιατι ρωτας ομως?
Απ'τη στιγμή που θες να κάνεις τη μετατροπή θέλει διάβασμα και ψάξιμο φίλε,δεν είναι τσακ-μπαμ(μιλάμε φυσικά να γίνει σωστή δουλειά).
πως θα βαλω αυτα τα εριμο καλαμια μπορεισ να μου πεις????![]()
Koίτα το mail σου.Αρχικά δημιουργήθηκε από platikampos sv
....
Κάνε επίσης κλικ εδώ και καλό διάβασμα.![]()
βασικα εχω μαστορα τσακαλο κ πιστευω οτι θα τα καταφερουμαι θα δειξει την δευτερα θα εχεισ αμεσι απαντηση....