Πραγματικά, τί γίνεται με αυτά τα γκρίπ - φισάκια. Εχει περάσει καιρός...![]()
Πραγματικά, τί γίνεται με αυτά τα γκρίπ - φισάκια. Εχει περάσει καιρός...![]()
Δύο τα έχουν πάρει ήδη, κάποια φισάκια είναι στο δρόμο για το Βόλο και γκριπς και φισάκια που είναι για Αθήνα τα ανεβάζω εγώ στο τέλος της επόμενης βδομάδας. Κώστα, αν έχεις κάποιο καλό μέρος για συνάντηση ακούω προτάσεις...
BIL,
αύριο το βράδυ τελικά έρχονται τα φισακια απο την Πάτρα. Να σου τα στειλω μαζί με τα Grips την Δευτέρα με το ΚΤΕΛ? Να στείλω σε ένα δεμα τα δικά σου και του Miraze.....
Αν συμφωνείς στείλε με ΠΜ επίθετο και το κινητό σου και αν μπορείς μίλα και με τον mirage για να βρεθείτε να τα πάρετε.....μην στείλω 2 δέματα.....
Πάντως κάνανε τον γύρο του κόσμου....![]()
![]()
Bil,
να ρωτήσω και κάτι τεχνικό.....κατά το πέρασμα χρειάστηκε να ξηλώσετε τίποτα? Πλαστικά, ντεπόζιτο κλπ κλπ? ή η φίσα είναι έυκολη στο να βρεθεί?
Αργύρη, λύνεις την κάτω βίδα του ψυγείου και μπορείς μετά να το σπρώχνεις μπροστά με το ένα χέρι, ενώ με το άλλο και ένα φακό ψαχουλεύεις να το βρεις. Θα βρίσκεται προς το πάνω μέρος του ψυγείου αλλά θα μπορείς να το ξεμπλέξεις λίγο και να το τραβήξεις χαμηλότερα....
edit: Α ναι, λύνεις και τις δυο βίδες στα πλαστικά που πιάνουν στο ψυγείο...
Argy ,επειδή τα έβαλα κατα το σέρβις των 24.000 χλμ, οπότε και φτάσαμε να έχουμε βγάλει τεπόζιτο και φίλτρο αέρα, ήταν γελοίοι να συνδέσουμε τα γκρίπς στην φίσα. Για φωτο λεπτομέρειες ανέτρεξε στην αρχή του πόστ...
Σε στέλνω ΠΜ...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από yiannis-dl1000
Δύο τα έχουν πάρει ήδη, κάποια φισάκια είναι στο δρόμο για το Βόλο και γκριπς και φισάκια που είναι για Αθήνα τα ανεβάζω εγώ στο τέλος της επόμενης βδομάδας. Κώστα, αν έχεις κάποιο καλό μέρος για συνάντηση ακούω προτάσεις...
Γιαννη οπως ειπαμε μερη για συναντηση πολλα!Ελα εσυ με το καλο και τα υπολοιπα τα λεμε τηλεφωνικος!Το τηλ μου σου το εστειλα ηδη.
Σε περιμενουμε
![]()
![]()
Εγώ τα πέρασα....ειναι μια χαρά.....και κάνουν και δουλειά....΄λίγο προσοχή στο πέρασμα του δεξιού...θέλει μια στρώση μονοτική για να κρατάει....
Αργύρη ευχαριστημένο σε ακούω και χαιρομαι!Πότε έρχεται ο Γιάννης Αθήνα έχουμε νεα?Κώστα 81 πάρε τηλ να συνενοηθουμε!![]()
Don't follow me I'm lost too
Αρχικά δημιουργήθηκε από integrale
Αργύρη ευχαριστημένο σε ακούω και χαιρομαι!Πότε έρχεται ο Γιάννης Αθήνα έχουμε νεα?Κώστα 81 πάρε τηλ να συνενοηθουμε!![]()
να παρεις εσυ βρε παλιο τσιγγουνη!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
toyota, demolition_man και integrale,
σήμερα το βραδάκι θα είμαι Αθήνα και θα βρεθώ με τον Κώστα να του δώσω τα γκριπς κατά τις 7-8. Αν ευκαιρείτε ελάτε για καφεδάκι να τα πούμε κι από κοντά... κοντά στα Πετράλωνα θα γίνει μάλλον η συνάντηση. Πάρτε με τηλέφωνο στο 6976741023.
αντε ρε ρεμαλια ξεκουνηστε και ελατε να τα πουμε και απο κοντα!
οσο για ιντεγκρακε χλωμο να ερθει!
ειναι σε συμβουλιο γαλλια!
οι υπολοιποι ξεκινατε!
Αργύρη, βρέθηκα με Miraze και τα παραδώσαμε στον φιλαράκο μου. Σε ευχαριστούμε και για τους αναπτήρες....![]()
![]()