Anyway... μιας και δεν ειμαστε στις αγγελιες θα σχολιασω την τιμη...
με 10.800 το παιρνεις καινουριο... γιατι στα 10.800 για 400ψωροευρω να ρισκαρω για μεταχειρισμενο?
Anyway... μιας και δεν ειμαστε στις αγγελιες θα σχολιασω την τιμη...
με 10.800 το παιρνεις καινουριο... γιατι στα 10.800 για 400ψωροευρω να ρισκαρω για μεταχειρισμενο?
Forgive But Never Forget
με 11700 μηπως θελεις να πεις?
αν ηθελα να πω 11700 θα εγραφα 11700...Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
με 11700 μηπως θελεις να πεις?
απο την τιμη καταλογου (πισω σελιδα των περιοδικων) μεχρι την τιμη αγορας υπαρχει μια διαφορα, αυτη η διαφορα κατεβαζει την τιμη στα 10.800...
Forgive But Never Forget
Φίλε, αν το βρείς 10.800 πάρτο.Αρχικά δημιουργήθηκε από eNeRGy
απο την τιμη καταλογου (πισω σελιδα των περιοδικων) μεχρι την τιμη αγορας υπαρχει μια διαφορα, αυτη η διαφορα κατεβαζει την τιμη στα 10.800...
Εγώ τουλάχιστον το δικό μου, δεν το βρήκα με έκπτωση. Στα τηλ. που πήρα πριν το αγοράσω, οι dealers Aprilia, μου έδιναν τιμή 11.690?. Δυστυχώς με το Tuono, δεν βρήκα καποια έκπτωση, όπως είχα βρεί με το Aprilia Sportcity πριν ένα χρόνο. (Το πήρα -250? με μετρητά)
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από eNeRGy
αν ηθελα να πω 11700 θα εγραφα 11700...
δυστυχως για το tuono, δεν παιζει αυτη η εκπτωση....
11000 χιαλιρικακια μετρητα το εχει παρει φιλος μου τον μαιο
οι ευθειες υπαρχουν για να ενωνουν τις στροφες!
τον Μάιο- Απρίλιο ήταν πολύ πιο διαλλακτικοί οι ντεαλερς (το ασημί ήρθε Ιούλιο πρώτη φορά απ' ότι ξέρω). Εγώ όταν πήγα να διαπραγματευτώ την τιμή, με τα λεφτά στο χέρι, ήταν ιδιαίτερα διαλλακτικός ο ένας ντεαλερ αλλά για το μαύρο ματ......όταν ήρθε το ασημί, που ήθελα εγώ, 2-3 μήνες μετά δεν ήταν διότι είδε ότι έχει ζήτηση το tuono.... τπαντων ο καθενασ εχει τισ γνωριμίες του και τις ικανότητεσ διαπραγμάτευσης του οπότε παίζει λίγο η τιμή. 10.800 πάντως είναι πολύ κοντά στην τιμή χονδρικής.
Απ΄ότι άκουσα όσο έψαχνα για το δικό μου, η τιμή χονδρικής πρέπει να είναι γύρω στα 10.600-10.700?.Αρχικά δημιουργήθηκε από drade
10.800 πάντως είναι πολύ κοντά στην τιμή χονδρικής.
Υπήρχε και η συμβουλή από γνωστό να περιμένω προς το τέλος του χρόνου, μήπως και βγουν κάποια κομμάτια σε καλύτερη τιμή, προκειμένου να πετύχουν οι dealers, τους στόχους που έχουν.
(Ψιλοχλωμό και αόριστο μου φάνηκε). Στον τελευταίο που είχα πάει στην Αλεξάνδρας, δεν συζήταγε την τιμή ούτε σε μετρητά. (Μόνο κάτι δωρα έπαιζαν κλπ).
![]()
ολοι οι εμποροι οταν πουλανε μοντελα μιας εταιριας ξεκινουν με κερδος ~10%... δηλαδη το τουονο απο 11690 το παιρουν ~10500... αυτο ειναι το πρωτο σταδιο... μετα χτυπανε μπονους απο την εταιρια αν πετυχουν ενα συγκεκριμενο πλαφον πωλησεων και αντι κερδους 10% χτυπανε (πχ) ενα ~15%... οποτε εχουν και περισσοτερα περιθωρια κερδους ΑΡΑ και εκπτωσης για διαφορες περιπτωσεις...
Δε μιλαω για αντιπροσωπιες τυπου σαρακακη κλπ γιατι αυτοι εχουν αλλα κερδη και αλλες εργοστασιακες τιμες... μιλαω για ελευθερους εμπορους (οπως δουλευει η απριλια δηλαδη)...
Συμφωνα με τα παραπανω (που δουλευει ετσι η αγορα), αν παιρνει καποιος εμπορος το τουονο για 10.000ευρω (αντι 10500)... γιατι να μην το δωσει ~10800 και να αφησει τους αλλους να ψαχνονται και να πετυχει και αλλο μπονους αργοτερα?
anyway o sanguini με επιβεβαιωσε παντως...
Forgive But Never Forget
αμφιβάλω πάρα πολύ ότι το παίρνουν 10.000 το tuono και ότι το δίνουν 10.500. :wacko:
Άμα το βρεις εσύ στα 10.500 καινούριο ΟΡΜΑ ! μπορείς να σκεφτείς πολλές καινούριες μοτοσικλέτες σαν το tuono σ'αυτά τα λεφτά ???![]()
Συνήθως οι ¨άλλοι¨που θα ψάχνονται, θα διαμαρτυρηθούν στην μαμα εταιρεία, η οποία σταματά να δίνει μηχανάκια στον ¨έξυπνο¨έμπορο. (Εκτός και μιλάς για ΤΗΝ περιπτωση, να βρείς τον έμπορο με σκασμένες επιταγες στα χέρια)Αρχικά δημιουργήθηκε από eNeRGy
ολοι οι εμποροι οταν πουλανε μοντελα μιας εταιριας ξεκινουν με κερδος ~10%... δηλαδη το τουονο απο 11690 το παιρουν ~10500... αυτο ειναι το πρωτο σταδιο... μετα χτυπανε μπονους απο την εταιρια αν πετυχουν ενα συγκεκριμενο πλαφον πωλησεων και αντι κερδους 10% χτυπανε (πχ) ενα ~15%... οποτε εχουν και περισσοτερα περιθωρια κερδους ΑΡΑ και εκπτωσης για διαφορες περιπτωσεις...
Συμφωνα με τα παραπανω (που δουλευει ετσι η αγορα), αν παιρνει καποιος εμπορος το τουονο για 10.000ευρω (αντι 10500)... γιατι να μην το δωσει ~10800 και να αφησει τους αλλους να ψαχνονται και να πετυχει και αλλο μπονους αργοτερα?
anyway o sanguini με επιβεβαιωσε παντως...
Και αυτό δεν ισχύει στην Aprilia μόνο. Ισχύει σε όλες τις εταιρείες. Έχεις δεί πολλές διαφορές στην Toyota ή στην Fiat πχ; Τελικά δεν έχω καταλάβει. Το έχεις βρεί κάπου 10.800; Αν ναι γιατί δεν το λες ; Να κάνεις και το καλό στους μελλοντικούς αγοραστές, να μην πληρώσουν το χιλιάρικο τσάμπα....
εγω δε θα διαφημησω ουτε θα δυσφημησω κανεναν εμπορο καμιας εταιριας... ειναι ευκολο καποιος να κανει ερευνα αγορας πριν παρει μηχανη και ειδικα για απριλια, δεν συνεργαζονται και πολλοι...![]()
Μετα απο 5-6 επισκεψεις σε μια μερα θα τον βρουν μονοι τους...!![]()
Forgive But Never Forget