Μη βγάζεις την ουρίτσα σου απ έξω Αντωνάκη, τα ξέρασε όλα εδώ ο φίλος σου, μα γιατί μου τον παρασέρνετε? Ε? Σταύρο, δεν θα έρθεις το βράδυ εδώ, θα τα ακούσεις και εσύ!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μη βγάζεις την ουρίτσα σου απ έξω Αντωνάκη, τα ξέρασε όλα εδώ ο φίλος σου, μα γιατί μου τον παρασέρνετε? Ε? Σταύρο, δεν θα έρθεις το βράδυ εδώ, θα τα ακούσεις και εσύ!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μη σκοτώνετε άλλα Ζουζούνια!!!!!
Ο απάτης έτσι λεεί εγώ ήμουνα παναγία, ο Αντώνης ο βελζεβούλης ήθελε φωτογραφίσεις και βρήκε τον αθωω Βαγγελάκη αβγαλτο το κακόμηρο και τον παρέσυρε , εγώ ντεν γνωρίζει τίποταΑρχικά δημιουργήθηκε από ZouZouNi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πότε με το καλό η φωτογράφηση, να ξέρω να φέρω και κάτι φίλες μου για support να γελάνε με τα χάλια του PokerMon!!!!
Μα καλά δεν ντρέπεστε λιγάκι λέω εγώ?
:rotflmao:
:rotflmao:
![]()
Μη σκοτώνετε άλλα Ζουζούνια!!!!!
τωρα ειναι λιγο πιο καλα...λιιιιγο!!!
Αλλα μην του αλλαξετε την παναγια!!
Πολύ καλά έπραξε αυτός που το έφτιαξε, thanx ΣτάθηΑρχικά δημιουργήθηκε από hornet
τωρα ειναι λιγο πιο καλα...λιιιιγο!!!
Αλλα μην του αλλαξετε την παναγια!!![]()
μάϊ κόπλιμεντσ!!!
τίποτις άλλο.
Εγώ θα βάλω και σαμάρια μάλλον πίσω να μην κουβαλάω τίποτα στην πλάτη γιατί είναι και κομμάτι απόσταση ο Βόλος![]()
στο κωστα να τα πειτε!!Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
Πολύ καλά έπραξε αυτός που το έφτιαξε, thanx Στάθη![]()
Περάσαμε χάλια, έλα να μπεί καμια φώτο Ευάγγελε και Αντώνη
![]()
έχω και εγώ 2-3 φωτό από την πρωινή συνάντηση στα Μακ....![]()
![]()
![]()
Και τι μας το λές, μας απειλείςΑρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
έχω και εγώ 2-3 φωτό από την πρωινή συνάντηση στα Μακ....![]()
![]()
![]()
γιαααα βάλε να μας δούμε
Όπως πάντα είσαι ΚΟΥΚΛΟΣ στις φωτό.... :a029: :a029: :a029:Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
Και τι μας το λές, μας απειλείςγιαααα βάλε να μας δούμε
![]()
![]()
![]()
Το απόγευμα θα τις ανεβάσω γιατί τώρα είμαι στην δουλειά και δεν τις έχω μαζί μου...![]()
![]()
![]()
Σαν δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ......νέοι άνθρωποι.