Σελίδα 11 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 6789101112 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 177

Θέμα: Γιατί ρε Αλβανία;

[Β]Για εμένα είναι στο αίμα τους και να πάνε στο διάολο και αυτοί και το κράτος τους με την παιδία και τις ιδεές που τους δίδαξε... Μόνο για φτύσιμο τους έχω και ο κόσμος ξέρει. Δέν τους βγήκε το ''όνομα'' για πλάκα... [/B]

Συμφωνω απολυτα.
    Να τους διωξουμε τους βρωμιαρηδες καθως βεβαια και ολους τους αρβανιτες που'χουν το ιδιο αιμα.

Ακους εκει ποσοστο δολοφονων
    0,0000455%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ρε αυτοι ειναι ολοι δολοφονοι!!!!!!!!!!!!!!

Μα τι λετε τωρα;

Οι Αλβανοι κανουν λεφτα γιατι κανουν το σκατο τους παξιμαδι,γιατι εμεναν δυο οικογενειες σε ενα δυαρακι.Γιατι ο καθενας στο δυαρακι του φιλοξενουσε και 5 κοντοχωριανους του.Αυτο λεγεται αλλυλεγγυη.Και η αλλυλεγγυη ειναι αρετη.
    εσκασαν μητη απο το πουθενα στην κοινωνια των χορτατων.το ματι τους γουρλωμενο απο την πεινα κοιταγανε τους παχουλους ελληνες σε αυτοκινηταρες και σπιταρες.Κοιμοντουσαν σε οικοδομες.Τοτε γιναν τα πολλα εγκληματα και οι ληστειες.

Αλλα ξερω γιατι ειμαστε εμπαθεις με τους αλβανους.Γιατι δε φτανει που μας κλεψανε τα σπιτια μας αλλα περνουν δανεια και αγοραζουν τα σπιτια μας πληρωνοντας μαλιστα τις δοσεις των δανειων απο αυτα που μας κλεψανε.Δηλαδη και κεραταδες και γ@μ@μ@νοι

Θα εχουμε για καποια χρονια προβληματα μεχρι να α φ ο μ ε ι ω θ ο υ ν ε. Κι αυτο θα γινει οπως εγινε με τοσους αλλους λαους που ηρθαν εδω.
    Μεχρι να μαθουνε να οδηγανε και να εχουν πιο πολιτισμενη συμπεριφορα στον δρομο θα περασουν μπορει και 10 και 20 χρονια.Ποιος ξερει,εμεις εχουμε 50 χρονια στην αυτοκινηση και τωρα αρχιζουμε να γινωμαστε ανθρωποι.Αυτοι μπορει να τα καταφερουν καλητερα.

Ελληνες ω ελληνες που καποτε δεν εισασταν ελληνες που καλητερα μην κανετε καμια αιματολογικοεθνολογικη αναλυση γιατι θα φρηξετε απο το αποτελεσμα οταν θα μαθεται για το ελληνοαλβανοποντιακοτουρκοβουλγαροβλαχοφραγκοεννετ ικο και, ποιος ξερει τι αλλο, αιμα σας.
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Οι Ελληνες επειδη έχουμε ζήσει την ξενυτια και την προσφυγιά ειμαστε πολυ φιλοξενοι σαν λαος.Αυτο δεν μπορει να το αρνηθει κανεις νομιζω.Ποτε δεν ειχαμε αντιμετωπισει αναλογο προβλημα με κανενα εθνος!
    Οι Αλβανοι απο την αλλη ειναι ανθρωποι απο μια χωρα στην οποια δυστηχως το μορφωτικο επιπεδο ειναι σχεδον μηδεν!
    Λετε οτι ποιος θα παει οικοδομη ποιος θα παει στην μια δουλεια νστην αλλη και οτι οι Ελληνες δεν καταδεχονται.Κανετε λαθος και μαλιστα μεγαλο.
    Η οικονομια της Ελλαδας τοσα χρονια στηριζονταν κατα μεγαλη βαση στην οικοδομη και στην γεωργια!Τι εχουν γινει και τα δυο?Εχουν καταστραφει και ξερετε γιατι γιατι ολες αυτες οι δουλιες γινονταν απο Ελληνες οι οποιοι εμειναν ανεργοι!Και στο κατω κατω τι δουλεια θελουν να τους δωσουμε με μηδεν μορφωση να τους βαλουμε διεθυντες σε καμια τραπεζα?
    Πολλες χωρες ενισχύθηκαν απο τους μεταναστες διότι δεν είχαν να καλύψουν θέσεις εργασιας.Εμεις κάναμε το αντίθετο.Οταν εχεις τοση ανεργια δεν φερνεις και αλλο κοσμο να του δωσεις δουλεια!
    Επισης δεν μου αρεσει η νοοτροπια που εχουν μερικοι αλβανοι (ρε ξερεις τι ειμαι εγω εγω ειμαι αλβανος) Τι παει να πει αυτο?Κατω απο το σπιτι μου αλβανακι 14 χρονων εκλεβε τα λεφτα απο παιδακι και του ειχε βγαλει κατσαβιδι και του ελεγε δωσε μου τα λεφτα σου γιατι ειμαι αλβανος και θα σε σφαξω!!
    Αυτη την νοοτροπια την εχουν και στο δρομο και στη βολτα και στην οδηγηση και στην θαλασσα και παντου!Αυτο το αισθημα κατωτεροτητας που τους καταβαλει προσπαθουν να το αντιμετωπισουν ετσι!

Διαβασα πριν οτι εμεις τους δωσαμε τα λεφτα για να αγορασουν το αυτοκινητο που εμεις τους πουλησαμε και φταιμε εμεις σαν Ελληνες!
    Και ρωταω τωρα και γω δουλευω και με πληρωνει Ελληνας και μενα αλλα δεν πηγα με τα λεφτα που κερδισα να παρω εναν δημοσιο κινδυνο και να βγω να σκοτωσω 10 ατομα!Και αν πες το κανω ποιος φταιει ο εργοδοτης μου?Μην τρελαθουμε τελειως!!!
    Υπαρχουν και καλοι και κακοι ανθρωποι σε ολες τις χωρες!Απλα ανοιγοντας σε μας τα συνορα ηρθαν ολοι οι αποτυχημενοι και οι πρωην καταδικοι να βρουνε '''την τυχη τους'''' και χασαμε εμεις την δικια μας!!

Και μια σημαιούλα για να μην ξεχνιόμαστε!!!!!!!!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	greecefl.gif 
Προβολές:	139 
Μέγεθος:	4,9 KB 
ID:	50511

δύο ημισφαιρίων Το avatar του/της ΙΠΠΕΑΣ
    +1

Το λάθος όμως δεν είναι κανενός Αλβανού αλλά του μέσου Έλληνα , από οποιοδήποτε πόστο, που άφησε τα πάντα στη τύχη τους.

Φυσικά υπήρχαν και εξωγενείς παράγοντες που οδήγησαν στον ζαμανφουτισμό μας αλλά κυρίως φταίμε εμείς οι ίδιοι και οι παθογένειες του λαού μας της νοοτροπίας μας και του παρελθόντος της περιοχής μας.
    Πάντα όρθιοι

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΙΠΠΕΑΣ
    +1

Το λάθος όμως δεν είναι κανενός Αλβανού αλλά του μέσου Έλληνα , από οποιοδήποτε πόστο, που άφησε τα πάντα στη τύχη τους.

Φυσικά υπήρχαν και εξωγενείς παράγοντες που οδήγησαν στον ζαμανφουτισμό μας αλλά κυρίως φταίμε εμείς οι ίδιοι και οι παθογένειες του λαού μας της νοοτροπίας μας και του παρελθόντος της περιοχής μας.

Ολοι εχουν τις ευθυνες του και πολυ περισσοτερο οι Αλβανοι!!!
    Δεν μπορω να πιστεψω οτι φταιμε εμεις που τους δωσαμε την ευκαιρια να χαραξουν ενα νεο δρομο στη ζωη τους κ οχι αυτοι που εκμεταλευτηκαν και καταπατησαν την ευκαιρια μας!!

Αφου ειμαστε αδικοι και η Ελλαδα ειναι χαλια και δεν τους αρεσει να σηκωθουνε νε φυγουνε ολοι να δουμε αν θα ειναι χειροτερα η οχι!!

Ειναι ολοι μες την χωρα μας που ειναι το σπιτι μας παρανομα χωρις χαρτια με το ετσι θελω και παραπονιουνται κι ολας!!!

Ειναι αυτο που λεει τον βαλαμε στο σπιτι μας θα μας γαμησει κι ολας!!!!

Re: Γιατί ρε Αλβανία;

Αρχικά δημιουργήθηκε από dimmeneidis
    Λοιπόν, το ξέρω πώς είναι λεπτό το ζήτημα αλλα θα το πώ και δέν νομίζω πώς είμαι και ο μόνος που του έχει τύχει...

Παραλιακή (και όχι μόνο!) βλέπω 4-5 Αλβανούς στα γνωστά σαράβαλα που κυκλοφορούν και δέν τους ενδιαφέρει τίποτα... Παιρνάνε με κόκκινα, μ@@@@ζονται μεσα στο αμάξι, κοιτάν τους υπολοίπους με το βλέμα του δολοφόνου, απο προταιραιότητες να μήν μιλήσω, με κλείνουν συνέχεια, αλλάζουν λωρίδες χωρις φλάς, προκαλούν ασταμάτητα και άμα τους την πείς παίζει και να σε μαμήσουν. Και έχουν και αυτή τη προφορά τη γελοία που μονο που τη σκέφτομαι με χαλάει...

Απλά το λέω γιατί εγώ που κυκλοφορώ με μηχανή και είμαι ευάλωτος μπορεί και να την πάθω. Βέβαια δέ λέω πως και οι Έλληνες είναι τέλειοι...αλλά πάντως όταν δώ Αλβανούς με σαράβαλο και βράδυ, όλοι μα όλοι έχουν τη συγκεκριμένη συμπεριφορά.
    Απλά είπα τι σκεφτόμουν...Κριμα...

Τάξη δέν πρόκειται να μπεί και έχω δεί παιδάκι 16 χρονών χτυπημένο στο δρόμο απο τέτοια κατάσταση και απλά την κάνανε σαν να μήν συμβαίνει τίποτα... και πάλι Κρίμα...
    ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ "ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ"
    ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ .
    ΘΑ ΠΩ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΤΟ 83' ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ.

ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΝΕΒΕΝΑΝ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.
    ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΙ ΕΥΡΙΣΚΑΝ (10ετιες 50'-60').
    ΟΤΑΝ ΕΠΕΣΤΡΕΦΑΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΑΓΟΡΑΖΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΤ/ΝΟ VOLVO ΓΙΑ ΝΑ ΦΙΓΟΥΡΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ.
    ΞΕΡΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ,ΚΑΘΑΡΙΖΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ.(Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ).
    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΙΠΑΝ ΤΟΤΕ ΚΑΤΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ .
    ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΜΟΙΡΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ) ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΥΡΙΣΚΑΝ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΔΙΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ
    ΤΗΣ ΚΑΝΑΒΗΣ. (ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ,ΜΑΡΟΚΙΝΟΥΣ ΚΛΠ.)

ΟΙ ΣΟΥΗΔΟΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑΝ ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΟΥΣ.
    ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ?

ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΟΙ
    ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ
    ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΕΣ ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΤΑ ΚΑΜΑΚΙΑ.

ΤΟ ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΟΨΑΝ
    (ΤΟ ΞΑΝΑΚΟΥΣΑ 10ετια 90')....
    est modus in rebus.

Kai na prosthesw kai egw kati se ayto to "patriwtiko" klima: Mhn ksexasete na sikosete ta lavara ths epanastashs re politismenoi Ellhnes, ston agwna kata twn Alvanwn pou mporei extes na katharizan ton khpo sas apo agkathakia kai tsouknides mhpws kai matwsei to kolaraki sas kanontas piknik trwgontas sousi

To be successfull in this world, promise everything deliver nothing...

YEC Το avatar του/της alexk

Οι καλοί μετανάστες

Να πω και εγώ την άποψή μου, καθυστερημένα λίγο.

Μάλλον, δεν είναι όλοι προκλητικοί και καραγκιόζηδες, αλλά αυτοί που είναι κάτω των 35 ΝΑΙ.

Πριν καιρό, με χτύπησε από πίσω στο αμάξι ένας αλβανός με το αμάξι του. Επειδή πήγαινε έναν άλλο στο Νοσοκομείο, απλά πήρα τα στοιχεία του για να συννενοηθούμε. Το καθίκι λοιπόν έκανε 2 καταγγελίες. Μία ότι οδηγούσε παπί και τον τράκαρα, και άλλη μία ότι οδηγούσε το αμάξι και τον τράκαρα. Ευτυχώς η νομική προσταασία που έχω με την Εθνική, τον έραψε κυριολεκτικά.

Χθες, έρχομαι σπίτι μου με το μωρό. Φεύγω σε φανάρι στην Αλίμου πολύ νορμάλ. 1η και 2α και ανεβαίνω με 80-90, στην αριστερή λωρίδα. Τα αυτοκίνητα πολύ πίσω (ναι κοιτάω και καθρέπτες). Και εμφανίζεται από το πουθενά fazer 600 με 4 γαμωμπούκες (αλλά agusta) και με περνάει στους 5 πόντους. Ότι δεν με άγγιξε. Χέστηκα επάνω μου. Ο τύπος ακράνωτος και με τις πλάτες έξω (αμάνικη μπλούζα). Πατάω για να τον προλάβω στο επόμενο φανάρι. Έχω σηκώσει 30 bar πίεση και αρχίζω να ουρλίαζω, "είσαι πολύ γρήγορος ρε μαλάκα? είσαι γρήγορος με το μπρίκι σου και με περνάς ξύστρα? έχεις πολλά αρχί*beep*δια??? έλα να τα πάμε μία τώρα άν είσαι τόσο μάγκας γαμη*beep*μένε???".

Ο τύπος ήταν Αλβανός. Γελούσε όλο χαρά και μάλιστα την είχε δεί Rossi με Μ1....

Άντε και στο διάολο με τους καραγκιόζηδες. Δεν μας έφταναν τα εγχώρια φρούτα, έχουμε και εισαγόμενα, ακόμη πιο σάπια.
    www.clubcsl.com

GSX-R1000

Re: Οι καλοί μετανάστες

Αρχικά δημιουργήθηκε από alexk
    Να πω και εγώ την άποψή μου, καθυστερημένα λίγο.

Μάλλον, δεν είναι όλοι προκλητικοί και καραγκιόζηδες, αλλά αυτοί που είναι κάτω των 35 ΝΑΙ.

Πριν καιρό, με χτύπησε από πίσω στο αμάξι ένας αλβανός με το αμάξι του. Επειδή πήγαινε έναν άλλο στο Νοσοκομείο, απλά πήρα τα στοιχεία του για να συννενοηθούμε. Το καθίκι λοιπόν έκανε 2 καταγγελίες. Μία ότι οδηγούσε παπί και τον τράκαρα, και άλλη μία ότι οδηγούσε το αμάξι και τον τράκαρα. Ευτυχώς η νομική προσταασία που έχω με την Εθνική, τον έραψε κυριολεκτικά.

Χθες, έρχομαι σπίτι μου με το μωρό. Φεύγω σε φανάρι στην Αλίμου πολύ νορμάλ. 1η και 2α και ανεβαίνω με 80-90, στην αριστερή λωρίδα. Τα αυτοκίνητα πολύ πίσω (ναι κοιτάω και καθρέπτες). Και εμφανίζεται από το πουθενά fazer 600 με 4 γαμωμπούκες (αλλά agusta) και με περνάει στους 5 πόντους. Ότι δεν με άγγιξε. Χέστηκα επάνω μου. Ο τύπος ακράνωτος και με τις πλάτες έξω (αμάνικη μπλούζα). Πατάω για να τον προλάβω στο επόμενο φανάρι. Έχω σηκώσει 30 bar πίεση και αρχίζω να ουρλίαζω, "είσαι πολύ γρήγορος ρε μαλάκα? είσαι γρήγορος με το μπρίκι σου και με περνάς ξύστρα? έχεις πολλά αρχί*beep*δια??? έλα να τα πάμε μία τώρα άν είσαι τόσο μάγκας γαμη*beep*μένε???".

Ο τύπος ήταν Αλβανός. Γελούσε όλο χαρά και μάλιστα την είχε δεί Rossi με Μ1....

Άντε και στο διάολο με τους καραγκιόζηδες. Δεν μας έφταναν τα εγχώρια φρούτα, έχουμε και εισαγόμενα, ακόμη πιο σάπια.
    Πές τα ρε...

παίδες η όλη φάση προέρχεται απο το γεγονός ότι υπάρχει προς το παρόν διαφορετικό βιωτικό επίπεδο.

τα πράγματα όμως όσο περνάει ο καιρός εξισώνονται και οι ανωμαλίες αυτές θα εκλήψουν!

για να μην έχετε μερικοί μερικοί ψευδαισθήσεις, πηγαίνετε στην ιπποκράτους στη βιβλιοθήκη...

ότι φοιτήτριες δείτε που σας κεντρίζουν την προσοχή απο άποψη εμφάνισης και στησίματος είναι κορίτσια απο αλβανούς γονείς που γεννήθηκαν ή μεγάλωσαν εδώ!

η αφομίωση ήδη έχει φθάσει σε πολύ προχωρημένο στάδιο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Έτσι για να τραβήξουμε λίγο ακόμα την συζήτηση να αναφέρω κάτι που από σήμερα έχει συγκλονίσει την Ελλάδα και κυρίως όσους τυχαίνει να έχουν παιδιά σε παρόμοια ηλικία όπως εγώ...

Αντιγράφω από Φλάσ

Σοκ στο πανελλήνιο προκαλεί η υπόθεση του εντεκάχρονου Αλεξ Μεχισβίλι, του Ευγένη και της Νατέλα, ο οποίος είχε εξαφανισθεί στις 3 Φεβρουαρίου του 2006.
    Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας Ημαθίας, ο μικρός δολοφονήθηκε από συνομηλίκους του. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι εμπλέκονται τέσσερα παιδιά, ηλικίας 12 και 14 ετών.Σε εξέλιξη είναι έρευνες, παρουσία εισαγγελέα, για τον εντοπισμό της σορού σε ακάλυπτο χώρο στο κέντρο της Βέροιας, όπου οι δράστες φέρονται να ομολόγησαν ότι έθαψαν τον συμμαθητή τους. Πρόκειται για χώρο, όπου υπήρχε παλαιό κτίσμα, το οποίο πριν τρεις μήνες κατεδαφίσθηκε.

Να προσθέσω ότι οι πρώτες πληροφορίες στα κανάλια (αμφισβητούμενης αξιοπιστίας....) αναφέρουν ότι οι ανήλικοι εμπλεκόμενοι είναι αλλοδαποί (πλην ενός).....
    Ο σχολιασμός δικός σας....

Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Έτσι για να τραβήξουμε λίγο ακόμα την συζήτηση να αναφέρω κάτι που από σήμερα έχει συγκλονίσει την Ελλάδα και κυρίως όσους τυχαίνει να έχουν παιδιά σε παρόμοια ηλικία όπως εγώ...

Ο σχολιασμός δικός σας....

δε το πιστεύω ρε γαμώτο

κρίμα το παιδάκι, παρακολουθούσα τις ερευνες, ανεξήγητη εξαφάνιση δίχως στοιχείο υπόπτου!

κρίμα

Oι ανήλικοι που σκότωσαν τον μικρό είναι ΑΛΒΑΝΟΙ. Φυσικά δεν με εκπλήσει καθόλου. Αυτοί που με εκπλήσουν είναι οι "ψευτοκουλτουριάρηδες" που τους υπερασπίζονται με μανία. Ήθελα να ήξερα τι θα έλεγαν αν ο Αλεξ ήταν δικό τους παιδι.
    Έχω που το φωνάζω χρόνια...
    "Κάλός Αλβανός, ο νεκρός Αλβανός".
    Τέλος.
    Και μη βγει κανένας καραγκιόζης ψευτοπροοδευτικός και με πει ρατσιστή και φασίστα. Δεν τα έχω με τους Νιγηριανούς ή τους Πακιστανούς ή τους Ινδούς που δουλεύουν σα σκύλοι και και δεν ενοχλούν κανέναν.
    Οι Αλβανοί όμως είναι η χειρότερη φάρα της Ευρώπης. Έχουμε ένα φίδι στο κόρφο μας και δεν το έχετε παρει χαμπάρι. Δείτε τι εθνοκάθαρση κάνουν στο Κοσυφοπέδιο και τι αξιώσεις εγείρουν στην Ηπειρο. Αλλά δεν φταίνε αυτοί. Φταίνε οι μειοδότετες οι πολιτικοί που δεν τους μαζέυουν να τους διαλοστείλουν απο εκεί που ήρθαν.
    1990---Honda Super Cub 50
    1992---Kawasaki KLR 250
    1996---Yamaha TDR 250
    1999---Kawasaki KLE 250
    2003---Kawasaki KLE 500
    2006---Honda Transalp 650

Αρχικά δημιουργήθηκε από kostis7gr
    Oι ανήλικοι ... εκεί που ήρθαν.
    ρε φίλε είσαι με τα καλά σου;

εδώ λένε και για παιδιά ρώσων...

όπως ήταν και ο μικρός Αλεξ άλλωστε.

μη τρελένεσαι λέμε, αφού κατάφεραν να μπούν στην χώρα μας, και προοδεύουν, φταιμε εμείς που δεν είμαστε ανταγωνιστικοί!

με συγχωρείς κιόλας αλλά για μένα άνθρωποι που έχουν τέτοιες ηλίθιες απόψεις, καλός αλβανός είναι ο νεκρός

είναι αυτοί που δεν έχουν καμμία επαφή με την πραγματικότητα πόσο μάλλον με αλβανούς, παρα μόνο τα δελτία ειδήσεων!

κακώς κάνω και σου απαντάω βέβαια, με τέτοιο μένος που σε διακατέχει, ούτε ειμαι κανένας ψευτοκουλτουριάρης , έχω δουλέψει και έρθει σε επαφή με αλβανούς πάνω απο 10 χρόνια (απο όταν ήρθαν στην ελλάδα δηλαδή) και επέτρεψε μου να έχω άλλη άποψη.

επειδή οι δικοί μας μαφιόζοι έχουν ανέβει επίπεδο και δεν φάινονται πλέον τόσο, δε σημαίνει πως δεν υπάρχουν...

YEC Το avatar του/της alexk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS

ότι φοιτήτριες δείτε που σας κεντρίζουν την προσοχή απο άποψη εμφάνισης και στησίματος είναι κορίτσια απο αλβανούς γονείς που γεννήθηκαν ή μεγάλωσαν εδώ!
    Φίλε Κατάνα, συγγνώμη κι'όλας, αλλά που ζείς??? Πάμε καλά? Οι πιο ωραίες, με το πιο καλό στήσιμο είναι οι Αλβανίδες που γεννήθηκαν στην Ελλάδα? Όχι άλλο κάρβουνο ρε παιδιά.

Και παρεπιπτόντως, επειδή εδώ και χρόνια πηγαίνω σε πίστες, όπως καρτόδρομο, μέγαρα κτλ. και πίστες του δρόμου, βούτα μαύρη κτλ. πρέπει να δεις όταν οι καλοί αλλοδαποί φίλοι μας (γαμώ την κοινωνία μου) σκάνε μύτη και είναι παρέες-σπείρες που άν τολμήσεις να πεις τίποτα, θα βγάλουν κανένα πιστολάκι να σε καθαρίσουν.

Γιατί? Θα τους κάνει κάτι η αστυνομία μας??? Η αστυνομία κόβει κλήσεις για πινακίδα σε εμένα, σε εσένα, στον αδερφό μου και στην μάνα μου επειδή πήγαινε με 83 σε όριο των 80 (σας πιάσαμε τώρα κυρία μου!!! η ατάκα του βλάκα μπάτσου). Με τραμπούκους και εγκληματίες θα ασχοληθεί???

Αλλά όλοι οι προοδευτικοί εδώ μέσα δεν επηρεάστηκαν ποτέ από τους καλούς Αλβανούς μας. Έτσι? Άν και εσένα έμπαινε ο Αλβανός στο μαγαζί της οικογένειάς σου και είχε λογαριασμό 2 χιλιάρικα, και τον άφηνες να φύγει έτσι (για να μην βρεις το μαγαζί σμπαράλια ή μην σε σκοτώσουν) χωρίς να πληρώσει επειδή έφερε μαζί του 3 ντουλάπες και λέει την ατάκα "εγώ πρέπει να πληρώσω???" πως θα ένιωθες?

Και ναι μάλλον κάνω λάθος πάλι... Ναι, πάω να βάλω βενζίνη στο R1 σήμερα και είναι ο πίτουρας ο αλβανός ο 50αρης. Παρ'όλο που όλοι μου προσέχουν το μηχανάκι σαν τα μάτια τους στο πρατήριο, ο μαλάκας, για ακόμη μια φορά έριξε την βενζίνη πάνω στο τεπόζιτο. Και μόλις σήκωσα (ακόμη μια φορά) πίεση και του λέω φέρε νερό η απάντηση του καλού και καθόλου ζηλιάρη αλλοδαπού "δεν παθαίνει τίποτα".

Άν πάω στον διευθυντή και του πω το παράπονό μου, θα είμαι εγώ ο κακός ή ο σκατοκομπλεξικός που μου προσβάλλει την περιουσία που με τον ιδρώτα μου απέκτησα????

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ
    www.clubcsl.com

Φίλε Κατάνα, συγγνώμη κι'όλας, αλλά που ζείς??? Πάμε καλά? Οι πιο ωραίες, με το πιο καλό στήσιμο είναι οι Αλβανίδες που γεννήθηκαν στην Ελλάδα? Όχι άλλο κάρβουνο ρε παιδιά.

άσε το καρβουνο γιατί μάλλον δε το ξέρεις...
    δεν ειναι οι πιο ωραιες φιλε, ειναι εξίσου ωραίες όμως!
    αν και το εθεσα σαν παραδειγμα της εξομείωσης, αλλά δε το έπιασες...

Και παρεπιπτόντως, επειδή εδώ και χρόνια πηγαίνω σε πίστες, όπως καρτόδρομο, μέγαρα κτλ. και πίστες του δρόμου, βούτα μαύρη κτλ. πρέπει να δεις όταν οι καλοί αλλοδαποί φίλοι μας (γαμώ την κοινωνία μου) σκάνε μύτη και είναι παρέες-σπείρες που άν τολμήσεις να πεις τίποτα, θα βγάλουν κανένα πιστολάκι να σε καθαρίσουν.
    δεν σχολιάζω

Αλλά όλοι οι προοδευτικοί εδώ μέσα δεν επηρεάστηκαν ποτέ από τους καλούς Αλβανούς μας. Έτσι? Άν και εσένα έμπαινε ο Αλβανός στο μαγαζί της οικογένειάς σου και είχε λογαριασμό 2 χιλιάρικα, και τον άφηνες να φύγει έτσι (για να μην βρεις το μαγαζί σμπαράλια ή μην σε σκοτώσουν) χωρίς να πληρώσει επειδή έφερε μαζί του 3 ντουλάπες και λέει την ατάκα "εγώ πρέπει να πληρώσω???" πως θα ένιωθες?
    δεν θα τον άφηνα να φύγει ρε φίλε, και δεν θα "ανοιγα " λογαριασμό σε κανέναν μη φερέγγειο, αλβανο ή μη!

Και ναι μάλλον κάνω λάθος πάλι... Ναι, πάω να βάλω βενζίνη στο R1 σήμερα και είναι ο πίτουρας ο αλβανός ο 50αρης. Παρ'όλο που όλοι μου προσέχουν το μηχανάκι σαν τα μάτια τους στο πρατήριο, ο μαλάκας, για ακόμη μια φορά έριξε την βενζίνη πάνω στο τεπόζιτο. Και μόλις σήκωσα (ακόμη μια φορά) πίεση και του λέω φέρε νερό η απάντηση του καλού και καθόλου ζηλιάρη αλλοδαπού "δεν παθαίνει τίποτα".
    και εγώ εχω εναν μαλάκα, έλληνάρα με μια κοιλκάρα ΝΑ στο πρατηριο που βάζω , που αφήνει την κάνουλα να στάζει, ενώ ο γιός του καυλωμένος με τα μοτορια προσέχει πάντα... μην εισαι προκατειλημένος

Άν πάω στον διευθυντή και του πω το παράπονό μου, θα είμαι εγώ ο κακός ή ο σκατοκομπλεξικός που μου προσβάλλει την περιουσία που με τον ιδρώτα μου απέκτησα????

ειπε κανεις να μην πάς; το θέμα ειναι να συμπεριφέρεσαι ισότημα, όπως θα μαμαγες ενα ελληνοπουλο αν σου το κανε... περιουσια εχουν και αυτοί πλέον παρεπιπτόντως!

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ
    γειααααααααααα

Σελίδα 11 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 6789101112 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. γιατι ρε γαμωτο??????????????
    από kawasaki ZX-12 στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 09/07/2006, 11:35
  2. Γιατί ρε αδέρφια;
    από McGyver στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 23