Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
![]()
![]()
![]()
το χει και σαπίζει ....
CD50 είναι, κρίμα το καυμένο....Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
![]()
![]()
το χει και σαπίζει ....
Που είναι?![]()
![]()
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
ΧανιάΑρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
CD50 είναι, κρίμα το καυμένο....
Που είναι?![]()
![]()
![]()
![]()
Tι μου θύμισες τώρα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Χανιά![]()
1982 στα Χανιά, οι πρωτες διακοπες μονος με ενα φίλο. Μηχανακι δεν ειχα δικό μου, 15 χρονων ημουν αλλά παπί ειχα στην Αθηνα της αδελφής μου και στην Αθήνα είχαμε όλοι παπιά.
Εκει η παρεα του ξαδέλφου του φίλου μου ειχαν ολοι μηχανακια και πηγαίναμε βόλτες.
Εγω συνεπιβατης σε ενα CD50 ιδιο με της φωτό αλλά καινούριο και Μπλε σκούρο, το άτιμο ωραίο ήταν.
Μου ειχε κάνει εντυπωση οτι στα Χανιά τότε δεν υπήρχαν παρά ελάχιστα παπιά, όλοι ειχαν Vespακια, Dax, και αρκετά CD50.
Αλλος κόσμος!
Μαλιστα εβαφαν λαχανί το κεντρο στις διαιρούμενες ζάντες των Dax και γελάγαμε!
Επίσης στις μεγάλες μοτοσυκλέτες (πχ bol d or)γυριζαν το τιμόνι προς τα εμπρός, γιατι ετσι λέει μαζεύανε ευκολα τις πάντες.![]()
Τι να κάνει τωρα ο Γιουτζην που μας εδινε την Vespa και ειχαμε τρελλαθεί στη βόλτα?
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Αρχικά δημιουργήθηκε από athas62
Αυτα για την ιστορια αφορα 10ετια 70'- με Σταθη Ψαλτη και πειρατικους στα μεσαια -το υπ.συγκοινωνιων να μας κυνηγαει με ραδιογωνιομετρα και τους Μπατσους με τα Galant-
"Κουλα μ'ακους" ....![]()
![]()
νοσταλγια ρε φιλε!!!! νοσταλγια
![]()
![]()
![]()
"...του Ξέρξου γράψαντος πέμψων τα όπλα, αντέγραψε μολών λαβέ".
Nαι, Χανιά περιοχή Alex PakΑρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
εχει δει κανεις κανενα cb1 400?
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Μου πεφτει καπως μακρια φιλε μου. Μενω Καλαματα :/
Παρατημενη ειναι εκει?
Nαι και έχει γίνει ένα με την οργιώδη βλάστηση! Θα τραβήξω φωτό να δεις όντε μπορέσω...Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
Μου πεφτει καπως μακρια φιλε μου. Μενω Καλαματα :/
Παρατημενη ειναι εκει?
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
yamaha tw200 στο κεντρο της Σαλονικης με χαρτι απο δημο πανω..... κριμα ρε.... κι ηταν σε καλη κατασταση.... αν βρω ευκαιρια θα βγαλω και φωτο...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Nαι και έχει γίνει ένα με την οργιώδη βλάστηση! Θα τραβήξω φωτό να δεις όντε μπορέσω...
Μου φαινεται θα κανω κανα ταξιδακι κατα εκει :P