Σελίδα 11 από 37 ΠρώτοΠρώτο ... 67891011121314151621 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 545

Θέμα: Λάστιχα για Vstrom

pirelli sync

Έβαλα κι εγώ τα Pirelli Sync sta 11,5 χιλ. χλμ καθώς ήθελα το 100% του ελαστικού και τα μαμά με τρόμαζαν στα πολλά στις στροφές.

Πρώτες εντυπώσεις καλές (σχετικά με τα μαμά γρήγορο ζέσταμα, καλό φρενάρισμα, και κυρίως ασφαλές στρίψιμο/πλάγιασμα) αλλά όταν βγήκα εχθές Αττική Οδό από τα 180 και πάνω η μηχανή έκανε έντονα κούνια μπέλλα δεξιά αριστερά, κάτι που δεν μου είχε ξανασυμβεί με τα μαμά.

Υποπτεύομαι πάντως ότι φταίει το γεγονός ότι είχα φορτώσει πολύ - κακώς - το top case, δεδομένου ότι κανείς δεν έχει παραπονεθεί απο ότι είδα για κάτι τέτοιο στα συγκεκριμένα λάστιχα.

Θα δοκιμάσω ξανά εντός της εβδομάδας και θα σας πω.

Δεν ήξερες δεν ρώταγες;;;

ΕΓΩ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑ 20000 ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΜ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΑ BRIDGESTONE BATTLEWING 501-502 .

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΕΔΩ
    http://www.db0anf.de/app/aprs/statio...lemap-SV1DPF-8

ΦΩΤΟ ΜΟΤΟΤΕΕΜ
    http://agrinion-moto-team.blogspot.com/

----- ΓΙΩΡΓΟΣ-----

Με ότι έχω τρέχω Το avatar του/της karamoto
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DPF
    ΕΓΩ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑ 20000 ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΜ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΑ BRIDGESTONE BATTLEWING 501-502 .

Το Σάββατο ήμουνα στα μαθήματα του 0-300 στα Μέγαρα. Είχα πάνω τα Battlewing και ήταν πολύ καλά. Γρήγορη είσοδο σταθερότητα και όλα τα καλά του κόσμου. Τόσο το μπροστινό όσο και το πίσω έκαναν αρκετό μακαρονάκι και λίγα γρομπαλάκια στο πίσω μόνο. Το μπροστά είχε ακόμα μισό εκατοστό που δεν είχε πατήσει. Όλα αυτά με πιέσεις 31-30psi και αυτό είναι το ενδιαφέρον.

Το λάστιχο καθώς έχει σκληρό σκελετό δουλεύει άψογα ακόμα και με αυτές τις πιέσεις. Στο DL650 τουλάχιστον (που ανήκει στα ελαφριά από τα πολύ βαριά μηχανάκια) δεν κάνει ούτε ελαστικότητες ούτε τίποτα ακόμα και με τόσο χαμηλή πίεση ενώ κερδίζεις πολύ σε γρήγορο ζέσταμα.

Αυτό συμφωνεί και με δοκιμές στον δρόμο με 31-33 όπου το λάστιχο και χτυπάει λιγότερο και γενικά βρίσκω μόνο πλεονεκτήματα.

Προτείνω λοιπόν σε όποιον θέλει να πειραματιστεί να το γυρίσει σε 31-33, 31-32 για μονοκάβαλο σε καθημερινές συνθήκες και μικρές αποστάσεις και μόνο σε μεγάλα ταξίδια και φορτωμένος να βάζει παραπάνω.

Στο μάθημα του 0-300 μας πρότειναν σαν γενικό κανόνα στην Ελλάδα να κατεβάσουμε 2 psi σε σχέση με το προτεινόμενο γιατί αλλιώς με τόσο χάλια πρόσφυση στου Ελληνικούς δρόμους το λάστιχο δεν θα ζεσταθεί ποτέ σε μικρές κυρίως διαδρομές. Για το BW501-502 και το DL650 νομίζω ότι αυτό απαιτείται αφού είναι σχεδιασμένο για ακόμα βαρύτερα μηχανάκια. (ίσως αυτοί που έχουν anakee και βαριές μηχανές να πρέπει να κάνουν λίγο κράτη με την χαμηλή πίεση γιατί εκείνο έχει πολύ μαλακό σκελετό και τον θέλει τον αέρα του)
    Δρομερός και τριάθλιος....

Εκεί που έβαλα τα BW (αρκετά γνωστό μαγαζί ) μου μίλησε για 33 μπροστά και 38 πίσω. Δεν είδα κάτι άσχημο στη συμπεριφορά του ελαστικού έως τώρα.

Harry_V αυτό που έπαθες στα πολλά, το είχα διαπιστώσει και εγώ στα πρώτα 2000km με τα BW και ψαχνόμουν αλλά μετά χάθηκε και έκτοτε no problem..

Δε ξέρω τι να υποθέσω, ίσως να ήθελαν πάτημα μέχρι να έρθουν στα ίσια τους... ποιος ξέρει..
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

pirelli sync

Respect εύχομαι να έχεις δίκιο. Εχθές βγήκα ξανά Εθνική με ελαφρύτερο top case και η μηχανή συνέχιζε να πηγαίνει δεξιά-αριστερά από τα 180 και πάνω αν και σε μικρότερο βαθμό (κάτι που δεν είχε γίνει ποτέ με τα μαμά, ακόμη και με αέρα).

Παρότι με καθυσήχασες κάπως , μίλησα και με το λαστιχά μου (Μπούκης) και δεν του φαίνεται λογικό (θα του φαινόταν μου είπε αν το κούνημα ήταν στα 60-70 χλμ).

Πλησιάζει και το μεγάλο service οπότε θα ζητήσω να το κοιτάξουν και ίσως να σκληρύνω ένα κλικ την ανάρτηση πίσω.

I ll let you know.

Re: pirelli sync

Αρχικά δημιουργήθηκε από Harry_V
    Respect εύχομαι να έχεις δίκιο. Εχθές βγήκα ξανά Εθνική με ελαφρύτερο top case και η μηχανή συνέχιζε να πηγαίνει δεξιά-αριστερά από τα 180 και πάνω αν και σε μικρότερο βαθμό (κάτι που δεν είχε γίνει ποτέ με τα μαμά, ακόμη και με αέρα).

Παρότι με καθυσήχασες κάπως , μίλησα και με το λαστιχά μου (Μπούκης) και δεν του φαίνεται λογικό (θα του φαινόταν μου είπε αν το κούνημα ήταν στα 60-70 χλμ).

Πλησιάζει και το μεγάλο service οπότε θα ζητήσω να το κοιτάξουν και ίσως να σκληρύνω ένα κλικ την ανάρτηση πίσω.

I ll let you know.
    Mπα.. μην ανησυχείς. Θα δεις ό,τι θα στρώσει σε Κανά 2 χιλ.χλμ. Εμένα στην αρχή με το που έπιανα 170 άρχιζαν οι τραμπάλες και είχα μουρλαθεί..

Μετά τα 2-2.500km τέλος.-

Αυτό όμως για εμένα ήταν και η αφορμή να σκεφτώ αν πρέπει την επόμενη φορά που θα αλλάξω ελαστικά να βάλω streetάδικα η να παραμείνω σε λάστιχα όπως τα μαμά.. (on-off)

Mάλλον το 2ο θα συμβεί..

Breva 1100 Το avatar του/της Bil
    Στο 36ωρο τα Battlewing χαρηκαν πάρα πολύ (βοήθαγε και ο δρόμος βέβαια...)
    Εντυπώσεις άψογες...
    και από κράτημα .....
    Για του λόγου το αληθές....

Και δεν είμαι και κανας χεράς, πόσο μάλλον το V-Strom ss....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	lastixo1 (450 x 600).jpg 
Προβολές:	851 
Μέγεθος:	74,4 KB 
ID:	88855

Breva 1100 Το avatar του/της Bil
    Ancora una altra foto.....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	lastixo2 (600 x 450).jpg 
Προβολές:	841 
Μέγεθος:	92,4 KB 
ID:	88856

Αρχικά δημιουργήθηκε από Bil
    Στο 36ωρο τα Battlewing χαρηκαν πάρα πολύ (βοήθαγε και ο δρόμος βέβαια...)
    Εντυπώσεις άψογες...
    και από κράτημα .....
    Για του λόγου το αληθές....

Και δεν είμαι και κανας χεράς, πόσο μάλλον το V-Strom ss....
    Η αλήθεια να λέγεται.. τρελό κράτημα τα BW.

Re: Re: pirelli sync

Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
    Mπα.. μην ανησυχείς. Θα δεις ό,τι θα στρώσει σε Κανά 2 χιλ.χλμ. Εμένα στην αρχή με το που έπιανα 170 άρχιζαν οι τραμπάλες και είχα μουρλαθεί..

Μετά τα 2-2.500km τέλος.-

Αυτό όμως για εμένα ήταν και η αφορμή να σκεφτώ αν πρέπει την επόμενη φορά που θα αλλάξω ελαστικά να βάλω streetάδικα η να παραμείνω σε λάστιχα όπως τα μαμά.. (on-off)

Mάλλον το 2ο θα συμβεί..
    +1000 respect

Σε λιγότερο από 1.500 στην Εθνική η αίσθηση έχει αλλάξει εντελώς και σταμάτησε το ενοχλητικό κούνημα πάνω από τα 180.

Εχθές και σήμερα δοκίμασα τα pirelli για πρώτη φορά με βροχή, σε κάποια σημεία έντονη, και τόσο το πάτημα όσο και το φρενάρισμά τους ήταν άψογο. Τόσο άψογο που αναρωτιόμουν αν βρέχει...

Παιδιά δεν ξέρω αν τα Anakee είναι όντως τόσο καλά όσο έχω διαβάσει στο Forum στο βρεγμένο, αλλά τα Sync είναι όντως κλάσεις ανώτερα από τα μαμά στον τομέα αυτό.

Όσον αφορά το στεγνό, και εκεί η μηχανή γέρνει πιο εύκολα, χωρίς να παρατηρήσω τη δυσκολία στην επαναφορά που είχα διαβάσει κατά καιρούς. Το δε κράτημα στις στροφές απλά...δε συγκρίνεται (ειδικά στην έξοδο με γκάζι).

Κρατάω ακόμη μια επιφύλαξη/φοβία για τα εκτός δρόμου (ήπιους χωματόδρομους) δεδομένου ότι τον Ιούλιο θα πάρουμε στα νησιά την καλή μου με το έτερον ήμισυ. Ελπίζω ότι με αργούς ρυθμούς τα λάστιχα δεν θα με προδώσουν.

I 'll keep you posted.

Καλημερα κι απο μενα...
    Μια που εφτασε ο καιρος να αλλαξω κι εγω λαστιχα, και αφου ΔΕΝ θελω bridgestone ( ετσι, γι αλλαγή!!) και αφου θέλω ψιλοασφάλτινο λαστιχο, τι προτεινετε μεταξυ των:

1. Pirelli Sync
    2. Michelin Pilot Road

(αντε παλι να γραφουμε τα ιδια!!)

Αρχικά δημιουργήθηκε από double_p
    Καλημερα κι απο μενα...
    Μια που εφτασε ο καιρος να αλλαξω κι εγω λαστιχα, και αφου ΔΕΝ θελω bridgestone ( ετσι, γι αλλαγή!!) και αφου θέλω ψιλοασφάλτινο λαστιχο, τι προτεινετε μεταξυ των:

1. Pirelli Sync
    2. Michelin Pilot Road

αντε, δωστε κανενα μυαλο βρε παιδια να παω να παραγγειλω κανενα λαστιχο το απογευμα!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από double_p
    Καλημερα κι απο μενα...

1. Pirelli Sync
    2. Michelin Pilot Road

Για τα Pirelli έχω γράψει. Για τα Michelin έχω άποψη από μηχανή φίλου μου και έχω διαβάσει πολύ καλά σχόλια. Νομίζω γενικά ότι είναι παρόμοια και καλά λάστιχα και όποιο και να πάρεις θα μείνεις ικανοποιημένος για ασφάλτινη χρήση.

Νέο μέλος
    Έχω 13500 χλμ στο DL650abs μου.

Φοράω ακόμη τα trailwing (τα μαμίσια σηλαδή).

Το αρχικό βάθος των αυλακώσεων ήταν (διορθώστε με αν κάνω λάθος) 5 mm. Επί του παρόντος τα αυλακια έχουν βάθος 3mm και εμπρός και πίσω. Υπολογίζω ότι περίπου στα 20000 χλμ θα φθάσουν το όριο φθοράς τους δηλαδή 1,6mm το μπροστά ή 2mm το πίσω). Ίσως και λίγο νωρίτερα επειδή διανύουμε καλοκαίρι.

Καλά είναι τα trailwing αλλά το πίσω ελαστικό έχει χάσει λίγο την καμπυλότητά του με τα γνωστά αποτελέσματα στις στροφές ιδίως με βροχη που γλιστράει σε πολύ βρεγμένο οδόστρωμα στις στροφές.

Σκέφτομαι τα επόμενα που θα βάλω να είναι τα battlewing 501-502 τύπος Η.

Έχουν βαθειές αυλακώσεις και ακούω τα καλύτερα στη συμπεριφορά τους στην άσφαλτο.

Διανύω 2700 χλμ / μήνα καθόλη τη διάρκεια του χρόνου οπότε με απασχολεί

1-το κράτημά τους σε βροχή καθώς επίσης
    2-η αντοχή τους σε φθορά. Έχω δει σε αυτό το site γρήγορη φθορά σε track μετά από μόνο 20 λεπτά. Άρα απορώ, το καλοκαίρι με υψηλές θερμοκρασίες?

Ερωτώ λοιπόν παίδες: Τα έχετε κινήσει σε καταιγίδα ή έστω σε δυνατή βροχή? Πως συμπεριφέρθηκαν ?

Ερωτώ επίσης: Τα έχετε φθάσει στα 20000χλμ ? Εάν ΝΑΙ, τι βάθος έχουν τα αυλάκια δεδομένου ότι το αρχικό τους βάθος είναι 9mm ? Έχει παραμορφωθεί καθόλου το πέλμα ? Σημαντικό είναι επίσης να με ενημερώσετε πως οδηγείτε (υψηλές ταχύτητες, burnout κτλ.)

Προσοχή μιλώ για τα battlewing 501-502 τύπος Η. Ευπρόσδεκτες και οι απαντήσεις για τύπο V.

Προκαταβολικά Ευγνώμων

Αρχικά δημιουργήθηκε από costaeu4
    Έχω 13500 χλμ στο DL650abs μου.

Σκέφτομαι τα επόμενα που θα βάλω να είναι τα battlewing 501-502 τύπος Η.

Προσοχή μιλώ για τα battlewing 501-502 τύπος Η. Ευπρόσδεκτες και οι απαντήσεις για τύπο V.

Προκαταβολικά Ευγνώμων
    ΣΤΑ 20000 ΚΜ ΕΒΑΛΑ ΤΑ battlewing 501-502 .ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΡΑΤΗΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΟ ΖΕΣΤΑΜΑ . ΣΤΗ ΒΡΟΧΗ ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΑΠ΄ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΣΤΗ ΒΡΟΧΗ Γ@ΣΕτ@ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ.

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΕΔΩ
    http://www.db0anf.de/app/aprs/statio...lemap-SV1DPF-8

ΦΩΤΟ ΜΟΤΟΤΕΕΜ
    http://agrinion-moto-team.blogspot.com/

----- ΓΙΩΡΓΟΣ-----

Σελίδα 11 από 37 ΠρώτοΠρώτο ... 67891011121314151621 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Λάστιχα Bridgestone για Vstrom 650 K7
    από IPL στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2012, 12:46
  2. λαστιχα για vstrom 1000