PERASTIKA FILARAKO!!PANTA SIDERENIOS!!!![]()
![]()
![]()
PERASTIKA FILARAKO!!PANTA SIDERENIOS!!!![]()
![]()
![]()
NO BIKE,NO FUN....
λεωνιδα, δε ξερω αν εμαθες τα συνταρακτικα νεα, αλλα εδω και πεντε μερες ειμαι ευτυχης κατοχος μιας αφρικανας!!!!!
μη μου πεις οτι δεν αισθανεσαι ηδη καλυτερα!!!!!![]()
![]()
![]()
απο δω και στο εξης λοιπον, οπως προφητικα ειχα γραψει πριν πολυ καιρο...................: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ AFRICΑνους!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αντε βρε φιλε περαστικα και αγυριστα να ναι!!!σου ευχομαι ολοψυχα ταχεια αναρρωση και βολτες πολλες με την αφρικανα σου!!ρε Γιωργο(gixxerpap) τι πηγες και εκανες ρε?αντε με γεια το εργαλειο καλοταξιδο και αγρατζουνιστο να ναι![]()
Welcome back Λεωνίδα!!!
Περαστικά και Σιδερένιος
![]()
Course captain?
Second star to the right and straight on till morning...
χαρα μας να σαι και παλι πισω!![]()
σιδερενιος και δυνατος λεωνιδα!!!!!
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αιντε ρε χαμένε..... και μας ανυσήχησες....
Και με ένα Βαραντέρο τώρα.....![]()
![]()
![]()
ή καλύτερα Vstrom650![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Σιδερενιος και καλη αναρωση !!!
Τα χειροτερα περασαν..Τωρα υπομονη να δυναμωσεις..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aρχηγε καλη επανοδο... να εισαι παντα ετσι δυνατος και να γκρεμιζεις τα εμποδια της ζωης σου
και ξεκινα να γυαλιζεις την Africana σου γιατι θα εχει πιασει σκ... σκονη και μπορει να επιρεαζει την τελικη σου (λογο αυξημενου βαρους και αυξημενου συντελεστη αντιστασης)
θα τα πουμε στα χαρακωματα:a015:
Ρε συ Λεωνιδα, Μαλλον πολυ σοβαρο ηταν γιατι βλεπω οτι εχεις χασει ολο το χιουμορ σου. Ελπιζω να τελειωσει συντομα και να μην αφησει ιχνη και να ξαναβρεις τον εαυτο σου να ζεις καθε στιγμη της ζωης σου με χαρα, και να μην ξαναβρεθεις σε τετοιες περιπετειες... και να γραφεις κανενα μηνυμα απο αυτα τα σκληρα!!! απο τα βαθη της ψυχης μου. Εμεις οι κωλογριες ειμαστε στην ηλικια της συντηρησησς ετσι!!!???![]()
tora ine pou 8a ksana peso se koma....Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
λεωνιδα, δε ξερω αν εμαθες τα συνταρακτικα νεα, αλλα εδω και πεντε μερες ειμαι ευτυχης κατοχος μιας αφρικανας!!!!!
μη μου πεις οτι δεν αισθανεσαι ηδη καλυτερα!!!!!![]()
![]()
![]()
απο δω και στο εξης λοιπον, οπως προφητικα ειχα γραψει πριν πολυ καιρο...................: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ AFRICΑνους!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
Αν είναι έτσι δίνω κι εγώ το 954 για μια Άφρικα.....Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
tora ine pou 8a ksana peso se koma....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ποιος κάνει ανταλλαγές; την πούλησε και οΤσούλιος ρε γμτ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
ο μηχανοβιο$ μηπως την ανταλλασει με το 954 σου?Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Αν είναι έτσι δίνω κι εγώ το 954 για μια Άφρικα.....
Ποιος κάνει ανταλλαγές; την πούλησε και οΤσούλιος ρε γμτ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
Afro σιδερένιος ρε και καλώς επέστρεψες..
Καλή ενδυνάμωση, ψυχική και σωματική...
Και...
δε μΕ λες...
επειδή είναι της μόδας τελευταία οι τράμπες
και επειδή το συζήταγα και με τον Tifo...
ανταλλάσεις την Αφρικά σου με τη bmw μου;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
και γιατι δεν το ανταλλασει ο τιφο το αφρικα του με το bmw σου, ιδιως τωρα που πηρε το καΦασακι του που το χαιρεται οταν πηγαινει στις λαικες αγορες και να το φορτωνει ζαρζαβατικα? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
και επειδή το συζήταγα και με τον Tifo...
ανταλλάσεις την Αφρικά σου με τη bmw μου;