Ρε stavrogin εισαι σωστος ρε γαμωτο, αλλα θα καταλαβεις γιατι το εγραψα..
Προσωπικα ειμαι πολυ πιο κοντα στον αναρχισμο. Οσα λες για την παραδοση αναρχικων(πορεια 98 αν θυμαμαι καλα ) απο κνιτες-και το ξυλοφορτωμα θα προσθεσω- καθως και αλλα, ειναι απολυτως αληθη.
Να σου πω ομως κατι; Καλως ή κακως, σπανια το ΚΚΕ, υποστηριξε ατομα σαπια ή ανεχθηκε καταστασεις περιεργες.
Ξερεις ποια ειναι με το χερι στην καρδια η απολυτως προσωπικη μου θεση; Οτι απ τη στιγμη που ειναι κομμα κοινοβουλευτικο, εχει πεθανει. Απ τη στιγμη που συμμετεχει εστω ετσι στη βουλη, ειναι μερος του συστηματος ασχετως του αν το καταγγελει. Απ τη στιγμη που αποδεχεται τις εκλογες, ειναι απαραδεκτο και ασυνεπη.
Απ οτι βλεπεις δεν το υποστηριζω. Θα μπορουσα ν αναφερω περιστατικο απ την συνδιακυβερνηση, με το οποιο θα αηδιαζατε καθως και αλλα. Να σου πω ομως κατι αλλο:επειδη η μεγαλη βαση του ΚΚΕ, ειναι ανθρωποι τιμιοι που δεν περιμενουν πλουτη και θεσεις, κανω μια υποχωρηση για την συγκεκριμενη κουβεντα και μια εκπτωση αν θες των οσων πιστευω και σου λεω οτι περαν των λαθων, οτι εχει δειξει ποιο συνεπη σταση σε σχεση με τ αλλα κομματα.
Αν με ρωτησεις αυστηρα προσωπικα σου απαντω:το ΚΚΕ ειναι κομμα που επιδιωκει κρατος και εγω ειμαι αντικρατιστης.
Φανταζομαι να με καταλαβαινεις ρε μπαγασα...
Οσο για το Σαμαρακη, δεν ζει πια ρε συ. Το σωμα του το"χαρισε" στην ιατρικη σχολη για μαθηματα και πρακτικη των φοιτητων της. Η αληθεια ειναι οτι τι συστημα τον χρησιμοποιησε κανοντας τον επιτιμο καθηγητη του ΕΚΠΑ πριν πεθανει, αλλα δεν ξερω κατα ποσο ο ιδιος συνεβαλε σ αυτο .Εχω καιρο ν ασχοληθω μ αυτον, οποτε η αποψη μου γι αυτο που λες, μαλλον συμφωνει αλλα με αρκετες επιφυλαξεις..
![]()