Σελίδα 11 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 6789101112 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 171

Θέμα: Innova 125 ΑΠΟΤΥΧΙΑ

εχουν περσει και κανα δυο χρονια!!! λετε να του κανει ακομα νουμερα???
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Μέλος
    Οσοι ειναι κατοχοι innova 125 i ας μου λυσουν μια απορια.
    Ποση τελικη βγαζει ενα innova 125i? (χωρις εξατμισεις και μετατροπες)

oute kan astrea..........
    GLX !!!! kai den trizoun ta plastika
    KAFROS
    www.myspace.com/maronsrad

ΛΑΤΡΕΙΣ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Το avatar του/της tzeronymo
    Λοιπον 11 σελιδες για να πειτε οτι το ιnnova ειναι Φολα, μηπως νομιζετε οτι καβαλατε κανα 750 cc η 1000 ρε τι λετε, το ρητο ( δεν σπαει δεν χαλαει ) μπας και το ξερετε. μηπως να βρεθουμε να δειτε απο κοντα το inovva moy και να μου πειτε που τριζουν τα πλαστικα και ολες οι αλλες π@π@ριες που λετε ΕΛΕΟΣ οσο για τελικη 100 χλμ παει μιλαμε για το inovva i
    ΠΕΡΑΜΑ Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΝΑΥΤΟΣΥΝΗΣ

2600χλμεχω 04 μοντελο τεντωτηρα καδενα αλλαξα στα 13000 κοστος 23 ευρω τριξιμο εχω στη μασκα μπροστα αλλα με παει μια χαρα αλλαζω λαδακια καθε 2-3000χιλ καστρολακι του βαζω με παει παντου τη δουλεια μου τη κανω κ το εχω αποσβεσει απο τα χιλιομετρα που θα εκανα μ τη μηχανη ,,, σιγουρα καποια κομματια θα βγηκαν ελατωματικα ,,,,παντως γενικα ειμαι ευχαριστημενος!!!!!!!

Εγώ το έχω από το 2004 ως δεύτερο μηχανάκι για τις καθημερινές δουλειές.
    Εχει 20.000 χλμ. και τα στραβά του είναι τα εξής:

1. Τρίζανε τα πλαστικά στο φανάρι. Τα έφτιαξα με πατέντα (σφήνωσα λαστιχάκια ανάμεσα στο φανάρι και στα πλαστικά).

2. Τρίζει το πίσω φρένο, λόγω κοντής κόντρας που είχαν τα πρώτα μοντέλα. Στα επόμενα η Honda έλυσε το πρόβλημα. Στο δικό μου παραμένει.

3. Αλλαξα μίζα στα 10.000 χλμ., αφού ξεκόλλησε ο ένας εκ των δύο μαγνητών. Δεν έβαλα γνήσια αλλά ιμιτασιόν, η οποία εδώ και 2 χρόνια δουλεύει καλά.

Επίσης, οι έχοντες καρμπυρατεράτο Innova θα γνωρίζουν ότι παίρνει λίγο δύσκολα το πρωί (ιδίως το χειμώνα). Τα Injection δεν έχουν τέτοιο θέμα.

Αυτά από εμένα.
    Κώστας.
    "Το ταξιδεύειν εστί φιλοσοφείν"

Εγώ έχω το 'ι εδώ και 14 μηνες.Δεν τριζει τιποτα δεν ακουω τιποτα.Ενα προβλημα με μυζα ή μπαταρια θα το παω να το δουνε!!!!
    Εχω 5000 χιλιομετρα και δυσκολα παει πανω απο 100 χιλιομετρα την
    ωρα!!!!!
    Γενικα ειμαι ευχαριστημενος!!!!
    Βεβαια με τρωει να το δωσω για να παρω το cbf 125,αλλα ακομα κρατιεμαι!!!!

Γειά σας από ένα καινούριο μέλος στο team!

Διάβαζα σαν επισκέπτης αυτό το θεματάκι, γιατί έχω κι εγώ ένα innova ANF 125 μοντέλο του 07.

Θέλω να συμφωνήσω στο οτι έχει πρόβλημα τριξίματος (ιδιαίτερα ενοχλητικο θα έλεγα) καθώς επίσης οτι καίει αρκετά λάδια. Εγώ τα αλλάζω κάθε 900 με 1000.

Κατά τα άλλα όμως για τη χρήση που του κάνω (31100 χλμ σε 2μιση χρόνια) και τα ταξίδια που το πηγαίνω, μια χαρά βαστάει. Εξάλλου δεν ειναι και καμια μεγάλη μηχανη για να χω μεγάλες απαιτήσεις.

Ο Χάρουβάς μου μια χαρά παίρνει μπροστά και το χειμώνα (με μιζα) εκτός κι αν έχει χιονιά, που θα χρειαστεί βοήθεια με τσοκ.

Οσον αφορά τα πλαγιάσματα, αν εχει κατάλληλο οδοστωμα, κατάλληλα ελαστικα και σωστές ρυθμισεις πίεσης τους, για παπι καλά στρίβει.

Σε καμία περιπτωση δεν μπορώ να πω οτι είναι αποτυχία.
    Με έχει πάει ειλικρινά παντού. Εντος και εκτός Αθηνων.
    Πέρα από το τρίξιμο τίποτα άλλο δε με έχει ενοχλήσει.

Ισως το οτι δεν πιάνει πάνω από 120-125χλμ/ωρα. χιχ!
    Για αυτό θέλω να πάω σε μεγαλύτερα κυβικά.:smilea:
    Προσέχουμε για να έχουμε..

Αποτυχία δεν είναι απλά περίμενεις κάτι καλύτερο απο την Honda..

Το yamaha crypton 135 μπορεί να μην έχει και αυτό τα τρελά γκάζια αλλά όμως είναι αρκετά καλύτερο του innova
    ON THE ROAD

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από h_900
    2600χλμεχω 04 μοντελο τεντωτηρα καδενα αλλαξα στα 13000 κοστος 23 ευρω τριξιμο εχω στη μασκα μπροστα αλλα με παει μια χαρα αλλαζω λαδακια καθε 2-3000χιλ καστρολακι του βαζω με παει παντου τη δουλεια μου τη κανω κ το εχω αποσβεσει απο τα χιλιομετρα που θα εκανα μ τη μηχανη ,,, σιγουρα καποια κομματια θα βγηκαν ελατωματικα ,,,,παντως γενικα ειμαι ευχαριστημενος!!!!!!!
    ακριβως τα ιδια,εμενα χαλασε και το ματακι του χιλιομετρητη

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Δεν πρέπει να το αφήσεις το innova χωρίς λάδι.
    Είναι απλά τα πράγματα.
    Απαράδεκτο για Honda.
    Με πάει και με φέρνει κάθε ημέρα, και γλυτώνω τα πολλά με την μηχανή.

Τα astrea πήγαιναν και με τηγανόλαδο.
    To innova θέλει λάδια σαν δίχρονο.
    Αποτυχία.

(...και έχει τραβήξει στα χέρια μου το κακόμοιρο....)

Ο κόσμος όλος 1000 κυβικά
    Ρε παιδιά διαβάζω την παλιά κουβέντα για το innova πήγα αυτές τις μέρες και σε κανα 2 αντιπροσωπείες γιατί με τρώει και με πιάσαν τα γέλια με τις τιμές.ΛΕΩ ΓΩ τωρα...μήπως..μήπως τα 2100 πάνε μόνο κ μόνο γιατί φοράει το σήμα Honda?είχα και οδηγούσα ένα δανεικό astrea του ξαδέρφου.Πήρα και το modenas dynamik αρκετές φορές το οποίο το κυκλοφορέι ακόμα και μετα από 3 χρόνια χρήσης σαν δανεικό για να βολεύομαι κληρονόμησα κυριολεκτικά με 40 ευρώ (μεταβίβαση) από φίλο ένα Lifan evo 125.Καινούριο 1400ευρά.χιλιοδουλεμένο ήταν καταφρονεμένο ήταν μπήκα και εδώ μεσα να δω τι γίνεται με τα κινέζικα γιατί λέω μην είναι ρε μούφα και μας ψοφήσει σε 2μηνο.Και τι βρήκα?ΚΡΑΞΙΜΟ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΒΑΨΤΟ ΜΠΛΕ Κ ΠΕΤΑ ΤΟ.απογοητευτηκα δεν ήθελα να το φτιάξω και μ έπεισε ένας πιτσιρικάς που έιχε ίδιο γείτονας κ το έσκιζε.μου λέει ικανοποιητικά παει...είπα πάει θα το παίρνω παραμάσχαλα αντί να με κουβαλά,αλλά ας κανω τον κόπο..είχε ενα κάρο χιλιόμετρα 52000 και κλωτσούσε πια στον δρόμο αλλά λεφτά για άλλο γιοκ οποτε...αλλάξαμε μοτερ(120 ευρώ με 800κμ απάνω).Μου είπε οτι καει τις λάμπες απ το ταχύμετρο μερικές φορές και όντας μερακλής ξήλωσα ηλεκτρικά άλλαξα μπαταρίες πολ/τες καινούριο ταχύμετρο με εξτρα σουπερ χαζά λαμπάκια γυαλίστηκε ,περάστηκε αντισκωριακό,νικελ στην εξάτμιση(μόνος μου το βαλα όντας χημικός ήξερα την εφαρμογη κ το δοκίμασα) 2 ζαντολάστιχα λίγο φρόντισμα τα πλαστικά κ νατος ο LEE-fan.όλα μόνος και τα ηλεκτρικά ξηλωθήκαν ΠΑΝΤΕΛΩΣ. E λοιπόν έχω να σας πω.ο κινέζος καίει μέχρι κ τηγανητό ελαιόλαδο μετά από τηγανιά πατάτες δεν τον ενουχλουν και οι πατάτες αν λάχει,4χρονος δεν καίει παρα ατμούς βενζίνης,πιάνει με ενα γαιδούρι 110kg 1,95m απάνω τα 105Km/h,φρένα απ το αστρέα καλύτερα,απ το dynamik όχι, δεν σβήνει (σε μένα τουλ) ποτέ και γενικά δεν διαμαρτυρεται παρόλο που κάνει κάθε μέρα 20-30km με 2 απάνω.Σύνολο 200 κ κατι κιλά.τι άλλο μπορέι να θέλει κανείς από ένα παπί..και γενικά η απορία μου είναι..γιατί να δώσω 2100 στο innova όταν ακούω τέτοια???

γιατί το έχω απο το 2003 και δεν έχει βγάλει τίποτα μετά από 65.000 χλμ.! όλα τα παπιά το μόνο που θέλουν είναι λαδάκι και δεν παθαίνουν τίποτα, εξάλλου ο δείκτης γι αυτό το σκοπό είναι εκεί.

το καβαλουσα για πολυ καιρο το ινοβα,μεχρι που μου εσπασε τα νευρα.το αγορασε καινουργιο φιλος και το κυκλοφορουσα εγω τους χειμωνες.χρεπι,αθλιο,λαδοκαφτης και τριζει απο παντου.η ντροπη της χοντα.μετα απο την 37η ζημια ο φιλος μου το σκοτωσε και πηρε το σουζουκι.δυο χρονια τωρα αψογο.αυτα

Μέχρι πριν κάποιες μέρες, έψαχνα και εγώ για παπάκι (κρίση βλέπεις, πάει και η μηχανή). Καβάλισα ενα καλό κινέζικο (kymco) αλλά δεν ένιωθα σταθερότητα. Αυτό με ένιαζε, να ``πατάει`` κάτω. Οπότε έψαχνα ``ιαπωνέζικο`` (μαλεσο-καζακσταν που φτιάχνονται τώρα) μεταχείρω. Τα innova που κοιτούσα ζητούσαν 1500ε και ήταν λιωμένα. Δεν μ άρεσε και ο δρόμος του. Καβάλησα ένα address και μ άρεσε η συμπεριφορά και το πήρα. Είναι οικονομικό (βεβαια είχα την ρουφήχτρα πρώτα) και αθόρυβο. Ούτε χτυπά σε γούβες.
    Περισσότερα όταν κάποιο κλμ. Αυτο που έχω δει είναι ότι όταν ζεστένεται, χτυπουν οι βαλβίδες του.

Σελίδα 11 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 6789101112 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Kaze-R 115 VS Honda Innova 125
    από cooltzo στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 02/08/2015, 17:16
  2. Τεχνική ξεπέτα υπερκυβισμού παπιού! Innova 125
    από lamoun στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 08/01/2008, 13:47
  3. innova 125..
    από n1k3man στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 26/05/2005, 12:57

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα