Σελίδα 11 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 6789101112 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 175

Θέμα: Gsx-r 750 - ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΠΛΑΙΣΙΟ

Δυστυχώς η ποιότητα κατασκευής είναι αποκαρδιωτική.

Μεγα πρόβλημα και θα πρότεινα να συσπειρωθούν οι παθοντες για αγωγή στην εταιρία.....

το ίδιο συνέβη σε φίλο με GSR όπου μετά από επαφή με λακκούβα στην Λ. Αλεξανδρας με 90 χλμ του κόπηκε το πλαίσιο στο λαιμό τελειως!!!!!!!!!!και αποκολλήθηκε από την υπόλοιπη μοτο το μπροστινό!!!!!

Ντροπή.....άσε που μπορεί να σκοτωθείς για το τίποτα....

Να σας προσέχετε Το avatar του/της nktR
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Albatros
    Φίλε djspy21 αν αποφασίσεις να πας νομικά πρέπει να έχεις υπομονή,να αγοράσεις άλλη μοτο γιατί οι διαδικασίες είναι χρονοβόρες και να διαθέσεις κάποια επιπλέον ευρουλάκια.
    Εγώ πάντως το έκανα και προχωράω νομικά...όταν όλα τελιώσουν θα ενημερώσω τους φίλους για να ξέρουν.
    με το καλό !!! και είμαστε μαζί σου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της djspy21
    Εγω καλα ειμαι απο υγεια ευτυχως! Ο αδερφός μου ο μικρος που δεν ηξερε την μηχανη την πειρε μια μερα και μπηκε σε μια στροφη και εφυγε ευθεια σε μπαριέρα και καρφωθηκε με μικρη ταχυτητα ευτυχως,γιατι προλαβε και εκοψε! Αφου το μηχανακι εκτος απο κατι γρατζουνιές δεν επαθε τπτ αλλο! Και να σπασει ο σκελετος,,,ειναι αδιανόητο! Το μηχανακι για να φτιαχτεί θελει 2.800 ευρω(μια προσφορα εχω πάρει,δεν προλαβα να ρωτήσω και αλλου) συν την ταλαιπωρια που πρεπει να περασει κανεις για να δηλώσει καινουριο πλαισιο! Πολυ γραφειοκρατία! Να το δώσω έτσι μου το παίρνουν 1.000 ευρω,,,κοροιδία για μένα! Σκεφτομαι να το κολλήσω και μετα βέβαια το κρατάω μια ζωη,γτ δεν πωλείτε! Πηγα και σε δικηγόρο,,και περιμένω απάντηση! Όποιος θέλει, ας μου στέιλει mail, να πάμε ολοι μαζι στο δικαστήριο!

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio
    Αρχικά δημιουργήθηκε από djspy21
    Εγω καλα ειμαι απο υγεια ευτυχως! Ο αδερφός μου ο μικρος που δεν ηξερε την μηχανη την πειρε μια μερα και μπηκε σε μια στροφη και εφυγε ευθεια σε μπαριέρα και καρφωθηκε με μικρη ταχυτητα ευτυχως,γιατι προλαβε και εκοψε! Αφου το μηχανακι εκτος απο κατι γρατζουνιές δεν επαθε τπτ αλλο! Και να σπασει ο σκελετος,,,ειναι αδιανόητο! Το μηχανακι για να φτιαχτεί θελει 2.800 ευρω(μια προσφορα εχω πάρει,δεν προλαβα να ρωτήσω και αλλου) συν την ταλαιπωρια που πρεπει να περασει κανεις για να δηλώσει καινουριο πλαισιο! Πολυ γραφειοκρατία! Να το δώσω έτσι μου το παίρνουν 1.000 ευρω,,,κοροιδία για μένα! Σκεφτομαι να το κολλήσω και μετα βέβαια το κρατάω μια ζωη,γτ δεν πωλείτε! Πηγα και σε δικηγόρο,,και περιμένω απάντηση! Όποιος θέλει, ας μου στέιλει mail, να πάμε ολοι μαζι στο δικαστήριο!

Φιλε γνωμη μου ειναι να μην το κολλησεις γιατι η ζωη σου και του αδερφου σου ειναι ανεκτιμητες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
    Φιλε γνωμη μου ειναι να μην το κολλησεις γιατι η ζωη σου και του αδερφου σου ειναι ανεκτιμητες

Δεν είναι απαραίτητα έτσι...
    Μια σωστή αλουμινοκόλληση θα κάνει το σημείο τόσο ισχυρό που αν ξανασπάσει θα σπάσει οπουδήποτε αλλού εκτός από αυτό το σημείο...

Το πρόβλημα είναι η κατακόρυφη πτώση της αξίας, και τα αρκετά εργατικά μιας και το μηχανάκι θα πρέπει να γθυθεί εντελώς προκειμένου να γίνει σωστή δουλειά και να εξασφαλίσεις ότι δεν θα αλλοιωθεί έστω και στο ελάχιστο η γεωμετρία του...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της djspy21
    Μα να το δώσω τζάμπα για ανταλλαλτκά? Μου φαίνεται κοροιδία! Όσο και να με νεύριασε που έσπασε ο σκελετος, το λυπάμε να το δώσω έτσι! Εννοείτε οτι πρέπει να βρώ καλό μαστορα για να κάνει την κόλληση!

Re: Σιγα μην ανησυχησω...

Αρχικά δημιουργήθηκε από ZX-9R
    Καλησπερα,

Δεν υπαρχει περιπτωση να ανησυχησω για το εαν θα σπασει η μηχανη αμα πεσω, οταν πεφτεις με τετοια μηχανακια υπαρχει καλη περιπτωση να μην σηκωθεις ξανα (το λεω λογω των χιλιομετρων που μαζευουν πανευκολα), το ιδιο εχω να πω και σε ολους τους υπολοιπους εδω....

Ενταξει, θα ηθελα πολυ να ειχα μια μηχανη που να την ριχνω και να μην χαλαει με τον ιδιο τροπο που θα ηθελα και ενα κινητο που να μην χαλαει και ενα αμαξι που να τρακαρει και να μην παθαινει τιποτα κτλ κτλ, δυστυχως δεν τα σχεδιασαν με αυτον τον γνωμονα, σιγα ομως μην μπω και στην διαδικασια να την πουλησω και να παρω κατι με καλυτερες πιθανοτητες επιβιωσης απο τουμπα και να χασω και ενα 5χιλιαρο ευκολα......

Α, το οτι το μηχανακι εσπασε στα καλα καθουμενα μου ακουγεται τρελλη μπουρδα, κοιταξτε τα καλαμια καλυτερα..... Εχει σπασει μπροστα μου ενος γνωστου απο την παρεα μου απο τουμπα στο σουνιο και ειδα και ενα στα μεγαρα να σκορπαει αλλα να κοβεται ετσι απλα χλωμο.....

Συμπονω τον τυπα γιατι απο μια πετρα εχασε κανα 5χιλιαρο τουλαχιστον σε ανταλλακτικα (καλαμια + πλασιο + ζαντα + ζημιες τουμπας) αλλα απο την αλλη δεν νομιζω οτι εαν κανει μηνυση σε οποιονδηποτε αλλον εκτος απο τον δημο θα εχει δικιο.........
    Συγνώμη αλλά οτι έχεις γράψει είναι πολύ ανώριμο και επιπόλαιο , και άμα δεν έχεις δει κάτι δεν σημαίνει οτι δεν συμβαίνει.. Δεν υπάρχει κανένας λόγος τα παιδιά που την πατήσανε στα καλά του καθουμένου να λένε ψέματα για το πώς κόπηκε το πλαίσιο.

Παλαιό μέλος

Re: Re: Σιγα μην ανησυχησω...

Αυτό το είδα σε φιλικό συνεργείο πριν από 6 μήνες. Είναι από gsxr 1000 αλλά δεν θυμάμαι πιας χρονολογίας είναι. Όταν το είδα από κοντά μου κοπήκανε τα πόδια, και ορκίστηκα να μη ξαναπώ το μηχανάκι μου βαρύ, καράβι, πλοίο και τα σχετικά.

Πάντως είναι κρίμα να δίνεις τόσα λεφτά και να παθαίνεις τέτοια ζημιά.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	gsxr.jpg 
Προβολές:	529 
Μέγεθος:	45,7 KB 
ID:	145223

Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Δεν είναι απαραίτητα έτσι...
    Μια σωστή αλουμινοκόλληση θα κάνει το σημείο τόσο ισχυρό που αν ξανασπάσει θα σπάσει οπουδήποτε αλλού εκτός από αυτό το σημείο...

Το πρόβλημα είναι η κατακόρυφη πτώση της αξίας, και τα αρκετά εργατικά μιας και το μηχανάκι θα πρέπει να γθυθεί εντελώς προκειμένου να γίνει σωστή δουλειά και να εξασφαλίσεις ότι δεν θα αλλοιωθεί έστω και στο ελάχιστο η γεωμετρία του...

έτσι ακριβώς γιατί οι κολλήσεις που έχουν όλα τα πλαίσια είναι μόνο εξωτερικές.
    Ο σωστός συγκολλητής θα κάνει το γαζί και από τη μέσα πλευρά και είναι έτσι ακριβώς όπως τα λέει ο THEOD. Οπουδήποτε αλλού μπορεί να κοπεί, εκεί ΟΧΙ.
    Ξέρετε πόσα R1, CBR, TDM, FZ1 κλπ - κλπ έχουν κολληθεί και δεν έχουν παρουσιάσει πρόβλημα και μετά από δύσκολες πτώσεις σε πίστα??? το TDM είχε κοπεί στις κάτω ραφές και είχε γίνει δύο κομμμάτια, έχω και φωτό της διαδικασίας. Εάν δείτε τις κολλήσεις του σωστού επαγγελματία θα πείτε: τι σκατοκολλήσεις κάνουν στα εργοστάσια
    Με καλίμπρα βεβαίως - βεβαίως και είναι σούπερ

Re: Re: Re: Σιγα μην ανησυχησω...

Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasYZ
    Αυτό το είδα σε φιλικό συνεργείο πριν από 6 μήνες. Είναι από gsxr 1000 αλλά δεν θυμάμαι πιας χρονολογίας είναι. Όταν το είδα από κοντά μου κοπήκανε τα πόδια, και ορκίστηκα να μη ξαναπώ το μηχανάκι μου βαρύ, καράβι, πλοίο και τα σχετικά.

Πάντως είναι κρίμα να δίνεις τόσα λεφτά και να παθαίνεις τέτοια ζημιά.
    Κ5 είναι

Δίτροχος Κένταυρος Το avatar του/της Gi_4ce
    Είμαι κάτοχος GSR... Ακόμα σε ένα κομμάτι!

Αλλα έχω κάνει μια συλλογή! Βέβαια είχα και επρισσότερα (γυρω στα 25 μηχανακια) αλλα μου μεινανε μόνο αυτά...

Για παμε...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	post-767-1167394780.jpg 
Προβολές:	515 
Μέγεθος:	34,2 KB 
ID:	145244
    ::Τάσος::
    παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...

Δίτροχος Κένταυρος Το avatar του/της Gi_4ce
    Και μερικά θεαματικά...

Τσοπεριά...
    http://img392.imageshack.us/img392/1...1759cp6nh7.jpg
    http://img392.imageshack.us/img392/p...pg/1/w1280.png

Εδώ ακόμα το σκεφτεται...
    http://img66.imageshack.us/img66/274...nomecm9qg8.png
    http://img66.imageshack.us/img66/sen...png/1/w640.png

Εδώ απλά κομμάτια! Παντού! Λαιμός, βάσεις μοτέρ, όλα!
    http://img392.imageshack.us/img392/3219/21941979ej1.png
    http://img392.imageshack.us/img392/2...png/1/w640.png

Περισσότερα στην πορεία!
    ::Τάσος::
    παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    ρε παιδια σορυ κιολας αλλα το να μπαινουν φωτογραφιες με κομμενα μηχανακια χωρις να ξερουμε πως χτυπησαν ειναι απλα ανουσιο...

δεν προσφερουν σε κατι...

αν ο αλλος το πεταξε σε καμια κολωνα δε μπορει να εχει απαιτησεις μετα να το σηκωσει και να φυγει

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    ρε παιδια σορυ κιολας αλλα το να μπαινουν φωτογραφιες με κομμενα μηχανακια χωρις να ξερουμε πως χτυπησαν ειναι απλα ανουσιο...

αν ο αλλος το πεταξε σε καμια κολωνα δε μπορει να εχει απαιτησεις μετα να το σηκωσει και να φυγει
    σωστή παρατήρηση..
    πάντως από το μπροστινό που φαίνεται ότι δεν έχει στραβώσει δεν πρέπει να ήταν μεγάλο το μπάμ

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos

Εχεις δίκιο.

Το κομμένο πλαίσιο της φωτό που πόσταρα παραπάνω είναι από κ5 που ήταν φτιαγμένο για βόλτες σε πίστα. Απ ότι μου είπε το παιδί που δουλεύει εκεί όπου φωτογράφισα το πλαίσιο δεν κόπηκε από κάποια γερή πτώση ή στούκα αλλά ΜΑΛΛΟΝ είχε αρχικά ραγίσει - εξασθενήσει ελαφρώς από στατική πτώση, όπου δεν διορθώθηκε με αποτέλεσμα μετά από έντονα χουλιγκάνικη χρήση να κοπεί.

Πάντως σίγουρα δεν είχε τρακάρει.

Σελίδα 11 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 6789101112 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. "Τρυπα στην αποδοση" απο 2000-4000 rpm σε GSX-R 750 '92
    από vvvippperrr στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2006, 10:11
  2. GSX-R 750 K6 video...
    από lampros_fazer στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2006, 15:39
  3. Σπασμένο πλαίσιο κ5 στην ελλάδα