Σελίδα 11 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 181

Θέμα: Δεν βάζεις κράνος και ζώνη;... δώσε το 1/3 του μισθού σου...νεός ΚΟΚ

Αρχικά δημιουργήθηκε από monstermind
    ε τότε όσους περνάνε κόκκινο να τους σκοτώνουμε, να κόβουμε στο χέρι και σε όσους πετάνε σκουπίδια κλπ. να βγει και ένας νόμος που να λέει οτι η αφηρημάδα και το λάθος δεν αρμόζουν στην κοινωνία μας και πρέπει να τιμωρούνται παραδειγματικά. να βάλουμε και έναν αγκυλωτό σταυρό μέσα στην σημαία.

δεν είχα καταλάβει ότι ανήκω σε μια μειοψηφία ελλατωματικών, που περιβάλλεται από την αρεία φιλή των αλάνθαστων.

Μήπως σας ενοχλεί που εσείς είστε καθόλα νομοταγείς και σας την σπάει που μερικοί δεν είναι? μπηκες εσύ δλδ στο καλούπι και σε ενοχλεί που κάποιοι δεν έχουν μπει, όμοια όπως ενοχλεί τον εργαζόμενο η ζωή του μη εργαζόμενου?

κανεις δεν είπε να προσαρμοστεί το προστιμο στα μέτρα της κάθε τσέπης, οπότε βλακίτσες του τύπου 5€ δεν έχουν λόγο να αναφέρονται παρα μόνο για να δημιουργούν εντυπώσεις, ομοίως και η ειρωνία.

και κάτι ακόμα, το επιχείρημα "του παιδιού σου" καλά θα κάνετε να το αφήσετε για τις νοικοκυρές. είναι αντιφατικό να σηζητάμε απο την μία για το κοινωνικά ορθό και απο την άλλη για το συναισθηματικά ορθό. ειναι κουραστικό σε κάθε συζήτηση να μπαίνει ο παράγοντας "εγω". βγείτε για λίγο από το "εγώ" σας και κοιτάξτε τον κόσμο απο ψηλά., αποφάσεις που αφορούν τους πολλούς δεν κρίνονται με τέτοια κριτήρια.
    Ναι ωραία λογική!
    Να τους αφήνουμε όλους τους αφηρημένους που περνάνε με κόκκινο, που παραβιάζουν πρωτεραιότητες και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο και να λέμε δεν πείράζει αρκεί που είσαι καλό παιδί. Εντάξει και αν χτυπήσεις κανέναν δεν τρέχει τίποτα!
    Τι λέμε τώρα? Σοβαρά τα λές αυτά?

Sorry αλλά αν αφηρημένος περάσεις κόκκινο και με χτυπήσεις θα σε σκοτώσω στο ξύλο.
    Απλά από αφηρημάδα κι εγώ!
    the lights came on fast
    lost in motorcrash
    gone in a flash unreal...

PcBox.GR

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Kizoku
    Ναι ωραία λογική!
    Να τους αφήνουμε όλους τους αφηρημένους που περνάνε με κόκκινο, που παραβιάζουν πρωτεραιότητες και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο και να λέμε δεν πείράζει αρκεί που είσαι καλό παιδί. Εντάξει και αν χτυπήσεις κανέναν δεν τρέχει τίποτα!

Sorry αλλά αν αφηρημένος περάσεις κόκκινο και με χτυπήσεις θα σε σκοτώσω στο ξύλο.

Μη λες μεγαλα λογια και παρακαλα να μην σου τυχει,ειδικα αν μετα την κακια στιγμη, ο αλλος σου ζητησει συγνωμη και αποδεχθει ολο το λαθος του.

Αν εσυ μετα απ'αυτο εχεις το θαρρος να τον κοπανησεις,............ενημερωσε μας τι εγινε μετα τον ξυλοδαρμο..

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Μη λες μεγαλα λογια και παρακαλα να μην σου τυχει,ειδικα αν μετα την κακια στιγμη, ο αλλος σου ζητησει συγνωμη και αποδεχθει ολο το λαθος του.

Αν εσυ μετα απ'αυτο εχεις το θαρρος να τον κοπανησεις,............ενημερωσε μας τι εγινε μετα τον ξυλοδαρμο..
    Σχήμα λόγου είναι εννοείται!

Δεν είμαι ηλίθιος ώστε τα δικαιώματά μου να τα μετατρέπω αυτόματα σε δικαιώματα των άλλων από τέτοιες ηλίθιες πράξεις.

Πολύ χειρότερη τιμωρία είναι η αποζημίωση που θα αναγκαστεί να πληρώσει ο άλλος από σωματικές και ηθικές βλάβες που θα προξενήσει, από το να τις φάει. Που εννοείται άλλωστε ότι μετά θα μπορεί να κάνει και αυτός μήνυση με τη σειρά του!

Α! Και μου έχει τύχει δυστυχώς, να με χτυπήσει αφηρημένος οδηγός! Και εννοείται ότι μου τα πλήρωσε όλα παρόλες τις αντιρρήσεις του!
    the lights came on fast
    lost in motorcrash

PcBox.GR

Αρχικά δημιουργήθηκε από Kizoku
    Ναι ωραία λογική!

Αφου ειναι σχημα λογου, ακυρο το απο πανω.

moda banana Το avatar του/της monstermind
    εγω ρε θανο πιστεύω ότι είστε χαιβάνια.

βλέπω εδώ τον κό κιζοκου που ουσιαστικά περιμένει να πετύχει κάποιο 80χρονο για να τον σπάσει στο ξύλο,
    βλέπω εσένα που πιστεύεις ότι η πρόνοια είναι η αποφυγή της παρανομίας με κάθε κόστος ακόμα και αν αυτό αντιμετωπίζει το λάθος ωσαν έγκλημα.
    και βλέπω και τους δυό σας να μεταφράζετε το "παρα είναι μεγάλο το πρόστιμο" με το "δεν πρεπει να υπάρχει πρόστιμο"

και τέλος βλέπω και τους διάφορους δορυφόρους που πετάγονται υποστηρίζοντας τις απόψεις αυτές χωρίς να λένε όμως τπτ το ουσιαστικό. (βλ τροπεας)

μπορει εσένα να σε ενοχλεί που σε λέω χαιβάνι, εμένα με ενοχλεί που είσαι.

Παλαιό μέλος
    Μία φορά περνάς με κόκκινο, πρόστιμο. Δεύτερη φορά περνάς με κόκκινο, μεγαλύτερο πρόστιμο. Τρίτη φορά... κύριε είστε ανίκανος να οδηγήσετε με ασφάλεια, λυπούμεθα, το δίπλωμά σας ακυρώνεται.

βλέπω εδώ τον κό κιζοκου που ουσιαστικά περιμένει να πετύχει κάποιο 80χρονο για να τον σπάσει στο ξύλο
    Μπράβο ρε συ!!!!

Ακριβώς αυτό είπα!!! Έχεις φοβερή αντίληψη του τι γράφει ο άλλος.

Λοιπόν, παραπάνω, έχω ήδη απαντήσει σχετικώς με αυτό που γράφεις. Ήταν σχήμα λόγου αυτό που έγραψα οπότε δεν μπαίνω στον κόπο πάλι να τα ξαναπώ. Αν θες διάβασε το.

Και τελειώνω με το να σου ευχηθώ να μην πετύχεις κανά τέτοιο 80χρονο οδηγό που αναφέρεις (και που κατά τη γνώμη σου έχει τη φυσική ικανότητα να οδηγεί ασφαλώς) στο δρόμο την ώρα που θα είναι αφηρημένος!!!
    the lights came on fast
    lost in motorcrash

PcBox.GR

Retired Rider Το avatar του/της 675

Re: Δεν βάζεις κράνος και ζώνη;... δώσε το 1/3 του μισθού σου...νεός ΚΟΚ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    απο το http://www.in.gr/auto/news/article.a...EntityID=48620
    re paidia gia kathiste miso lepto ti leme tora gia mialo k istories????

einai dinaton 700 euro apo ti stigmi pou o mesos ellinas vgazei me to zori 600 miniaios????
    aytoi tha mas anggasoun na mi kikloforoume katholou!!!
    k oxi na prosexoume....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    εγω ρε θανο πιστεύω ότι είστε χαιβάνια.

βλέπω εδώ τον κό κιζοκου που ουσιαστικά περιμένει να πετύχει κάποιο 80χρονο για να τον σπάσει στο ξύλο,
    βλέπω εσένα που πιστεύεις ότι η πρόνοια είναι η αποφυγή της παρανομίας με κάθε κόστος ακόμα και αν αυτό αντιμετωπίζει το λάθος ωσαν έγκλημα.
    και βλέπω και τους δυό σας να μεταφράζετε το "παρα είναι μεγάλο το πρόστιμο" με το "δεν πρεπει να υπάρχει πρόστιμο"

και τέλος βλέπω και τους διάφορους δορυφόρους που πετάγονται υποστηρίζοντας τις απόψεις αυτές χωρίς να λένε όμως τπτ το ουσιαστικό. (βλ τροπεας)

μπορει εσένα να σε ενοχλεί που σε λέω χαιβάνι, εμένα με ενοχλεί που είσαι.

Κοίτα... συνήθως παρεξηγιέμαι όταν με προσβάλει κάποιος που η γνώμη του μετράει.

Το να με πεις χαϊβάνι τώρα εσύ που ούτε που σε ξέρω και δεν μου έχεις αποδείξει ότι αξίζει και να παρεξηγηθώ, μάλλον δεν θα ιδρώσει και τ'αυτί μου.

Πολύ περισσότερο όταν και τα υπόλοιπα που λες είναι γενικώς έτσι λίγο... πώς να το πω... εφηβικά!

Νιάου.
    Θάνος..

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas

Re: Re: Δεν βάζεις κράνος και ζώνη;... δώσε το 1/3 του μισθού σου...νεός ΚΟΚ

Αρχικά δημιουργήθηκε από elias_sgr
    re paidia gia kathiste miso lepto ti leme tora gia mialo k istories????

einai dinaton 700 euro apo ti stigmi pou o mesos ellinas vgazei me to zori 600 miniaios????
    aytoi tha mas anggasoun na mi kikloforoume katholou!!!
    k oxi na prosexoume....
    ΜΑ αν έχεις δώσει τα μισά για να πάρεις ένα κρανάκι και τα μισά των μισών για να πάρεις ένα μπουφανάκι, και τα τελευταία μισά των μισών για μποτούλες τότε όχι μόνο δεν ανησυχείς να σε γράψουνε όχι μόνο έχεις καλύψει το μέρος της ασφάλειας που σου αναλογεί , αλλά είσαι πλέον και ένας ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗΣ που σέβεται τον εαυτό του και τους άλλους...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από monstermind
    [B]Συγνώμη...

ο πλασματικός μου φίλος ο Νικόλας εργάζεται κουριεράς και βγάζει 600€ το μήνα. 250€ δίνει στο νοίκι, 50€ σε κοιόχρηστα, 50€ σε τσιγάρα, 150€ για να φάει, και 50€ σε ασφάλειες, βενζίνες, και σέρβις. του τέστιν του μένουν 50€ για καφέ dvd cinema και ο θεός να βάλει το χέρι του αμα πάθει λάστιχο.

ο άμοιρος ένα βράδυ περνάει κόκκινο γιατί ήταν αφηρημένος, πέρα από την λαχτάρα που τρώει αλλα ευτυχώς δεν πέρναγε κανείς, μόνο ένας μπάτσος στη γωνία ήταν και κοίταγε.

έρχεται ο μπάτσος και κόβει την κλίση, 700€

Τον ΚΩΛΟ πρεπει να κοψουν στο πλασματικο φιλο σου τον Νικολα,φιλε μου,κι οχι πλασματικα,στην κυριολεξια!
    Και εδω δεν ¨μπερδευεται¨το κοινωνικα με το συναισθηματικα ορθο,οπως αναφερεις,ειναι σκετα Ορθο.
    Γιατι εντελως τυχαια εαν παιρνουσε,εντελως πλασματικα παντα,καποιος το φαναρι,κουρασμενος κι εκεινος απ’τη δουλεια,το μακελειο δε θα ηταν καθολου πλασματικο!
    Λοιπον,ποιο ειναι το ¨σωστο¨ προστιμο για σενα;αυτο που θα σε κανει να σκεφτεις το κοκκινο(αφου αδυνατει να το κανει η παιδεια μας);;;30,50,200,500,θες να το συζηταμε με τον Τροχαιο;
    ...cause the place seems still alive...

moda banana Το avatar του/της monstermind
    Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
    Τον ΚΩΛΟ πρεπει να κοψουν στο πλασματικο φιλο σου τον Νικολα,φιλε μου,κι οχι πλασματικα,στην κυριολεξια!

διαφωνώ καθέτως φίλε μου.
    δεν λέω ότι είναι καλό που πολλοί περνάνε με κόκκινο, ούτε εμένα μου αρέσει, και ειδικά αυτό το βαθύ πορτοκαλι που κοντέβει να γίνει πράσινο που κατα κανόνα οι κυράτζες περνάνε γιατι αγχωνονται και δεν προλαβαίνουν να πάρουν την απόφαση να σταματήσουν, και σε αναγκάζουν με το που ξεκινάς να το κοκαλώσεις και να δαγκώνεις τη γλώσσα σου. ναι είναι μαλακία.

Εμένα προσωπικά στα @@ μου , γιατί και δεν περνάω και κόκκινα, και οι οικονομικές μου απολαβές μου επιτρέπουν να πληρώσω και να συνεχίζω να ευ-ζω.

Με έχουν ρίξει κάτω φίλε μου τόσες φορές που έχω βαρεθει να τις μετράω, και με κόκκινα και με πράσινα και με στοπ και με αναστροφές και με όπισθεν, και παππούδες και παιδάκια και απόλα. δεν είμαι από αλλο πλανήτη και εγώ μηχανόβιος είμαι. τα ζω τα βλέπω και τα φοβάμαι.

Μπορεί φιλε μου εσύ και κάποιοι άλλοι εδω μέσα να είστε τέρατα παρατηριτκότητας και ηρεμίας, αυτοσυγκέντρωσης και αντανακλαστικών και να μην έχετε περάσει ποτέ κόκκινο, ούτε στοπ κλπ. αλλά δεν είναι όλοι έτσι, και δεν θα τους κάνει έτσι ένα πρόστιμο όσο μεγάλο και να είναι. το μόνο που θα τους κάνει είναι την ζωή αφόρητα πιο δύσκολη.

Τα μεγάλα πρόστιμα είναι μεσαιωνικής αντίληψης, υπάρχουν δοκίμια και απόψεις απο εποχής διαφωτισμού που ορίζουν τους κανόνες και τις έννοιες τιμωρίας και πρόληψης, και το μεγάλο πρόστιμο το καταδικάζουν. πολύ λίγοι μπάτσοι θα σου κόψουν ένα τέτοιο πρόστιμο, πολλοί από αυτούς που θα τα τρώνε θα βρίσκουν τρόπο να το ακυρώνουν ή να το γλιτώνουν, και πολλοί απο αυτούς που δεν θα μπορούν να το γλυτώσουν θα το φορτώσουν σε κάρτα.

Δεν πιστεύω ότι έιναι μέτρο που θα σώσει ζωές. και αν σώσει σίγουρα θα καταστρέψει περισσότερες. και αυτό για εμένα δεν είναι λύση. είναι παρακμή.

Για πεστε μου ρε παιδια γιατι σε λιγο θα μου πειτε οτι δεν κανετε και διηθηση στα αυτοκινητα και στο δρομο γιατι απαγορευεται απο τον νομο.

Και κατι αλλο οταν γυρνας το βραδυ απο την δουλεια σου δουλευοντας 16 ωρες την ημερα,και βρισκεσαι σε ενα φαναρι και σε ενα δρομο που δεν κινειται μυγα,στο προορισμο σου σε περιμενει η γυναικα σου και το παιδι σου,περνατε οταν ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΣΦΑΛΕΣ Η ΟΧΙ.

Και μην μου απαντησετε βαση νομου αλλα τι κανετε.

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Για πεστε μου ρε παιδια γιατι σε λιγο θα μου πειτε οτι δεν κανετε και διηθηση στα αυτοκινητα και στο δρομο γιατι απαγορευεται απο τον νομο.
    διηθήσεις ναι κάνω , ΚΑΚΩΣ αλλά κάνω, προσπαθώ με όσο το δυνατόν την μικρότερη απαιτούμενη ταχύτητα και την μεγαλύτερη δυνατή προσοχή...

Και κατι αλλο οταν γυρνας το βραδυ απο την δουλεια σου δουλευοντας 16 ωρες την ημερα,και βρισκεσαι σε ενα φαναρι και σε ενα δρομο που δεν κινειται μυγα,στο προορισμο σου σε περιμενει η γυναικα σου και το παιδι σου,περνατε οταν ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΣΦΑΛΕΣ Η ΟΧΙ.

Και μην μου απαντησετε βαση νομου αλλα τι κανετε.
    Κόκκινο ΠΟΤΕ , όσο για πράσινο πλέον κοιτάζω βεβαιώνομαι και ξεκινάω....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
    διηθήσεις ναι κάνω , ΚΑΚΩΣ αλλά κάνω, προσπαθώ με όσο το δυνατόν την μικρότερη απαιτούμενη ταχύτητα και την μεγαλύτερη δυνατή προσοχή...

Κόκκινο ΠΟΤΕ , όσο για πράσινο πλέον κοιτάζω βεβαιώνομαι και ξεκινάω....
    Για την πρωτη απαντηση ριξτε ενα προστιμο στο Λαμπρο.

Για την δευτερη και εγω στα πρασινα παντα κοβω και ελεγχω ,αλλα βραδυ σε "νεκρα" φαναρια (οχι παντα) μονο οταν βιαζομαι πολυ και δεν ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΥΓΑ περναω.

Ελα να βγαινει ενας-ενας.

Σελίδα 11 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Δεν κρατάει ρελαντί και τραβάει το γκάζι
    από std στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2013, 21:30
  2. Με έσωσε το κράνος και το μπουφάν...
    από project.breeze στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 110
    Τελευταίο μήνυμα: 11/02/2009, 17:58
  3. Απαντήσεις: 45