Ναι ωραία λογική!Αρχικά δημιουργήθηκε από monstermind
ε τότε όσους περνάνε κόκκινο να τους σκοτώνουμε, να κόβουμε στο χέρι και σε όσους πετάνε σκουπίδια κλπ. να βγει και ένας νόμος που να λέει οτι η αφηρημάδα και το λάθος δεν αρμόζουν στην κοινωνία μας και πρέπει να τιμωρούνται παραδειγματικά. να βάλουμε και έναν αγκυλωτό σταυρό μέσα στην σημαία.
δεν είχα καταλάβει ότι ανήκω σε μια μειοψηφία ελλατωματικών, που περιβάλλεται από την αρεία φιλή των αλάνθαστων.
Μήπως σας ενοχλεί που εσείς είστε καθόλα νομοταγείς και σας την σπάει που μερικοί δεν είναι? μπηκες εσύ δλδ στο καλούπι και σε ενοχλεί που κάποιοι δεν έχουν μπει, όμοια όπως ενοχλεί τον εργαζόμενο η ζωή του μη εργαζόμενου?
κανεις δεν είπε να προσαρμοστεί το προστιμο στα μέτρα της κάθε τσέπης, οπότε βλακίτσες του τύπου 5€ δεν έχουν λόγο να αναφέρονται παρα μόνο για να δημιουργούν εντυπώσεις, ομοίως και η ειρωνία.
και κάτι ακόμα, το επιχείρημα "του παιδιού σου" καλά θα κάνετε να το αφήσετε για τις νοικοκυρές. είναι αντιφατικό να σηζητάμε απο την μία για το κοινωνικά ορθό και απο την άλλη για το συναισθηματικά ορθό. ειναι κουραστικό σε κάθε συζήτηση να μπαίνει ο παράγοντας "εγω". βγείτε για λίγο από το "εγώ" σας και κοιτάξτε τον κόσμο απο ψηλά., αποφάσεις που αφορούν τους πολλούς δεν κρίνονται με τέτοια κριτήρια.
Να τους αφήνουμε όλους τους αφηρημένους που περνάνε με κόκκινο, που παραβιάζουν πρωτεραιότητες και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο και να λέμε δεν πείράζει αρκεί που είσαι καλό παιδί. Εντάξει και αν χτυπήσεις κανέναν δεν τρέχει τίποτα!
Τι λέμε τώρα? Σοβαρά τα λές αυτά?
Sorry αλλά αν αφηρημένος περάσεις κόκκινο και με χτυπήσεις θα σε σκοτώσω στο ξύλο.
Απλά από αφηρημάδα κι εγώ!