Σελίδα 11 από 18 ΠρώτοΠρώτο ... 678910111213141516 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 269

Θέμα: Η γνώμη σας για τις πορείες-συλλαλητήρια

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
    .............................
    Αν αύριο αποφασίσουμε εδώ μέσα να μαζευτούμε και να κατέβουμε στη βουλή, θα το κάνουμε! Αν είμαστε και πολλοί θα κλείσουμε και το κέντρο. Θα ταλαιπωρήσουμε τους πάντες χωρίς κανείς να μας ρωτήσει γιατί το κάνουμε. Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις...

Δεν είμαι αντίθετος στις αντιδράσεις, όταν όμως υπάρχει ουσιαστικός λόγος. Τη στιγμή αυτή ο καθένας διαδηλώνει για τον εαυτό του...

Επίσης είμαι υπέρ του παλιού γνωστού κανόνα που λέει ότι δεν είναι σωστό να λύνεις ένα πρόβλημα δημιουργώντας ένα άλλο μεγαλύτερο...
    ...........................

Πρωτα απ' ολα ειναι Συνταγματικο μας ΔΙΚΑΙΩΜΑ να το κανουμε.

Δευτερον προκαλω τον οποιονδηποτε, να βαλει καποιο thread, ωστε να μαζευτουμε εξω απ' την Βουλη.
    Σε πληροφορω οτι ΔΕΝ θα ερθει κανενας!
    Ακομα και για πλακα...

Εδω ΔΕΝ ερχοντουσαν στην διεκδικηση ΔΙΚΑΙΩΝ αιτηματων και προβληματων που αντιμετωπιζουμε καθημερινα σαν Μοτοσυκλετιστες ...

Περιμενουμε μονο μηπως φιλοτιμηθει κανας ξεκρανωτος Υπουργος και κοιταξει και προς την μερια μας ...

Θελω να πω οτι για να κατεβει καποιος στο "πεζοδρομιο", πρεπει ή πολυ αγανακτισμενος να 'ναι ή σε απογνωση !

Οσο γι' αυτα που λενε οι περισσοτεροι εδω μεσα για "αδικες" πορειες κλπ, ας αναρωτηθουν, αν ξερουν εστω και ΜΙΣΟ αιτημα μιας τετοιας "αδικης" πορειας.
    Εννοειται οτι μιλαμε για ενημερωση απο την διακυρηξη της Πορειας και ΟΧΙ απ' την τηλεοραση που θα πει αυτα που την βολευουν, οπως με τρανταχτο παραδειγμα για το ποσοαστο των Δασκαλων προσφατα !!!
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Kizoku

Τα τελευταία φυσικά θα παρέχουν πολύ καλύτερες υπηρεσίες ανώτερου επιπέδου λόγω αυξημένων πόρων.

... στα παραμελειμένα δημόσια πανεπιστήμια.

Μηδενικές βάσεις για το μέλλον των νέων μας λοιπόν!
    Τα ιδ πανεπιστήμια από που θα έχουν αυξημένους πόρους;
    Τα δημόσια πανεπιστήμια είναι παραμελημένα ΠΡΩΤΑ από αυτούς που είναι ήδη μέσα, καθηγητες και φοιτητές...
    Επίσης, γιατί να έχουν βάσεις οι νέοι μας;
    Για να ξαναγίνει κανας Μάης του 68 και να έχουμε τρεχάματα;
    Άστους λοιπόν σε πανεπιστήμια που βρωμάνε μεταφορικά και κυριολεκτικά, άστους στην λαμπίρη και στην τατιάνα και να ψάχνουν ποιο είναι το καλύτερο κινητό και όλα θα πάνε καλά...
    Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
    Τα ιδ πανεπιστήμια από που θα έχουν αυξημένους πόρους;
    Τα δημόσια πανεπιστήμια είναι παραμελημένα ΠΡΩΤΑ από αυτούς που είναι ήδη μέσα, καθηγητες και φοιτητές...
    Επίσης, γιατί να έχουν βάσεις οι νέοι μας;
    Για να ξαναγίνει κανας Μάης του 68 και να έχουμε τρεχάματα;
    Άστους λοιπόν σε πανεπιστήμια που βρωμάνε μεταφορικά και κυριολεκτικά, άστους στην λαμπίρη και στην τατιάνα και να ψάχνουν ποιο είναι το καλύτερο κινητό και όλα θα πάνε καλά...
    Καλό είναι να μην ανοίξουμε 2ό thread εδώ!

Συν του ότι δεν καταλαβαίνω αν τα γράφεις ειρωνικά ή σοβαρολογείς!
    Ελπίζω το 1ό............

Τέλος!
    the lights came on fast
    lost in motorcrash
    gone in a flash unreal...

PcBox.GR

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Πρωτα απ' ολα ειναι Συνταγματικο μας ΔΙΚΑΙΩΜΑ να το κανουμε.

Δευτερον προκαλω τον οποιονδηποτε, να βαλει καποιο thread, ωστε να μαζευτουμε εξω απ' την Βουλη.
    Ακομα και για πλακα...

Εδω ΔΕΝ ερχοντουσαν στην διεκδικηση ΔΙΚΑΙΩΝ αιτηματων και προβληματων που αντιμετωπιζουμε καθημερινα σαν Μοτοσυκλετιστες ...

Περιμενουμε μονο μηπως φιλοτιμηθει κανας ξεκρανωτος Υπουργος και κοιταξει και προς την μερια μας ...

Θελω να πω οτι για να κατεβει καποιος στο "πεζοδρομιο", πρεπει ή πολυ αγανακτισμενος να 'ναι ή σε απογνωση !

Οσο γι' αυτα που λενε οι περισσοτεροι εδω μεσα για "αδικες" πορειες κλπ, ας αναρωτηθουν, αν ξερουν εστω και ΜΙΣΟ αιτημα μιας τετοιας "αδικης" πορειας.
    Εννοειται οτι μιλαμε για ενημερωση απο την διακυρηξη της Πορειας και ΟΧΙ απ' την τηλεοραση που θα πει αυτα που την βολευουν, οπως με τρανταχτο παραδειγμα για το ποσοαστο των Δασκαλων προσφατα !!!
    Εντάξει δεν μπορώ να πω ότι γνωρίζω το σύνταγμα απ'έξω, οπότε δεν έχω άποψη για το αν είναι δικαίωμα μας ή όχι να διαδηλώνουμε κλείνοντας το κέντρο... Για τις απεργίες μόνο ξέρω!

Πάντως θυμάμαι μια περίπτωση όπου ένα τρένο χτύπησε μία γυναίκα και αφού επέζησε, της έκανε μήνυση ο ΟΣΕ για παρακώλυση συγκοινωνίας!

Με βάση ένα τέτοιο περιστατικό δεν ξέρω πώς είναι δικαίωμα του καθενός όποτε του καπνίσει να κλείνει το κέντρο, τους δρόμους, την εθνική οδό...

Τώρα το παράδειγμα για να κατέβουμε στη Βουλή... ε παράδειγμα ήταν! Ωστόσο στο παρελθόν έχει πραγματοποιηθεί σε μικρότερη ή μεγαλύτερη κλίμακα. Μόνος σου ανέφερες δύο περιπτώσεις, υπάρχουν και άλλες. Εκείνο που δεν αναρωτήθηκες ούτε εσύ, αλλά ούτε και κανένας άλλος όταν αποφασίζει παρόμοιες κινητοποιήσεις, είναι το κατά πόσο τα αιτήματα του είναι τόσο μεγάλα ώστε να δικαιολογούν τέτοια κίνηση.

Όσο δεν ξέρω εγώ τα αιτήματα των διαδηλωτών, άλλο τόσο δεν ξέρουν και αυτοί τα προβλήματα του δικού μου επαγγέλματος. Πολλοί απ'αυτούς θα αισθανόντουσταν άσχημα αν μάθαιναν τι αντιμετωπίζουν άλλοι εργαζόμενοι όταν αυτοί φωνάζουν και κλείνουν το κέντρο!

Όπως εγώ θεωρώ τα προβλήματα των μηχανολόγων τεράστια για την καθημερινότητα μου και πολλές φορές λέω ότι δεν πάει άλλο, τα ίδια πιστεύω ότι λέει ο καθένας για τον εαυτό του. Απλά κάποιοι έχουν τη δυνατότητα να οργανώνουν απεργίες και συγκεντρώσεις κατά βούληση, ενώ άλλοι μαθαίνουν να αντιμετωπίζουνε τα προβλήματα τους με πιο ήπιους και καθημερινούς τρόπους...
    Θάνος..

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1

Λαθος.

Εχει μεγαλη σημασια ποιος θ' ανοιξει το thread.

Αν το κανω εγω αντε να ρθoυν 1 ή 2 ατομα.Αν το κανει καποιος mod θα δεις, :a19: μεγαλε τοσο καιρο περιμεναμε και τετοια.

Μπορει ο οποισδηπωτε να λεει σωστα πραγματα,αλλα μονο ο <δικος μας> τα λεει σωστα-σωστα.

Εγω μονο αυτο βλεπω και στο φορουμ και παντου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    όσοι αντιτίθονται στις πορείες για τον τρόπο (και κυρίως για τον λόγο ) που γίνονται....
    ούτε έχουμε επαναπαυτεί
    ούτε έχουμε παραιτηθεί
    ούτε πιστεύουμε ότι όλα θα μέινουν ίδια...
    ίσως απλά έχουμε ενστερνιστεί άλλους τρόπους δράσης και επικοινωνίας για να μιλήσουμε/αντιδράσουμε σε ό,τι συμβαίνει....

αλλαγή ψήφου, επιχειρηματολογημένες επιστολές σε πολιτικούς και επιχειρηματίες, ενημέρωση κεκοιμισμένων συμπολιτών, διαμόρφωση/έκφραση απόψεων (μέσω π.χ. νετ-συζητήσεων) κ.ά.

(μη το πάει κανείς σε αριστερο(ή ακροδεξιο)-brain-washing ή τρομο-σπαζω-κρατίες και τραμπουκισμούς.. καμία σχέση)

THANKS

αν και νομίζω ότι ελάχιστοι μπορουν να καταλάβουν οτι υπάρχουν άλλοι τρόποι διαμαρτυρίας.

PS Τα πιτσιρίκια διαμαρτύρονται γιατί τους αλλάξαν βιβλίο και δεν θα γράψουν εξετάσεις με αυτό που διδαχτήκανε στο φροντιστήριο............

Εχουμε ξεφύγει τελείως μιλάμε.

............................
    Όπως εγώ θεωρώ τα προβλήματα των μηχανολόγων τεράστια για την καθημερινότητα μου και πολλές φορές λέω ότι δεν πάει άλλο, τα ίδια πιστεύω ότι λέει ο καθένας για τον εαυτό του. Απλά κάποιοι έχουν τη δυνατότητα να οργανώνουν απεργίες και συγκεντρώσεις κατά βούληση, ενώ άλλοι μαθαίνουν να αντιμετωπίζουνε τα προβλήματα τους με πιο ήπιους και καθημερινούς τρόπους...

Δυστυχως καπως ετσι ειναι κι η δικια μου καθημερινοτητα ...

Και καπως ετσι προσπαθουν να κανουν και την "καθημερινοτητα" κι ολων των υπολοιπων ...

Ας αντισταθουμε σ' αυτο οσο μπορουμε, απλα και μονο βλεποντας και τους αλλους γυρω μας σαν ανθρωπους με χαρες και προβληματα, κι οχι σαν "ξενους".

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    ..........

Ας αντισταθουμε σ' αυτο οσο μπορουμε, απλα και μονο βλεποντας και τους αλλους γυρω μας σαν ανθρωπους με χαρες και προβληματα, κι οχι σαν "ξενους".

Καλά ρε δεν σου έχω πει να μην πίνεις πριν τις 2.30? Άρχισες απο το πρωί;

Σε ποια χώρα ζεις; Άμα δω σαν φίλο τον άγνωστο (Έλληνα ή μη) θα με απαυτώσει....

Τωρα τι σχέσει έχει η διαδήλωση με τον διπλανό μας; Αντιθέτως ο διπλανός μου διαδηλωτής κλεινει δρόμους και αμα έρθει και πολύ δίπλα μου θα τον δω δικό μου άνθρωπο και θα τον απαυτώσω εγω....

Ξέρεις τί είναι να είσαι μέσα στο κουτί ν, να κατουριέσαι και οι άλλοι να έχουν κλείσει το δρόμο για τους δυστυχισμένους στο Σαλβαδόρ; Για να μην σου το τι καντήλι άκουσαν οι Σαλβαδοριανοί εκείνη την μέρα....

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Δυστυχως καπως ετσι ειναι κι η δικια μου καθημερινοτητα ...

Και καπως ετσι προσπαθουν να κανουν και την "καθημερινοτητα" κι ολων των υπολοιπων ...

Δεν τους βλέπω σαν ξένους... και όσο περνάνε και τα χρόνια γίνομαι και πιο δεκτικός στα προβλήματα των άλλων.

Όμως δεν μπορώ να συμπάσχω με όσους εκμεταλλεύονται την ανοχή και την κακώς εννοούμενη δημοκρατία!

Εμείς έχουμε ένα επιμελητήριο. Έχουμε έναν πρόεδρο. Ένα ψήφισμα ή μία διαμαρτυρία θα πάει στον προορισμό της μέσω του επίσημου φορέα μας και θα περάσει το μήνυμα. Αν μια μέρα είχαμε και τη δυνατότητα να πούμε ότι δεν δουλεύουμε θα κάναμε ακόμα πιο αισθητή την παρουσία μας.

Δεν έχουμε όμως κλείσει ποτέ το κέντρο...

ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ!!!

Καταλαβαίνεις τη διαφορά;

Ως επί τω πλείστον, τα μισά επαγγελματικά μου προβλήματα μπορώ να τα λύσω μόνος μου αν βάλω τη γκρίνια στην άκρη και καθίσω να δουλέψω!! Αλλά τέτοιοι τρόποι ισχύουν μόνο για τους ελεύθερους επαγγελματίες και όχι για τους βολεμένους μόνιμους του δημοσίου και τα εκτελεστικά τους όργανα που αποφασίζουν τις κινητοποιήσεις..

Δεν αισθάνομαι υποχρεωμένος να υπερασπιστώ τα δικαιώματα αυτών που μονίμως ταλαιπωρούν και εκμεταλλεύονται. Δεν ζούμε σε κοινωνία τέλεια. Καλοί οι αγώνες και οι κινητοποιήσεις σε θέματα σημαντικά και μόνο σε αυτά.

Και εντέλει δεν είναι μόνο να είσαι ακινητοποιημένος μέσα στο αυτοκίνητο και να κατουριέσαι που λέει και ο Νίκος... είναι να γεννάει η γυναίκα σου, να πεθαίνει ο άνθρωπός σου, να έχεις μία ανάγκη ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΕΞΟΔΟ!!!!

Σεβασμός στον πολίτη πλέον!!!
    Θάνος..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick

Είσαι φασίστας? Τι είναι αυτά που λες

Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
    Είσαι φασίστας? Τι είναι αυτά που λες
    Εγώ φασίστας; ε.. συγνώμη όχι κάτι άλλο εννούσα... τον Πολίτη τον Κώστα εννοουσα τον ηθοποιό.
    Θάνος..

Δεν τους βλέπω σαν ξένους... και όσο περνάνε και τα χρόνια γίνομαι και πιο δεκτικός στα προβλήματα των άλλων.

..................................

Η αληθεια (οπως παντα) ειναι καπου αναμεσα κι οχι στο ενα ή στο αλλο ακρο.

Αλλο που εγω "αναγκαζομαι" (οπως ειπα και προηγουμενως) να παιρνω λιγο πιο ακραιες θεσεις και να γινομαι λιγο "υπερβολικος", σε αντισταθμισμα του ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΥ "ωχαδερφισμου", "σταρχιδισμου" και "ισοπεδωτισμου" που υπαρχει στις μερες μας [βλεπε (ΚΑΙ) sliper πιο πανω ], ωστε να υπαρξει καποιο "αντιβαρο".

Το κακο με μενα ειναι οτι ΔΕΝ εχω εναν "φορεα", οπως εσυ κι ετσι ΔΕΝ μπορω να εχω και ΚΑΝΕΝΑ αιτημα ...

Οσο για το "Σεβασμος στον Πολιτη", αν το κανουμε "Σεβασμος στον Συνανθρωπο" και το εχουμε ΟΛΟΙ κατα νου, τοτε θα δουμε ΠΟΛΥ καλυτερες μερες!

Θυμάμαι την πρώτη πορεία που είχε γίνει για την επίθεση στο Ιράκ. Είχα διαβάσει ότι θα γίνει (αν δεν απατώμαι Σάββατο), αλλά δεν είχα δώσει μεγάλη σημασία (έχω βρει άλλους τρόπους να διαμαρτύρομαι για τέτοια θέματα).

Περπατούσα στην Μέρλιν στο Κολωνάκι και εκείνη την ώρα πέρναγε η πορεία από την Βασ. Σοφιάς. Χωρίς δισταγμό μπήκα και εγώ στο μπούγιο. Όχι για τον χαβαλέ, αλλά για δύο λόγους.
    1. Ήταν η μόνη πορεία που δεν την εκμεταλλεύτηκε κάποιο πολιτικό κόμμα ή συνδικαλιστικό κίνημα
    2. Έβλεπα κόσμο, με ψώνια στο χέρι, πατεράδες με τα παιδάκια τους στους ώμους, γιαγιάδες κρατώντας τα εγγόνια τους, κάποιοι μέσα στην πορεία, κάποιοι ακολουθώντας όσο μπορούσαν στο πεζοδρόμιο.

Η διαφορά αυτής της πορείας... Η αυθόρμητη η προσέλευση του κόσμου.

Παρατήρησε κανείς τις επόμενες που έγιναν με τις παραινέσεις των διάφορων ΠΑΜΕ, ΚΚΕ και πάει λέγοντας;;;;

Θεωρώ ότι η πορείες, η απεργίες είναι αναφαίρετο δικαίωμά μας. Το προβλέπει το Σύνταγμα μας. Από την άλλη θεωρώ ότι πρέπει να αποτελούν και το ύστατο μέσω διαμαρτυρίας.

Πόσοι από εμάς θα δώσουν άδικο, όταν μια κοινωνική ομάδα διεκδικεί κάτι, και μετά από συζητήσεις και διαπραγματεύσεις οδηγείται σε κινητοποιήσεις; Κανείς. Ακόμα και όταν κλείνει το κέντρο. Η διαφορά είναι ότι οι κινητοποιήσεις αυτές, χάνουν το νόημά τους όταν γίνονται ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Πόσοι από εμάς ενώ δίνουν το όποιο δίκιο στους δασκάλους δεν έχουν βαρεθεί να τους βλέπουν κάθε μέρα στους δρόμους; Κάποια στιγμή, στα μάτια της πλατιάς κοινωνίας θα χάσουν το δίκιο τους, όπως έχουν αρχίσει πια να το κάνουν τώρα.

Δεν θα θίξω την πολιτική εκμετάλλευση των διαμαρτυριών αυτών. Απλά θα σημειώσω ότι κανένα κόμμα δεν έχει το μονοπώλιο στην αντιπροσώπευση των εργαζομένων και κανένα συνδικαλιστικό κίνημα δεν ξεφεύγει από πολιτικές προσταγές.

Πορείες στα πεζοδρόμια ΔΕΝ γίνονται. Ούτε πορείες στην μια λωρίδα κυκλοφορίας. Απλά γελοιοποιούμε τον θεσμό και το δικαίωμα μας αυτό. Το γελοιοποιούμε και το καταστρατηγούμε χειρότερα όμως όταν δεν το χρησιμοποιούμε με μέτρο, όταν το χρησιμοποιούμε με τέτοιο τρόπο ώστε να έχουμε και την βολή μας (σιγά μην γίνει πορεία Σάββατο ή Κυριακή, απεργίες λίγο πριν τις εξεταστικές, ή τις θερινές διακοπές), και τέλος όταν αφήνουμε πολιτικές παρατάξεις να τις εκμεταλλεύονται για την δικιά τους προβολή (με συνυπεύθυνους τους συνδικαλιστές)

Πρόβατα, αρνιά και όλα τα υπόλοιπα οικόσιτα, δεν ξέρω αν είναι όλοι αυτοί που είναι στις πορείες αυτές τις μέρες; Άνθρωποι με κριτική σκέψη ως προς τα αποτελέσματα αυτού που κάνουν και ως προς τα οφέλη που αποκομίζουν οι άλλοι που τους καθοδηγούν, ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

Αυτά

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    .......................................
    Το κακο με μενα ειναι οτι ΔΕΝ εχω εναν "φορεα", οπως εσυ κι ετσι ΔΕΝ μπορω να εχω και ΚΑΝΕΝΑ αιτημα ...

Οσο για το "Σεβασμος στον Πολιτη", αν το κανουμε "Σεβασμος στον Συνανθρωπο" και το εχουμε ΟΛΟΙ κατα νου, τοτε θα δουμε ΠΟΛΥ καλυτερες μερες!

+123456789
    Απ΄τους δυο μας ποταμούς
    θα γευτεί μια νύχτα η έρημος καρπούς.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper

Αλλο που εγω "αναγκαζομαι" (οπως ειπα και προηγουμενως) να παιρνω λιγο πιο ακραιες θεσεις και να γινομαι λιγο "υπερβολικος", σε αντισταθμισμα του ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΥ "ωχαδερφισμου", "σταρχιδισμου" και "ισοπεδωτισμου" που υπαρχει στις μερες μας [βλεπε (ΚΑΙ) sliper πιο πανω ], ωστε να υπαρξει καποιο "αντιβαρο".

Χρηστάκο;

Για κάτσε τώρα γιατί μπορούμε όλοι να κάνουμε τον τζάμπα φιλόσοφο....

Ρωτάς τον κόσμο που δεν είναι ΜΟΝΙΜΟΙ δημόσιοι υπάλληλοι (το 95% των διαδηλώσεων γίνεται απο αυτούς του ΜΑΛΑΚΑΡΕΣ) τι θα γίνει αν απεργήσουν; (που θα βρει μετά δουλειά και με πόσο)

Ρωτάς αν τα χρήματα που παίρνει ένας δάσκαλος τα παίρνει ένας που έχει 2-3 διδακτορικά και δεν έχει βίσμα να μπει σε καμμιά ΔΕΚΟ;

Αλλά οι εξυπνάκηδες οι δάσκαλοι θέλουν πρώτο μισθό 1400Ε !!!!!

Κάτσε ρε αρχηγε.... σπουδάσαμε δουλέψαμε καμμια δεκαετία και 1400 δεν τα είδαμε... εσυ ρε μάστορα που κάθεσαι και 2 μήνες το καλοκαίρι, χριστουγεννα και πάσχα θες και 1400; πολλά ρε δεν είναι; ο άλλος έξω παίρνει 800 πρώτο μισθό με τα ίδια προσόντα....

ΟΧΙ! (Οι νεο-Μεταξάδες) Μας τα υποσχεθήκατε (Κακομαθημένα παιδιά - μαλάκες αυτοι που υπόσχονται ψωρίς να έχουν)... Τα κλείνουμε τα σχολεία.....
    Σωστά....

Το συνταγματικό δικαίωμα των παιδιών για παιδεία τι έγινε; Είναι το χέρι των δασκάλων; ΜΠΑ; Από πότε;

Υπάρχει πουθενά στο σύνταγμα κανένα άρθρο που να μου δίνει το δικαίωμα να γαμάω αυτόν που με γαμάει;

Και τα περί ωχαδερφισμού το παραβλέπω Χρήτο... Εδώ ήρθα πριν χρόνια για να δω καμμιά μηχανή.... όχι για Κοσμοπολιταν και Νεμεση.

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Σελίδα 11 από 18 ΠρώτοΠρώτο ... 678910111213141516 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2010, 16:38
  2. Την γνωμη σας για τις Utika?
    από GTZ750 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 07/07/2005, 17:07
  3. Η γνωμη σας για το Oil Cooler Guard ??
    από Giannis_L στο forum BMW
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 01/03/2005, 15:38
  4. Η Γνώμη σας για τη BMW 650
    από MikeG στο forum BMW
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 13/02/2005, 21:39
  5. Ποια η γνώμη σας για το scarver;
    από georgios21 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 14/12/2004, 08:39

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ