Άλλαξε τίποτα μετά απο κοντά 20 χρόνια;
Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό
Κάτι γέλια να δεις που κάνουν οι μπανιέρες όταν πετυχαίνουν ΚΤΜ, BMW, GSXR κτλ στις στροφές.
Θα σου πω, ένα πρόσφατο ήταν xmax300 δικάβαλο που πέρασε από εξωτερική ένα σάββατο βράδυ του μαρτίου gsxr1000. στη στροφή που πας από πειραιά να βγεις συγγρού, κάτω από το νιάρχο.
το τζιξερ φουλ αγωνιάρικο με εξατμιση, με σλικ και χωρις πινακίδα. να σκυλιάζει στην ευθεία αλλά με το που είδε στροφή κοτ κοτ κοτ
Kαι τι φταίει το gsxr vs scooter; Ασχετο τελείως
τα γέλια είναι σχετικά όμως
οπότε ο καθένας ας καβαλάει ότι γουστάρει και μην απαξιώνετε ό,τι δεν σας αρέσει![]()
Θεωρώ ότι με τα χρόνια μειώνεται κάπως η εμφάνιση περιστατικών διαμάχης για τις προσωπικές επιλογές. Βελτιώθηκαν και τα scooter σε πολλά σημεία, οπότε οι συμβιβασμοί μειώθηκαν.
Θεωρώ ότι το πρόβλημα της διαφωνίας είναι πολλαπλό. Αφενός υπάρχει κόσμος που του αρέσει να προβάλλει τις επιλογές του ως σωστές και να υποτιμάει τις επιλογές άλλων. Στη συνέχεια έρχεται το marketing να πατήσει πάνω σε αυτή τη ματαιοδοξία και να την ενισχύσει για να επωφεληθούν οικονομικά οι εταιρείες. Συνεπώς πουλάνε στυλ, αγωνιστικό συσχετισμό και άλλα, οπότε, μαζί με τους συνειδητοποιημένους, ακολουθούν και πολλά θύματα που αγοράζουν επηρεασμένοι. Ε, λίγο η αυτοπροβολή, λίγο η προσπάθεια να δικαιλογήσουν την αγορά αντικειμένων που δεν χρειάζονται, να 'σου και η υποτίμηση των ορθολογιστικών επιλογών των άλλων. Ενώ πολλοί θα έκαναν καλύτερα τη δουλειά τους με scooter, ταλαιπωρούνται πάνω σε μοτοσυκλέτες και ταυτόχρονα υποτιμούν και όσους έκαναν σωστές επιλογές.
Τώρα, όσον αφορά τις στροφές, νομίζω πως όλοι θα συμφωνήσουν ότι το σημαντικότερο είναι ο αναβάτης και έπεται η μοτοσυκλέτα.
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
Δεν έχει κανείς πρόβλημα με τα σκούτερ. Πολύ καλά κάνουν και πιστεύουν ότι μοιάζουν με μοτό.
Να μην κάνουν μλκιες στο δρόμο νομίζοντας ότι καβαλάνε κάτι ευέλικτο που δεν ενοχλεί χρειάζεται.
Να κινούνται οπως οι υπόλοιποι μοτοσυκλετιστές με αντίστοιχο όγκο.
Όσο γίνονται πιο εύκολα ο κόσμος πιστεύει ότι μικραίνουν.. έχει καταντήσει αηδία.
Δεν μπαίνω με GS που βλέπω ότι χωράω γιατί πιο μπροστά χωρίζει με νησίδα και φανάρια, κορνάρει ο αγενέστατος
σαν βλακας, κάνω στο πλάι μπαίνει και φρακάρει, τον βοηθούν και φεύγει δήθεν τσαντισμένος και φρακάρει τους διπλανούς..
τι να σεβαστείς μετά;
Εμένα έχουν αρχίσει να με ενοχλούν πιο πολύ αυτοί οι νέοι οδηγοί με τα tracer, versys κλπ κλπ παρά οι σκουτεραδες...![]()
Ride(s) the wind of change...