Guzzista μεσα ρε για αυτο που ειπες
αλλα θα εισαι μπροστα ετσι
![]()
Guzzista μεσα ρε για αυτο που ειπες
αλλα θα εισαι μπροστα ετσι
![]()
μέσα κι εγώ για την διαδρομή του guzzista αρκεί να κάνουμε διάλεμμα σε καλή ταβέρνα![]()
>>>> Κάθε μοτοσυκλέτα χάνει το 50% της αξιοπιστίας της μετά απο επίσκεψη σε Ελληνικό συνεργείο. <<<<
Soundstorm θα παιξει ψαρακι ρε?Αρχικά δημιουργήθηκε από island
μέσα κι εγώ για την διαδρομή του guzzista αρκεί να κάνουμε διάλεμμα σε καλή ταβέρνα![]()
καταλαβα γιατι με ειχατε ολοι και εβγαλα την μπαγκαζιερα
θα σας λιωσω ρε:rotflmao:
100% GUZZISTA KAI TA MYALA STA KAGELA
Ψαρακι?Σας πειραζει να παρω και την μαμα μου μαζι???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ολα θα τα βολεψουμε!!Εγω παντως το ρεπο το κανονισα.Πρωτα ο θεος να μας κανει και καλο καιρο.Πηρα και το μπουφανακι,πηγα το κρανος για ζελατινα και αυριο αλλαζω αλυσιδα,φρενα και συνεμπλοκ.
Πανετοιμος!!
www.tsakosart.gr
Νοιωθω καλα που ειμαι απο τη χωρα σου Σωκρατη και ας εχω τσιμπλα στο ενα ματι.
γρηγορη φοβερο.
και αλλο εναγια τη μηχανη που εβαλες
![]()
λοιπον ποτε παμε για αφισες?:rotflmao:
φανταζεστε τι εχει να γινει στο αγαλμα ετσι και τοιχοκολληθουνε?![]()
E ψιτ... το θέλω σε αφίσα όταν ανέβω, νταξ;:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από island
άντε σας έφτιαξα πάλι
Copyright Infinity - All Nights Reserved. The Bastard Administrator from Hell
Ελα ρε τι οδηγαει η μαμα σου?:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από soundstorm
Ψαρακι?Σας πειραζει να παρω και την μαμα μου μαζι???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ολα θα τα βολεψουμε!!Εγω παντως το ρεπο το κανονισα.Πρωτα ο θεος να μας κανει και καλο καιρο.Πηρα και το μπουφανακι,πηγα το κρανος για ζελατινα και αυριο αλλαζω αλυσιδα,φρενα και συνεμπλοκ.
Πανετοιμος!!
αλλα το θεμα ειναι να μην το δουν πολυ γιατι θα μαζευτουμε παραπολλα μηχανακια και ακομα ειναι νωρις αλλα παραπολυ ωραιοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο μπραβο και απο εμενα BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ΓΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ISLAND![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από island
άντε σας έφτιαξα πάλι
Μαμαει αλλα με το μηχανακι που εβαλες θα νομιζουν οτι ειμαστε λεσχη κυριων που παει για τσαι:rotflmao:
KAΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΓΙΑ ΣΟΥ X_NR ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ Ο ISLAND ΜΑΣ ΚΟΥΦΑΝΕ ΠΑΛΙ ΕΤΣΙ ????![]()
ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΒΑΖΩ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΠΛΑΚΑ ΜΙΛΑΜΕ
Δες στο link που θα σε δωσω να δεις τι θα βγαλει το groupo PIAGGIO www.motorbox.com και θα πας στην κατηγορια μοτοεσυ τι βενζινη βαζεις στο VFR σου ? Εβγαινε καποιο πιο μεγαλο πιο παλια στα κυβικα του ε??
![]()
Ποιο λες το Yocochoco? που λεει και ο soundstorm
απλη αμολυβδη, καπου διαβασα οτι οι πολλων οκτανιων ειναι μπαρουφες, ασε που ετσι οπως κατεβαζει η Βεφα θα μου κανανε αδριαντα οι βενζινοπωλες
οχι το 1980 βγηκε σε 750
και μετα το 1998 800αρι
και το 2002 800αρι Vtec οπως το δικο μου
ΡΕ Αφρικανε τι μαρκες εχει ο μοτοπλανετ για να δω στο internet για μποτακια?