Φτου σου προδοτη και εχεις και suzukiΑρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
Ενα ειναι το απολυτο ονειρο.....
Φερτε μου τα dream cars να τα σκισω....![]()
![]()
![]()
![]()
Φτου σου προδοτη και εχεις και suzukiΑρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
Ενα ειναι το απολυτο ονειρο.....
Φερτε μου τα dream cars να τα σκισω....![]()
![]()
![]()
![]()
Keep spamming!!!:a13:
Πεστα ρε Μπαμπη ,πεστα!!!Dream car για τον καθενα μας μπόρει να ειναι και ενα toyota corolla (αυτο εχω,αν δεν παινεψεις το σπιτι σου...Αρχικά δημιουργήθηκε από babishondakias
Νταξει μορε τα παραλετε. Εχουμε το μικροβιο της μηχανης αλλα και τα κουτια καμια φορα χρειαζονται. Δηλαδη θα σε χαλουσε να ειχες και ενα dream car εστο για τις κρυες μερες του χειμονα και για τις βροχες??
Φιλικα παντα!!
![]()
![]()
)
:a07: :a07: :a07:
![]()
Σαν κατι περιεργο να εχει ο δρομος μπροστα!Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Πεστα ρε Μπαμπη ,πεστα!!!Dream car για τον καθενα μας μπόρει να ειναι και ενα toyota corolla (αυτο εχω,αν δεν παινεψεις το σπιτι σου...)
:a07: :a07: :a07:
![]()
!
ναι,θα ναι ενας ακομα ελληνικος δρομος στα προτυπα της αουτοστραντα!![]()
εχω ενα dream car ... saxo 1.1 καιει αερα και παρκαρει πανω στα πεζοδρομιαΑρχικά δημιουργήθηκε από babishondakias
Νταξει μορε τα παραλετε. Εχουμε το μικροβιο της μηχανης αλλα και τα κουτια καμια φορα χρειαζονται. Δηλαδη θα σε χαλουσε να ειχες και ενα dream car εστο για τις κρυες μερες του χειμονα και για τις βροχες??
Φιλικα παντα!!
![]()
![]()
χεζω τα PIMP CARS σας που κανουν μονο για μοστρα γιατι δεν εχετε λεφτα να αλλαξετε ουτε τα μπουζι τους.. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Παίζουμε?
Θέλω...
Θέλω κι άλλες...
Θέλω κι άλλες διακοπές...
Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη............
Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη το καλοκαίριιιιιιιιιιιι......
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
εχω ενα dream car ... saxo 1.1 καιει αερα και παρκαρει πανω στα πεζοδρομια
χεζω τα PIMP CARS σας που κανουν μονο για μοστρα γιατι δεν εχετε λεφτα να αλλαξετε ουτε τα μπουζι τους.. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
+10000000 αλλος ενας με ατος 1.1![]()
Παρκινγκ στην εθνικη ειναι ρε γιωργη,δεν παιζει φωτοσοπια δεν εχω το προγραμμα ουτως η αλλως,η φωτο ειναι απο το κινητο για αυτο φενεται εστι θολη εκει μπροστα εχει ενα τσιμεντακι που εξεχει.Τ6ο αμαξι μου ειναι δεν ξερω τι εχω?Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Σαν κατι περιεργο να εχει ο δρομος μπροστα!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ti na po AUTA EINAI!!!!!!!!!!!!!!!!!!alfa romeo kai ksero psomi(meta tis mixanes enoeitai)