Σελίδα 11 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 678910111213141516 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 229

Θέμα: ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

μοναχικός καβαλλάρης Το avatar του/της kostisthegreek
    Αρχικά δημιουργήθηκε από loukasfilm
    Μπράβο ρε παίδαρε. Να κάνω και μια προταση που είμαι σίγουρος ότι θα συμφωνήσεις?

Να πιάσουμε πάλι κομμουνιστές και αριστερούς γενικά, αλλά αντί να τους βάλουμε στα ξερονήσια και τις φυλακές, να τους απλώσουμε κατά μήκος της εθνικής οδού και να την επισκευάσουνε. Και μετά από αυτό να τους βάλουμε να φτιάξουν και το οδικό δίκτυο των πόλεων.
    Τι λες συμφωνείς?
    Στο ποστ που έγραψα δεν μίλησα καθόλου για κουμουνιστές. Εξάλου είναι από μόνοι τους είδος προς εξαφάνιση.

Για έργα μίλησα.
    Πήρα τη strada κι έρχομαι...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Μπράβο ρε παίδαρε. Να κάνω και μια προταση που είμαι σίγουρος ότι θα συμφωνήσεις?

Να πιάσουμε πάλι κομμουνιστές και αριστερούς γενικά, αλλά αντί να τους βάλουμε στα ξερονήσια και τις φυλακές, να τους απλώσουμε κατά μήκος της εθνικής οδού και να την επισκευάσουνε. Και μετά από αυτό να τους βάλουμε να φτιάξουν και το οδικό δίκτυο των πόλεων.
    Τι λες συμφωνείς?
    Με κάτι τέτοια έχουμε καταντίσει όπως έχουμε. Ναι ρε, έφτιαξαν το οδικό δίκτυο. Επίσης έσβησαν δάνεια αγροτών κλπ κλπ κλπ

Ασχετα με το αν συμφωνείς ή διαφωνείς με την (όποια) πολιτική τους, έκαναν και κάτι θετικό. Αλλά όταν κοντοφαλμιάς σε τέτοιο βαθμό, παίζεις τα παιχνίδια που κάποιοι θέλουν να παίξεις.
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Ένα φάντασμα πλανιέται...
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kostisthegreek
    Στο ποστ που έγραψα δεν μίλησα καθόλου για κουμουνιστές. Εξάλου είναι από μόνοι τους είδος προς εξαφάνιση.

Για έργα μίλησα.
    Το άν είναι είδος προς εξαφάνιση καλύτερα άσε να το αποφασίσει το μέλλον.

Δεν κατάλαβα και εγώ για έργα μίλησα, γιατί το ξεχωρίζεις?

Αν πιάσεις τον άλλο από τα @ρχ@δ@ η καρδιά θα ακολουθήσει!!!!!

Εξάλου είναι από μόνοι τους είδος προς εξαφάνιση.
    [/B]
    Ναι γιατί οι καλές οι γκόμενες πήγαν ΝΔ μεριά.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stradas

Για έργα μίλησα.
    Ρε αδερφε, τι να τα κανεις τα εργα και τις υποδομες στην μετακινηση, οταν απαγορευεται η "μετακινηση" ιδεων και η ελευθερη βουληση.

Μην μας πας 500 χρονια πισω...
    Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
    but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
    "WOW...WHAT A RIDE!!!"

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005

όσο για τους ΠΑΣΠΙΤΕΣ είναι φανερό ότι υπήρχε βεντέτα καθώς ήταν οργανωμένοι σε κρανιοφορο μπλοκ φέροντας παλούκια με πράσινες σημαίες προφανώς για να διακρίνονται κατά τη διάρκεια του ξύλου που θα επακολουθούσε με τους αναρχικούς...

Πως το λέγανε το σύνθημα?
    Παιδεία - δημοκρατία - ελευθερία?

:rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
    Με κάτι τέτοια έχουμε καταντίσει όπως έχουμε. Ναι ρε, έφτιαξαν το οδικό δίκτυο. Επίσης έσβησαν δάνεια αγροτών κλπ κλπ κλπ

Ασχετα με το αν συμφωνείς ή διαφωνείς με την (όποια) πολιτική τους, έκαναν και κάτι θετικό. Αλλά όταν κοντοφαλμιάς σε τέτοιο βαθμό, παίζεις τα παιχνίδια που κάποιοι θέλουν να παίξεις.

Δικτυωμένε Έλληνα, πολύ επιλεκτικό σε βρίσκω. Εγώ είμαι κοντόφθαλμος? Μου αρέσει η λογική σου. Αυτά πές τα σε ανθρώπους που φάγανε ξύλο, σε οικογένειες που καταστραφήκανε, και σε συγγενείς των νεκρών της επταετίας.

Άλλά έχεις δίκιο αφού φτιάξανε δρόμους, κάνανε και κάτι θετικό. Και βέβαια μην ξεχνάς το θετικότερο, τότε μεγαλούργησε και ο Τερης Χρυσός. Ξέρεις με ποια σουξέ τακα τακα τακ τακ.

Για την αποκατασταση της αληθειας : μελη της Πασπ χτυπησαν κοσμο "σχετικο¨και ασχετο μπροστα στα ησυχα για αυτους ΜΑΤ. Το εδειξαν μεχρι και τρια καναλια, σε πλανο πεντακαθαρο. Αμεσως μετα τα ΜΑΤ εχοντας διπλα τους αγαθους Πασπιτες, εριξαν χειροβομβιδες κροτου-λαμψης μαζι με εκρηγνυομενο δακρυγονο στους "αλλους" , οπου και τραυματιστηκε πλεον σοβαρα ο ηδη χτυπημενος ανθρωπος.

Μην λασπολογειτε, γιατι εχουμε ματια και εμεις.

Περιμενω σας παρακαλω μια υπευθυνη απαντηση απο καποιον, σχετικα με το αν παραβιαζω καποια αρχη του φορουμ και επομενως αν μπορω να γραφω ή οχι.

Με εκτιμηση, Δημητρης
    Η δραση αντικαθιστα τα δακρυα

Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
    Ρε αδερφε, τι να τα κανεις τα εργα και τις υποδομες στην μετακινηση, οταν απαγορευεται η "μετακινηση" ιδεων και η ελευθερη βουληση.

Μην μας πας 500 χρονια πισω...

Γι αυτό σήμερα υπάρχουν γαλάζια παιδιά, δικά μας παιδιά, πράσινα παιδιά κλπ???
    Επειδή υπάρχει ελευθερία ιδεών???
    Κάπως έτσι την πατήσαν και οι συμβασιούχοι.

Συγνώμμη που ξέχασα και τον Κοινούση με το "τα παιδιά , τα παιδιά, τα φιλαράκια τα καλά δις"

Δικτυωμένε Έλληνα, πολύ επιλεκτικό σε βρίσκω. Εγώ είμαι κοντόφθαλμος? Μου αρέσει η λογική σου. Αυτά πές τα σε ανθρώπους που φάγανε ξύλο, σε οικογένειες που καταστραφήκανε, και σε συγγενείς των νεκρών της επταετίας.

Άλλά έχεις δίκιο αφού φτιάξανε δρόμους, κάνανε και κάτι θετικό. Και βέβαια μην ξεχνάς το θετικότερο, τότε μεγαλούργησε και ο Τερης Χρυσός. Ξέρεις με ποια σουξέ τακα τακα τακ τακ.

Ο παππούς πέθανε στην εξορία, και τους θείους μου ξέχασαν να τους απολύσουν από τον ελληνικό στρατό. Επίσης οι μόνες φορές που η μητέρα μου με πήγε στην εκκλησία ήταν σε κηδείες αγαπητών συγγενών.

Αλλα συνεχίζεις να πέφτεις στην ίδια λούμπα.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
    Ο παππούς πέθανε στην εξορία, και τους θείους μου ξέχασαν να τους απολύσουν από τον ελληνικό στρατό. Επίσης οι μόνες φορές που η μητέρα μου με πήγε στην εκκλησία ήταν σε κηδείες αγαπητών συγγενών.

Αλλα συνεχίζεις να πέφτεις στην ίδια λούμπα.....

Πάλι πέφτω σε λούμπα? Αυτήν μάλλον την ξέχασε η χούντα να την κλείσει.

Δεν σου ζήτησα να μου πεις το ιστορικό σου. Με νοιάζουν αυτά που λες εσύ. Εκτός και αν υπάρχει κανένα κρυφό νόημα που δεν πιάνω.

Αυτά πές τα σε ανθρώπους που φάγανε ξύλο, σε οικογένειες που καταστραφήκανε, και σε συγγενείς των νεκρών της επταετίας.
    Το ίδιο το κόμα πούλησε τον μεγαλύτερο επαναστάτη τον Αρη Βελουχιώτη.
    Η χούντα μόνο σας πείραξε?

Σου εξηγώ, από ότι νομίζω, ότι μάλλον ξέρω από ΠΡΩΤΟ χέρι τι έκανε η χούντα. Και παρόλα αυτά επιμένω να έχω μια κριτική στάση στη ζωή μου. Απέναντι στα ΠΑΝΤΑ.

Το ίδιο το κόμα πούλησε τον μεγαλύτερο επαναστάτη τον Αρη Βελουχιώτη.
    Η χούντα μόνο σας πείραξε?

Όπα κι άλλος ιστορικός. Πως σου ήρθε ο Βελουχιώτης τώρα? Πάρε καμμιά ασπιρίνη και ζεστά.
    Ρε μήπως και η χούντα ήταν οι συνεχιστές του Βελουχιώτη? Έφτιαξε δρόμους ο Βελουχιώτης άραγε? Θα ρωτήσω το κόμμα.

Παρόμοια θέματα

1. Πολυτεχνείο.Η αλλη όψη...
    από LsKostas στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2009, 16:40
  2. Δυστύχημα μέσα στο Πολυτεχνείο
    από Balthier στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 11/05/2007, 10:43

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε