είδες πουθενά να λέω ότι με αδίκησε η διαιτησία???άλλη το έχουν αυτό το σύνδρομο των κατατρεγμένων...Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
1/εχω πάρει και εγώ τετοια πεναλτι..και δε τα χω παρει κιολας...
αν αυτο το πεναλτι στο δινανε εσένα θα λεγες οτι δεν ήταν η οτί ειναι 50-50 η οτιδήποτε αλλο?
2/
ο Σεριτς λοιπόν επρεπε να εχει αποβληθεί με κοκκινη κάρτα να μείνεις με 10 και εσυ...μας είπες για ένα πεναλτι που δωσαν στον Αρη που μπορεί και να μην ήταν.
μαλιστα...και εγω εχω κολλημένο μυαλο.
και για να σχολιάσεις τη φάση του Τσιρίλο που ειναι βρόμικος οπως λες παιχτης..πρεπει να σχολιάσεις οτι είδαμε και εμεις στη τβ.
οχι οτι φανταστηκες..οτι ο βρομιάρης ο Ιταλός πηγε να κλωτσήσει τον Καμερουνεζο θεατρίνο...
είπα ότι ήταν κακός διαιτητής κ έφερα μερικά παραδείγματα....αντίστοιχο με αυτό το πέναλντι ήταν το πέναλντι που πήρε ο Παπαδόπουλος πέρσι στο Καραισκάκη....εκεί όλοι πέσανε να φάνε τον Βασσάρα...φυσικά δεν ήταν πέναλντι ουτε εκείνο...αλλά σίγουρα ένας διαιτητής μπορούσε πιο εύκολα να ξεγελαστεί εκεί παρά στο χθεσινό όπου ο παίχτης είναι πάνω στη γραμμή και δεν έχει τίποτα να κάνει...εκτός αν περάσει μέσα από το σώμα του παίχτη....