Σελίδα 11 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 182

Θέμα: ΑΙΓΑΛΕΩ-Α.Ε.Κ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    1/εχω πάρει και εγώ τετοια πεναλτι..και δε τα χω παρει κιολας...
    αν αυτο το πεναλτι στο δινανε εσένα θα λεγες οτι δεν ήταν η οτί ειναι 50-50 η οτιδήποτε αλλο?
    2/
    ο Σεριτς λοιπόν επρεπε να εχει αποβληθεί με κοκκινη κάρτα να μείνεις με 10 και εσυ...μας είπες για ένα πεναλτι που δωσαν στον Αρη που μπορεί και να μην ήταν.

μαλιστα...και εγω εχω κολλημένο μυαλο.
    και για να σχολιάσεις τη φάση του Τσιρίλο που ειναι βρόμικος οπως λες παιχτης..πρεπει να σχολιάσεις οτι είδαμε και εμεις στη τβ.
    οχι οτι φανταστηκες..οτι ο βρομιάρης ο Ιταλός πηγε να κλωτσήσει τον Καμερουνεζο θεατρίνο...
    είδες πουθενά να λέω ότι με αδίκησε η διαιτησία???άλλη το έχουν αυτό το σύνδρομο των κατατρεγμένων...
    είπα ότι ήταν κακός διαιτητής κ έφερα μερικά παραδείγματα....αντίστοιχο με αυτό το πέναλντι ήταν το πέναλντι που πήρε ο Παπαδόπουλος πέρσι στο Καραισκάκη....εκεί όλοι πέσανε να φάνε τον Βασσάρα...φυσικά δεν ήταν πέναλντι ουτε εκείνο...αλλά σίγουρα ένας διαιτητής μπορούσε πιο εύκολα να ξεγελαστεί εκεί παρά στο χθεσινό όπου ο παίχτης είναι πάνω στη γραμμή και δεν έχει τίποτα να κάνει...εκτός αν περάσει μέσα από το σώμα του παίχτη....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    είδες πουθενά να λέω ότι με αδίκησε η διαιτησία???άλλη το έχουν αυτό το σύνδρομο των κατατρεγμένων...
    είπα ότι ήταν κακός διαιτητής κ έφερα μερικά παραδείγματα....αντίστοιχο με αυτό το πέναλντι ήταν το πέναλντι που πήρε ο Παπαδόπουλος πέρσι στο Καραισκάκη....εκεί όλοι πέσανε να φάνε τον Βασσάρα...φυσικά δεν ήταν πέναλντι ουτε εκείνο...αλλά σίγουρα ένας διαιτητής μπορούσε πιο εύκολα να ξεγελαστεί εκεί παρά στο χθεσινό όπου ο παίχτης είναι πάνω στη γραμμή και δεν έχει τίποτα να κάνει...εκτός αν περάσει μέσα από το σώμα του παίχτη....
    Μάλιστα..
    ειπες οτι ήταν κακος διατητης...και παραδείγματα είδα μονο υπερ σου...που οποιος θελει τα ερμηνευει και διαφορετικά.
    το πεναλτι μπορει για αλλους να ειναι πεναλτι..
    η καρτα στον Εμπέντε είναι κάρτα...
    κτλ κτλ.

αναφορά στα υπερ σου σφυρίγματα δεν είδα...ΒΡΟΜΙΚΟ ΠΑΙΧΤΗ ΤΟΝ ΣΕΡΙΤΣ δεν είδα να το λες..οπως τοσο ευκολα είπες τον Τσιρίλο..οποτε ξεκόλα το μυαλουδάκι σου εσύ..ονειρεψου (οπως μου ειπες στην αρχη του ποστ) και λιγο διατητική ευνοια των αντιπαλων σου..και ολα μελι γάλα στη παναθα.
    το συνδρομο των κατατρεγμενων το εχεις μάλλον εσυ που ετρεξες να μας πεις για κακο διατητη...με παραδείγματα σε βάρος της ομάδας σου.

Μάλιστα..
    ειπες οτι ήταν κακος διατητης...και παραδείγματα είδα μονο υπερ σου...που οποιος θελει τα ερμηνευει και διαφορετικά.
    το πεναλτι μπορει για αλλους να ειναι πεναλτι..
    η καρτα στον Εμπέντε είναι κάρτα...
    κτλ κτλ.

α
    το πέναλντι προφανώς είναι για σένα πέναλντι που τέτοια πέρνεις 2-3 καθε αγωνιστική....

όσο για την κάρτα λες αυτή στο 95???καλά είσαι απίστευτος...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

το πέναλντι προφανώς είναι για σένα πέναλντι που τέτοια πέρνεις 2-3 καθε αγωνιστική....

όσο για την κάρτα λες αυτή στο 95???καλά είσαι απίστευτος...
    όσο έπαιρνες εσύ κάθε αγωνιστική και νίκησες με αυτά...

ήταν όλα μέλι γαλα..και όλα φυσικά πεναλτι..ΠΕΝΑΛΤΑΡΕς ΟΠΩΣ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΙ...

ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΤΗ ΞΑΝΘΗ...
    τώρα που πήρε η Αεκ..εχεις πλαντάξει στο κλάμα...

και η ομάδα σου δε μπορεί να περάσει το κέντρο με τον Άρη...

και για τη κάρτα το ανεφερα γιατι εσύ αναφέρθηκες σε αυτη...αντιθέτως ΑΠΟ ΤΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΤΟΥ ΒΡΟΜΙΚΟΥ ΣΕΡΙΤΣ...οπου και θα εμενες με 10...

όσο έπαιρνες εσύ κάθε αγωνιστική και νίκησες με αυτά...

ήταν όλα μέλι γαλα..και όλα φυσικά πεναλτι..ΠΕΝΑΛΤΑΡΕς ΟΠΩΣ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΙ...

ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΤΗ ΞΑΝΘΗ...
    τώρα που πήρε η Αεκ..εχεις πλαντάξει στο κλάμα...

και η ομάδα σου δε μπορεί να περάσει το κέντρο με τον Άρη...

και για τη κάρτα το ανεφερα γιατι εσύ αναφέρθηκες σε αυτη...αντιθέτως ΑΠΟ ΤΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΤΟΥ ΒΡΟΜΙΚΟΥ ΣΕΡΙΤΣ...οπου και θα εμενες με 10...
    μιλάς για ένα καθαρό πέναλντι (απο άποψη ανατροπής) που είναι οριακά πάνω στη γραμμή....
    ποιο άλλο έχω πάρει???
    εσύ πόσα έχεις πάρει??? 25 ή 26 ??
    τέλος απο εμένα ....βαριέμαι να μιλάω για το ποιον ευννοεί περισσότερο η διαιτησία....τα μεγέθη δεν είναι μετρήσιμα...
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

μιλάς για ένα καθαρό πέναλντι (απο άποψη ανατροπής) που είναι οριακά πάνω στη γραμμή....ποιο άλλο έχω πάρει???ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΕΝΑΛΤΙ ΚΑΙ ΜΟΥΦΑ ΤΕΛΕΙΩΣ.. εσύ πόσα έχεις πάρει??? 25 ή 26 ??
    τέλος απο εμένα ....βαριέμαι να μιλάω για το ποιον ευννοεί περισσότερο η διαιτησία....τα μεγέθη δεν είναι μετρήσιμα...
    ωραια εγω εχω πάρει 5 πεναλτι...απο τα οποια θελώ να μου πεις ποια ΔΕΝ ηταν για να καταλάβω για τι πράγμα τσακωνόμαστε.

επισης πες σε παρακαλω αν με παει η διατησία γιατι με αφησε με 9 παιχτες στο ματς που ευνοήθηκα....και ΠΩΣ ΜΕ ΑΦΗΣΕ έτσι...
    που αν ειχε αποβληθει παιχτης του Ολυμπιακου ετσι οπως ο Τσιρίλο θα χαν κλείσει το λιμάνι..
    η αν ήταν δικός σας..θα βγαζατε παλι DVD.

ωραια εγω εχω πάρει 5 πεναλτι...απο τα οποια θελώ να μου πεις ποια ΔΕΝ ηταν για να καταλάβω για τι πράγμα τσακωνόμαστε.

επισης πες σε παρακαλω αν με παει η διατησία γιατι με αφησε με 9 παιχτες στο ματς που ευνοήθηκα....και ΠΩΣ ΜΕ ΑΦΗΣΕ έτσι...
    που αν ειχε αποβληθει παιχτης του Ολυμπιακου ετσι οπως ο Τσιρίλο θα χαν κλείσει το λιμάνι..
    η αν ήταν δικός σας..θα βγαζατε παλι DVD.
    δεν νομίζω ότι τσακωνόμαστε..απλά διαφωνούμε...και θα σου πω που διαφωνώ με μερικούς αεκτζήδες,,,
    στο ό,τι νομίζουν πως ο Ντέμης είναι έξω από το παιχνίδι της διαιτησίας και αποτελεί το μόνο παράγοντα που επιθυμεί τη εξυγείανση του ποδοσφαίρου...
    κατά την άποψή μου οι τρεις μεγάλοι έχου στήσει μια παράγκα που λεγεται Σούπερ Λίγκα και άλλοι θα ευνοηθούν περισσότερο και άλλο λιγότερο....δεν είναι δυνατόν να ευνοηθούν όλοι το ίδιο...στο τέλος τα σπόρια θα πάνε στον κυρίαρχο στο παρασκήνιο Ολυμπιακό....οι άλλοι τρέχουν από πίσω, διαπραγματεύονται, φωνάζουν κάποιες φορές για να πάρουν όσα σγυρίγματα μπορούν...όχι για να στήσουν κάτι καλύτερο....την ευκαιρία να΄στήσουν κάτι καλύτερο την χάσανε όταν συμφώνησαν να χτίσουν από την αρχή την σούπερ λίγκα αλλά με τους όρους του Κόκκαλη...και για κερασάκι να βάλουν κ τον Πετράν πρόεδρο...
    τώρα αν στο τέλος ευνοηθείς λιγότερο δεν νομίζω ότι έχεις δικαίωμα να φωνάζεις σαν ομαδα όταν έχεις συναινέσει στο έγκλημα που ήταν προμελητημένο......
    Υ.Γ. σαν φίλαθλος βέβαια μπορείς να φωνάζεις όσο θες και σύμφωνα με την αντίληψή σου...αλλά αυτό δεν αλλαζει και πολλά πράγματα...
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    :hypnotize

ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΔΕ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ... ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΘΑ ΑΚΟΥΩ ΑΠΟ ΤΟΥς ΓΑΥΡΟΥΣ

ΜΙΛΑΜΕ ΣΑΣ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΑ "ΜΥΑΛΑ" ΜΕ ΣΚΑΤΟ (ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ, ΦΩΣ ΚΤΛ) ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ....

:a17: :a019:
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    EVI & idi ;;;;;;;
    Σπίτι όλοι καλά ;;;;;;;;;;; :rotflmao: :rotflmao:
    ή

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    EVI & idi ;;;;;;;
    Σπίτι όλοι καλά ;;;;;;;;;;; :rotflmao: :rotflmao:
    ή
    Ti να κανω μωρε?

στο πρωταθλημα ειναι δευτερος

στις βολτες βλεπει την εξατμιση μου παντα

εεεεε κανω και εγω μια υποχωρηση και τον αφηνω να λεει οτι θελει

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

εξαλου ειναι πολυ λογικο ενα ζευγαρι να τσακωνετε για τον γαυρο και το αεκακι η για τα μηχανακια

μα καλα

ετσι δεν κανετε ολοι?

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI

εξαλου ειναι πολυ λογικο ενα ζευγαρι να τσακωνετε για τον γαυρο και το αεκακι η για τα μηχανακια

:a31: που σπαει κοκκαλα!!!!!!!!!!!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    δεν νομίζω ότι τσακωνόμαστε..απλά διαφωνούμε...και θα σου πω που διαφωνώ με μερικούς αεκτζήδες,,,
    στο ό,τι νομίζουν πως ο Ντέμης είναι έξω από το παιχνίδι της διαιτησίας και αποτελεί το μόνο παράγοντα που επιθυμεί τη εξυγείανση του ποδοσφαίρου...
    κατά την άποψή μου οι τρεις μεγάλοι έχου στήσει μια παράγκα που λεγεται Σούπερ Λίγκα και άλλοι θα ευνοηθούν περισσότερο και άλλο λιγότερο....δεν είναι δυνατόν να ευνοηθούν όλοι το ίδιο...στο τέλος τα σπόρια θα πάνε στον κυρίαρχο στο παρασκήνιο Ολυμπιακό....οι άλλοι τρέχουν από πίσω, διαπραγματεύονται, φωνάζουν κάποιες φορές για να πάρουν όσα σγυρίγματα μπορούν...όχι για να στήσουν κάτι καλύτερο....την ευκαιρία να΄στήσουν κάτι καλύτερο την χάσανε όταν συμφώνησαν να χτίσουν από την αρχή την σούπερ λίγκα αλλά με τους όρους του Κόκκαλη...και για κερασάκι να βάλουν κ τον Πετράν πρόεδρο...
    τώρα αν στο τέλος ευνοηθείς λιγότερο δεν νομίζω ότι έχεις δικαίωμα να φωνάζεις σαν ομαδα όταν έχεις συναινέσει στο έγκλημα που ήταν προμελητημένο......
    Υ.Γ. σαν φίλαθλος βέβαια μπορείς να φωνάζεις όσο θες και σύμφωνα με την αντίληψή σου...αλλά αυτό δεν αλλαζει και πολλά πράγματα...
    οι “πολέμιοι“ του Ντεμη τον κατηγορούν για το αντιθετο ακριβώς! οτι δηλ δεν εχει ασχοληθεί με τη διαιτησία και δεν εχει ανθωπους να ασχοληθουν με το παρασκήνιο να μην αδικείται η ΑΕΚ...

το τσουβαλιασμα που κανεις και εσυ ("ολοι οι μεγαλοι ευνοούνται" κτλ παραμυθια των εφημεριδων και των ΑΡΔ) δεν εχει καμια βαση

αυτο που ξερω ειναι οτι η ΑΕΚ φετος με κοντρα διαιτησία κερδισε το Αιγαλαιο ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ (ημουν μεσα οταν εκανε οργια ο διατητης και δε το ξεχναω...) οπως και απο σφαγη εχασε το ντερμπυ απο το γαυρο... που αν κερδιζε θα ηταν μπροστα 3 θαθμους και απο τους δυο απαταιωνιους....

τωρα εσυ μπορεις να μιλήσεις για τα πεναλτυ στις καθαρες νικες με Κερκυρα και με Λαρισα (4-1, 5-0) η στο οργιο διατησιας στο παιχνίδι με το ΑΙγαλαιο που παιζαμε απο το 30 με 10 παιχτες γιατι .... μη τα ξαναλεμε.... για να αποδείξεις οτι η ΑΕΚ ευνοείται?

Οχι δεν ευνοείται... απλα σας πονάει παραδεξου το!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	aek.png 
Προβολές:	45 
Μέγεθος:	74,0 KB 
ID:	71194

ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ...

επίσης μπορώ να σου πω ότι την παρουσία σας στο CL την οφείλεται στο ακυρωθέν γκολ του Γκέκα...

και εμείς αδικούμαστε...μας ακύρωσαν πεντακάθαρο γκολ με τον ΟΦΗ...μας έχει σφάξει η διαιτησία...
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ...

επίσης μπορώ να σου πω ότι την παρουσία σας στο CL την οφείλεται στο ακυρωθέν γκολ του Γκέκα...

και εμείς αδικούμαστε...μας ακύρωσαν πεντακάθαρο γκολ με τον ΟΦΗ...μας έχει σφάξει η διαιτησία...
    ρε τι λες ??ναι ε?μπας οφειλεται και στο ακυρωθεν γκολ του σεζαρ στη τουμπα?????????
    μπας τη προηγουμενη χρονια πεξατε τσαμπιονσ λιγκ γιατι σας το κανε δωρο ο βασάρας??ξερεις..το πεναλτι που δεν εδωσε στο μπουρμπο..μΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ??ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ.

ασε ναι..εισαι αδικημένος απο τη διατησία λεμε..

ρε τι λες ??ναι ε?μπας οφειλεται και στο ακυρωθεν γκολ του σεζαρ στη τουμπα?????????
    μπας τη προηγουμενη χρονια πεξατε τσαμπιονσ λιγκ γιατι σας το κανε δωρο ο βασάρας??ξερεις..το πεναλτι που δεν εδωσε στο μπουρμπο..μΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ??ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ.

ασε ναι..εισαι αδικημένος απο τη διατησία λεμε..
    βάλε το ακυρωθέν γκολ του Σεζαρ....
    βάλε +3 στον Παναθηναικό για το γκολ του Γκέκα και -3 για τους βαθμούς που δεν θα είχατε...
    κάνε την πρόσθεση...και με την ισοβαθμία υπέρ παναθηναικού και βγάλε ποιος θα πήγαινε C.L.

ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ????... ΚΑΛΑΜΜΑΡΙΑ.......

όσο για το πέναλντι του Μπύρμπου τέτοια πέναλντι δεν μας είχε δώσει 3 πέρσι στο ντέρμπι με το γαύρο στο ΟΑΚΑ....
    θα είχαμε πάρει το πρωτάθλημα...

ΜΠΟΡΕΊΣ ΝΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΟΔΗΓΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ???..........
    νομίζεις ότι μόνο οι μεγάλοι ευννούνται απο τη διαητησια???
    το πέτσινο πεναλντι της Καλαμαριας κατά του Ατρομήτου σε αυτή την αγωνιστική ήταν τυχαίο???
    οι αδικίες σε δύο συνεχείς αγώνες κατά του Άρη πριν παίξει ο ΠΑΟ στο Χαλιλάου ήταν τυχαίες??ή μήπως ήταν για να διαμορφωθεί κλίμα και να πάρει το πέτσινο πέναλντι ο Άρης??άσχετο αν δεν μπήκε..η διάθεση υπήρχε....

έτσι λειτουργεί το σύστημα....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Σελίδα 11 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Συνεργειο, Αιγαλεω-Κορυδαλλος-Νικαια
    από th3ofilos στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2013, 13:11
  2. συνεργειο στο αιγαλεω
    από sleepson στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 20/11/2009, 00:58
  3. Απαντήσεις: 27