Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
τΟΥριΣΤα μου εσυ!!!!
ΜΠΕ ΡΕ!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
τΟΥριΣΤα μου εσυ!!!!
ΜΠΕ ΡΕ!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ρε παιδιά, να 'ρθω και γώ? Πρίν λίγο το είδα και ψηνόμουν έτσι κι' αλλιώς για βόλτα το ΣΚ. Τα προβλήματα είναι βασικά δύο:
1. Είμαι πολύ αργος (λόγω δυνατοτήτων μοτοσυκλέτας---CBF250)
2. Δεν είμαι σίγουρος ότι θα μπορέσω να συμπεριλάβω διανυκτέρευση
Το 1, αν θέλετε, λύνεται με εμένα να ξεκινάω λίγο νωρίτερα και δίνουμε ένα ραντεβού κάπου ενδιάμεσα, και μετά πάλι στην Καστανιά. Διαφορετικά μπορούμε να βρεθούμε κατευθείαν Καστανιά.
Για το 2, δεν είμαι πολύ σίγουρος. Βγαίνει η διαδρομή μονοήμερη? Τι λέτε? Επίσης, αν τελικά παίξει διανυχτέρευση, θα βρεθεί κατάλυμα (για καμπινγκ, δεν έχω εξoπλισμό πρόχειρο)?
Όπως και να 'χει πάντως δεν θέλω να σας χαλάσω τα σχέδια οπότε δεν τρέχει τίποτα αν πείτε "αστο καλύτερα"!
Το αργός δεν μας πειράζει για το κομμάτι μετά το Κιάτο... μεχρι εκεί μάλλον θα πηγαίνουμε πιο γρήγορα αλλά ρυθμίζεται αυτό...Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Ρε παιδιά, να 'ρθω και γώ? Πρίν λίγο το είδα και ψηνόμουν έτσι κι' αλλιώς για βόλτα το ΣΚ. Τα προβλήματα είναι βασικά δύο:
1. Είμαι πολύ αργος (λόγω δυνατοτήτων μοτοσυκλέτας---CBF250)
Το πρώτο κομμάτι της διαδρομής ή αλλιώς η πρώτη μέρα για τους ασφάλτινους θα είναι λογικά μέχρι τις 15.00 οδήγηση και μετά μάσα αραγμα και καφές στην Καστανιά...Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
2. Δεν είμαι σίγουρος ότι θα μπορέσω να συμπεριλάβω διανυκτέρευση
Βγαίνει η διαδρομή μονοήμερη? Τι λέτε? Επίσης, αν τελικά παίξει διανυχτέρευση, θα βρεθεί κατάλυμα (για καμπινγκ, δεν έχω εξoπλισμό πρόχειρο)?
Το θέμα είναι απο εκεί και πέρα, αν έρθουν και αλλοι μονοήμεροι το Σάββατο (που λογικά θα έρθουν 2-3) γυρνάτε όλοι μαζί παρέα , αλλιώς μόνος σου βράδυ δεν θα το πρότεινα...
Τώρα η διανυκτέρευση θα παίξει σε ξενώνα και αν είμαστε παραπάνω παίζει να παίξει και έξτρα δωμάτιο... το κόστος θα είναι λογικό 20-30? μαξ το άτομο... οπότε εκεί αποφασίζεις... ζυγισέ τα !![]()
ΟΚ, τελικά μπορώ να διανυκτερεύσω. Τα 30ε για κατάλυμα (και παραπάνω να 'ναι) είναι ΟΚ.Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Τώρα η διανυκτέρευση θα παίξει σε ξενώνα και αν είμαστε παραπάνω παίζει να παίξει και έξτρα δωμάτιο... το κόστος θα είναι λογικό 20-30? μαξ το άτομο... οπότε εκεί αποφασίζεις... ζυγισέ τα !![]()
Οπότε μπορούμε να κανονίσουμε ένα σημείο συνάντησης κάπου εκεί, αν δεν σας πειράζει να περιμένετε κανα τέταρτο (δεν νομίζω να είναι παραπάνω)... Αν λοιπόν είναι ΟΚ---και εξαιρώντας ανωτέρα βία---you can count me in. Σημείο αρχικής συνάντησης και ώρα έχει οριστεί?Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Το αργός δεν μας πειράζει για το κομμάτι μετά το Κιάτο... μεχρι εκεί μάλλον θα πηγαίνουμε πιο γρήγορα αλλά ρυθμίζεται αυτό...
Επίσης: Να ανταλάξουμε κινητά με π.μ. μιας και δεν ξέρω προσωπικά κανένα από τα παιδιά?
δες πρώτο ποστ...Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Σημείο αρχικής συνάντησης και ώρα έχει οριστεί?
![]()