Σελίδα 11 από 23 ΠρώτοΠρώτο ... 67891011121314151621 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 344

Θέμα: Versys Vs Vstrom

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    αυτο το "ανοιξα με ενα ....βαλε οτι θες εδω.... και τον πατησα" ειναι πια αστειο.... :rotflmao: :rotflmao:

ο καθενας "κοντρακιας" εχει πατησει ενα ΖΧ12 καποτε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

(ο ιντι το εγραψε)

δεν λεω οτι ανοιξα ετσι τυχαια και τον πατησα........ καναμε βολτες και φιλικα ανοιγματα και ηταν πιο μπροστα το στρομ! όπως άνοιγα με τοβν φίλο τον βαγγέλη και το tdm του με παταγε! Ξερουμε τι οδηγαμε απλα μια αποψη λεμε!

Αρχικά δημιουργήθηκε από nassosxlvbros
    το να κανεις 25κ σε ενα χρονο και να το δωσεις (αυτο καταλαβα εκανες,ε; ) δεν λεει και πολλα...καινουργιο μηχανακι ειναι...γιααα κρατα το κανα 4αρι χρονακια....

το ΤΑ στην κινηση (παρ'οτι δεν ειμαι και πανυψηλος ηταν μεγαλο παπι κοψιμο στο τιμονι,ορατοτητα φορτωμα τιγκα,κλπ)
    τοδωσα με 78000 περιπου κμ για 3,5 χρονια συνεχεια στο δρομο+2 trail ride...
    μολις τον προηγουμενο μηνα εκλεισα χρονο στο Hornet...26000 κμ....
    οπως καταλαβαινεις αρκετοι γυρω σου κανουν χιλιομετρα...

οχι το έχω ακόμα!

ο σκοπος του ποστ δεν ηταν να περιφανευτω για το ποσα km εχω κανει!Γιατι τα περνετε ετσι? Την προσωπικη μου γνωμη ειπα και πληροφοριακα στα ποσα km εχω αυτη την αποψη!

Εμένα προσωπικά το ΤΑ μου φαινετε πιο δυσκολο στην κινηση!

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    Καλα χαλαρωστε κορυφαίοι.
    υπαχουν απο τι μπορεις να δεις και εδω μέσα τοσα v-strom με πολυ λιγα χιλ και πολλα και διαφορα προβλήματα..

ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΑ ...μη συγκρινετε το v-strom με το versus.!!!

ειναι διαφοετικα μπρικια .
    το ενα κανει καλο καφε και κανα βραστο αυγο..

και το αλλο κανει μονο για κανα τσαι.΄

αιντε λεμε οτι εχει ιδια κυβικα και πανω κατω ιδια τιμή το βαζετε στο ίδιο καζανι και το συγκρινετε.

ο αλλος ανοιξε απο φαναρι με καινουριο μηχανακι και δε του φυγε λεει ποτε.

ασε και το versus να κανει 15000 + xil και μετα ξανα αανοιξε μαζί του να δεις διαφορες πραγματικες.

το ενα εχεις 17 τροχους και το αλλο οτι να ναι.

και εκει επιμενετε οτι ειναι τα ιδια και να τα συγκρινουμε γιατι βρηκαμε παπα να θαψουμε 2-3.

το vstrom λεει στριβει κιολας ταπα.

:rotflmao: :rotflmao:

εχετε οδηγήσει κανα μηχανακι που στρίβει ρε παιδια?

ημαρτον εδω μέσα ποια.

απο κατασκευής και μόνο το versus σε στροφές θα είναι ΚΑΛΥΤΕΡΟ.
    5,000 χλμ εχει το versus που ανοιγαμε!
    δηλαση στα ποσα ανοιγει ενα μοτερ στα 20,000?????

ναι φιλαρακι το στρομ σε σχεση με οτιδηποτε ειναι κοντα στα κιλα του και στο υψος και γεωμετρια του στριβει! Δεν ειπα πουθενα οτι ειναι ss!

απο κατασκευής και μόνο το versus σε στροφές θα είναι ΚΑΛΥΤΕΡΟ! Μπραβο πολυ ωραια τεκμηριωμένη άποψη!

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
    οχι το έχω ακόμα!

ο σκοπος του ποστ δεν ηταν να περιφανευτω για το ποσα km εχω κανει!Γιατι τα περνετε ετσι? Την προσωπικη μου γνωμη ειπα και πληροφοριακα στα ποσα km εχω αυτη την αποψη!

Εμένα προσωπικά το ΤΑ μου φαινετε πιο δυσκολο στην κινηση!
    Σε μενα μονο σε μερικα σημεια που η ασφαλτος ειχε τις γνωστες πτυχωσεις+ψιλοβροχο ε,ναι εκει την ακουγα...στην υπολοιπη πορεια στην κινηση μη σου πω οτι ειχα μεγαλο αισθημα ασφαλειας ενεκα μεγεθους!

ελα ρε αδερφε μη χαλιεσαι απλα κανουμε κμ και λεμε εντυπωσεις μη μασας!
    (μαλλον αποψε μασα!)
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Αρχικά δημιουργήθηκε από nassosxlvbros
    Σε μενα μονο σε μερικα σημεια που η ασφαλτος ειχε τις γνωστες πτυχωσεις+ψιλοβροχο ε,ναι εκει την ακουγα...στην υπολοιπη πορεια στην κινηση μη σου πω οτι ειχα μεγαλο αισθημα ασφαλειας ενεκα μεγεθους!

ελα ρε αδερφε μη χαλιεσαι απλα κανουμε κμ και λεμε εντυπωσεις μη μασας!
    (μαλλον αποψε μασα!)

Καλα χαλαρωστε κορυφαίοι.
    υπαχουν απο τι μπορεις να δεις και εδω μέσα τοσα v-strom με πολυ λιγα χιλ και πολλα και διαφορα προβλήματα..

ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΑ ...μη συγκρινετε το v-strom με το versus.!!!

ειναι διαφοετικα μπρικια .
    το ενα κανει καλο καφε και κανα βραστο αυγο..

και το αλλο κανει μονο για κανα τσαι.΄

αιντε λεμε οτι εχει ιδια κυβικα και πανω κατω ιδια τιμή το βαζετε στο ίδιο καζανι και το συγκρινετε.

ο αλλος ανοιξε απο φαναρι με καινουριο μηχανακι και δε του φυγε λεει ποτε.

ασε και το versus να κανει 15000 + xil και μετα ξανα αανοιξε μαζί του να δεις διαφορες πραγματικες.

το ενα εχεις 17 τροχους και το αλλο οτι να ναι.

και εκει επιμενετε οτι ειναι τα ιδια και να τα συγκρινουμε γιατι βρηκαμε παπα να θαψουμε 2-3.

το vstrom λεει στριβει κιολας ταπα.

:rotflmao: :rotflmao:

εχετε οδηγήσει κανα μηχανακι που στρίβει ρε παιδια?

ημαρτον εδω μέσα ποια.

απο κατασκευής και μόνο το versus σε στροφές θα είναι ΚΑΛΥΤΕΡΟ.
    Kαταρχήν, συμφωνούμε στο γεγονός πως η σύγκριση γίνεται με ανόμοια μηχανήματα αλλά όπως είπε και ο johnpan "καταναλωτές είμαστε και συγκρίνουμε ό,τι γουστάρουμε"
    Τώρα.. όσον αφορά το αν στρίβει η δε στρίβει ο vstromakos ας μη το σχολιάσουμε καν.. αν και έχεις ένα δίκιο..
    πράγματι προσπάθησα να δω και άλλα πως στρίβουν όμως δε τα κατάφερα.. διότι ζήτησα να οδηγήσω ένα KTM αλλά δε γινόταν..

... Ήταν χαλασμένο!!!!

More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

καλες βολτες!!! Το avatar του/της SUPERMARIO
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
    Kαταρχήν, συμφωνούμε στο γεγονός πως η σύγκριση γίνεται με ανόμοια μηχανήματα αλλά όπως είπε και ο johnpan "καταναλωτές είμαστε και συγκρίνουμε ό,τι γουστάρουμε"
    Τώρα.. όσον αφορά το αν στρίβει η δε στρίβει ο vstromakos ας μη το σχολιάσουμε καν.. αν και έχεις ένα δίκιο..
    πράγματι προσπάθησα να δω και άλλα πως στρίβουν όμως δε τα κατάφερα.. διότι ζήτησα να οδηγήσω ένα KTM αλλά δε γινόταν..

... Ήταν χαλασμένο!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    για να πας μπροστα πρεπει να πας πισω και να παρεις φορα.

πωλειται power commander (XT660) 200€

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan
    Φίλε costas81 έχεις δίκιο στο ότι δεν μπήκες για να καμαρώσεις πόσα χλμ έχεις κάνει κ δεν ξέρω γιατί το πήρε στραβά ο nassosxlvbros.

Από την άλλη όμως, μερικά πράγματα δεν χρειάζονται τεκμηρίωση. Όπως ένα supermotard στρίβει καλύτερα από το versys, έτσι και το versys στρίβει καλύτερα από το vstrom. Είναι όπως το είπαν, εκ κατασκευής του. Δε χρειάζεται να το τεκμηριώσουμε, γιατί τότε θα καταστραφεί η συζήτηση, θα αρχίσουμε να τσακωνόμαστε για το αν ένα ss στρίβει καλύτερα από ένα μοταρ, άλλοι θα λένε τι σημαίνει "στρίβει καλύτερα"... κλπ κλπ και η συζήτηση θα γίνει γενική και αόριστη...

Με αυτό το σκεπτικό της τεκμηρίωσης θα μπορούσα κι εγώ να σου πω ότι Πάτρα - Θεσ/νίκη πηγαίνω το ίδιο άνετα με ένα Versys όσο με ένα Vstrom... και άντε να τεκμιριώσεις το αντίθετο! Εγώ είμαι 25 χρονών και δεν κουράζομαι με τίποτα στη σέλα του Versys... Κατάλαβες το πνεύμα μου?

Κοινώς αποδεκτό είναι ότι το ένα καλύτερα ταξιδεύει, και το άλλο καλύτερα στρίβει. Πάμε παρακάτω

Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

... Ήταν χαλασμένο!!!!

Τι λαλάκας που είσαι ρε φίλε?

Τώρα όπου να ναι θα σκάσει ο duke να στην πεί!

Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
    Φίλε costas81 έχεις δίκιο στο ότι δεν μπήκες για να καμαρώσεις πόσα χλμ έχεις κάνει κ δεν ξέρω γιατί το πήρε στραβά ο nassosxlvbros.

Από την άλλη όμως, μερικά πράγματα δεν χρειάζονται τεκμηρίωση. Όπως ένα supermotard στρίβει καλύτερα από το versys, έτσι και το versys στρίβει καλύτερα από το vstrom. Είναι όπως το είπαν, εκ κατασκευής του. Δε χρειάζεται να το τεκμηριώσουμε, γιατί τότε θα καταστραφεί η συζήτηση, θα αρχίσουμε να τσακωνόμαστε για το αν ένα ss στρίβει καλύτερα από ένα μοταρ, άλλοι θα λένε τι σημαίνει "στρίβει καλύτερα"... κλπ κλπ και η συζήτηση θα γίνει γενική και αόριστη...

Με αυτό το σκεπτικό της τεκμηρίωσης θα μπορούσα κι εγώ να σου πω ότι Πάτρα - Θεσ/νίκη πηγαίνω το ίδιο άνετα με ένα Versys όσο με ένα Vstrom... και άντε να τεκμιριώσεις το αντίθετο! Εγώ είμαι 25 χρονών και δεν κουράζομαι με τίποτα στη σέλα του Versys... Κατάλαβες το πνεύμα μου?

Κοινώς αποδεκτό είναι ότι το ένα καλύτερα ταξιδεύει, και το άλλο καλύτερα στρίβει. Πάμε παρακάτω

Ένα μοταρδ στρίβει καλύτερα σε κλειστά κοματια ναι το δεχομαι το στρομ ειναι ολοκληρη μαουνα!

Αλλά σε πιο ανοιχτά κομάτια με μεγαλύτερες ταχύτητες πιο μοταρδ θα ακολουθησει?

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Ένα μοταρδ στρίβει καλύτερα σε κλειστά κοματια ναι το δεχομαι το στρομ ειναι ολοκληρη μαουνα!

Αλλά σε πιο ανοιχτά κομάτια με μεγαλύτερες ταχύτητες πιο μοταρδ θα ακολουθησει?
    ΤΙ??

καλά διαλεξε ενα οποιο θέλεις και παμε να σου δείξω ποιοσ και τι θα ακολουθαει ποιον.

Επιτέλους... λίγη δράση!!!!

Τι λαλάκας που είσαι ρε φίλε?

Τώρα όπου να ναι θα σκάσει ο duke να στην πεί!

ΤΙ??

καλά διαλεξε ενα οποιο θέλεις και παμε να σου δείξω ποιοσ και τι θα ακολουθαει ποιον.

ειδες που σου πα?

παμε ημυτο ring εγω με το στρωμα και συ με μοταρδ?

Επιτέλους... λίγη δράση!!!!

απορω πως ακόμα δεν έχουμε φτάσει διαμάχες!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

απορω πως ακόμα δεν έχουμε φτάσει διαμάχες!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Όπως βλέπεις, καταβάλλω μεγάλες και φιλότιμες προσπάθειες...

Σελίδα 11 από 23 ΠρώτοΠρώτο ... 67891011121314151621 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. cbf-600 abs Vs Vstrom-650 ABS
    από p_sapelas στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 11/08/2010, 16:32
  2. Ktm 660 vs Vstrom 650, Σημειώσατε 1 !!!
    από ktm640lc4 στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2010, 04:20
  3. Bandit vs faser vs vstrom vs cbf
    από kkobits στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2008, 20:29
  4. Versys vs V'Strom
    από veagle στο forum Kawasaki
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2008, 22:17
  5. Bmw Gs1100 Vs Vstrom 6,5
    από φατα μουτρα στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2006, 15:09

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ