Τα βιντεάκια με τις καγκουριές δεν παίρνουν και όσκαρ σκηνοθεσίας, και θέλουν λίγο edit, αλλά βαριέμαι.
Αν κάποιος τα θέλει, ας μου πει να δούμε τι θα κάνουμε...
![]()
Οσοι δεν ηρθανε χασανε!Ενα μπουγιο απο 17 μηχανες,εκατονταδες αλογα και λιτρα!χαρηκα πολυ γιατι ητανε η πρωτη μου βολτα μαζι σας.ολοι ηταν αψογοι και με ''μυαλομενη'' οδήγηση!κριμα για το παιδι που επεσε αλλα ας μη βιαζομαστε ολοι να το παιξουμε δασκαλοι(με την καλη εννοια).για να πεσει καποιος πρεπει να συντελεσουνε πολλες καταστασεις μαζι.ολοι μας ξερουμε οτι οση εμπειρια και ναχεις,καπου θα ξεπερασεις τα ορια τα δικα σου και της μηχανης και θα την παθεις.εγω το πρωτο πραγμα που εμαθα σε μηχανακι(στα12) μετα την ισοροπια ηταν το παντιλικι κι ομως εφτασα στα 22 για να πεσω πρωτη μου φορα(ελπιζω και τελευταια)απο αυτο το πραγμα.κ φυσικα οπως οι περισσοτεροι νομιζα πως δε θα πεσω ποτε απο μ@λ@κι@ δικια μου.Εγω προτινω,οι πιο παλιοι που συνηθως ειναι και οι διοργανωτες της παρεας,οταν συναντιομαστε να λενε 5 πραγματα σαν υπενθιμηση για καινουργιους,απειρους και οχι μονο και απο κει και περα ο καθενας ειναι υπευθυνος του εαυτου του.κανεναν δε μπορουμε να τον παρουμε απτο χερι(απτο γκαζι)και να του πουμε μην τρεχει.ηταν πολυ σωστο που χωριστηκαμε σε γκρουπ αργους-γρηγορους,με σημεια συναντησης.τα extra μαθηματα φανταζομαι πως θαταν πολυ καλα εκτος βολτας.Ουφ λαχανιασα!παρτε και μερικες φωτο απο μενα..
Aδερφιααα!ασ μου εξηγησει καποιος πως στελνω φωτο!ο κωδικας img μου λεει οτι ειναι off.τι κανω?
και τολεγε η γιαγια μου..αυτο το πραμα ειναι του διαβολου!![]()
δυστηχώς δεν είναι τόσες πολλές οι καταστασεις που πρέπει να συντελέσουν...Αρχικά δημιουργήθηκε από kost rider
αλλα ας μη βιαζομαστε ολοι να το παιξουμε δασκαλοι(με την καλη εννοια).για να πεσει καποιος πρεπει να συντελεσουνε πολλες καταστασεις μαζι.ολοι μας ξερουμε οτι οση εμπειρια και ναχεις,καπου θα ξεπερασεις τα ορια τα δικα σου και της μηχανης και θα την παθεις.
αν ξεπερασεις τα ορια τα δικά σου σε χώρους μή ελεγχώμενης κατάστασης σημαινει πως δεν ε΄χεις εμπειρία, πόσο μάλλον "κακή εμπειρία"![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από kost rider
Εγω προτινω,οι πιο παλιοι που συνηθως ειναι και οι διοργανωτες της παρεας,οταν συναντιομαστε να λενε 5 πραγματα σαν υπενθιμηση για καινουργιους,απειρους και οχι μονο και απο κει και περα ο καθενας ειναι υπευθυνος του εαυτου του.κανεναν δε μπορουμε να τον παρουμε απτο χερι(απτο γκαζι)και να του πουμε μην τρεχει.ηταν πολυ σωστο που χωριστηκαμε σε γκρουπ αργους-γρηγορους,με σημεια συναντησης.τα extra μαθηματα φανταζομαι πως θαταν πολυ καλα εκτος βολτας..
μπράβο μαθητούδι μου... καλά τα λές!![]()
ο Δάσκαλος σου!![]()
πόσο θα ήθελα να μη χρειάζεται να φάινομαι σπαστικός ή ξερόλας...
πόσο θα ήθελα να μη περιμένουμε ποτέ ασθενοφόρο στις βόλτες μας...
![]()
ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ - ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ