Σελίδα 11 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 192

Θέμα: Που να το καταργούσαν κι ολας...

Τι εγινε ρε παιδες .

Τετοια συζητηση και ΑΠΩΝ Ο RESISTMAN.

Που χαθηκες ρε πατριωτη.
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ΄ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από siokatas
    ...+1000

και επειδη θα την πεσουνε η ιδεολογοι ας κανουν ενα ταμειο απο την τσεπη τους να πληρωνουν αυτοι τα σπασμενα και οχι ο απλος λαος...ναι στο ασυλο της σκεψης και οχι της αναρχιας...
    ti eurovision den se peirazei pou tin plironeis..
    to panepistimio se xalase..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Ρε παλικαρια ακούσατε οτι 30.000 (τριάντα χιλιάδες!!!!) κόσμος διαδήλωσε, ή είδατε μόνο τα κανάλια που έδειχναν-διαφήμιζαν τους κουκουλοφόρους και της φωτιές?
    :ZZZ:

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    @ninja636...καταλαβαμε ρε φιλε...εχεις καταθεσει χαρτια για να ανοιξεις το πρωτο ιδιωτικο πανεπιστημιο στην ελλαδα!!!μη χτυπιεσαι αλλο...

@nelson...μετοχος στη επιχηρηση του ninja636...

ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!!

@sotirios...φιλε μας χαλασανε τα λουκια απο μαστορα που μας πουληθηκε για υδραυλικος αλλα ο μαλακας ητανε οδοντοτεχνιτης (μια που ξερεις και απο ανεργεια).μηπως (αν ξερεις και απο καλο λαδι) μπορεις να μας τα φτιαξεις με καμια νεα τεχνικη που να χρησιμοποιει τις γνωσεις που εχεις???

ε ρε κατι οργια που υπαρχουνε στον κοσμο....περαν του οτι εισαστε και

ο τυπος μιλαει για το ασυλο ρε παρταλια και του το γυρισατε στην παιδεια!!!!!!!

εγω εκανα ερωτησεις ρε φωστηρες αλλα κανεις δεν απαντησε!!!!
    ο tai το ιδιο!!!!!!!!!

αλλα αν κοιμηθεις με στραβο...το πρωι θα αληθωρισεις.οποτε εγω αποχωρω και θεωρω οτι στην προκειμενη κουβεντα σοβαρου περιεχομενου αποτυχατε κυριοι σαν ομιλητες!!!ειστε οι πιο αδυναμοι κρικοι!!!καλυνυχτα σας!!!!!!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

βρουουουουουμμ Το avatar του/της h_m_akis
    ... τι καθομαι και διαβαζω αυτα τα μακρυναρια

γαμηθηκε και ψοφησε

:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:
    "Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !" KaTaNaS!!!

...και να σε κοινηγαει ο μπατσος σαν τρελος.......................αυτο ρε μαγκα ειν'αθλητισμος!!!

Σκλάβοι πεπεισμένοι ότι είναι ελεύθεροι, πολεμούν κάποιους ελεύθερους, που προσπαθούν να τους πείσουν, ότι η καραμέλα της ασφάλειας και του εκσυχρονισμού είναι η σκλαβιά που τους τάζουν.
    Ακολουθούν το δόγμα, 'βαδίζουμε μπροστά'
    Μπροστά? που είναι αυτό?
    Μήπως έχουμε χάσει τον δρόμο?
    Μήπως έχουμε γυρίσει την πλάτη στο μπροστά, και χρειάζεται τελικά να γυρίσουμε 'πίσω' για να πάμε μπροστά?
    Κάποιοι έχουν χάσει τον μπούσουλα.
    Κάποιοι έχουν μπερδέψει το καλύτερο με το μπροστά.
    (Δεν είναι απαρέγκλιτα καλύτερο το μπροστά. )
    Κάποιοι έχουν βολευτεί με την προκάτ επαναστατικότητα τους, και έχασαν την ευθυκρισία τους.

Ασφαλείς σκλάβοι, προκάτ επαναστάτες, προοδευτικοί που ξεχνάτε το συμφέρον των παιδιών σας, Δουλικό κοπάδι ιδιωτών,

ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΉΣΤΕ.

Κάποιοι φροντίζουν γι αυτά που θα γίνουν για σας(?), ΧΩΡΊΣ εσάς.

Αρχικά δημιουργήθηκε από tai

Κάποιοι έχουν βολευτεί με την προκάτ επαναστατικότητα τους, και έχασαν την ευθυκρισία τους.

Δεν απέχει πολύ η πάλη από την...

...κραι-πάλη των τάξεων!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
    Δεν απέχει πολύ η πάλη από την...

...κραι-πάλη των τάξεων!

κουραστικά και ανθυγιεινά και τα δύο.

βρουουουουουμμ Το avatar του/της h_m_akis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    Σκλάβοι πεπεισμένοι ότι είναι ελεύθεροι, πολεμούν κάποιους ελεύθερους, που προσπαθούν να τους πείσουν, ότι η καραμέλα της ασφάλειας και του εκσυχρονισμού είναι η σκλαβιά που τους τάζουν.
    Ακολουθούν το δόγμα, 'βαδίζουμε μπροστά'
    Μπροστά? που είναι αυτό?
    Μήπως έχουμε χάσει τον δρόμο?
    Μήπως έχουμε γυρίσει την πλάτη στο μπροστά, και χρειάζεται τελικά να γυρίσουμε 'πίσω' για να πάμε μπροστά?
    Κάποιοι έχουν χάσει τον μπούσουλα.
    Κάποιοι έχουν μπερδέψει το καλύτερο με το μπροστά.
    (Δεν είναι απαρέγκλιτα καλύτερο το μπροστά. )

Ασφαλείς σκλάβοι, προκάτ επαναστάτες, προοδευτικοί που ξεχνάτε το συμφέρον των παιδιών σας, Δουλικό κοπάδι ιδιωτών,

ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΉΣΤΕ.

Κάποιοι φροντίζουν γι αυτά που θα γίνουν για σας(?), ΧΩΡΊΣ εσάς.

ελληνες τρεχατε να γινετε μπατσοι

αντε τωρα που γυριζει

να εχουμε και το καφαλι μας ησυχο απο τους τρομο'κρατες'
    "Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !" KaTaNaS!!!

...και να σε κοινηγαει ο μπατσος σαν τρελος.......................αυτο ρε μαγκα ειν'αθλητισμος!!!

Θέτεις πολλά και με πολλές παραμέτρους ζητήματα που θέλουν κατεβατά ολόκληρα για να αναλυθούν. Νομίζω ότι το βιντεάκι στο οποίο παρέπεμψα εξηγεί αρκετά από αυτά. Επειδή δεν δύναμαι να γράφω κατεβατά ολόκληρα τώρα εδώ, επίτρεψέ μου να σχολιάσω τηλεγραφικώς.

quote:Το ειδα το βιντεάκι ομως δεν λέει οτι τα ήδη υποχρηματοδοτούμετα Πανεπιστήμια θα μοιράζονται τα χρήματα με τα ιδιωτικά...

Νομίζω πως δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις με αυτήν τη φράση. Εν πάση περιπτώσει, όπως το καταλαβαίνω εγώ, είναι σαν να λες ότι για τα χάλια των δημόσιων Πανεπιστημίων φταίνε τα ιδιωτικά -που δεν υπάρχουν αυτήν την στιγμή βέβαια. Ή, αλλιώς, είναι σαν να λες "να μην γίνουν τα ιδιωτικά γιατί θα είναι καλύτερα από τα δημόσια" -με άλλα λόγια, αντί να γίνουν τα δημόσια καλύτερα ας μην δημιουργηθούν ιδιωτικά. Αυτό, για μένα, δεν είναι λογικό επιχείρημα.

quote:Ουτε επίσης λεει οτι θα χρηματοδοτούνται απο επιχειρήσεις οπώς πχ η κοκα κολα
    Οπότε οι αποφοιτοι των ιδρυματων αυτων θα ειναι εκπαιδευμένοι συμφωνα με την ανάγκη του χορηγού της...

Η "συναισθηματική γλώσσα" ("εκπαιδευμένοι σύμφωνα με την ανάγκη του χορηγού της...") μπορεί να ερεθίζει το θυμικό αλλά δεν έχει να κάνει καθόλου με τη λογική. Εξηγούμαι: σε όλον τον κόσμο, τα καλύτερα πανεπιστήμια βρίσκονται σε στενή συνεργασία με τις επιχειρήσεις ώστε να είναι σε θέση, οικονομικώς, να παράγουν σοβαρή επιστημονική έρευνα που να έχει αντίκρισμα στην αγορά. Αυτό δεν συμβαίνει στην Ελλάδα. Δυστυχώς. Και δεν συμβαίνει για πολλούς λόγους.

Ένας από αυτούς είναι η... μοδάτη δαιμονοποίηση των επιχειρήσεων γενικώς. Ένας άλλος είναι ότι τα λεφτά μιας επιχείρησης πρέπει -κι αυτό είναι θεμιτό- να πιάσουν τόπο στην έρευνα. Να βγει κάτι καλό από αυτήν. Τα λεφτά, όμως, του κράτους, της Ευρωπαϊκής Ένωσης κ.λπ. δεν χρειάζεται να πληρούν αυτές τις προϋποθέσεις. Άρα είναι προς το συμφέρον των καθηγητικών συντεχνιών να τα παίρνουν μια χαρά από τα διάφορα χρηματοδοτικά προγράμματα και να κάνουν "έρευνα". Σιγά μην φοβηθούν τους γραφειοκράτες. Άρα, έχουμε σπατάλη πόρων, σπατάλη των χρημάτων των φορολογουμένων. [Κάποιο πρόσφατο τεύχος της ελληνικής έκδοσης του Popular Science είχα ένα πολύ καλό άρθρο που υποστήριζε την σύνδεση των Πανεπιστημίων με τις επιχειρήσεις αλλά δυστυχώς δεν το βρίσκω].

Τέλος, πού είναι το κακό εάν ο απόφοιτος του Πανεπιστημίου κατέχει τις γνώσεις που ζητάει η αγορά εργασίας; Εσύ, εάν ήθελες να προσλάβεις κάποιον εργαζόμενο, δεν θα ήθελες αυτός να είναι ειδικός στο αντικείμενο, στη δουλειά για την οποία θα τον ήθελες;

quote:Ετσι όταν εγω θα πώ να ζητήσω δουλεια που θα ειμαι απο το Δημόσιο που θα εχω ενα προγραμμα σπουδών οχι εξειδικευμενο αλλα σφαιρικο γυρω απο την επιστημη μου (οπως πρεπει να ειναι δηλαδη)

Γιατί "όπως πρέπει να είναι δηλαδή"; Εάν η αγορά εργασίας ζητάει εξειδικευμένες γνώσεις, τότε ας προσφέρει και το δημόσιο Πανεπιστήμιο εξειδικευμένες γνώσεις. Το ότι αυτό δεν τις προσφέρει, θα φταίνε τα ιδιωτικά; Σε τελική ανάλυση, είναι σαν να λες "κοιτάξτε κύριοι εργοδότες, εσείς θέλετε το x, αλλά εγώ σας προσφέρω το ψ και αυτό να πάρετε καθώς έτσι "πρέπει να είναι". Επίσης, με αυτό το σκεπτικό, γιατί να μην υπάρξει ρύθμιση που να απαγορεύει τους απόφοιτους ξένων Πανεπιστημίων από το να προσλαμβάνονται από ελληνικές επιχειρήσεις; Καταλαβαίνεις, νομίζω, το άτοπον του επιχειρήματός σου.

quote:Ετσι θα τρώω πορτα εγω που δεν ειχα φράγκα πχ να πάω στο GHKSHDK College και εφαγα στην μαπα 4-5 χρονια σπουδών και ο τυπός απο το ιδιωτικό θα ειναι σε 3 χρονια αποφοιτος με ετοιμη δουλεια..

Καταρχάς, δεν είναι καθόλου μα καθόλου σίγουρο ότι ο απόφοιτος του ιδιωτικού θα έχει έτοιμη δουλειά απλώς και μόνον επειδή θα είναι απόφοιτος ιδιωτικού. Τον κάθε εργοδότη τον ενδιαφέρει ο υπάλληλός του να ξέρει τη δουλειά, να έχει τις απαραίτητες γνώσεις. Ουδόλως τον ενδιαφέρει εάν είναι από δημόσιο ή από ιδιωτικό πανεπιστήμιο.

Κατά δεύτερον, αυτό το "εγώ που δεν είχα φράγκα" είναι συναισθηματικός αφορισμός. Εδώ, μάλιστα, μπαίνουμε σε βαθύτερη ιδεολογικοπολιτική συζήτηση. Εξηγούμαι: ας υποθέσουμε ότι εσύ δίνει εξετάσεις και δεν περνάς στο πανεπιστήμιο (κατά τα άλλα, η παιδεία είναι δημόσιο αγαθό [sic]). Αποφασίζεις, λοιπόν, είτε γιατί έχεις την οικονομική άνεση είτε γιατί είσαι καλός και παίρνεις υποτροφία, να σπουδάσεις στο εξωτερικό. Στην πρώτη περίπτωση, αποφασίζεις, με άλλα λόγια, να δώσεις τα λεφτά σου σε ξένα ιδρύματα. Δεν είναι αυτό δικαίωμά σου; Είναι. Το τι θα κάνεις τα λεφτά σου είναι δικό σου και μόνον θέμα. Τα έδωσες, λοιπόν, τα λεφτά σου και επιστρέφεις στην Ελλάδα. Γιατί, λοιπόν, στερείς αυτήν την επιλογή από κάποιον που έχει λεφτά και θα προτιμούσε να σπουδάσει σε κάποιο ιδιωτικό πανεπιστήμιο στην Ελλάδα; Είναι καλύτερο αυτά τα λεφτά να πηγαίνουν στο εξωτερικό; Κι αν το καλοσκεφτείς, είναι σαφώς περισσότεροι, από οικονομικής άποψης, αυτοί που θα μπορούσαν να σπουδάσουν σε κάποιο ιδιωτικό πανεπιστήμιο στην Ελλάδα από αυτούς που θα μπορούσαν να φύγουν έξω. Με το να στερείς, λοιπόν, στους πρώτους την επιλογή αυτήν δεν αβαντάρεις τους λεφτάδες; Και κάτι τελευταίο: γιατί επιτρέπονται τα ιδιωτικά σχολεία αλλά όχι τα ιδιωτικά πανεπιστήμια; Α, και κάτι ακόμη: η κόρη της Παπαρήγα σπούδασε στο Deree. Όταν ερωτήθηκε η Παπαρήγα γι' αυτό, απάντησε ότι ένα παιδί που δεν περνάει στο Πανεπιστήμιο στην Ελλάδα, δεν έχει και πολλές εναλλακτικές επιλογές...

quote:Ετσι έμμεσα οδηγειτε ο κοσμος στα ιδιωτικα...ενω κατι τετοιο θα ηταν χαριστική βολή για τα Δημοσια Πανεπιστημια...

Ο κόσμος δεν "οδηγείτε" πουθενά. Ο κάθε ένας από εμάς αποφασίζει και επιλέγει. Ο κάθε ένας από εμάς είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του. Η ελευθερία επιλογής, η αυτοδιάθεση του ατόμου είναι ιερή. "χαριστική βολή"; Απάντησα σε αυτό παραπάνω. Επειδή τα δημόσια Πανεπιστήμια έχουν τα μαύρα τους τα χάλια, η "λύση" θα είναι να μην δημιουργηθούν ιδιωτικά; Πόσο δημοκρατικό είναι αυτό;

quote:Ας μην γελιόμαστε ειναι πολλα τα λεφτα όλοι οι μεγαλοκαρχαριές του τόπου θα βγάλουν πολλα λεφτα απο αυτη την ιστορία...

Είναι κακό κάποιος να βγάζει λεφτά; Ή, μήπως, είναι κακό μόνο αν βγάζει πολλά λεφτά; Εάν δεν τα κλέβει, εάν δεν παρανομεί, τότε καλά κάνει και τα βγάζει.

quote:Και τέλος και το πλέον γνωστο επιχειρημα ειναι οτι η ιστορια μας εχει δείξει οτι με τις ιδιωτικές πρωτοβουλίες δεν βελτιωθηκαν οι δημοσιες(Βλεπε Υγεία, Σχολεια, ακομη ακόμη καο το ΚΤΕΟ)

Μα δεν ευθύνονται οι ιδιωτικές πρωτοβουλίες για τα χάλια των δημόσιων υπηρεσιών! Ούτε ο πρωταρχικός λόγος για την ενδυνάμωση της ιδιωτικής πρωτοβουλίας είναι για να βελτιωθούν οι δημόσιες. Ο πρωταρχικός λόγος είναι πως δεν μπορείς να στερείς τις επιλογές του ατόμου είτε να επιχειρήσει ιδιωτικά είτε να χρησιμοποιήσει ιδιωτικές υπηρεσίες. Επιπλέον, τα μονοπώλια -είτε ιδιωτικά είτε δημόσια- είναι κακό πράγμα per se. Δες, π.χ., τη δυναμική της κινητής τηλεφωνίας -όπου ποτέ δεν προϋπήρξε κρατικό μονοπώλιο- και δες τη δυναμική της σταθερής τηλεφωνίας αλλά και των συνδέσεων στο Internet όπου προϋπήρχε κρατικό μονοπώλιο (ΟΤΕ).

Πήρα φόρα πάλι! Μ' αρέσει που είπα πως θα σχολίαζα τηλεγραφικώς!

Μερικά ενδιαφέροντα links για όποιον ενδιαφέρεται να συζητήσει βάσει λογικών επιχειρημάτων:

1. Η Αναγνώριση Ιδιωτικών Πανεπιστημίων.
    2. Πώς (να μην) επιχειρηματολογείς εναντίον του ιδιωτικού πανεπιστημίου.
    3. Για την αναθεώρηση του άρθρου 16.
    4. Απαξίωση των ιδεολογιών μέσα στα πανεπιστήμια.
    5. Γιατί και ποια μεταρρύθμιση στην ανώτατη εκπαίδευση.
    6. Τριτοβάθμια εκπαίδευση και ερευνητική πολιτική στην Ελλάδα του 21ου αιώνα.
    7. Πανεπιστήμια και αγορά.
    8. Καταλήψεις 06. Το παράδειγμα μιας σχολής.
    9. Τα "παιδιά με τα μαλλιά" κουρεύονται και η επαναστατικότητά τους δεν ήταν παρά... μούσια!
    10. Ο παράνομος χαρακτήρας των καταλήψεων, η ευθύνη του πρυτάνη και οι αξιώσεις των φοιτητών.
    11. Καταλήψεις για κάθε γούστο.
    12. Έκκληση για ριζική αναθεώρηση του άρθρου 16.
    13. Η αναθεώρηση του άρθρου 16.
    14. 3+7 προκλήσεις για το ελληνικό πανεπιστήμιο.
    15. Ποιοι καταπατούν το άσυλο;
    16. Ο περί το άσυλο παραλογισμός
    17. Ο Μαρξ και η "κρατική δωρεάν παιδεία".
    18. Η περιπέτεια της λογικής.
    19. Η Αριστερά, ο Μαρξ και τα μη κρατικά πανεπιστήμια.
    20. Greek University Reform Forum.

Αυτά από μένα επί του θέματος. Να με συμπαθάτε, αλλά δεν έχω να προσθέσω τίποτε άλλο στην συζήτηση. Εάν το κάνω, νομίζω ότι απλώς θα επαναλαμβάνομαι. Ο καλοπροαίρετος αναγνώστης θα καταλάβει πιστεύω. Ο κακοπροαίρετος, ό,τι και να πω, ό,τι και να γράψω...

Over and out!

σορυ αλλά νομίζω ότι είσαι εκτός θέματος.... Δεν αντιλαμβάνεσαι σωστά αυτά που διαβάζεις και τα ερμηνεύεις όπως θέλεις.... Εν πάσει περιπτώση.... Θα ήθελα ninja636 να μου πεις από όλα αυτά που βλέπεις και διαβάζεις.....Ποιά κενά του δημόσιου πανεπιστημίου θα συμπληρώσουν τα ιδιωτικά???? Σε παρακαλώ μην παραθέσεις κάποια διεύθυνση..... Πες μου τα προβλήματα.. όχι αερολογίες όμως... συγκεκριμένα το πρόβλημα και πώς θα επέλθει η λύση του.... Αν έχεις χρόνο βεβαια... ευχαριστώ..

Φιλικά
    Άδραξε τη μέρα...

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AFROPANTELOS
    Τετοια συζητηση και ΑΠΩΝ Ο RESISTMAN.
    Μαζεύει μπουκάλια..
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
    Μαζεύει μπουκάλια..
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Τα πάντα ρει Το avatar του/της Sotirios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    @ninja636...καταλαβαμε ρε φιλε...εχεις καταθεσει χαρτια για να ανοιξεις το πρωτο ιδιωτικο πανεπιστημιο στην ελλαδα!!!μη χτυπιεσαι αλλο...

ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!!

@sotirios...φιλε μας χαλασανε τα λουκια απο μαστορα που μας πουληθηκε για υδραυλικος αλλα ο μαλακας ητανε οδοντοτεχνιτης (μια που ξερεις και απο ανεργεια).μηπως (αν ξερεις και απο καλο λαδι) μπορεις να μας τα φτιαξεις με καμια νεα τεχνικη που να χρησιμοποιει τις γνωσεις που εχεις???

ε ρε κατι οργια που υπαρχουνε στον κοσμο....περαν του οτι εισαστε και

ο τυπος μιλαει για το ασυλο ρε παρταλια και του το γυρισατε στην παιδεια!!!!!!!

εγω εκανα ερωτησεις ρε φωστηρες αλλα κανεις δεν απαντησε!!!!
    ο tai το ιδιο!!!!!!!!!

αλλα αν κοιμηθεις με στραβο...το πρωι θα αληθωρισεις.οποτε εγω αποχωρω και θεωρω οτι στην προκειμενη κουβεντα σοβαρου περιεχομενου αποτυχατε κυριοι σαν ομιλητες!!!ειστε οι πιο αδυναμοι κρικοι!!!καλυνυχτα σας!!!!!!

TROOPER: μηπως (αν ξερεις και απο καλο λαδι) μπορεις να μας τα φτιαξεις με καμια νεα τεχνικη που να χρησιμοποιει τις γνωσεις που εχεις???

και από αυτό ξέρω αλλά θα σε απογοητεύσω γιατί η τεχνική δεν είναι δικιά μου αλλά θα βγάλει καλό λάδι έξτρα παρθένο βιολογικό.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Είσαι διασκεδαστικός. Αθηναίος ξερόλας είσαι?? :a019:

Να λες οτι είμαστε οι πιο αδύναμοι κρίκοι και να αποχωρείς είναι ένάντια στις αρχές σου "stand and fight"
    Τα λέμεεεεε...:smilea:
    Ταξίδια με φωτογραφικές μηχανές ή με δίκυκλες μηχανές, όπως και να έχει
    μας χαλαρώνουν και μας χαρίζουν ξεχωριστές στιγμές http://www.lightrap.net

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nelson
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER

ειστε οι πιο αδυναμοι κρικοι!!!καλυνυχτα σας!!!!!!

για την ακρίβεια είμαι υποψήφιος συνιδιοκτήτης, μη προσβάλεις την καπιταλιστική μου τιμή!

το οτι αποδίδεις χαρακτηρισμούς μέσω ρητών, δε λέω προσδίδει μια λαϊκότητα, αλλά μη νομίζεις οτι αρκεί για να επικυρώσει τις απόψεις σου...
    NeLSoN

Αρχικά δημιουργήθηκε από vas_sia
    Ποιά κενά του δημόσιου πανεπιστημίου θα συμπληρώσουν τα ιδιωτικά????
    Τα ίδια που συμπλήρωσαν τα ιδιωτικά δημοτικα/γυμνάσια/λύκεια...

Και φροντιστήρια....

Έχεις διαβάσει τι λέει το άρθρο 16? (το οποίο υπερασπίζεσαι...)

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Σελίδα 11 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Θελω V-strom.....αλλα απο που να το παρω
    από cyclist777 στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 23/07/2008, 21:17
  2. Απο πού να το αγοράσω...
    από lhasa2015 στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 24