Σελίδα 11 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 6789101112 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 176

Θέμα: "Χρυσόστομη"

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ASTRAKITCAR

ΚΟΥΦΟΣ εισαι?λεμε η φλογα ειναι η αποδειξη...
    πιαστην του χρονου και αν δεν καεις ελα να μας πεις πως το εξηγεις....
    στην φλογα δεν πιστευεις..οτι ο Χριστος υπηρξε πιστευεις???
    νεαρε...και οι αρχαιοι στην ολυμπια πριν τη ψυλιαστει ο κοσμος λεγανε οτι τη δαδα την αναβει ο διας.θαυμα-θαυμα!!!

πιαστην εσυ.αλλα αμα καεις τι θα μας πεις μετα???σκεψου το λιγο καλυτερα...

το αποδειξε κανεις οτι υπηρξε ο μαστορας με τα γαλαζια ματια που λες???

και αν ναι γιατι ειναι δογμα και οχι ιστορια???

αστο ρε μπαζεις απο παντου.

φιλικα.

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ASTRAKITCAR
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    [B]νεαρε...και οι αρχαιοι στην ολυμπια πριν τη ψυλιαστει ο κοσμος λεγανε οτι τη δαδα την αναβει ο διας.θαυμα-θαυμα!!!

φιλικα.

γερο (αν και σου ριχνω 2 χρονια στην ηλικια,και στην εγγραφη στο site),

εγω αν δεν καω του χρονου,οποιον αλλοθρησκο ή απιστο ξερεις που θα βαλω το κερακι να το δειχνω???αναμεσα στα δαχτυλα μου ομορφο και καμαρωτο....

περα απο την πλακα εγω δεν χρειαζομαι αυτο για να πιστευω,απλα το εχω δει στην τηλεοραση και μου το εχουν πει...
    τωρα για τον μαστορα με τα γαλαζια ματια ,οι μουσουλμανοι τον αποδεχονται ως προφητη και οχι ως μεσια...φανταζομαι εσυ 2000πχ θα δεχοσουνα με τις τοτε πρωτογνορες συνθηκες ενα πλανοδιο,με μια καπα που ελεγε περι αγαπης...τι λες να ειναι δημιουργημα των τοτε Media???μηπως ειχε σπονσορα την COCA COLA και περπαταγε με το μπλουζακι της???

αληθεια γιατι τα χρονια μετριουνται προ Χριστου και μετα Χριστου ΝΕΑΡΕ ΜΟΥ???

μπαζω απο παντου λες....ναι εγω και το SEA DIAMOND στην Σαντορινη....!!

old man την βοηθεια του κοινου παρακαλω...δεν τα βγαζω περα....νιωθω σαν το PEARL HARBOR...βαλομαι απο παντου...ειναι ΤΡΟΜΕΡΟ(βλασης Μπονατσος ατακα)ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ!
    πωλουνται ΦΡΕΝΑ 288mm κομπλέ από AUDI A3 2.0 tsi για Group VAG (δεν είμαι έμπορος).

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από ASTRAKITCAR
    [B]
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    νεαρε...και οι αρχαιοι στην ολυμπια πριν τη ψυλιαστει ο κοσμος λεγανε οτι τη δαδα την αναβει ο διας.θαυμα-θαυμα!!!

φιλικα.

γερο (αν και σου ριχνω 2 χρονια στην ηλικια,και στην εγγραφη στο site),

εγω αν δεν καω του χρονου,οποιον αλλοθρησκο ή απιστο ξερεις που θα βαλω το κερακι να το δειχνω???αναμεσα στα δαχτυλα μου ομορφο και καμαρωτο....

περα απο την πλακα εγω δεν χρειαζομαι αυτο για να πιστευω,απλα το εχω δει στην τηλεοραση και μου το εχουν πει...
    τωρα για τον μαστορα με τα γαλαζια ματια ,οι μουσουλμανοι τον αποδεχονται ως προφητη και οχι ως μεσια...φανταζομαι εσυ 2000πχ θα δεχοσουνα με τις τοτε πρωτογνορες συνθηκες ενα πλανοδιο,με μια καπα που ελεγε περι αγαπης...τι λες να ειναι δημιουργημα των τοτε Media???μηπως ειχε σπονσορα την COCA COLA και περπαταγε με το μπλουζακι της???

αληθεια γιατι τα χρονια μετριουνται προ Χριστου και μετα Χριστου ΝΕΑΡΕ ΜΟΥ???

μπαζω απο παντου λες....ναι εγω και το SEA DIAMOND στην Σαντορινη....!!

old man την βοηθεια του κοινου παρακαλω...δεν τα βγαζω περα....νιωθω σαν το PEARL HARBOR...βαλομαι απο παντου...ειναι ΤΡΟΜΕΡΟ(βλασης Μπονατσος ατακα)ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ!

ωπ νατονα ο χριστιανος ο ετοιμος για τσαμπουκα!!!!!!!
    και ειμαι και μεγαλυτερος και στην ηλικια και στο φορουμ και θα σας γαμισω και με το καιρι που δεν καιει.
    φιλαρακι...ΝΑ ΣΕ ΨΗΣΩ ΜΙΑ ΦΑΣΟΛΑΔΑ (ΝΗΣΤΙΣΗΜΗ) ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣ ΑΟΥΡ ΜΠΟΥΤΣ ΛΕΩ ΕΓΩ???

και μετα γυρναει το πραγμα περα απο τη πλακα...κανενα προβλημα.
    περα απο τη πλακα λοιπον.με ρωτας τι θα εκανα 2000 χρονια πριν???και θες σοβαρη απαντηση???οσο για το μπλουζακι της κοκα κολα...ασε...εχω να σου πω οτι αυτο το σεντονι εχει γινει σιριαλ στον αντενα και το τιμιο ξυλο δεν τελειωνει ποτε!ΘΑΥΜΑ-ΘΑΥΜΑ!!!!ολοι εχουνε απο ενα κοματι

τα χρονια τα μετραει ο δυτικος κοσμος προ χριστου και μετα χριστου ψηλε (μη μου πεις οτι δεν εισαι και ψηλος).για ρωτα και κανεναν αραβα η κανεναν στην ινδια να δουμε τι απαντηση θα παρεις...

και ο κινεζος εχει το δικο του ημερολογιο ε και???

ολος ο Δυτικος κοσμος μια φουσκα δηλαδη???λες ετσι ευκολα να αποδεχονταν τον ορο Π.Χ και Μ.Χ.

προς τα εδω κυρυξε ο Χριστος...προς τα εκει δεν προφτασε....

το νεαρε εσυ το πεταξες πρωτος οχι εγω κοντε(ειμαι 1,80 εσυ?)

οσο για το κερακι διαβασε 3-4 σελιδες πριν που θα το στειλω πρωτα.....

το σεντονι ειπαμε ανηκει σε σταυροφορο..τιμιο ξυλο?δεν εχει βρεθει απο κανενα..και γω λεω οτι εχω κοματι απο το σπαθι του Μεγα Αλεξανδρου...θες να σου πουλησω λιγο??ακομα αυτα πιστευετε ως επιχειρηματα κατα των χριστιανων???

εγω δηλωνω αμαρτωλος..εσυ τι δηλωνεις?
    δεν απαντας ομως...η φωτια που λεμε οτι δεν καιει και αναβει απο ορθοδοξο μονο τραγο..πως εξηγειται απο εσενα???
    πωλουνται ΦΡΕΝΑ 288mm κομπλέ από AUDI A3 2.0 tsi για Group VAG (δεν είμαι έμπορος).

και ο κινεζος εχει το δικο του ημερολογιο ε και???

ολος ο Δυτικος κοσμος μια φουσκα δηλαδη???λες ετσι ευκολα να αποδεχονταν τον ορο Π.Χ και Μ.Χ.

προς τα εδω κυρυξε ο Χριστος...προς τα εκει δεν προφτασε....

το νεαρε εσυ το πεταξες πρωτος οχι εγω κοντε(ειμαι 1,80 εσυ?)

οσο για το κερακι διαβασε 3-4 σελιδες πριν που θα το στειλω πρωτα.....

το σεντονι ειπαμε ανηκει σε σταυροφορο..τιμιο ξυλο?δεν εχει βρεθει απο κανενα..και γω λεω οτι εχω κοματι απο το σπαθι του Μεγα Αλεξανδρου...θες να σου πουλησω λιγο??ακομα αυτα πιστευετε ως επιχειρηματα κατα των χριστιανων???

εγω δηλωνω αμαρτωλος..εσυ τι δηλωνεις?
    δεν απαντας ομως...η φωτια που λεμε οτι δεν καιει και αναβει απο ορθοδοξο μονο τραγο..πως εξηγειται απο εσενα???
    ρε συ θα σοβαρευτεις η θα λεμε για να λεμε εδω χαμω???

δλδ ολος ο ανατολικος κοσμος μια φουσκα???ρε φιλε ουτε στη λατινικη αμερικη προφτασε να κυρηξει αλλα τον πιστευουνε τι να μου πει???

αρα τωρα τα βρηκαμε...εγω ο νεαρος κοντος και εσυ ο γερος ψηλος.

για το κερακι στην απαντηση σου σε εμενα κατι αναμεσα στα δαχτυλα ελεγες και κατι τετοια. λες να μην ειδα καλα???

εσυ δηλωνεις αμαρτωλος.εγω δηλωνω οτι το τελευταιο μου ταξιδι ητανε υπεροχο και ευχαριστω επισης τη μαμα μου, τον μπαμπα μου, τον πιλοτο και γενικα...εχεις αναγκη να δηλωσεις κατι το κανεις...εγω παλι δεν εχω καμια αναγκη (εκτος απο τοτε που σφιγγομαι στην τουαλετα)

δεν απανταω λεει...

ΡΕ ΕΙΣΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ??????

εδω εχεις απαντηση?εγραψα σε αυτο το topic με αυτη την ερωτηση..τα αλλα ηρθαν οταν σε αυτο το ερωτημα αντι να παρω ευθυ απαντηση,ο καθενας παει οπου θελει την κουβεντα.

α ειμαι 1.81 και 87kg για την ακριβεια εκτος απο αμαρτωλος...

εδω εχεις απαντηση?εγραψα σε αυτο το topic με αυτη την ερωτηση..τα αλλα ηρθαν οταν σε αυτο το ερωτημα αντι να παρω ευθυ απαντηση,ο καθενας παει οπου θελει την κουβεντα.

α ειμαι 1.81 και 87kg για την ακριβεια εκτος απο αμαρτωλος...
    ειναι ψεμα.πηγαινε να το διαπιστωσεις και οπως θα ερχεσαι φερε μου και 2 κιλα τιμιο ξυλο για το τζακι.

σου φτανει η απαντηση η να κανω και κακα μου?????

α και προς αποφυγην παρεξηγησεων ειμαι straight και 9 συναπτα ετη δεσμευμενος.

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64

α ειμαι 1.81 και 87kg για την ακριβεια εκτος απο αμαρτωλος... [/B]
    Αυτό Πάλι ακούγεται σαν να ζητείται νύφη! καλοπροαίρετα πάντα,έτσι;

Πάντως φίλε,δεν έχει κανένα νόημα να προσπαθείς να πείσεις ή,έστω,να δείξεις σε κάποιον ότι για τα "πιστεύω" σου υπάρχουν τα τάδε ατράνταχτα επιχειρήματα ή οτιδήποτε τέτοιο τέλος πάντων.
    Σε θέματα θρησκείας,πίστης και Θεού δεν έχει υπάρξει άνθρωπος που να μάς πει ότι "έτσι είναι".
    Μόνο οι τσαρλατάνοι θα σού πουν πως υπάρχει ή δεν υπάρχει Θεός.
    Ισως κάποιοι γέροντες,όπως ο Παΐσιος,ο Πορφύριος,ο Αμβρόσιος και άλλοι να είχαν ή να έχουν άμεσα αυτήν τη γνώση(προσωπικά έτσι πιστεύω)αλλά δεν έχουν την ανάγκη να το διαλαλήσουν.
    Δεν υπάρχει λόγος άλλωστε.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

και ο φερετζες του φουστη ειναι ο γαμος και το μουστακι!!!

vangelis δεν προσπαθω να πεισω εγω αλλα θελω να με πεισουν αυτοι γιατι δεν πιστευουν...

εγω πιστευω χωρις να ζηταω αποδειξεις και λεω οτι να ..μια φωτια που δεν καιει υπαρχει εκει..

αρα ειναι ψεμα,λες οτι η φωτια δεν καει...trooper?

θα κατεβω του χρονου να δουμε αν ειναι ψεμα ή οχι...

το υψος το εβαλα επειδη με ειπε ψηλο..ε για να μην με πει χοντρο εβαλα και το βαρος...γυναικα εχω δεν ψαχνω...

και ο φερετζες του φουστη ειναι ο γαμος και το μουστακι!!!

vangelis δεν προσπαθω να πεισω εγω αλλα θελω να με πεισουν αυτοι γιατι δεν πιστευουν...

εγω πιστευω χωρις να ζηταω αποδειξεις και λεω οτι να ..μια φωτια που δεν καιει υπαρχει εκει..

αρα ειναι ψεμα,λες οτι η φωτια δεν καει...trooper?

θα κατεβω του χρονου να δουμε αν ειναι ψεμα ή οχι...

το υψος το εβαλα επειδη με ειπε ψηλο..ε για να μην με πει χοντρο εβαλα και το βαρος...γυναικα εχω δεν ψαχνω...
    ευτυχως ξεκαθαρισαμε οτι εχουμε και οι 2 γυναικες (αυτο τονωνει τον αδιαμφησβητητο αντρισμο μας )

κατα τα αλλα ειπα οτι πιστευω οτι δεν καιει.πιστευω οτι ειναι ψεμα.

εσυ πιστευεις οτι καιει.χωρις καμια ουσια-επιστημονικη εξηγηση κλπ.ΑΠΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΘΑΥΜΑ.

και εγω σου λεω οτι ειναι οπως τα λες.
    1.γιατι να σε πιστεψω?εδω ολοκληρο χριστο δεν πιστεψα, εσενα θα πιστεψω?εκτος αν εισαι ανωτερος.
    2.πως θα το αποδειξεις στον εαυτο σου???θα μπεις μεσα με το τραγι???γιατι οι πιστοι (ας ειμαι επιεικης) μενουν απο εξω και δεν βλεπουνε τπτ!!!
    3.και καθε χρονο που θελει και ο εκπροσωπος των αρμενιων να μπει στη μαλακια εκεινη για να παρεισταται και αυτος γιατι οι καλοι χριστιανοι του τραβανε τα γενια, του βγαζουν τα σφραγισματα και δεν τον αφηνουν να μπει και αυτος μεσα???λες το φως να δει τον αρμενη, να ζητησει ταυτοτητα και μολις δει οτι ειναι αρμενης να σβησει μονο του???

τι καθομαι και συζηταω βραδυατικα ο παρανοικος???

ΑΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μα με τον αρμενη δεν αναβει...

θα το ψαξω καλυτερα αλλα οσοι εχουν μπει μεσα μονοι τους πλην ορθοδοξου,βγηκαν απραγοι..

δεν ξερω αν καθε χρονο επιδιωκει αρμενης να μπει μεσα και δεν τον αφηνουν..θα το ψαξω και αυτο..

να πιστεψεις σε εμενα..?αφου δεν πιστευεις στον ΧΡΙΣΤΟ κατεβα κατω και βαλε το χερι σου στην φλογα αν δεν καεις και δεν πιστεψεις και τοτε,για εμενα εχεις προβλημα,εισαι μηδενιστης και θεωρεις τα 85 χρονια μεσου ορου βιολογικης παρουσιας στην γη ενα τυχαιο γεγονος,αρα ολη σου η υπαρξη ειναι απο την αρχη 5gr σπερματος και προς το τελος μια μαζα ιστων,χωρις ψυχη...απλα σαρκα...αυτο πιστευω για τους αθεους φιλε μου!

και ας πουμε οτι αναβει ο τραγος με σπιρτο την φλογα..οκ το δεχομαι..

αν μετα η φλογα δεν καιει το χερι μου για 5 λεπτα αυτο πως το εξηγεις ?σε κατασταση υπωτισμου θα βρισκομαι?ενα δεν πιστεψεις οτι και εκει δεν υπαρχει ανωτερη παρεμβαση,ε τοτε και εγω λεω οτι πηδαω στο αλμα εις μηκος 14 μετρα...οποιος δεν με πιστευει δεν με ενδιαφερει...

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Περί Αγίου Φωτός....

Κάποια χρονιά(δεν ξέρω ποια) είχαν πετάξει έξω από την κρύπτη που βγαίνει το Άγιο Φως,τον Έλληνα ιερέα.Τον λόγο δεν τον γνωρίζω.
    Πάντως τον ξεκουμπίσανε και στη θέση του μπήκε ένας Σέρβος,αν θυμάμαι καλά.Ο Έλληνας περίμενε στον ναό ή στο προαύλιο.
    Το σίγουρο είναι το εξής:Οταν έφτασε η ώρα τής μεταδόσεως τού Φωτός,σκίστηκε,σα χαρτί,σ' ένα σημείο ο τοίχος τού ναού(ή τού προαυλίου)και το Φώς βγήκε από κει.
    Υπάρχουν μαρτυρίες και φωτογραφικό ντοκουμέντο.

Ψέμματα;Απάτη; κανείς δεν έχει καταλήξει.

Τώρα,καίει δεν καίει....no se!
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

μα με τον αρμενη δεν αναβει...

θα το ψαξω καλυτερα αλλα οσοι εχουν μπει μεσα μονοι τους πλην ορθοδοξου,βγηκαν απραγοι..

δεν ξερω αν καθε χρονο επιδιωκει αρμενης να μπει μεσα και δεν τον αφηνουν..θα το ψαξω και αυτο..

να πιστεψεις σε εμενα..?αφου δεν πιστευεις στον ΧΡΙΣΤΟ κατεβα κατω και βαλε το χερι σου στην φλογα αν δεν καεις και δεν πιστεψεις και τοτε,για εμενα εχεις προβλημα,εισαι μηδενιστης και θεωρεις τα 85 χρονια μεσου ορου βιολογικης παρουσιας στην γη ενα τυχαιο γεγονος,αρα ολη σου η υπαρξη ειναι απο την αρχη 5gr σπερματος και προς το τελος μια μαζα ιστων,χωρις ψυχη...απλα σαρκα...αυτο πιστευω για τους αθεους φιλε μου!

και ας πουμε οτι αναβει ο τραγος με σπιρτο την φλογα..οκ το δεχομαι..

αν μετα η φλογα δεν καιει το χερι μου για 5 λεπτα αυτο πως το εξηγεις ?σε κατασταση υπωτισμου θα βρισκομαι?ενα δεν πιστεψεις οτι και εκει δεν υπαρχει ανωτερη παρεμβαση,ε τοτε και εγω λεω οτι πηδαω στο αλμα εις μηκος 14 μετρα...οποιος δεν με πιστευει δεν με ενδιαφερει...
    κατσε 1-1 τα πραματα...

μαλλον βγηκαν απραγοι γιατι δεν ειχαν αναπτηρα μαζι τους.1 το κρατουμενο.
    2.εγω να κατεβω και να βαλω το χερι μου...αμα καω ομως ποιανου κωλο θα γαμησω?
    3.οτι και να λες...ενα θα σου πω και μαλιστα χωρις να θελω να σε προσβαλω.οταν ο πατερας σου με τη μητερα σου αποφασισαν να σε κανουν, ακολουθησαν τη γνωστη διαδικασια και καλα εκαναν γιατι αν περιμεναν το κρινο....θα μιλουσα με τον αερα τοση ωρα.οταν λοιπον εφτασε η κορυφωση της διαδικασιας αυτης, δισεκατομυρια σπερματοζωαρια ξεχυθηκαν απο τη βαλανο με σκοπο το ωαριο.το 1 και μοναδικο που ετυχε να μπει και να γονιμοποιησει το ωαριο ητανε αυτο που κινηθηκε πιο γρηγορα,ετυχε να συναντηση λιγοτερα εμποδια και ητανε πιο δυνατο.ετσι ξεκινησε η ζωη σου, η υπαρξη σου, το ειναι σου.οταν θα ερθει η ωρα να πεθανεις θα καταληξεις στο χωμα και παψεις να υπαρχεις.σου αρεσει-δε σου αρεσει αυτο ειναι, κοιτα να συμφιλιωθεις με την ιδεα του θανατου αλλιως θα εχεις πολλα προβληματα οσο μεγαλωνεις.

αν μετα η φλογα σου καψει το χερι...παρε με 1 τηλεφωνο...λογω επαγγελματος ξερω πολλους καλους γιατρους.

θανατος βιολογικος υπαρχει...

η ψυχη ομως?τι γινεται με αυτη?ο ορθοδοξος λεει οτι αυτη η ζωη ειναι ενα περασμα,μια δοκιμασια για την αλλη ζωη...δεν εστιαζει στο εδω...αλλα στο μετα οπως και ολες οι θρησκεις αλλωστε...

αν κατεβω ομως για να πεισω καποιους που δεν μπορουν να εξηγησουν πως 5 γρ σπερματος εκαναν τον senna να οδηγαει σαν τρελος στο Μονακο,και εμενα κουλο στην οδηγηση,και δεν καει το χερι μου...ποσα κολαρακια θα βολεψω με μια λαμπαδα???

υπομονη θα δουμε...αλλα βλεπω και στην τηλεοραση που δεν καιγονται τα χερια τους..ιδωμεν!

θανατος βιολογικος υπαρχει...

η ψυχη ομως?τι γινεται με αυτη?ο ορθοδοξος λεει οτι αυτη η ζωη ειναι ενα περασμα,μια δοκιμασια για την αλλη ζωη...δεν εστιαζει στο εδω...αλλα στο μετα οπως και ολες οι θρησκεις αλλωστε...

αν κατεβω ομως για να πεισω καποιους που δεν μπορουν να εξηγησουν πως 5 γρ σπερματος εκαναν τον senna να οδηγαει σαν τρελος στο Μονακο,και εμενα κουλο στην οδηγηση,και δεν καει το χερι μου...ποσα κολαρακια θα βολεψω με μια λαμπαδα???

υπομονη θα δουμε...αλλα βλεπω και στην τηλεοραση που δεν καιγονται τα χερια τους..ιδωμεν!
    ελα να σου πω κατι.κανεις, ποτε και πουθενα δεν μπορεσε να πει τι παιζει μετα τον θανατο.ο ανθρωπος εξ αιτιας του φοβου του δεχεται τις πιο ωραιες ιστοριες.παει στη βαλχαλα, στον παραδεισο, στον ολυμπο η ακομα καλυτερα επιστρεφει πισω.πλεον ομως ξεφευγουμε απο τα στεγανα των θρησκειων και παμε σε φιλοσοφικα ερωτηματα μεταφυσικης υποστασης που για να σου το κανω και λιανα αλλοι και αλλοι δεν μπορεσαν να απαντησουν και μιλαμε για φιλοσοφους τωρα ετσι...θα απαντησουμε εμεις με σιγουρια κιολας???χαζο το κοβω.
    να θυμασαι οτι ο senna σκοτωθηκε και μαλιστα ενω εκανε αυτο που ηξερε καλυτερα.ητανε μοναδικος.αν εσυ δεν θεωρεις μοναδικο το ατομο σου να πας σε ψυχολογο.δε μπορει ρε φιλε...τπτ δε κανει καλα εσυ???σιγουρα κατι θα κανεις καλα και ισως και καλυτερα απο οτι θα τα καταφερνε ο σενα.θα μου πεις ομως πως συνδεεται ο μακαριτης με το θεμα του αν θα καω απο τη φλογα???

και κατι τελευταιο...μιλησες για ψυχη με μια σιγουρια...τι ειναι ψυχη θα μου πεις?και σε τελικη αναλυση υπεγραψε κανεις οτι η ψυχη δεν πεθαινει οταν ερχεται ο βιολογικος θανατος???

εχω αποριες τι να κανουμε.........

Σελίδα 11 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 6789101112 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πως κάνουμε πολλαπλά quotes ?
    από kostakisK στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2009, 23:41
  2. quote: VANDA Πριν κατεβούμε από τη μηχανή...
    από mikios400 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 19/10/2008, 00:03
  3. famous quotes from dirt people..
    από dirtbird στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2008, 09:41
  4. Quote
    από Mago Babidi στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 12/07/2007, 21:23

Κανόνες δημοσιεύσεων