Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Χωρις να μου πεφτει και λογος ιδιαιτερα,αλλα επειδη μου την εχουν πεσει και εμενα ομαδικα...ατομα που γνωριζονται μεταξυ τους....Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
κατα τα αλλα να σε ενημερωσω για κατι που ισως δεν ξερεις....
εδω μεσα ειμαστε ολοι γνωστοι.βρισκομαστε, κανουμε εκδρομες, βριζομαστε και μετα πινουμε ουζα ολοι μαζι αλλα γνωριζομαστε!!!!!!!(ολες οι παρεξηγησεις ειναι με ατομα που μπαινουνε και με το καλημερα μαλακιζονται, βριζουνε, ειναι προκλητικοι.και αν δεις απο την αρχη του θρεντ κανεις τρουπερ δεν σου μιλησε.αρα ο προκλητικος εισαι μαλλον εσυ)
Αποκλειεται να ειστε ΟΛΟΙ γνωστοι...Το οτι μπορει να γνωριζεστε 5-10-100 ατομα και πατε μαζι βολτες μια φορα τον χρονο στην κοπη πιτας και πινετε καφε οπου πινετε τελοσπαντων,δεν σημαινει τιποτα...
Επισης στο συγκεκριμενο θεμα η Μαιρα ειχε φανερα αδικο οπως εκφραστηκε,και ας ειναι και επικεφαλης του H.R.C....
Οποτε θες μπορουμε να γνωριστουμε αλλα δεν πιστευω οτι μερικα ατομα θα μιλανε απο κοντα οπως μιλανε και εδω μεσα...
Αποκλειεται να πατε ΟΛΟΙ μαζι βολτες...
Επισης αν δεις εσυ το θρεντ απ'την αρχη θα δεις οτι κανεις δεν απευθυνθηκε σε εσενα για συμβουλες και εξηγησεις...
Ο mob(δεν ξερω τι κανει με τα π.μ),αλλα μεχρι του σημειου που αρχισαν οι μαλακιες με τα πμ δεν ειχε βρισει κανενα και καμια....
Εδιτ---------------------------
Το Δελεαρ που βρισκεται?
1)Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Χωρις να μου πεφτει και λογος ιδιαιτερα,αλλα επειδη μου την εχουν πεσει και εμενα ομαδικα...ατομα που γνωριζονται μεταξυ τους....
Αποκλειεται να ειστε ΟΛΟΙ γνωστοι...Το οτι μπορει να γνωριζεστε 5-10-100 ατομα και πατε μαζι βολτες μια φορα τον χρονο στην κοπη πιτας και πινετε καφε οπου πινετε τελοσπαντων,δεν σημαινει τιποτα...
Επισης στο συγκεκριμενο θεμα η Μαιρα ειχε φανερα αδικο οπως εκφραστηκε,και ας ειναι και επικεφαλης του H.R.C....
Οποτε θες μπορουμε να γνωριστουμε αλλα δεν πιστευω οτι μερικα ατομα θα μιλανε απο κοντα οπως μιλανε και εδω μεσα...
Επισης αν δεις εσυ το θρεντ απ'την αρχη θα δεις οτι κανεις δεν απευθυνθηκε σε εσενα για συμβουλες και εξηγησεις...
Ο mob(δεν ξερω τι κανει με τα π.μ),αλλα μεχρι του σημειου που αρχισαν οι μαλακιες με τα πμ δεν ειχε βρισει κανενα και καμια....
Το Δελεαρ που βρισκεται?![]()
2)οχι οτι ειχε αδικο η μαιρα,απλα το εθεσε λαθος
3)αυτο ειναι στανταρ..στο πληκρολογιο ειμαστε ολοι πολυ,μα πολυυυ δυνατοι!!!![]()
4)φαντασου 1000 μηχανες μαζι!!!![]()
![]()
5)μα κανενας!!!
6)και ουτε προκειται να βρισω καποιον!!!(σοβαρα)δεν προσπαθω να μειωσω τον αλλον βριζοντας τον!!!(ουτε στα πμ εχω βρισει περα απο το μλκ)
![]()
TELIKA souzes epitrepetai na kanoume![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ακομα κ ενα σταματημενο ρολοι λεει σωστα την ωρα 2 φορες τη μερα! ! !
Κανουν τα R6 σουζες,η ετσι απλα ρωτας???Αρχικά δημιουργήθηκε από DRUMMES!
TELIKA souzes epitrepetai na kanoume![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Κανουν τα R6 σουζες,η ετσι απλα ρωτας???![]()
![]()
![]()
![]()
E mexri 5pti allazoune(ston aera!!!)![]()
k patane kati K4 600 sto galaksidi![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
Ακομα κ ενα σταματημενο ρολοι λεει σωστα την ωρα 2 φορες τη μερα! ! !
το δελεαρ ειναι απεναντι απο τα δικαστηρια πανω στη γεφυρα της μουστοξυδι.Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Χωρις να μου πεφτει και λογος ιδιαιτερα,αλλα επειδη μου την εχουν πεσει και εμενα ομαδικα...ατομα που γνωριζονται μεταξυ τους....
Το Δελεαρ που βρισκεται?
οσο για ολα τα υπολοιπα αστο καλυτερα.
Kοιτα το εγραψα και πιο πανω,δεν με νοιαζει τι κανετε με τον mob,ουτε τον ξερω ουτε φιλος μου ειναι ουτε γνωστος...Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
το δελεαρ ειναι απεναντι απο τα δικαστηρια πανω στη γεφυρα της μουστοξυδι.
οσο για ολα τα υπολοιπα αστο καλυτερα.
Στο αλλο θεμα τωρα,επειδη δεν ειμαι απο Αθηνα και δεν ξερω ολους τους δρομους απ'εξω...
Δικαστηρια εννοεις Ευελπιδων?Και η γεφυρα ειναι οπως κατηφοριζεις απο τα δικαστηρια,στο φαναρι που στριβεις αριστερα για να πας προς Αλεξανδρας ας πουμε?
Λεω μηπως προλαβω να περασω για κανα καφε να βριστω με κανενα πριν παω για Πασχα πανω,ετσι για το καλο...
![]()
![]()
![]()
Ολα αυτα αν δεν κανεις πλακα με τα μουστο-ξυδι κτλ πρωταπριλιατικα...![]()
![]()
για να δεις ακριβως που ειναι.....http://www.delearcafe.gr/Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Kοιτα το εγραψα και πιο πανω,δεν με νοιαζει τι κανετε με τον mob,ουτε τον ξερω ουτε φιλος μου ειναι ουτε γνωστος...
Στο αλλο θεμα τωρα,επειδη δεν ειμαι απο Αθηνα και δεν ξερω ολους τους δρομους απ'εξω...
Δικαστηρια εννοεις Ευελπιδων?Και η γεφυρα ειναι οπως κατηφοριζεις απο τα δικαστηρια,στο φαναρι που στριβεις αριστερα για να πας προς Αλεξανδρας ας πουμε?
Λεω μηπως προλαβω να περασω για κανα καφε να βριστω με κανενα πριν παω για Πασχα πανω,ετσι για το καλο...
![]()
![]()
![]()
![]()
απλα αυριο εγω θα φυγω νωρις. 9.30.
ΟΚ,ευχαριστω εκει που ειχα καταλαβει αρχικα ειναι....Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
για να δεις ακριβως που ειναι.....http://www.delearcafe.gr/
απλα αυριο εγω θα φυγω νωρις. 9.30.
Αυριο οσο αργα και να εφευγες,δεν θα σε προλαβαινα...Μεσοβδομαδα ερχομαι,ισως να τα πουμε και απο κοντα...![]()
![]()
μονο δευτερα μαζευομαστε δελεαρ.τις αλλες μερες αν κανονιστει κατι στις συναντησεις βολτες...οποτε αν και οταν ειναι να ερθεις πας συναντησεις βολτες ποσταρεις καφεδακι εκει ας πουμε την ταδε ωρα, βλεπεις συμμετοχες και αναλογως πρατεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
ΟΚ,ευχαριστω εκει που ειχα καταλαβει αρχικα ειναι....
Αυριο οσο αργα και να εφευγες,δεν θα σε προλαβαινα...Μεσοβδομαδα ερχομαι,ισως να τα πουμε και απο κοντα...![]()
![]()
σου το λεω μη και πας τσαμπα δελεαρ αλλη μερα εκτος δευτερας γιατι δεν θα βρεις κανεναν.
![]()
με ποιον να βριστεις ρε ειναι ολοι καλα παιδια!!!απο το πληκτρολογιο γαμανε απο κοντα...θα διξει οταν ανεβω!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Kοιτα το εγραψα και πιο πανω,δεν με νοιαζει τι κανετε με τον mob,ουτε τον ξερω ουτε φιλος μου ειναι ουτε γνωστος...
![]()
![]()
![]()
![]()
υπ οψην τρουπερ με ολους μπορει να γινω φιλος με εσενα ομως...![]()
![]()
![]()
Δυστυχώς δεν έχω Intarnet στο σπίτι για να μπορώ να παρακολουθώ τις εξελήξεις τα ΣΚ!
Άρα λοιπόν γι' αυτό εξαφανίστικα!
Θα πω άλλη μια φορά την τοποθέτησή μου πάνω στο θέμα και ελπίζω αυτή τη φορά να την καταλάβει κάποιος!!!!
Ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι γουστάρει με την μηχανή του! Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι σωστό. Αν κάποιος θέλει να αναπτήξει τις οδηγηκές του ικανότητες, υπάρχουν οι πίστες. για όσους σούζες, έντο και πλαγιολισθίαεις, τα κάνουν στο δρόμο, είναι κάγκουρες! Αν γούσταρα να είμαι θα τα έκανα. και ίσως να έχω λίγο καγκουριλίκι μέσα μου! μερικοί ξέρουν τις μ@λ@κίες τις δικές μου πάνω στο τιμόνι!
Άρα λοιπόν αν κάποιος πέσει με τη μηχανή κάνοντας σούζα, έντο και δε ξέρω τι άλλη μ@λ@κία καλά να πάθει!
όσο για αυτούς που κρύβονται πίσω από ένα πληκτρολόγιο, από όσους γνωρίζω από κοντά, κανείς δεν κωλώνει να μιλήσει όπως μίλησε μέχρι τώρα και από κοντά!!!! Μη μιλάνε μερικοί χωρίς να γνωρίζουν! mod rules αποφάσισε πότε κάνεις πλάκα και πότε μιλάς σοβαρά γιατί τα έχεις μπερδέψει λίγο! Όσο για το "δεν κρατάω κακίες" αυτό και μόνο μου δείχνει άτομο, που πυροβολεί δεξιά αριστερά, πετάει το όπλο και μετά φωνάζει "μη με χρυπήσετε, είμαι άοπλος"![]()
Κάπου αναφέρθηκε επίσεις ότι είμαι αντίθετη με όλα αυτά γιατί δεν ξέρω να τα κάνω! Ε όχι! Δεν είναι αυτός ο λόγος. Κι αν κάποια στιγμή κάτσω να ασχοληθώ και να τα μάθω, θα πρέπει να έχω χρόνο, να πηγαίνω σε πίστα και μετά......... ίσως να ξεκινήσω και αγωνιστικά! Στο δρόμο όμως δεν χρειάζεται να οδηγώ ακόμα πιο επικύνδινα (κάποιοι ξέρουν γιατί το λέω!!!)
Κάντε ό,τι θέλετε με την μηχανή σας! Αλλά μην περιμένετε και επιβράβευση!!!!
Πίστα σου 'ρχομαι!!!!
![]()
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
Σ'αυτο το καλα να παθει διαφωνουμε...Εσυ μπορει να βλεπεις την σουζα και τα λοιπα τρικ σαν κατι το δεν ξερω και εγω τι...Προσωπικα αν καποιος πεσει κατω απ'οτιδηποτε δεν θα πω καλα να παθει,και αν ειμαι μπροστα θα σταματησω να βοηθησω...Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Άρα λοιπόν αν κάποιος πέσει με τη μηχανή κάνοντας σούζα, έντο και δε ξέρω τι άλλη μ@λ@κία καλά να πάθει!
όσο για αυτούς που κρύβονται πίσω από ένα πληκτρολόγιο, από όσους γνωρίζω από κοντά, κανείς δεν κωλώνει να μιλήσει όπως μίλησε μέχρι τώρα και από κοντά!!!! Μη μιλάνε μερικοί χωρίς να γνωρίζουν!
Δεν με ενδιαφερει αν ο αλλος δεν φοραει κρανος η μπουφαν,αν εκανε σουζα η αν πηγαινε κανονικα...Ολοι ανθρωποι ειναι,μπορει καποια στιγμη να ξεφυγουμε...
Αν καποιος δλδ πεσει απο σουζα σε πιστα,οπου εκει δεν ειναι καγκουρας,καλα να παθει παλι?
Και αυτο που λες για το αν μερικοι τα λενε ιδια απο κοντα,δεν πηγαινε σε εσενα...Και να μην εισαι καθολου σιγουρη....
προσωπικα εχουμε διαφορετικη θεωρηση για τους ανθρωπους...αν μιλαμε για καποιον που δεν εχει λαβει τα μετρα ασφαλειας για να βγει στο δρομο η σαβουρωθει απο σουζες, μπαντιλικια κλπ.Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Σ'αυτο το καλα να παθει διαφωνουμε...Εσυ μπορει να βλεπεις την σουζα και τα λοιπα τρικ σαν κατι το δεν ξερω και εγω τι...Προσωπικα αν καποιος πεσει κατω απ'οτιδηποτε δεν θα πω καλα να παθει,και αν ειμαι μπροστα θα σταματησω να βοηθησω...
Δεν με ενδιαφερει αν ο αλλος δεν φοραει κρανος η μπουφαν,αν εκανε σουζα η αν πηγαινε κανονικα...Ολοι ανθρωποι ειναι,μπορει καποια στιγμη να ξεφυγουμε...
Αν καποιος δλδ πεσει απο σουζα σε πιστα,οπου εκει δεν ειναι καγκουρας,καλα να παθει παλι?
δε δινω μια.περναω και απο πανω του χωρις τυψεις.εδω δεν σεβαστηκε ο ιδιος τοσο τον εαυτο του οσο και τους αλλους που βρισκονται στο δρομο, θα τον σεβαστω εγω????με ποια λογικη ακριβως???
και μη μπερδευεις την πιστα, με τον ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΡΟΜΟ !!!!!!!!
Ε ΔΕ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΑΔΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΗ ΟΔΗΓΗΣΗ ΤΩΡΑ !!!!!!!!!!!
ΕΛΕΟΣ !!!!!!!!!
εκτος αν δε βλεπεις κατι το επικυνδινο εσυ στο να κανεις καραγκιοζιλικια στη μεση του δρομου !!!!!
ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΑ ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΝ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΟΔΗΓΟΥΜΕ !!!!!!!!!!
![]()