Μια βροχη τους σωζει.
Βλεπω τους στονεροντουκατακιδες να χορευουν ινδιανικους χορους μπας και βρεξη.
Παντως το να χανεις μονο απο τον σημερινο ROSSI (ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΛΛΩΣΤΕ)δεν ειναι
μικρο πραγμα.Ο μικρος εκανε και σημερα καλο αγωνα..
Μια βροχη τους σωζει.
Βλεπω τους στονεροντουκατακιδες να χορευουν ινδιανικους χορους μπας και βρεξη.
Παντως το να χανεις μονο απο τον σημερινο ROSSI (ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΛΛΩΣΤΕ)δεν ειναι
μικρο πραγμα.Ο μικρος εκανε και σημερα καλο αγωνα..
ΚΑΠΛΑΝΙ
Αρχικά δημιουργήθηκε από alx255
και ομως το εκανε το θαυματου μειωσε στους 21 βαθμους την διαφορα? η 20 δεν θυμαμαιτελικα η fiat βελτιωσε δραματικα το μηχανημα. bravo
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από maniak.
![]()
![]()
![]()
αστα Γρεγκορ μας αγορασαν οι ιταλοι![]()
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
που πηγε η δυναμη του ducati????ΟΕΟ !!!!!!!!!!!!!!
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
που πηγε η δυναμη του ducati????ΟΕΟ !!!!!!!!!!!!!!
21 βαθμούς πιο πάνω απο τη Yataha... OEO!!!!![]()
Είναι ψηλά και πού να τη δείτε...![]()
![]()
ΒΑΛΕ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ.........
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ .ΚΑΛΟΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΛΗ Η ΝΤΟΥΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ .ΣΤΟ ΕΙΠΑ ΣΤΟΝΕΡΑΚΟ ΜΟΛΙΣ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ .ΜΟΛΙΣ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΠΡΙΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΞΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΜΕΛΛΟΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΜΗΝ ΤΟΝ ΖΟΡΙΖΕΙΣ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ ΣΑΝ ΤΟ ΖΙΜΠΕΡΝΑΟΥΧΑΧΑΧΑ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΒΑΛΕ46 ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ Ο ΧΑΖΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΤΑ ΠΗΓΕ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Ε![]()
![]()
Η δηλωση για το πως βλεπει το motogp και γενικα τους αγωνες ο Vale........Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Eνταξει κανενας δεν αμφισβητει τον Rossi σαν οδηγο, αυτο που με εχει αντυπωσιασει ομως με την παρτη του, ειναι οτι και επικοινωνιακα ειναι εξισου καλος.
Και ο Σουμαχερ ηταν κορυφαιος, αλλα πολυς κοσμος τον ανατιπαθουσε (εμου συμπεριλαμβανομενου) κυριως γιατι εβγαζε μια σφιχτοκολιαση και μια ξινιλα....
O Valentino ειναι χαβαλες, δειχνει οτι το διασκεδαζει, δεν ειναι σοβαροφανης, σνομπ και υπεροπτης....το κυριοτερο ειναι οτι ολα αυτα ειναι πραγματικοτητα και οχι κανα επικοινωνιακο τεχνασμα για να κερδισει την συμπαθεια μας...(στα @ρχιδ@ του αλλωστε...)
ειναι ωραιος τυπος ο Vale...(μακαρι να μην ετρεχε με τους Γιαπωνεζους...)
''Οταν μεγαλωσω ,θα αποφασησω τη δουλεια θα κανω για να ζησω...''
Πιστευω οτι τα λεει ολα
Στον αγωνα τωρα μπορω να πω οτι φανηκε ποιος ειναι πραγματικα ο ΑΠΟΛΥΤΟς ΟΔΗΓΟΣ και ποιος εχει ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ.
Ο πιτσιρικας πραγματικα με εντυπωσιαζει πολυ,και συνεχομενα μαλιστα,και βλεπω να ειναι ο διαδοχος του doctor....
TΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
TΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ!!!!
Στάνταρ θα σας τρελλάνει!!! Μείνετε ήσυχοι! Όχι όμως όπως το θέλετε.
Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά βρεεε! Αλλά που να το καταλάβετε; Υπομονή κι έρχεται!
46
και σε στροφες και σε ευθειες...
ισα ρε κουλομαριες!!!![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"
Ρε alximistis γιατί τέτοιο μένος με τον γιατρό. Δεν σου αρέσει δηλαδή σαν αναβάτης?Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Στάνταρ θα σας τρελλάνει!!! Μείνετε ήσυχοι! Όχι όμως όπως το θέλετε.
Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά βρεεε! Αλλά που να το καταλάβετε; Υπομονή κι έρχεται!
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Ρε alximistis γιατί τέτοιο μένος με τον γιατρό. Δεν σου αρέσει δηλαδή σαν αναβάτης?
Όχι μένος! Αντιπάθεια! Γενικά είμαι αντιδραστικός ειδικά όταν μιλάμε για ανθρώπους οι οποίοι γίνονται θεοί. Μου τη δίνει!
Δεν έχει να κάνει με τις οδηγικές του ικανότητες. Ούτε ξέρω ούτε είμαι άξιος να κρίνω. Απλώς από την στιγμή που παρακολουθούμε το motogp μου την σπάει που θεοποιείται τόσο πολύ που ταυτίζεται με το αγώνισμα και πολλοί μιλάνε λες και το motogp είναι αυτός.
Επίσης πιστεύω και νομίζω όχι άδικα πως είναι σε πολλ΄απράγματα παιδί των μίντια των μέσων ενημέρωσης και περνά προς τα έξω μια εικόνα εντελώς κατασκευασμένη.
Τέλος... ε ρε συ... αν δεν υπάρχει και κάποιος εδώ να πειράζει και να πειράζεται ε τι κάνουμε τότε; Ο χαβαλές δεν βλάπτει ποτέ!![]()
![]()
Το ότι είναι η "βιτρίνα" του moto gp... Είναι, γιατί είναι κορυφαίος - αν όχι ο κορυφαίος οδηγός.Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Δεν έχει να κάνει με τις οδηγικές του ικανότητες. Ούτε ξέρω ούτε είμαι άξιος να κρίνω. Απλώς από την στιγμή που παρακολουθούμε το motogp μου την σπάει που θεοποιείται τόσο πολύ που ταυτίζεται με το αγώνισμα και πολλοί μιλάνε λες και το motogp είναι αυτός.
Το ότι θεοποιείται είναι το foul στην όλη υπόθεση - και στο ρητό "Η Vale η τπτ"
Κατά τα άλλα θέαμα να υπάρχει και χαβαλές να γίνεται! (και να υπάρχουν και άλλοι οδηγοί να προσφέρουν θέαμα)
![]()
Έχουμε δεί το τέλος της ιστορίας, το τέλος του υπαρκτού σοσιαλισμού, το τέλος της Θρησκείας, το τέλος της αυταπάτης, ακόμα και το τέλος της χιλιετηρίδας...
Μόνο το τέλος της μαλακίας δεν προβλέπεται να δούμε σύντομα.
ο ροσσι εχει τοσο κοσμο κ θεοποιειται κ λενε ροσσι=μοτογπ και και και ..
γιατι αυτα που κανει μεσα στην πιστα δν τα κανει κανεις.
πχ το ασσεν θα ηταν ενας βαρετος αγωνας με το στονερ ανενοχλητο μπροστα, χωρις ροσσι. το ιδιο κ τοσοι αλλοι αγωνες.φετος πχ το καταρ, η κινα, η καταλονια κοκ.
Καλά εννοείται ότι δεν πειράζει να λές το οτιδήποτε και ειδικά για ένα τέτοιο θέμα (εδώ άλλοι βρίζουν ο ένας τον άλλο στο φορουμ χωρίς λόγο).Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Όχι μένος! Αντιπάθεια! Γενικά είμαι αντιδραστικός ειδικά όταν μιλάμε για ανθρώπους οι οποίοι γίνονται θεοί. Μου τη δίνει!
Επίσης πιστεύω και νομίζω όχι άδικα πως είναι σε πολλ΄απράγματα παιδί των μίντια των μέσων ενημέρωσης και περνά προς τα έξω μια εικόνα εντελώς κατασκευασμένη.
Τέλος... ε ρε συ... αν δεν υπάρχει και κάποιος εδώ να πειράζει και να πειράζεται ε τι κάνουμε τότε; Ο χαβαλές δεν βλάπτει ποτέ!![]()
![]()
Η προσωπολατρεία είναι όντως ενοχλητική. Και ο οπαδισμός το ίδιο. Το να πηγαίνεις στο άλλο άκρο όμως (το να είσαι αντιΡοσσι) το ίδιο πράγμα είναι.
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.